Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 11.12.2009 8:53:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ČESTITKE NOVIMA in vsem, ki ste dobile Jaz sem se malo umaknila od te teme, ker če stalno visim tukaj potem samo razmišljam o nosečnosti, dojenčku. Midva ta teden veselo , sva se odločila, da bova ta mesec pospešeno, več kot običajno in je prav lepo.,...me mine vsa tista utrujenost, ki jo pridelam čez dan ...odločila sva se tudi, da ta teden ko bi naj imela O, da bova vsaki dan in bomo vidli če bo kaj pomagalo..... božičnega drevesca pa tudi mi še nismo postavili in ga bomo verjetno tik pred božičem...okraski pa še ne vem kaki bodo rada bi imela neka v oranžni barvi, ker bi se tako ujemalo tudi s pohišštvom, ki ga imam v dnevni Lep dan A3
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 11.12.2009 8:53:51
|
|
|
|
malajka84
|
cat, anonimna....čestitam!!!! Pa le bo še mal roza barve:) Počas se bliža tud moj dan..kaj pa vem bazalna se je popadcu zadnjič-ko naj bi bla O...lepo dvignla in ostaja dvignjena, sam ne vrjamem jst u to..tk bomo vidli 15., testov tud ne delam, ker mam slabe izkušnje---tk d bom čakala:) Umes mam pa tk cel kup stvari za uredit, prenavlava spalnico, pa mal je treba okrasit...pa še tašča pride..eh to bo torek 1,2,3:) Do takrt pa le še naj bo kakšna rozika!:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 11.12.2009 8:59:38
|
|
|
|
Inčika
|
Čestitke Anonimna!!!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 11.12.2009 9:00:37
|
|
|
|
Inčika
|
oz. PRIČAKUJEMO DECEMBRA 2009 XX.12. - doloress (3.krog) XX.12. - Arual (26.krog) XX.12. - kago
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 11.12.2009 9:01:46
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Danes zjutraj sem naredila CB in že po zelo kratkem času se je pokazal +!!! Trenutno sem še malo v šoku, moj je pa čisto happy . Doma že imava 15-mesečno navihanko, tako da bo potem slabi dve leti razlike med njima! Zdaj se moram samo še naročiti za 1.pregled, potem pa se "odkrijem". Ja, lahko me obarvate v roza... Anonimna (4.dec.) ČESTITKE!!! Se mi zdi, da je tale december kar radodaren z roza barvo, a ne? Naj se roza prelije čez vsa imena na seznamu!!!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 11.12.2009 9:03:06
|
|
|
|
archie
|
iiiiiiiiiiiiiii cestitam novima dvema noseckama!!! go go go !! Ja, jaz bi tudi recept za medenjake.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 11.12.2009 9:30:14
|
|
|
|
tejči28
|
Čestitam tudi tebi anonima. kak je lepo videt tak roza seznam.Naj bo čimmanj modre barve,ker sploh ne paše tja.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 11.12.2009 9:33:13
|
|
|
|
listek1
|
čestitke novima nosečkama Navijam pa še za ostale, da zagledate +.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 11.12.2009 9:44:03
|
|
|
|
aleunam
|
Cat in Anonimna, čestitke!!!!!! Zdaj pa samo pazita na svoji pikici.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 11.12.2009 10:06:37
|
|
|
|
jana84
|
Cat in Anonimna...se splača potrudit kaj ne? Superca, sem prav vesela za vaju in vajine pikice Pr nas se bo zdej začel "veseli december", saj je tetka hudotekta odpeketala in rečmo da je do naslednjega decembra ne bo...No, če bomo pridni seveda...O naj bi imela tam nekje okrog 14-16. tako da zdaj imamo eno fajn nalogo...Še dobro da je naš nagajivček zdej v svoji sobi in imava midva malo miru ... Tako, zdaj pa počasi k učenju!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 11.12.2009 11:00:09
|
|
|
|
aleunam
|
Jana_k, torej vam ne bo hudega decembra, ne? Glejta, da kaj prislončkata. Vsaj eno pikico. Punce, a veste katera časopisna hiša izdaja Dr. Roman-e? Fantova babica jih ful rada bere, pa me zanima, če se jih da naročiti...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 11.12.2009 12:04:19
|
|
|
|
aleunam
|
Sem vprašala v trgovini, izdaja jih Delo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 11.12.2009 12:30:52
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
CAT & ANONIMNA Iskrene čestitke in naj bo vajino potovanje čudovito, brez kakršnih komplikacij...pazita nase in na pikici Tko kot je rekla Tinkatonka, naj se roza barva pelije čez vse nas..pa kaj je to, nismo preveč zahtevne...boćiček bi nas lahko vse uslišal... Moja O se počasi približuje, tako da že veselo , jaz upam, da bom kmalu ogledala ta plusek... Občudujem punce, ki se tako trudijo matrajo že leta, svaka vam čast, prave borke ste Lep dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 11.12.2009 12:53:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj tudi mi se moremo pohvaliti da smo končno pridelali +, anonimna sem saj je nekaj sorodnic na foromu in ne želim da kdo pokvari božično darilo za starše in hčerkico. Torej M nismo pričakovali 10.12 in tako sem tudi včeraj zvečer naredila CB ki je pokazal močen +, tako da bom kmalu bom avgustovskimi nosečkami, pregled imam 20.1.2001
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 11.12.2009 13:47:14
|
|
|
|
zoya80
|
Iskrene čestitke nosečkam!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 11.12.2009 16:14:04
|
|
|
|
LoveLove
|
ojlaaaaa.....braavoooooo.....cat & anonimna,...prov fino da se je mal obarvala tale naša čakajoča lista!!heheheh Pri meni se bo pa začela O tako da hopa-cupa.....ehheh Kar se jelkice tiče jo postavim okrog miklavža včasih pa zna biti v našem domu tudi do konca januarja..ahhahh je tok luštn ko vse migetlja...kaj pa vem..ne obremenjujem se z običaji!! Imam pa umetno smrekico in večinoma rdeče okraske..bolj svetlikajoče,dosti pa je tudi lesenih ki imajo ravno takop svoj čar!!!potem pa še rdeče lučke....ooo mi kr topl rata.-..domače-domače..... Tudi jaz se ne obremenjujem ta mesec..še posebej zato ker sem se januarja naročila pri genekologu malo na posvet !!!Zdaj se je treba veselit in uživat...in mislim da bo januarski seznam kar dolg ravno zaradi tega...sproščenost dela svoje!! Tko da akcija!! veseli december se ne imenuje za brez veze VESELI!!!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 11.12.2009 16:32:40
|
|
|
|
Zvezdici
|
cat in anonimna čeestiiiiiiiiitke!!!! Sem vesela z vama! Srečo še naprej tudi ostalim, ki čakate!!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 11.12.2009 20:05:18
|
|
|
|
bambyna24
|
Cat in Anonimna! Čestitke tudi z moje strani. Uživajta v nosečnosti in navijajta še dalje za nas, da tudi me ostale, ki nam ne rata že skoraj 2 leti, enkrat zagledamo magični +. za vse ostale, ki še imate ta mesec možnost da zagledate , in pa tudi za tiste ki jim ni uspelo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 11.12.2009 22:45:28
|
|
|
|
tejči28
|
Mi smo ravno v takih dnevih,da na polno.Čeprav se ta mesec ne obremenjujem preveč z plusekom,ker imam polno drugega dela.Obiskov ogromno in potem pečem piškote,pa razmišljam za jedilnik za božično večerjo,ker bomo povabli obojne starše in bi rada naredila kaj drugačnega.Tak da punce,če imate kake ideje oz.kaj bote ve kuhale za božično večerjo se priporočam za ideje in nasvete. Čestitam vsem novim srečkam !
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 12.12.2009 8:39:12
|
|
|
|
tinkatonka
|
Dobro jutro punce! Vidim, da imamo zdaj kar dve anonimni in cat! Ja super! Upam, da se moja želja, da se roza barva prelije čez vsa imena na seznamu uresniči. Midva s sinkom bova danes postavljala smrečico. Sicer sem trenutno "home alone", ker se moram učit, ampak bo popoldne zato bolj zanimivo in praznično. Pridno se crklajte in nalulajte nove +++++! LP Tina
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 12.12.2009 8:42:32
|
|
|
|
Rina2
|
Dobro jutro dekleta! Najprej seveda čestitke Anonimni in Cat ! in še za lepo nosečnost. Mi pa si letos izgleda nismo zaslužili darila, ki smo si ga najbolj želeli. Je Božiček danes zjutraj poslal . Tako da jaz zapuščam veseli december in se selim v januar. Sem pa Božičku naročila, da takšnih "daril" kot ga je poslal danes zjutraj meni, ta mesec ne sme več deliti. In je obljubil da ne bo. Tako da sedaj pa pričakujem, da bo nadaljevanje seznama čist roza! Punce, držim pesti za vse vas!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 12.12.2009 9:06:58
|
|
|
|
witch
|
čestitke cat in anonimni pa lepo vama želim upajmo, da bo še čim več barve na seznamčku. Tiste, ki ste prosile za recept (prej ni šlo se opravičujem) Evo ga MEDENJAKI 1,30 kg ostre moke 1/2 kg sladkorja v prahu 7 dcl medu 4 dkg sode bikarbone 8 jajc malo cimeta malo limone malo mletih klinčkov Čez noč pustiš v hladilniku. Je pa masa malenkost bolj tekoča, pocasta.. v glavnem ni preveč trda. Je pa to recept iz ene slaščičarne, kjer naredijo veliko takih medenjakov. Naj vama dobro uspejo. Pa poročajta
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 12.12.2009 9:30:43
|
|
|
|
aleunam
|
Jutro ! 2 x Anonimna in Cat, še enkrat, čestitke! Ful lepo vas je brati. LeJo, tebi pa en , čez par dni pa veselo , da bo januarja . Vidim, da ste ostale kar dobro razpoložene. Tako je treba, saj je december.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 12.12.2009 10:34:11
|
|
|
|
hanna80
|
No, punce danes je pa potrjeno, sem presrečna in zmedena, tudi danes je bil lep + oz. Zdaj me pa lahko obarvate v roza!! joj sej ne morem verjet da je res! Za informacijo nama je uspelo v 7 krogu in je to najin 1. Znakov pred zaostankov nisem imela kot sem že povedala, razen rahlega špikanja tam spodi kak teden prej. Čestitam tudi ostalim nosečkam, tiste ki pa pričakujete ne obupat, ker bo za vsako prišel svoj čas. Točno vem kako se počutite, meni so bili ti "mali porazi" vsaki mesec prav stresni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 12.12.2009 10:40:31
|
|
|
|
witch
|
hanna80 čestitam sem ful vesela za vse zas, ki vam je uspelo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?