|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2009
10.12.2009 10:23:40   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam
Punčke moje, ki ste in ki še boste (upam, da ne!) dobile user posted image  in ugotovile, da ta mesec spet ni uspelo, ne obupati. Dajmo enkrat za spremembo misliti pozitivno. Nič jokanja on pogledu na prazno okence na testu, nič slabih misli, nič obupavanja. Poskusite ta mesec tako razmišljati. Raje mislite kako fajn bo user posted image  v decembru, ampak ne ob misli na to, da delate otroka. Prepustite se, tako fizično kot psihično in lahko nam bo ravno zaradi tega uspelo.

Verjamem, da je po parih mesecih ali celo letih težko biti pozitivno naravnan ob vsakomesečnem razočaranju, ampak dajmo se decembra vse potruditi in mislimo samo pozitivno. user posted image  Kaj nas stane, da se en mesec odklopimo od misli o nosečnosti (in kljub temu delamo na tem)? user posted image

Pa sej ne mislimo skoz na zanositev. Samo če že toliko mesecev, ki se prevesijo v leta ne uspe, pa res ne moraš ostat ravnodušen. Jaz testov ne delam, tudi ob M ne jokam, ampak me pa "globoko" prizadanejo in do joka spravijo besede sinka: Mami jaz bi imel dojenčka" (ker pač sestrice in bratce dobivajo njegovi sovrstniki v vrtcu, si to tudi on želi).  Tak da seveda smo optimistične in si želimo odmislit, pa to ne ratuje vedno najbolj. Sploh ko vidiš, da so okrog tebe vse noseče. Pa da tvoje prijateljice v tem času, ko ti še zanosit nisi uspela, so one že drugič noseče in že drugič rojevajo. Oh ja. Sej bo tudi za nas ta čas. In potem ti še vsi za novo leto želijo še kakšnega dojenčka (se že ponavljajo iste želje par let), pa si misliš "ma dej ne seri lih rabim to poslušat", čeprav veš, da ne mislijo slabo, ampak dobro,pa te vseeno prizadane. Mene razveseli le to, da že imam enega zdravega otroka, ki mi nagaja in mi dela sive lase,a tako toplo objame in reče "mami ti si moja princeska". user posted image  Za to je vredno živeti in zato je vredno "trpeti" mesece za mesecem, da nam le enkrat spet uspe.

to si pa tako lepo napisala da so mi prišle solze v oči, tudi jaz imam doma đe enega otroka in vem kako je to ko kar naprej poslušaš pa še nega dojenčka kmaluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 501
10.12.2009 10:29:30   
jana84
Živjo, babnice!

Vidim, da se "obremenjujete" z okrasitvijo novoletne jelke...Hm...Mi jo imamo naravno in okrašeno z modrimi kroglicami in lučkami...Je vse v modri barvi, ker nam je najbolj všeč (še poročni šopek sem imela v modri barviuser posted image )...Pr nas se jelko in jaslice dela 24.decembra, postavljeno pa imamo še kakšen dober teden dni v januarju...Itak nam ni nič v napoto tam kot je tako, da ni panike. Upam samo da letos ne bo vse dol letelo zaradi našega nagajivčka, ki ima zdaj že 14mescev...

Kot je aleunam rekla, dajmo lepo pozitivno razmišljat, se prepustit magičnemu decembru in malo odmislit vse probleme...user posted image Vsaj v tem lepem decembru. Jaz sem tako vesela, da se je vreme končno poštimalo in imamo sonček. Včeraj je tako lepo sijalo, da me je imelo da bi kar šla ven, pa sem žal bolana...Ja popoldan smo vseeno šli z našim korenjakom peš z vozičkom do knjižnice, pa sem prišla domov vsa zadihana...Danes pa popoldan na decembrsko srečanje v vrtec user posted image .

In kot so že mnoge napisale plusek ali črtica: če je pač je, če je ni pa je ni, vmesne varjante verjetno ne obstajajo kaj ne? Drugače pa kar G poklicat in povprašat...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 502
10.12.2009 10:38:42   
NiNiBo
Tud jaz sem se odlocila, da zeljo po otroku v decembru malo odmislim. Zato vas bolj ko ne spremljam, napisem pa bolj malo. Kaj pa vem, se mi je ratal prejsni mesec cist "napishirat" in potem ko je user posted image prisla sem bila zalostna.

Zato sem se mal k sebi spravla in se odlocila: midva bova slonckala takrat ko nama pase in ce bo otrok bo ce ne ne bo. Ce ne bo, bova pa nekega dne ubrala drugo pot. Tu pac ne mores vplivati, tu stvari niso pod kontrolo, tu zelja in delo ne pomeni, da lahko zanosis. Ce mi je namenjeno imeti otroka, potem ga bom enega dne docakala, ce mi ga ni potem bo pac treba ubrati drugo pot, drugo pot ki mi bo dalo materinsko zadovoljstvo. Vsak mesec cakati in upati, jaz sem se odlocila da se te igre ne grem. To pa zato, ker meseci minevajo, leto bo okoli in ko se bom obrnila nazaj bom ugotovila da nisem mislila na nic drugega kot na otroka. Tudi mene vsi sprasujejo, kdaj bo kaj, jaz pa odgovorim mi se trudmo, bo pa ko bo "bog" hotel.

Jaz vam zelim, da zelja po otroku in vcasih kaksen dan obupa ne bo zasencila ta lepi mesec. user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 503
10.12.2009 10:42:12   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Pa sej ne mislimo skoz na zanositev. Samo če že toliko mesecev, ki se prevesijo v leta ne uspe, pa res ne moraš ostat ravnodušen. Jaz testov ne delam, tudi ob M ne jokam, ampak me pa "globoko" prizadanejo in do joka spravijo besede sinka: Mami jaz bi imel dojenčka" (ker pač sestrice in bratce dobivajo njegovi sovrstniki v vrtcu, si to tudi on želi).  Tak da seveda smo optimistične in si želimo odmislit, pa to ne ratuje vedno najbolj. Sploh ko vidiš, da so okrog tebe vse noseče. Pa da tvoje prijateljice v tem času, ko ti še zanosit nisi uspela, so one že drugič noseče in že drugič rojevajo. Oh ja. Sej bo tudi za nas ta čas. In potem ti še vsi za novo leto želijo še kakšnega dojenčka (se že ponavljajo iste želje par let), pa si misliš "ma dej ne seri lih rabim to poslušat", čeprav veš, da ne mislijo slabo, ampak dobro,pa te vseeno prizadane. Mene razveseli le to, da že imam enega zdravega otroka, ki mi nagaja in mi dela sive lase,a tako toplo objame in reče "mami ti si moja princeska". user posted image  Za to je vredno živeti in zato je vredno "trpeti" mesece za mesecem, da nam le enkrat spet uspe.

Res lepo napisano. Sicer pa verjamem, da ni lahko, ko se trudiš že par let. Moj namen ni bil slab, želela sem samo, da se ta mesec ne bi "obremenjevale". A veš, na tem forumu sem prebrala že nešteto zgodb in najbolj me prizadanejo takšne, kot je tvoja. Par let nič, jeziki okrog tebe (ki ne mislijo nič slabega, ampak tebe boli, ker se trudiš), same nosečke, ko maš že občutek, da ene stopijo čudno, pa so noseče, ti pa se trudiš, meriš temperaturo, zapraviš malo premoženje za testke, vedno znova razočaranja, preiskave, pregledi... Rada bi samo, da ta mesec "pozabite" (saj vem, popolnoma ni mogoče) na to in uživate. In kot praviš, maš vsaj enega sončka... user posted image

Upam, da vse čimprej zagledamo user posted image . Nekoč nam bo uspelo, ker močno verjamemo v to! user posted image

Bostina, katere kekse da tvoja babica na jelko?

Neposredna povezava do sporočila: 504
10.12.2009 10:49:07   
tinkatonka

Moj namen ni bil slab, želela sem samo, da se ta mesec ne bi "obremenjevale". A veš, na tem forumu sem prebrala že nešteto zgodb in najbolj me

Vem, da si dobro mislila in HVALA ti, ker nas spravljaš v dobro voljo in nam želiš, da bi lahko odmislile. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 505
10.12.2009 10:51:51   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

midva bova slonckala takrat ko nama pase in ce bo otrok bo ce ne ne bo. 

Tudi midva v vseh teh dveh letih nisva niti enkrat seksala, zato ker bi morala. Pač ko nama paše.  Včasih več dni zapored ja, včasih tri dni nič. Tudi jaz vedno rečem ko bo pač bo. Ampak KDAJ HUDIČA PA BO TO? Če me razumete?

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 506
10.12.2009 10:52:17   
aleunam
user posted image user posted image user posted image

No, pa še to, kakšne piškote pečete? Jaz nimam ideje...

Neposredna povezava do sporočila: 507
10.12.2009 10:55:17   
tinkatonka

user posted image user posted image user posted image

No, pa še to, kakšne piškote pečete? Jaz nimam ideje...

Midva s sinkom pečeva klasične piškotkev obliki zvezdic, gobic, rožic. Potem jih do polovic pomočiva v čokolado ali pa še na nepečene dava gor oreh (te z orehi je delala moja babica). Taki piškotki najbolj pašejo zraven ob čaju.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 508
10.12.2009 10:58:37   
aleunam
O, ja, take sva midve s sestro delalil 14 dni nazaj. Ful so bili dobri in s(m)o jih v dveh dneh pojedli. user posted image  Ti keksi so klasika za ta čas.

Neposredna povezava do sporočila: 509
10.12.2009 11:29:55   
Anonimen
Oh punce, tale tema je čisto zame. Danes teden namreč dobim kuhinjo in bojo čisto prvi prazniki v čisto mojem stanovanju :) Komaj čakam.

No, pa obarvajte me modro, ker je ravnokar pritekla. Ostajam vaša navijačica, selim se pa v januar....

(odgovor članu aleunam)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
10.12.2009 11:42:08   
Inčika
user posted image                                   user posted image user posted image user posted image                              

user posted image oz. user posted image PRIČAKUJEMO DECEMBRA 2009

user posted image

XX.12. - doloress (3.krog) user posted image   user posted image      
XX.12. - Arual (26.krog) 
XX.12. - kago                       
XX.12. - 5ra08 (2.krog po LAP) user posted image user posted image
XX.12. - evatisa (7.krog)
01.12. - S* (16.krog, 1. ETZ) user posted image   user posted image   
01.12. - Lun1ca (5.krog)   
03.12. - Anonimna2 (9.krog) user posted image user posted image
04.12. - mayci (1.krog) user posted image user posted image user posted image
04.12. - NiNiBo (2.krog)  user posted image  
04.12. - Anonimna    
06.12. - MalaRoža (6.krog po SS)
06.12. - katra55 (4.krog po SS) user posted image user posted image
06.12. - Tejchy25 (19.krog) user posted image user posted image
07.12. - Alenuam (2.krog po IMN) user posted image user posted image
09.12. - didi82 (12.krog) user posted image user posted image

10.12. - sarcy21
10.12. - ribica81 (3.krog)
10.12. - Nitka user posted image user posted image
11.12. - T.Z. (6.krog, 1.krog klomifena) user posted image user posted image
11.12. - Matejka.D
11.12. - LeJo (14.krog)
11.12. - evantisa (7.krog)
12.12. - hanna80
13.12. - Jinx (2.krog)
13.12. - jonči (4.krog ICSI)
13.12. - cat (3.krog)
14.12. - BEBIII (1 ICSI -zamrznjenčki)
15.12. - BOSTINA (15.krog)
15.12. - bambina24 (21.krog)
16.12. - laliela (3.krog)
18.12. - alli (2.krog)
18.12. - sonček_25 (2.krog po 2.SS)
18.12. - camino79 (34.krog, 2 SS, 2.krog po LAP in HIS)
18.12. - witch (1.krog)
20.12. - lillchy123
21.12. - hrchy
21.12. - Teni RR (3.krog)
22.12. - Buska
22.12. - kajča (1.krog po SS)
22.12. - amii (22.krog)
22.12. - lidik (3.krog)
23.12. - Urshy78 (40.krog - 11.krog po HSC, 2.krog po LAP)
24.12. - Tinkatonka 
24.12. - Tejči28 (6.krog) 
25.12. - Anonimna3 (1.krog po SS)
25.12. - nadka30 (1.krog po SS)
25.12. - Sandra74 (27. krog - 1.krog po LAP in HSC)
27.12. - TMS82 (7. krog)
28.12. - zoya80 (2.krog)
29.12. - jana_k 
29.12. - Inčika (20.krog, 13. po SS)
30.12. - lottyka (3.krog)
30.12. - LoveLove (5.krog)
30.12. - ŽanaTaja 
31.12- - wish1977 

user posted image
  Decemberk nas je 56

user posted image

Od tega 1 nosečka
user posted image

NAVIJAČICE user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 511
10.12.2009 11:51:35   
ŽanaTaja
Hej...pikice...user posted image

Tudi mi imamo že postavljeno božično drevo in to od torka, ker je naš mali škrat tako prosil, da sva na koncu le klonila...in je bil tok vesel, da je on pomagal krasti...no mi imamo umetno, smo letos kupili novo v Merkurju, okraske tudi, in semo se odločal med srebrno vijolično ali zlato, tako da smo na koncu le kupili zlate okraske in je drevo čudovito...mam slikce na fejsu...pa ni noben prjatlca da bi lahko videle....:)))

Lepo, da ste odprle tole temo, da tudi o čem drugem pokramljamo..user posted image user posted image user posted image

Piškotke, pa bomo mi tudi letos pekli, sem v ponedeljek delala oziroma neki sem poskušala, pa so mi mal pretrdi, sem pa jih delala po receptu iz neta, na moji recepti...tko da mi niso bili no.

Tinkatonka - a so ti tvoji piškotki bolj krhki, al so trdi?? Iščem recept, za kakšne bolj mehke, ker tile so bili trdi ko kamen..no tako ravno ne, ampak, pač tko no, men niso bili všeč..masa je bila dobra, okus no, sam res pretrdi...

Lep danuser posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 512
10.12.2009 11:59:52   
jana84
Midve z mamo pa bova delale naše klasične kristalne zvezdice...Piškote (recepta ne vem, jaz sam "delam") spečemo, pol pa jih namažemo z jajčkom in pomočimo v kristalni sladkor...Mljask...Ponavadi pa jih naredimo tud tako da jih dva in dva skupaj "Zlepimo" z marmelado, tako da na zgornjem pokuka marmelada skozi luknjice...Nekaj kombiniramo. user posted image
Pa seveda orehovi piškoti tud ne smejo manjkati (rogljički ali pa kroglice s celimo orehi)...MMM že diši. Komaj čakam. user posted image user posted image user posted image

Nam je pa moja tašča za Miklavža napravila celo škatlo domačih piškotov (ene 5 različnih vrst) in se sedaj tako fajn mljaskamo in sladkamo da ni za verjet...user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 513
10.12.2009 12:52:39   
malajka84
tinkatonka tole si pa tk lepo napisala..in eno in drugo..so se mi kr oči zasolzile.,sm neki cmerava zadne cajte..res lepo napisano, men seže do srca, nimam še nobenega lupeka doma-žal, a verjamem, da se splača truditi, pačakati iz meseca v mesec, čeprav para živce, ampak enkrat nam bo vsem uspelo, enkrat bomo vse nagrajene z malimi navihančki. samo optimistično naprej! ENKRAT BO!

Neposredna povezava do sporočila: 514
10.12.2009 12:56:24   
aleunam
To, vidiš, vse pozitivke danes! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 515
10.12.2009 13:09:37   
malajka84
UF alenaum glih recepta ti ne znam povedat:9 lahk se pozanimam.:) so pa taki rdi, zraven da barvilo, da so pisani, pa velik sladkorja. sotaki trdi pa od sladkorja-kristalčkov se pol mal bleščijo:9 ah kk sm to povedala:)

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 516
10.12.2009 18:49:59   
witch
Tudi jaz sem danes optimistična user posted image user posted image
Sem včeraj imela na faksu s profesorjem eno neprijetno izkušnjo, bila že pred tem tri dni cmerava, danes sem pa super user posted image
Smrekico bomo postavili 24. zvečer. Bo pa zlate barve (od rumeno zlate pa vse do skoraj rjavo zlate). V enem drugem prostoru bo pa siva smrekica z zelenimi bunkicami user posted image sem pa glih kar na balkon vrgla ene lučke user posted image user posted image bi se mi zmešalo če nebi user posted image jih bom pa dala drugam, ko bomo okrasili okolico in hišo user posted image
Drugače tudi pri nas se bo peklo in seveda preveč jedlo user posted image
Imam en ful dober recept medenjakov (ki so res taki kot iz trgovine) mmmmm so dobri. Jih pa izrežem z modelčki, tak da so različnih oblik. Lahko dam recept, če katero zanima user posted image
Hja peklo se bo pa še kaj drugega.. Bom delala več vrst takih trdih piškotkov in jih izrezovala z modelčki (taki pri nas zmanjkajo...takoj user posted image bratranec jih obožujeuser posted image )
Jaz si čas, do dneva d (18. ko bi naj prišla user posted image ) krajšam z delanjem voščilnic, pa seveda faks gleda na to, da ne mislim preveč na user posted image , zdaj bomo počasi začeli s čiščenjem stanovanja pa okraševanjem, potem pa pridejo počasi piškotki na vrsto user posted image
Vsem puncam, ki ste dobile user posted image želim veliko sreče v naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tistim, ki še čakate na + pa želim veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 517
10.12.2009 19:50:48   
malajka84
witch jaaa.jst bi mela recept za medenjake:) sm nora na njih. pa sm enkrt že neki probavala pa ni blo to to:) tk da se priporočam za recept:)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 518
10.12.2009 19:51:46   
didi82
TinkaTonka, tud jst upam, da bom dobr opravila na HSG-ju... moj sicer še ni šel na spermiogram, gre pa po novem letu, upam, da je vse ok.. ampak ni vrag, da nam ne bo uspelo, da bomo tudi me enkrat user posted image ... in da se za celih 9 mesecev poslovimo od tete user posted image ...

samo veliko optimizma pa bo verjamem v to....

lepo se imejte še naprej... 

Neposredna povezava do sporočila: 519
10.12.2009 20:32:20   
cat
En lep dober večer vsem skupajuser posted image ! No, sm glih kr naredila še CB test in kaj vidim po 2 minutahuser posted image ????!! Ja kar zelo očiten + user posted image user posted image !!! Ja nič, sem čist paf. pa sej sem nekako čutila, da se nekaj drugače dogaja, oz. se sploh nič ni dogajalouser posted image , potem sem pa še skos mislila , če sem user posted image  al nisem in sem prvi test naredila že kar 5 dni pred nepričakovano user posted image , in  so se že videle rahle črtice.... No, mi torej pričakujemo našega 3.user posted image  nekje konec avgusta 2010. Upam, da bo vse uredu, in Inčika ja lahko me obarvaš roza!!!!  Moram pa priznati, da sva zadnje čase user posted image  bloj malo , pa še ko sem delala s temi O trakovi test, mi ni nikoli pokazalo dejanske ovulacije, je bila tista črtica čisto bleda... Ampak očzno je bila O in to še verjetno zelo zgodnja, ker pri prvih dveh nosečnostih sem imela čisto rahle črtice šele na 1. dan izostanka user posted image .
Nč, jest sem zeeeelooo vesela in v user posted image , in pošiljam en velik user posted image  vsem, ki še upate ali pa čakate na user posted image user posted image !user posted image

(odgovor članu didi82)
Neposredna povezava do sporočila: 520
10.12.2009 22:02:47   
tejči28
O Cat čestitam,to pa je lepa novica! user posted image user posted image user posted image

Jaz bom pekla linške rožice,ki jim dodam cimet,in je ful dobro.Drugače pa sem si nabavla testomat in malo preizkušam te recepte,ker sicer rada pečem,ampak da ni pretežko.user posted image

Mi še nismo postavili smrekice,imamo umetno zeleno,bunkice  pa bodo v modri in srebrni barvi.

Witch mene bi zanimal recet za medenjake,če ni pretežki? ker medenjake imamo ful radi,enkrat sem ene delala pa so bili preveč trdi,zato jih ne delam več.Bi pa jih probala naret po tvojem receptu.user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 10.12.2009 22:07:41 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 521
10.12.2009 23:39:42   
Nalina
Uuu, Cat čestitke!!!In naj gre vse dobro prav do konca. :) Jaz še vedno zelo navijam za vas, čeprav vidim, da bolj neuspešno. Se bom pa očitno naslednji mesec spet lahko na gornji seznam prestavila. Sva bila namreč pri dr. Rešu in je rekel, da operacija ne sploh in mi dal klomifen in naročil na pregled januarja. :) Januar je vedno bil moj mesec, morda bo pa tudi ta. Hehe

Morem pa rečt, da mi je kar odleglo vse skupaj in imam lep december. :) Tako da punce, skrbi stran ... se zelo strinjam s tabo didi ... optimizem ... je že pol poti. ;)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 522
11.12.2009 8:27:02   
Inčika
CAT - čestitke user posted image user posted image user posted image - z veseljem te obarvam user posted image user posted image user posted image

Jaz bi tudi imela recepte ... bi letos rada malo eksperimentirala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 523
11.12.2009 8:28:09   
Inčika
user posted image                                   user posted image user posted image user posted image                              

user posted image oz. user posted image PRIČAKUJEMO DECEMBRA 2009

user posted image

XX.12. - doloress (3.krog) user posted image   user posted image      
XX.12. - Arual (26.krog) 
XX.12. - kago                       
XX.12. - 5ra08 (2.krog po LAP) user posted image user posted image
XX.12. - evatisa (7.krog)
01.12. - S* (16.krog, 1. ETZ) user posted image   user posted image   
01.12. - Lun1ca (5.krog)   
03.12. - Anonimna2 (9.krog) user posted image user posted image
04.12. - mayci (1.krog) user posted image user posted image user posted image
04.12. - NiNiBo (2.krog)  user posted image  
04.12. - Anonimna    
06.12. - MalaRoža (6.krog po SS)
06.12. - katra55 (4.krog po SS) user posted image user posted image
06.12. - Tejchy25 (19.krog) user posted image user posted image
07.12. - Alenuam (2.krog po IMN) user posted image user posted image
09.12. - didi82 (12.krog) user posted image user posted image

10.12. - sarcy21
10.12. - ribica81 (3.krog)
10.12. - Nitka user posted image user posted image
11.12. - T.Z. (6.krog, 1.krog klomifena) user posted image user posted image
11.12. - Matejka.D
11.12. - LeJo (14.krog)
11.12. - evantisa (7.krog)
12.12. - hanna80
13.12. - Jinx (2.krog)
13.12. - jonči (4.krog ICSI)
13.12. - cat (3.krog) user posted image user posted image user posted image
14.12. - BEBIII (1 ICSI -zamrznjenčki)
15.12. - BOSTINA (15.krog)
15.12. - bambina24 (21.krog)
16.12. - laliela (3.krog)
18.12. - alli (2.krog)
18.12. - sonček_25 (2.krog po 2.SS)
18.12. - camino79 (34.krog, 2 SS, 2.krog po LAP in HIS)
18.12. - witch (1.krog)
20.12. - lillchy123
21.12. - hrchy
21.12. - Teni RR (3.krog)
22.12. - Buska
22.12. - kajča (1.krog po SS)
22.12. - amii (22.krog)
22.12. - lidik (3.krog)
23.12. - Urshy78 (40.krog - 11.krog po HSC, 2.krog po LAP)
24.12. - Tinkatonka 
24.12. - Tejči28 (6.krog) 
25.12. - Anonimna3 (1.krog po SS)
25.12. - nadka30 (1.krog po SS)
25.12. - Sandra74 (27. krog - 1.krog po LAP in HSC)
27.12. - TMS82 (7. krog)
28.12. - zoya80 (2.krog)
29.12. - jana_k 
29.12. - Inčika (20.krog, 13. po SS)
30.12. - lottyka (3.krog)
30.12. - LoveLove (5.krog)
30.12. - ŽanaTaja 
31.12- - wish1977 

user posted image
  Decemberk nas je 56

user posted image

Od tega 2 nosečki
user posted image

NAVIJAČICE user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 524
11.12.2009 8:34:10   
Anonimen
Danes zjutraj sem naredila CB in že po zelo kratkem času se je pokazal +!!! user posted image Trenutno sem še malo v šoku, moj je pa čisto happyuser posted image . Doma že imava 15-mesečno navihanko, tako da bo potem slabi dve leti razlike med njima! Zdaj se moram samo še naročiti za 1.pregled, potem pa se "odkrijem". Ja, lahko me obarvate v roza...user posted image
Anonimnauser posted image (4.dec.)

(odgovor članu Inčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?