Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 13.12.2009 13:26:17
|
|
|
|
Inčika
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam Inčika, najprej je bila ena Anonimna na 21. strani: IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Danes zjutraj sem naredila CB in že po zelo kratkem času se je pokazal +!!! Trenutno sem še malo v šoku, moj je pa čisto happy . Doma že imava 15-mesečno navihanko, tako da bo potem slabi dve leti razlike med njima! Zdaj se moram samo še naročiti za 1.pregled, potem pa se "odkrijem". Ja, lahko me obarvate v roza... Anonimna (4.dec.) Potem pa še ena Anonimna na 22. strani: IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Joj tudi mi se moremo pohvaliti da smo končno pridelali +, anonimna sem saj je nekaj sorodnic na foromu in ne želim da kdo pokvari božično darilo za starše in hčerkico. Torej M nismo pričakovali 10.12 in tako sem tudi včeraj zvečer naredila CB ki je pokazal močen +, tako da bom kmalu bom avgustovskimi nosečkami, pregled imam 20.1.2001 Čestitke, punce! AHAaa ... hvala aleunam ... še ena nova torej!! Kar tako naprej punce ... taka gužva je, da sploh ne sledim več
< Sporočilo je popravil Inčika -- 13.12.2009 13:29:15 >
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 13.12.2009 13:28:38
|
|
|
|
Inčika
|
oz. PRIČAKUJEMO DECEMBRA 2009 XX.12. - doloress (3.krog) XX.12. - Arual (26.krog) XX.12. - kago
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 13.12.2009 13:36:55
|
|
|
|
aleunam
|
Tinkatonka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 13.12.2009 17:37:32
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Hej punce.... Čestitke novim nosečkam Tinkatonka...tudi jaz pridem kdaj v takšno kožo...pa še zdaj sta dved kolegici rodili...in pol sam razmišljaš in ti itak ni nič jasno..prej zanosila brez problema, zdaj pa ni in ni... Tudi če se s komerkoli pogovarjam...vsi so pametni okoli, ampak, sej niti ne vem več kaj mi paše, da me tolažijo, da se jim smilim, da me bodrijo..pa sama več ne vem...vem samo to, da si noro želim zanosit in nama enostavno ne uspe..a prej, zanosila med kontracepcijskimi tabletkami, da mi je moral dat potem močnejše... Treba se je prepustit toku časa in pač čakat in upat na najbolje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 13.12.2009 20:26:37
|
|
|
|
hrchy
|
joj vauuu, me ni nekaj dni, pa gre vse kar na roza!!! cestitke vseem! ajde, ker sem ravno take volje: mayci, obe anonimni, hanna80, jeny in cat... cestitke cestitke!!! pa lepo nosecnost! uf, a ne bi bilo fajn, ce bi slo se tako do konca meseca (se posebej recimo okoli 21-tega :))... ajde, imejte se fajn vse!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 13.12.2009 20:43:08
|
|
|
|
Matejka.D
|
Naj vam sporočim lepo novico.V petek naredila test, in se je pokazala . Sicer slabo vidna ampak bomo jutri zjutraj ponovili, še ni pritekla tako da me lahko obravate roza. Sicer me še malo skrbi ker sem do sedaj imela 3 ss in eno imn, ampak sedaj bo vse ok! Uživajte!!! Joj kolk sem vesela
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 13.12.2009 20:50:12
|
|
|
|
mayci
|
Čestitke vsem novim nosečkam še od mene! Pa, hrchy, hvala za čestitke!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 13.12.2009 20:57:41
|
|
|
|
DIANE
|
Wauuuuuuuu pridem po nekem času malo počekirat kako vam gre in vidim da lepo roza barvate jejjjjjjj to je lepo ko to vidim se tut jaz bolj optimistična. Imam pa v sredo pregled, ker bo pač že eno leto naokoli malo na posvet k ginekologinji držte pestke al. Dejmo obarvat lep praznični december na roza in bodo prazniki najlepši..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 13.12.2009 22:41:07
|
|
|
|
archie
|
cestitam vse novim noseckam!!! Nama se pa vse skupaj malo izmika . Do sedaj sem se vsak mesec imela tocne M. Ze konec poletja sva se odlocila, da decembra zacneva delat na . Ampak glej ga vraga, M bo morala dobit prvi teden v decembru in potem bi bila akcija. Ampak M ni od nikoder . Test sem naredila in je itak negativen (le od cesa bi bil pozitiven ). grrrrrrr.... ocitno je moja psiha fuuuuul mocna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 13.12.2009 23:01:39
|
|
|
|
zoya80
|
Iskrene čestitke nosečkam!! IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Aja, pa še nekaj...a mislite, da je zelo narobe, ker sm prejšnji teden - ko še nisem vedela, da sem - jedla tatarski biftek??? To mene tudi zanima! Jaz moje ne pričakujem 27.12., imamo pa doma tradicijo, da zmeraj 24.12. jemo biftek in francosko solato. Sem že nekaj namigovala, da bi letos lahko jedli kaj drugega, pa se moji ne dajo. Ne želim jim pa povedat, da se trudiva za . Ali mislite, da je grozno narobe, če jem biftek in sem slučajno zanosila? Mislim, saj po eni strani se mi zdi noro, da se sploh ubadam s tem, ker sploh ne vem, če bom zanosila, ampak vseeno, ziher je ziher...
< Sporočilo je popravil zoya80 -- 13.12.2009 23:02:12 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 13.12.2009 23:39:36
|
|
|
|
Nalina
|
Lahko pa enostavno rečeš, da ti ne paše ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 7:56:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Nekaj časa me ni in ko pridem malo prečikirat stanje je seznamček tako lepo roza.... ČESTITKE VSEM NOVIM NOSEČKAM ....čuvajte svoje pikice, božajte jih in pustite se razvajati Vsem, ki pa vam je pritekla pa bom za vas še bolj stiskala pesti Za vse nas pa, ki še čakamo navijam, navijam, navijam.........da nam božiček kaj prinese...čeprav pri meni bolj slabo kaže, ker v tistem tednu ko bi naj imela O, je moj moral biti v službi...je dobil spremembo urnika in sem bila jezna ko sam ...ta tedden skoraj se nisva videla in sva samo enkrat Sicer pa upanje umre zadnje Tatarski biftek...jaz ga nebi jedla... LP A3
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 8:24:17
|
|
|
|
jonči
|
čestitke vsem nosečkam in lepo nosečnost vam želim mene pa obarvajte kar modro je pritekla točno kot ura
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 8:39:51
|
|
|
|
lillchy123
|
grrr... sem spisala cel roman in me je ven vrglo
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 8:44:51
|
|
|
|
lillchy123
|
nosečke, čestiiiitke in uživajte v bušijih, ker teh devet mesecev čist prehitro mine! In res vam želim eno tako lepooo nosečnost! a3, nam tud zdaj ni usojeno... prejšnji mesec je bil škratek bolan in sva šla k moji mami (ravno tist teden pred o), ta mesec je bla pa doma štala.. spet glih pred o . po moje sva glih tok zamudla, da je jajčece samo še veselo pomahalo malim borcem za svobodo ampak, upamo še vedno še eno? po porodu me med O ful boli aktiven jajčnik. a ktera ve, kaj točno se takrat dogaja in kdaj mormo pol , da kej rata? a mali plezaci rabjo en teden da splezajo na goro al kako pa ne se mi smejat... lep idiličen zimski dan vam želim.. jst mam dopust in uživam maximalno
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 8:49:40
|
|
|
|
witch
|
koliko novih nosečk je ko bi tako dobro šlo do konca meseca mi še vedno upamo, da uspe. V petek delam test, če seveda prej ne pride me je dva dni zdaj bolel desni jajčnik, danes je pa kar ok. Čeprav sem neka čudna vstala. Vrti se mi pa zmatrana sem. Upam, da nebo gripe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 8:59:41
|
|
|
|
Anonimen
|
vau, koliko novih nosečk... vsem iskrene čestitke jaz pa mam problem... prejšnji mesec me je zajebala inventura, da nismo mogli slončkati, ker me lih takrat ni bilo doma, ko je bil vlki O, zdaj pa me je tak zmatrala ta vikend, da sem prehitro začela rahlo krvavet. Krvavim pa že od sobote. Najbolj zanimivo mi je to, da mam vedno točno menstruacijo kot uro, ampak zdaj pa kar štiri dni prej... Mam čisto krvavitev brez strdkov. Upam, da ni ogrožena moja pikica, če slučajno obstaja... Če pa je menstruacija, pa se naj čimprej sčisti, da gremo naprej v akcijo in novim zmagam naproti... Zanima me, če je katera od vas imela prvi mesec menstruacije še krvavitev? Radovedna pač Mejte se punce, moram v službo... Lp P.S.: Iiii, kak sneži zunaj!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 9:08:12
|
|
|
|
Inčika
|
oz. PRIČAKUJEMO DECEMBRA 2009 XX.12. - doloress (3.krog) XX.12. - Arual (26.krog) XX.12. - kago
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 9:50:05
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Matejka.D Naj vam sporočim lepo novico.V petek naredila test, in se je pokazala . Sicer slabo vidna ampak bomo jutri zjutraj ponovili, še ni pritekla tako da me lahko obravate roza. Sicer me še malo skrbi ker sem do sedaj imela 3 ss in eno imn, ampak sedaj bo vse ok! Čestitke, tudi jaz vesela zate! In prav je da si pozitivna. Tokrat naj s epikica obdrži in čez 8 mesecev eno zdravo dete v tvojih rokah!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 9:53:13
|
|
|
|
tinkatonka
|
archie...ja psiha zna bit tečna stvar. Takrat ko čakaš na M zanalašč zamuja. Takrat ko si jo pa najmanj želiš, pa zihr pride še prej. biftki in podobne stvari...ma jaz se ne bi preveč obremenjevala, ker mislim, da tako zgodaj v zasnovi kot bi bila takrat npr, ne bi mogla plodu s tem škodit. Jaz edino pazim pri tabletah, da če se le da Lekadol vzamem, če me glava boli in ne kaj močnejšega. Jem pa vse in svašta. Sicer pa že dve leti ni uspeha, tako da bi to pomenilo 2 leti odpovedeovanja, če pa ne vem, kdaj bom zanosila, če sploh.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 14.12.2009 10:01:04 >
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 10:33:11
|
|
|
|
Jinx
|
Čestitke vsem nosečkam Mene pa prosim obarvajte modro, ker je danes prišla . Lp, Jinx
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 10:39:39
|
|
|
|
malajka84
|
čestitke novim za vse, ki jim žal ni uspelo, bo pa januarj a boljše jaz pa čakam, sam čakam, kdaj se bo ulila, ker me že cel teden špika spodaj, danes mam kr neke krče, sm bla že ponoč z vložkom, pa ni blo še nič, ma bo žal vsak trenutek. sem pa vesela, da je seznam dokaj roza!:) kar tako naprej...druge pa januarja!:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 10:41:08
|
|
|
|
nadka30
|
Inčika upam da imaš še dovolj roza brave na zalogi, ker vidim da se seznamček lepo barva . Bravo nosečke nove, stare in še vse tiste, ki še čakamo da nas roza obarva Punce ta in naslednji mesec je naš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 10:47:29
|
|
|
|
LoveLove
|
AKCIIIJAAAAAAaa.........super...končno se doga!! Čestiitke vsem !!!!! Vsem ostalim pa seveda objemčki.......vse bomo prišle do svoje !!! Mi smo ga pa zdej kr fino poslončkali zdej mormo pa čakat dolga dva tedna....ma sej nebo tolk panike ker je tak čaroben mesec in hitro mineva!!! Tako da POSITIVE VABRATION.......
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 14.12.2009 10:51:14
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: LoveLove AKCIIIJAAAAAAaa.........super...končno se doga!! Čestiitke vsem !!!!! Vsem ostalim pa seveda objemčki.......vse bomo prišle do svoje !!! Mi smo ga pa zdej kr fino poslončkali zdej mormo pa čakat dolga dva tedna....ma sej nebo tolk panike ker je tak čaroben mesec in hitro mineva!!! Tako da POSITIVE VABRATION....... po do se pa tudi jaz podpišem. Punce glavo pokonci to je čarobni mesec, ene so paketke že dobile, druge ga še pa bomo. Iskrene čestitke vsem Zunaj je pravo zimsko veselje dajmo se malo skupaj poveselit želim vam prečudovit dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?