Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 9:23:35
|
|
|
|
Naska
|
aja žehta oprana - v stroju.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 9:41:01
|
|
|
|
lana70
|
oooo Tanja, vse najboljše in naj gre vse po pričakovanjih ... ..tebi pikica36, pa tudi želim, da bo tista rahla črtica postala bebica drugo leto
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 9:41:44
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska aja žehta oprana - v stroju. pridna
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 10:12:06
|
|
|
|
zarja1
|
Tanja vse najlepše....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 10:12:50
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 Vam sporočam da moje še ni. danes je 29 ciklusa in glede na to da je zdaj že ene 5 mesecev moj ciklus točno na 26 dni me je včeraj malo firbec dajal in naredim popoldan test in se je pokazala rahla druga črtica.Tako da bom najverjetneje jutri ali pa že danes morala test ponovit, da bo ziher. Držim pesti!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 10:54:32
|
|
|
|
BarbiG
|
Tanja še tukaj ti želim vse najboljše, pa da naslednji teden zagledaš bitje ali .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 10:55:23
|
|
|
|
BarbiG
|
Pikica36 tebi pa pošiljam , da se tokrat srečno izteče in čez osem mesecev stisneš k sebi svojega .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 11:41:17
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska aja žehta oprana - v stroju. Na kolk pa pereš? Na občutljivo? Brez mehčavca?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 13:07:42
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Ooooooooooo slavimo Vse najdbest ti želim Tanja, naj gre vse po "reglcih" kot mora it, bodi vedno v dobri družbi kjer naj bodo predvsem, zdravje, veselje in sreča, pa upanje in zadovoljstvo in pa seveda en trop konzerv !!!!!! Vse naj naj mamika !!!!! Grethy...jaz sem vedno v dobri družbi, zakaj pa misliš da sem tukaj....če ste vse tolk fajn babe Pa hvala vsem za čestitke in želje, počastila sem vas pa že
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 13:20:44
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: Naska aja žehta oprana - v stroju. Na kolk pa pereš? Na občutljivo? Brez mehčavca?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 14:14:24
|
|
|
|
miklarom
|
pikica36 - super za rahlo črtico, in naj ta postane močna in čez devet mesecev Tanja - vse najboljše mami, pa veliko sreče in lepih trenutkov Grethy - madona , a veš da je tale tvoj štrudelj delov na joške, so mi kar hormoni narasli , zdaj smo delali na polno pa bomo videli , če bo kaj pomagalo. In kako si ti meni soseda
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 14:20:34
|
|
|
|
Naska
|
hja, kruce, sej sem vedla, da bo do tega prišlo - mehčalca ne uporabljam, program pa sproti nastavljam - perem na 500- 1500 obratov, na začetku mam program za občutljivo, potem na koncu pa kar na centrifugo prtisnem moram rečt, da sem po pranju zelo zadovolj(e)na
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 14:41:59
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska hja, kruce, sej sem vedla, da bo do tega prišlo - mehčalca ne uporabljam, program pa sproti nastavljam - perem na 500- 1500 obratov, na začetku mam program za občutljivo, potem na koncu pa kar na centrifugo prtisnem moram rečt, da sem po pranju zelo zadovolj(e)na In perilo ostane belo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 15:54:43
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom pikica36 - super za rahlo črtico, in naj ta postane močna in čez devet mesecev Tanja - vse najboljše mami, pa veliko sreče in lepih trenutkov Grethy - madona , a veš da je tale tvoj štrudelj delov na joške, so mi kar hormoni narasli , zdaj smo delali na polno pa bomo videli , če bo kaj pomagalo. In kako si ti meni soseda Evo mene ... sem ORLAJT kar se štrudla tiče ... hmmm ... ne vem kaj čem rečt ... no vsaj tvoj ma neki od tega štrudla aneeeeee , zaenkrat .... Moj sporoča da je najdu in da ko bosta utegnila prpelta kočijo da sproba če dela .... a gresta kej na sejem???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 15:56:02
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska hja, kruce, sej sem vedla, da bo do tega prišlo - mehčalca ne uporabljam, program pa sproti nastavljam - perem na 500- 1500 obratov, na začetku mam program za občutljivo, potem na koncu pa kar na centrifugo prtisnem moram rečt, da sem po pranju zelo zadovolj(e)na Naska, cela si vražja ... ajlajkit
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 16:10:18
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy.... a gresta kej na sejem??? A maš štant tam?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 17:44:53
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: Grethy.... a gresta kej na sejem??? A maš štant tam? Ne še , mam pa štant doma postavlen, NONSTOP, z občasnimi prekinitvami , kaj rabiš kej s štanta, al kaj?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 18:43:48
|
|
|
|
pikica36
|
no, da sporočim, naredila še en test- črtica taprava upam upam da se tokrat izide kot je treba pozdravček vsem ta novim in tastarim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 19:02:01
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 no, da sporočim, naredila še en test- črtica taprava upam upam da se tokrat izide kot je treba pozdravček vsem ta novim in tastarim držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 19:57:44
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 no, da sporočim, naredila še en test- črtica taprava upam upam da se tokrat izide kot je treba pozdravček vsem ta novim in tastarim PIKICAAAAAAAAAAAA no zdej naj bo pa to kukr eno lepo lepcano darilo od Strica Miklavža in naj bo lepo zavito dokler ne pride njegov čas odpiranja, tačas pa naj bo temu darilcu nadvse lepo v lepi embalažici, ki ga bo skrbno čuvala in mu dajala vse kar potrebuje, ter neizmerno ljubezen prihajajočemu ... kako že rečejo angleži ... BREJKJORLEG ...
< Sporočilo je popravil Grethy -- 11.12.2009 19:58:38 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 20:17:56
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 no, da sporočim, naredila še en test- črtica taprava upam upam da se tokrat izide kot je treba Bravo, bravo, bravo in čez 9 mesecev
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 21:40:36
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 no, da sporočim, naredila še en test- črtica taprava upam upam da se tokrat izide kot je treba pozdravček vsem ta novim in tastarim držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!!! Pikica...čestitke tudi jaz držim pesti!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 23:16:48
|
|
|
|
Erin
|
pikica - še tukaj.. ČESTITAM!!! Naj gre/ bo tokrat vse tako kot mora iti/ biti Tanja - happy B-day!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.12.2009 23:32:48
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin pikica - še tukaj.. ČESTITAM!!! Naj gre/ bo tokrat vse tako kot mora iti/ biti Tanja - happy B-day! Erin....rada te mam...Tilna tut
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.12.2009 8:49:21
|
|
|
|
Naska
|
čestitam Pikica - hmmm, morda bo pa nam džombicam kaj dedek mraz prinesel, ko smo še iz tistih cajtov...
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......