|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
13.12.2009 21:31:16   
alpog
Pol pa pridejo še sveti trije kralji! Ampak to je že zgodba za drugo leto.

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 801
13.12.2009 21:36:01   
Naska
ojej, kdaj je pa že štirideset mučenikov? 

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 802
13.12.2009 21:44:29   
Tanja_Jes
Naska....10. marca...kokr jest vem...boš mogla še mal počakat na 40... user posted image user posted image user posted image

Vidim da nobene ni tle...zgleda da vse gledate Murkota na popu user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 803
14.12.2009 8:38:27   
miklarom
pikica36 - user posted image , lepo in mirno user posted image

mene pa tak prehlad  user posted image daje, da komaj živimuser posted image  pa še user posted image , da mi je kar groza it na šiht.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 804
14.12.2009 8:42:03   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Vidim da nobene ni tle...zgleda da vse gledate Murkota na popu user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 805
14.12.2009 9:07:45   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj na tale zasnežen dan...

jaz sem že imela jutranjo drsalnico po gozdu user posted image  user posted image user posted image , je naš user posted image  tako navdušen nad snegom, da se mu kar trga.

vidim, da kave tudi še nimate, pa naj vam bo...

user posted image

pa še malo vroče čokolade

user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 14.12.2009 9:09:24 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 806
14.12.2009 9:08:57   
kajsica
Dober dan vsem skupaj!

Hvala vam vsem za lepe želje......upam da se uresničijo!

Lana......ja seveda da gremo.......tudi to upam, čeprav je sedaj to malo v stranskem planu.

Pikica...bravo in upam da bo tokrat vse OK.

Kaj naj vam rečem? Jaz sem OK, mogoče mi proti večeru hoče bit malo slabo, malo pika spodaj....me je pa strah srede tolk da vam povedat ne morem.......sploh pa danes, ko beli tok, ni čisto beli....se je rahlo obarvalo....ampak čisto malo....ma tolk me je strah.

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 807
14.12.2009 9:12:28   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Kaj naj vam rečem? Jaz sem OK, mogoče mi proti večeru hoče bit malo slabo, malo pika spodaj....me je pa strah srede tolk da vam povedat ne morem.......sploh pa danes, ko beli tok, ni čisto beli....se je rahlo obarvalo....ampak čisto malo....ma tolk me je strah.

srce saj bo, sem tale vikend tako mislila nate, zihr se ti je kaj kolcalo user posted image user posted image user posted image

Te čisto razumem, da te je strah, tudi mene bi bilo, ampak saj se enemu človeku ne more 2x zgoditi isto sr@nje, toliko krut pa tudi oni gor ne more biti. Še dva dni in bo vse jasno, tokrat bo vse ok, ker preprosto mora...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 808
14.12.2009 9:12:57   
Naska
dobro jutro - eh pa mamo sneg, no... lahko bi še malo počakal...

kajsica user posted image user posted image user posted image

pikica user posted image user posted image user posted image

miklarom - prehlajeni ne hodimo na šiht

ajd dobro jutro!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 809
14.12.2009 9:20:27   
miklarom
Naska - kaj pa naj, če mamo takega šefa, da moremo hodit na šiht bolaniuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 810
14.12.2009 9:48:46   
Bety11
Pozdravljene!

Prvo Pikica user posted image user posted image user posted image ..VENI VIDI VICI......user posted image user posted image user posted image ...

In drugim iskrene čestitke za vse, kar parznujejo in se veselijo...

Naš Damjan lepo napreduje, raste, cvili in poje.......eno samo veselje....Zdravi smo in to je še najbolj pomembno....

Danes tudi pri nas sneži in prav čakam sončni dan, da se malo sankamo......Zima je meni lepa...user posted image

LP

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 811
14.12.2009 9:55:41   
Naska
miklarom - zagrozi mu z gripo!

zdaj so res časi, ko bolan ostajaš doma!

howg govoril sem.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 812
14.12.2009 10:37:23   
BarbiG
Dobro jutro drage moje.  Ne boste verjele, ampak sem se šele zdele iz postle spravla. user posted image

Kajši blagor tebi, da ti je sam zvečer mal slabo, men je čez cel dan, sline imam pa za izvoz. Pa joške mi bo raznesl, če me ne bolijo, me kar pečejo. user posted image Pa sitna sem tud. user posted image   Sicer sem pa tud jst dobila v soboto nekaj izcedka, takega rumenkastega, ampak ga potem včeraj ni blo več. Sem si za umivanje kupila ginekološko peno za umivanje tam spodaj - Vitagyn peno, ki preprečuje okužbe. Upam, da bo kej nucal. Drgač pa držim pesti zate še bolj kot zame za sredo. Komaj čakam, da se vidive. user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 813
14.12.2009 11:39:04   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Dober dan vsem skupaj!

Hvala vam vsem za lepe želje......upam da se uresničijo!

Lana......ja seveda da gremo.......tudi to upam, čeprav je sedaj to malo v stranskem planu.

Pikica...bravo in upam da bo tokrat vse OK.

Posuvam se s pepelom ... porkalašpinčič, cel cajt sem študirala da mi ne sme uit z glave in evo ... klinc pa taka prjatlca ane Kajši ...

srčika moja mislim da tko dobro veš kaj ti želim za rojstni dan draga, da ni pomembno kako bom tu zdej spisala, važno je da v srčku čutiš ... močno močno držim pestke za sredo in to naj bo najlepše darilo , mwaaaa....

VSe naj naj in na zmago!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 814
14.12.2009 14:44:01   
Rakica_80
Daaaan lepe moje zlate, kraljične, pupe,.......user posted image
Sem vas morala pozdravit in sporočit novičko, ki je padla v kratkemuser posted image zelo kratkem času, glede na to da sem se odločila doooolgo ma res dolgo pavzo po 3 neuspešnem ET, sva se z dragim odločila, da probava še pri Rešu.Če vam povem po resnici me je zelo zelo strah, nekam hitro se to meni zdiuser posted image .
Posvet imam 26.1 , bom videla kaj nam bo svetoval in verjetno se bom tudi jaz šele takrat zaprav odločila a naj grem ali ne....user posted image
Še druga novička, V KOPRU PADA SNEG ŽE CEL DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako je to lepo videtuser posted image
Kako ste mi druge, a ste zmrznile kej?user posted image Sedaj lahko rečemo, da je začela prava zimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tanja, a si dobila nakazilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da ne pozabim napisat, da vas imam zelo rada, vsako krat vas spomnem,ČE PA JE RESuser posted image , res ste moje drage in hvala bogu da vas imamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bodite mi dobro!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 815
14.12.2009 14:52:09   
pikica36
oooooo BETY11 si pokukala iz naftalina??!!user posted image

danes sem bila pri G, ker sem nesla izvide genetike. glede na to da je danes 4t2 dni mi nosečnosti še ni mogel potrdit, je rekel da se vidiva čez 4 tedneuser posted image , ker delajo jutri zadnji dan , potem pa začnejo 11.1.2010.
jaooo mene bo ja razneslo do takratuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 816
14.12.2009 15:37:37   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

oooooo BETY11 si pokukala iz naftalina??!!user posted image

danes sem bila pri G, ker sem nesla izvide genetike. glede na to da je danes 4t2 dni mi nosečnosti še ni mogel potrdit, je rekel da se vidiva čez 4 tedneuser posted image , ker delajo jutri zadnji dan , potem pa začnejo 11.1.2010.
jaooo mene bo ja razneslo do takratuser posted image

Kaj pa če bi čez kakšne 2 tedna šla na samoplačniški UZ? Sam tolk, da se pomiriš in da vidiš na čem si. user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 817
14.12.2009 17:20:31   
alpog
Pri 6 tednih se že vidi nosečnost. Kje pa imajo tako dolge počitnice? Morda bi pa res šla tako kot pravi Barbi - da se pomiriš. Vemo, kako je biti na trnih!!!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 818
14.12.2009 17:54:49   
Kruce Fiks
Piki! Ti ko bo čas za UZ se pojavi na urgenci pa reci da ti nekaj tako čudno not....
Jim ni druge kot da ti naredijo UZ

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 819
14.12.2009 17:56:44   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Sem vas morala pozdravit in sporočit novičko, ki je padla v kratkemuser posted image zelo kratkem času, glede na to da sem se odločila doooolgo ma res dolgo pavzo po 3 neuspešnem ET, sva se z dragim odločila, da probava še pri Rešu.Če vam povem

Hej stara! A zdaj bo pa tud Reš sanjal Žižole! Bravisimo za tako odločitev! Nema kukuruza!

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 14.12.2009 17:57:18 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 820
14.12.2009 18:44:16   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Sem vas morala pozdravit in sporočit novičko, ki je padla v kratkemuser posted image zelo kratkem času, glede na to da sem se odločila doooolgo ma res dolgo pavzo po 3 neuspešnem ET, sva se z dragim odločila, da probava še pri Rešu.Če vam povem po resnici me je zelo zelo strah, nekam hitro se to meni zdiuser posted image .
Posvet imam 26.1 , bom videla kaj nam bo svetoval in verjetno se bom tudi jaz šele takrat zaprav odločila a naj grem ali ne....user posted image
Še druga novička, V KOPRU PADA SNEG ŽE CEL DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako je to lepo videtuser posted image
Kako ste mi druge, a ste zmrznile kej?user posted image Sedaj lahko rečemo, da je začela prava zimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tanja, a si dobila nakazilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da ne pozabim napisat, da vas imam zelo rada, vsako krat vas spomnem,ČE PA JE RESuser posted image , res ste moje drage in hvala bogu da vas imamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bodite mi dobro!

Bebiii....jest sem pa vesela da greš spet v nov postopek. iiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Škoda se mi zdi časa za dooolgo pavzo, leta grejo veš...se ne boš zavedala pa boš že 40 + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tri mesece počakaj, tolikor kolikor moraš, da se telo spuca, pa gremo v nove boje da bo čimprej trebušček začel rasti. Ful sem vesela, pa jest te mam tut rada user posted image user posted image user posted image mwa ljubavi...

Bom šla zdej na banko prevert, če je kej novega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

Neposredna povezava do sporočila: 821
14.12.2009 18:47:16   
zarja1
Bebiii super za nov postopek!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanja helov, pupa.user posted image

Gigi, Mismisa, Naska, mIKLA, gRETHY, Fidolinca, Kruce, Pikica BarbG.......lep snežni večer.....user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 14.12.2009 18:48:08 >

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 822
14.12.2009 22:09:11   
Naska
lahko noč!

user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 823
15.12.2009 6:31:22   
Naska
jej, jej, zadnja spat, prva vstat...

rana ura, zlata ura!

dobro jutro!user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 824
15.12.2009 7:44:17   
pikica36
jutroooo!!

hm... hvala za nasvete. sem tud sama razmišljala da  grem samoplačniško ali pa na urgenco tam nekje zadnji teden v decembru. 6 tednov naj bi bilo 26.12, se pravi, če grem 29-30 bi se že moglo kaj videt , če je kaj na  tem.user posted image

pri nas pada sneguser posted image

user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......