|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
10.12.2009 13:33:33   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
A še ni odšla packa? Pri meni so končno le še light izcedki user posted image . Čez dan dva bom že godna user posted image  user posted image  user posted image

ma še je tu. Pomalem. Jaz bom godna glih čez vikend....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 726
10.12.2009 13:36:27   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

no zdaj mi je pa nerodno user posted image

Pri teh letih bi se že lahk navadla user posted image  user posted image  user posted image

nikakor, saj veš, da jaz gojim nek romantično - gotski slog, veliko mežikanja s trepalnicami, vzdihovanja in zardevanja ob neprimernih izjavah.
kaj češ, če sem pri teh letih še nedolžna in naivna user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 727
10.12.2009 13:37:04   
mismis
aha, kot je videti, bodo ta vikend potresi v LJ in v MB user posted image user posted image user posted image  

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 728
10.12.2009 13:37:29   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

A še ni odšla packa? Pri meni so končno le še light izcedki user posted image . Čez dan dva bom že godna user posted image  user posted image  user posted image

ma še je tu. Pomalem. Jaz bom godna glih čez vikend....user posted image user posted image user posted image

Kdaj bom pa jest lahko? Me čist dražte dons...bom horny ratala user posted image user posted image user posted image
Ne čist resno, kolk časa kao ni priporočljivo...sej jest to zarad moža sprašujem user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image ...revček ma jajčka do tal user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 729
10.12.2009 13:39:36   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Kdaj bom pa jest lahko? Me čist dražte dons...bom horny ratala user posted image user posted image user posted image
Ne čist resno, kolk časa kao ni priporočljivo...sej jest to zarad moža sprašujem user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image ...revček ma jajčka do tal user posted image user posted image user posted image user posted image

pa naj na roke opere user posted image user posted image user posted image

no zdaj pa čisto resno, priporočljiva je spolna abstinenca do 1. UZ-ja

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 730
10.12.2009 13:46:41   
zarja1

revček ma jajčka do tal

user posted image user posted image user posted image kolk mi je to znano user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 731
10.12.2009 13:48:02   
Tanja_Jes
Aaaaaaa ne....pri nas ma pa Tanja žehto načez....fajn podrgnem, sicer šprica okol, ampak je saj ornk opran user posted image user posted image user posted image

Thanks Miš...ti itak vse veš...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 732
10.12.2009 13:50:02   
gigi1

V isti sapi, pa da te mi dražimo user posted image  user posted image  user posted image . Kar zgovarji se na moža user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 733
10.12.2009 13:52:33   
gigi1

Aaaaaaa ne....pri nas ma pa Tanja žehto načez....fajn podrgnem, sicer šprica okol, ampak je saj ornk opran user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sam pazi, da ne bodo še sosedje začel k vam žehto nosit user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 734
10.12.2009 13:54:16   
zarja1

Sam pazi, da ne bodo še sosedje začel k vam žehto nosit user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image opiceuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 735
10.12.2009 14:26:39   
lana70

sej si čist suha...ne vem kam bi hujšala...u jezik user posted image user posted image user posted image to pa boljš da ne, če ne ne bi bila več Mišmiš user posted image user posted image user posted image

čist suha je samo moje denarnica user posted image user posted image user posted image , jaz imam pa pod oblekico kar take luštne oblince oz. f.uk ročke user posted image user posted image user posted image

sej to pa more bit :)))) veš kako dedci pravjo...Bolje da ljulja nego da žulja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas ne ljulja, ampak že talasa user posted image user posted image user posted image

...ste me spravile v smeh....user posted image user posted image user posted image , babe, a ste zaslužle danes za pasje brikete??? Jest sm komi zdej priplezala do računalnika....pol pa šibam na materinsko...upam, da ne bo kot zadnjič, ko je en dohtar bral s prosojnic!!! in kazal slikce iz leta 70!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 736
10.12.2009 14:34:10   
mismis
a potem gledaš slike, ki so tvoj letnik...potem se isto učiš, kot tvoja mama user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 737
10.12.2009 15:53:22   
mausikaa

babe nore ste...brišem solze ampak ne od žalosti, tokrat so od smeha...ni mi pa jasno kako ste prišle od zgubljanja kilogramov do pranja sosedove žehte...in potlej je meni ena zadnjič prilimala da sem kao "horny" ma ja, jaz sem kot devica Marija napram vam...definitivno...user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 738
10.12.2009 18:08:36   
Naska
Ojla, kar nekaj mi ni ratalo priti do računalnika, sem mu malo preveč naložila pa ni sfolgal.
no Naska pridna - še vedno vzdržuje dieto, teče, telovadi - danes jo telovadba še čaka...
bila na masaži - pa ne samo to, še reiki pa še neki karte ipd. v glavnem nisem bila že nekaj let na masaži, samo da se me je dotaknila me je na dveh mestih tako bolelo - da nisem mogla verjet. saj je veliko govorila, ampak nekje bistvo tega je da se pri meni ženska pa moška energija tepeta in je središče pretepa verjetno ravno nekje v maternici ali tam doli pač in pri vsej tej bitki potem ni prostora še za kaj. no zdaj, seveda ne more biti to rešitev mojih problemov - samo sem se odločila, da maksimalno naredim s svoje strani pa z alternativne, da pripomorem k temu, da zanosim. saj predvidevam, da ste vse šle skozi takšno obdobje. ..če ne drugega - masaža je super in jo potrebujem. skrb za sebe potrebujem, ker se potem bolje počutim, se imam bolj rada in me imajo posledično tudi tisti okoli mene bolj radi. pa psiha po mojem tudi deluje, to pomeni da če v nekaj verjameš  pa čeprav je placebo ponavadi kar pomaga.
drugače mi je pa prijateljica rekla, da je njena znanka zanosila naravno pri 48. noro, ne?
v glavnem - dajmo džombeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 739
10.12.2009 19:23:24   
lana70

a potem gledaš slike, ki so tvoj letnik...potem se isto učiš, kot tvoja mama user posted image user posted image

...ja ja...ma ne moreš verjet...je kazal ene zaraščene ženščine user posted image user posted image user posted image ..je lizika brcala, po moje se je zgražala tako kot jaz

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 740
11.12.2009 6:09:47   
Tanja_Jes
Dobro jutro...naj vas počastim ...

user posted image

user posted image

če vam paše pa...

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 741
11.12.2009 6:12:00   
Tanja_Jes
Naska, ti pa ne smeš,  zate so pa kosmiči in jogurt user posted image user posted image user posted image user posted image moram mal zate skrbet...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 742
11.12.2009 8:06:37   
mausikaa
o Tanči, kakšen fajn zajtrk...

pa dobro jutro vsem skupaj...petek je, petek je, petek je, petek je, petek je, petek je, petek je, petek je, petek je, petek je, petek je ...a sem že povedala petek je??

Neposredna povezava do sporočila: 743
11.12.2009 8:07:06   
mausikaa
aja, sem pozabila vprašat?

ste oprale žehto? v stroju ali na roke?

user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 744
11.12.2009 8:11:56   
pikica36
jutro konzerveuser posted image , uf.. mate debate da dol padešuser posted image user posted image  

Vam sporočam da moje user posted image  še ni. danes je 29 ciklusa in glede na to da je zdaj že ene 5 mesecev moj ciklus točno na 26 dni me je včeraj malo firbec dajal in naredim popoldan test in se je pokazala rahla  druga črtica.Tako da bom najverjetneje jutri ali pa že danesuser posted image  morala test ponovit, da bo ziher.

Ampak zanimivo, da sploh ni nekega navdušenja, veselja ...... ker semi zdi skoraj nemogoče, da bi po vsem tem kar se mi je dogajalo , lahko bilo zdaj drugačeuser posted image
vseeno držite pestke zame , da se tokrat izteče srečno do konca

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

Neposredna povezava do sporočila: 745
11.12.2009 8:28:19   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj, res je petek.... user posted image user posted image user posted image

pikica36, super za drugo črtico, te pa razumem, zakaj jemlješ vse z rezervo. Evo, držim pestke, da bo tokrat vse ok user posted image user posted image user posted image

Tanja, naše "tamalu", za tvoj rojstni dan ti želim veliko, veliko sreče, lepih trenutkov, bitje srčka (ov), ljubezni, pa seveda, da se ti uresničijo vse želje.

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 746
11.12.2009 8:47:26   
Grethy
Ooooooooooo slavimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najdbest ti želim Tanja, naj gre vse po "reglcih" kot mora it, bodi vedno v dobri družbi kjer naj bodo predvsem, zdravje, veselje in sreča, pa upanje in zadovoljstvo in pa seveda en trop konzerv !!!!!! Vse naj naj mamika user posted image !!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 747
11.12.2009 8:51:09   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

Vam sporočam da moje user posted image  še ni. danes je 29 ciklusa in glede na to da je zdaj že ene 5 mesecev moj ciklus točno na 26 dni me je včeraj malo firbec dajal in naredim popoldan test in se je pokazala rahla  druga črtica.Tako da bom najverjetneje jutri ali pa že danesuser posted image  morala test ponovit, da bo ziher.

Ampak zanimivo, da sploh ni nekega navdušenja, veselja ...... ker semi zdi skoraj nemogoče, da bi po vsem tem kar se mi je dogajalo , lahko bilo zdaj drugačeuser posted image
vseeno držite pestke zame , da se tokrat izteče srečno do konca

super, joj kolko sem vesela zate...držime pesti...ti pa prosim prosim razmišljaj pozitivno...in seveda ponovi test ter poročaj - sej veš tete na RR smo firbčne

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 748
11.12.2009 9:08:24   
gigi1
Ojla user posted image

Pikica user posted image  user posted image  user posted image  jaz se veselim in razumem tvojo rezerviranost. Sama sem bila na istem. Navijam in resnično iz vsega srca želim, da se tokrat izteče tako, kot je treba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanja vidim, da žehto še perete user posted image

user posted image

Itak, da veš kaj vse ti želim user posted image user posted image user posted image

Lubice moje trenutno nimam več kot toliko časa.

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 749
11.12.2009 9:22:50   
Naska
Vse naj Tanja!!!

Pikica - user posted image user posted image user posted image

evo Naska pojedla cel taler kosmičev - hvala! danes se mi pa ne da teči - bom en dan pavzirala... tudi počitek je pomemben del hujšanja - če še niste vedele - ampak pomemeben ne pa večji.

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......