|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
11.12.2009 13:23:36   
Anonimen
Oh dej no,zaradi knjig pa res ne.Da ti povem kolk sele grozljiv pregledam na tvuser posted image .Ceprav moram priznat,da me je lani poleti ena tko vrgla-se zdaj mi je slabo,ko se nanjo spomnim,da so se mi tudi hororji mal zagnusli.

Jaz grem pa na pomesuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4251
11.12.2009 14:13:49   
lunca144
kleo,midve bi ble direkt za skupi,jaz tud oboooooooožujem grozljivke-buuuuuuuuuuuuuuuuuu,sam,potem,me je pa strah,za umret,ampak,ne morem,da ne bi gledala,se skrijem pod dekco in gedam-to se mi moj smeji,se mi vidijo samo učki--buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
11.12.2009 14:31:22   
Anonimen
ja jest jih gledam ze od majhnega,pa sem pol veckrat cist trda:)))

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4253
11.12.2009 14:41:15   
mate0ja
jest sm pa samo za komedije, pa še tiste lih na pol pogledam, ker ne zdržim tok časa pri miru. Še v kinu grem vsaj enkrat na wc, da se mal pretegnem. Ampak mojemu to kar paše. Ma vsaj absolutno kontrolo nad dalincem. user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
11.12.2009 14:43:53   
Anonimen
Za komedije pa meni ni...ceprav vcasih si se clo kaksno ogledam in je prav smesna.

Trilerji,akcije,horor...vazn,da je na5user posted image

Moj otrok noce!!!juhe,pa ne makaronov...jupijeuser posted image .Zdaj greva pa mal sobico polepit,sem vceraj mal nakupila motivov.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4255
11.12.2009 14:57:03   
mate0ja
mi je pediatrinja rekla zadnič, ko je mela mala drisko, da otrok vedno poje toliko, da lahko funkcionira. user posted image Tko da se ne sekirat, če ne je, važno je, da pije user posted image . Nč jasno user posted image . Torej če otrok po defoltu noče jest pomeni, da živi od sončne energije. A če ni sonca ga pa v vtičnco prklopš user posted image
No čez dve minuti pa sestra, da mormo prazt, da vsaj en prepečenc al pa kej podobnega poje, da bo mel želodček kaj delat, ker drugače lahko otrok zaradi premajhnega volumna želodčka začne kategorično zavračat obroke.

user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
11.12.2009 15:02:11   
Anonimen
Tocno tako.Bo ze jedel ko bo lacen,pa blablabla...sem ze pri Tali to poslusala.Pol se pa zelodes skrci,pa sploh vec noce.Trenutno je raside-jih lusciva,pa po polovicko si daje v usta.Zjutraj je mal palacinke,pa pol en puding in to je to.Aja pa 2 pomfrija,pa recmo da 2makaroncka.Svasta.Ji pa dajem vitamine,vsak dan eno zlico.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4257
11.12.2009 15:05:37   
slovenka
ojla pupe,

danes imam pa enega bolj čudnih dni v mojem življenju user posted image Me pikica zbudi ob 6.40 in jo prinesem v francosko posteljo, ati je že šel v službo, midve leživa in "debatirava" Pa pride ob 7h ati domov, ker se je slabo počutil..., potem eno uro ležimo še vsi skupaj v postelji, potem mali naredim risanko in še 5 minut k dragemu v posteljo. Potem se on vstane in gre delat zajtrk, jaz pa zadremam za eno uro, potem me mala zbudi in smo skupaj. Ob 10.30 je ona zaspana in jo da dragi spat, midva pa v posteljo. Malo norenja, potem zaspiva in se zbudiva ob 12.40, ko se zbudi mala. Mislim... kak dan je pa to? In ob 14h sem šla v službo, ker zdaj 4 ure predavam. Jutri zjutraj pa spet... Mi pa res nismo navajeni tako poležavati, spati... user posted image

Ja, naša zadnje dni tudi bolj štrajka pri hrani. Dva dni ni skoraj nič pametnega jedla, potem včeraj pri varuški baje je, popoldne pa spet bolj malo, zajtrka pa spet ni hotela in je sedaj za kosilo nekaj zelenjavne juhe... user posted image

Hororji? Bejžte no, jaz pa rada gledam romantične komedije user posted image user posted image user posted image Pa kakšne erotične user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
11.12.2009 15:10:10   
Anonimen
Slovenka,to ste pa imel spalno turnejo,pa tamala je prakticno skoraj cel dopoldan spala.Moja ne bi zdrzala 1h v zakonski...ene 10min najvec.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4259
11.12.2009 15:11:18   
Anonimen
Romantika...sem se spomnla,ko sem enkrat mojmu rekla,da ni nic romanticen,pa prav-ugasi svetlo,da upalim svijecuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4260
11.12.2009 15:23:14   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Slovenka,to ste pa imel spalno turnejo,pa tamala je prakticno skoraj cel dopoldan spala.Moja ne bi zdrzala 1h v zakonski...ene 10min najvec.

ne, saj ni spala - ona se je zbudila ob 6.40, samo ležala je pri meni, potem je pa skakala po postelji, gor in dol... potem ko sem jaz spala od 8-9h, ona ni spala, je bila z atijem, potem malo pred 11h je šla spat, kar pa je tako običajno - nekje 4 h je zjutraj budna, potem pa spi 2,5 h in gre zvečer spat ok 20-21h... Je pa hodila prejšnje dni spat ob 23h enih parkrat in se je zjutraj zbudila ob 7h, tako da je parkrat spala manj kot 12h... Ni tako dosti. Običajno spi 10,5h + 2,5h.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
11.12.2009 15:23:29   
slovenka

Romantika...sem se spomnla,ko sem enkrat mojmu rekla,da ni nic romanticen,pa prav-ugasi svetlo,da upalim svijecuuser posted image

In kaj je sledilo? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
11.12.2009 16:19:23   
Anonimen
Po moje dauser posted image user posted image To so bli se zivahni casi.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4263
11.12.2009 17:43:17   
slovenka
user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj se ne spomniš točno ali kaj? user posted image
Moj ima večkrat take finte, da mi to reče - ker se jaz glih ne spomnim konkretno, kdaj, kje sva user posted image , on pa to boljše ve in mi potem spotika, da sem jaz imela več dedov do zdaj in ne ločim, kdaj in kje sem s kerim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
11.12.2009 20:49:06   
Anonimen
Čer čveke.
A ve spet o user posted image user posted image user posted image user posted image ????????' Kaj je že to???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4265
11.12.2009 21:02:30   
slovenka
Kaj zdaj didli, ne veš a bi se jokala ali smejala? Kaj pa je? A vi nič ali tako dosti, da te že vse boli? user posted image Mi ne kaj dosti, samo slučajno ravno danes sredi dneva - kar že celoooo večnost nisva, sploh se ne spomnim, kdaj sva ob 11 dopoldne user posted image Mogoče na kakem dopustu pred leti... ampak kot sem rekla, jaz se itak ne spomnim preveč dobro preteklih akcij, samo ta zadnje user posted image

Imam težave z USB ključkom - na enem sem imela polno dokumentov, pa mi je danes rekel, da ni nič gor, tako da si zdaj zadeve obnavljam... Kako sovražim te stvari user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
11.12.2009 21:13:48   
Anonimen
A vi celo sred dneva? user posted image user posted image user posted image user posted image No, jaz ne morem, ker mojga ni. Mi sam takrat, ko smo na dopustu, da se sploh vidimo.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4267
11.12.2009 21:27:31   
slovenka
Kaj samo na dopustu user posted image na sploh ali sredi dneva? user posted image Ja saj sem rekla, da midva tudi ne običajno sredi dneva - saj hodi moj v službo, samo danes je bila izjema, pa še sila je bila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
11.12.2009 21:40:31   
Anonimen
Mi pa ne sredi dneva,niti sredi noci.V mislih bi,v resnici pa ne.Itak je to misija nemogoce,ce pa ze,je pa BVuser posted image user posted image .Sej bo bols,sam da tale dojencek prikuka,pa da mami spet rata pokretna,
Dons sem cist avt...smo sli po zivila v trgovino,mi je cist ves cas trebuh otrdeval,pa kriz bolel,oz.bil cist zastekan..komaj se vlecem.Saj zdaj sem frai koncno.Cimprej na kavc...

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4269
11.12.2009 21:52:44   
slovenka
Kleo, nič ni brezveze sredi dneva. user posted image

Drži se s trebuhom...!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
11.12.2009 21:58:21   
Anonimen

Mi pa ne sredi dneva,niti sredi noci.V mislih bi,v resnici pa ne.Itak je to misija nemogoce,ce pa ze,je pa BVuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za posratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..sej res ne, še takrat ko pa seksaš dobiš pa otroka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4271
11.12.2009 21:59:11   
Anonimen
Jest bi šla tud na kavč, pa ne morem, je zaseden.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4272
11.12.2009 21:59:39   
Anonimen
Ej,to sem mislila za trenutni casuser posted image brezveze pa touser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4273
11.12.2009 22:01:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Jest bi šla tud na kavč, pa ne morem, je zaseden.user posted image

sej pri nas tut,meni je prepuscen fotelj-standart.Pravjo da bolj si dober,bolj trpis...po moje me bodo po smrti oklical za svetnisko mucenico-al kako ze.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4274
11.12.2009 22:03:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Kleo, nič ni brezveze sredi dneva. user posted image

Drži se s trebuhom...!kaj naj bi pa to pomenilCesa se naj drzim s trebuhomuser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......