Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 13:23:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh dej no,zaradi knjig pa res ne.Da ti povem kolk sele grozljiv pregledam na tv .Ceprav moram priznat,da me je lani poleti ena tko vrgla-se zdaj mi je slabo,ko se nanjo spomnim,da so se mi tudi hororji mal zagnusli. Jaz grem pa na pomes
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 14:13:49
|
|
|
|
lunca144
|
kleo,midve bi ble direkt za skupi,jaz tud oboooooooožujem grozljivke-buuuuuuuuuuuuuuuuuu,sam,potem,me je pa strah,za umret,ampak,ne morem,da ne bi gledala,se skrijem pod dekco in gedam-to se mi moj smeji,se mi vidijo samo učki--buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 14:31:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jest jih gledam ze od majhnega,pa sem pol veckrat cist trda:)))
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 14:41:15
|
|
|
|
mate0ja
|
jest sm pa samo za komedije, pa še tiste lih na pol pogledam, ker ne zdržim tok časa pri miru. Še v kinu grem vsaj enkrat na wc, da se mal pretegnem. Ampak mojemu to kar paše. Ma vsaj absolutno kontrolo nad dalincem.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 14:43:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Za komedije pa meni ni...ceprav vcasih si se clo kaksno ogledam in je prav smesna. Trilerji,akcije,horor...vazn,da je na5 Moj otrok noce!!!juhe,pa ne makaronov...jupije .Zdaj greva pa mal sobico polepit,sem vceraj mal nakupila motivov.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 14:57:03
|
|
|
|
mate0ja
|
mi je pediatrinja rekla zadnič, ko je mela mala drisko, da otrok vedno poje toliko, da lahko funkcionira. Tko da se ne sekirat, če ne je, važno je, da pije . Nč jasno . Torej če otrok po defoltu noče jest pomeni, da živi od sončne energije. A če ni sonca ga pa v vtičnco prklopš No čez dve minuti pa sestra, da mormo prazt, da vsaj en prepečenc al pa kej podobnega poje, da bo mel želodček kaj delat, ker drugače lahko otrok zaradi premajhnega volumna želodčka začne kategorično zavračat obroke.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 15:02:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Tocno tako.Bo ze jedel ko bo lacen,pa blablabla...sem ze pri Tali to poslusala.Pol se pa zelodes skrci,pa sploh vec noce.Trenutno je raside-jih lusciva,pa po polovicko si daje v usta.Zjutraj je mal palacinke,pa pol en puding in to je to.Aja pa 2 pomfrija,pa recmo da 2makaroncka.Svasta.Ji pa dajem vitamine,vsak dan eno zlico.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 15:05:37
|
|
|
|
slovenka
|
ojla pupe, danes imam pa enega bolj čudnih dni v mojem življenju Me pikica zbudi ob 6.40 in jo prinesem v francosko posteljo, ati je že šel v službo, midve leživa in "debatirava" Pa pride ob 7h ati domov, ker se je slabo počutil..., potem eno uro ležimo še vsi skupaj v postelji, potem mali naredim risanko in še 5 minut k dragemu v posteljo. Potem se on vstane in gre delat zajtrk, jaz pa zadremam za eno uro, potem me mala zbudi in smo skupaj. Ob 10.30 je ona zaspana in jo da dragi spat, midva pa v posteljo. Malo norenja, potem zaspiva in se zbudiva ob 12.40, ko se zbudi mala. Mislim... kak dan je pa to? In ob 14h sem šla v službo, ker zdaj 4 ure predavam. Jutri zjutraj pa spet... Mi pa res nismo navajeni tako poležavati, spati... Ja, naša zadnje dni tudi bolj štrajka pri hrani. Dva dni ni skoraj nič pametnega jedla, potem včeraj pri varuški baje je, popoldne pa spet bolj malo, zajtrka pa spet ni hotela in je sedaj za kosilo nekaj zelenjavne juhe... Hororji? Bejžte no, jaz pa rada gledam romantične komedije Pa kakšne erotične
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 15:10:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka,to ste pa imel spalno turnejo,pa tamala je prakticno skoraj cel dopoldan spala.Moja ne bi zdrzala 1h v zakonski...ene 10min najvec.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 15:11:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Romantika...sem se spomnla,ko sem enkrat mojmu rekla,da ni nic romanticen,pa prav-ugasi svetlo,da upalim svijecu
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 15:23:14
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,to ste pa imel spalno turnejo,pa tamala je prakticno skoraj cel dopoldan spala.Moja ne bi zdrzala 1h v zakonski...ene 10min najvec. ne, saj ni spala - ona se je zbudila ob 6.40, samo ležala je pri meni, potem je pa skakala po postelji, gor in dol... potem ko sem jaz spala od 8-9h, ona ni spala, je bila z atijem, potem malo pred 11h je šla spat, kar pa je tako običajno - nekje 4 h je zjutraj budna, potem pa spi 2,5 h in gre zvečer spat ok 20-21h... Je pa hodila prejšnje dni spat ob 23h enih parkrat in se je zjutraj zbudila ob 7h, tako da je parkrat spala manj kot 12h... Ni tako dosti. Običajno spi 10,5h + 2,5h.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 15:23:29
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Romantika...sem se spomnla,ko sem enkrat mojmu rekla,da ni nic romanticen,pa prav-ugasi svetlo,da upalim svijecu In kaj je sledilo?
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 16:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje da To so bli se zivahni casi.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 17:43:17
|
|
|
|
slovenka
|
Kaj se ne spomniš točno ali kaj? Moj ima večkrat take finte, da mi to reče - ker se jaz glih ne spomnim konkretno, kdaj, kje sva , on pa to boljše ve in mi potem spotika, da sem jaz imela več dedov do zdaj in ne ločim, kdaj in kje sem s kerim
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 20:49:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer čveke. A ve spet o ????????' Kaj je že to???
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 21:02:30
|
|
|
|
slovenka
|
Kaj zdaj didli, ne veš a bi se jokala ali smejala? Kaj pa je? A vi nič ali tako dosti, da te že vse boli? Mi ne kaj dosti, samo slučajno ravno danes sredi dneva - kar že celoooo večnost nisva, sploh se ne spomnim, kdaj sva ob 11 dopoldne Mogoče na kakem dopustu pred leti... ampak kot sem rekla, jaz se itak ne spomnim preveč dobro preteklih akcij, samo ta zadnje Imam težave z USB ključkom - na enem sem imela polno dokumentov, pa mi je danes rekel, da ni nič gor, tako da si zdaj zadeve obnavljam... Kako sovražim te stvari
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 21:13:48
|
|
|
|
Anonimen
|
A vi celo sred dneva? No, jaz ne morem, ker mojga ni. Mi sam takrat, ko smo na dopustu, da se sploh vidimo.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 21:27:31
|
|
|
|
slovenka
|
Kaj samo na dopustu na sploh ali sredi dneva? Ja saj sem rekla, da midva tudi ne običajno sredi dneva - saj hodi moj v službo, samo danes je bila izjema, pa še sila je bila
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 21:40:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi pa ne sredi dneva,niti sredi noci.V mislih bi,v resnici pa ne.Itak je to misija nemogoce,ce pa ze,je pa BV .Sej bo bols,sam da tale dojencek prikuka,pa da mami spet rata pokretna, Dons sem cist avt...smo sli po zivila v trgovino,mi je cist ves cas trebuh otrdeval,pa kriz bolel,oz.bil cist zastekan..komaj se vlecem.Saj zdaj sem frai koncno.Cimprej na kavc...
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 21:52:44
|
|
|
|
slovenka
|
Kleo, nič ni brezveze sredi dneva. Drži se s trebuhom...!
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 21:58:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Mi pa ne sredi dneva,niti sredi noci.V mislih bi,v resnici pa ne.Itak je to misija nemogoce,ce pa ze,je pa BV za posrat ..sej res ne, še takrat ko pa seksaš dobiš pa otroka.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 21:59:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest bi šla tud na kavč, pa ne morem, je zaseden.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 21:59:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej,to sem mislila za trenutni cas brezveze pa to
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 22:01:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Jest bi šla tud na kavč, pa ne morem, je zaseden. sej pri nas tut,meni je prepuscen fotelj-standart.Pravjo da bolj si dober,bolj trpis...po moje me bodo po smrti oklical za svetnisko mucenico-al kako ze.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 11.12.2009 22:03:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo, nič ni brezveze sredi dneva. Drži se s trebuhom...!kaj naj bi pa to pomenilCesa se naj drzim s trebuhom
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......