|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
10.12.2009 11:12:10   
lunca144
user posted image user posted image user posted image mi mamo,pa tako lep sonček,pa prov toplo jeuser posted image user posted image ,maj,trenutno nima vročineuser posted image user posted image upam,da ostane tako,spali smo danes-lahko rečem odličnouser posted image ..................super je-sooooooooooooooončekkkkkkkkkkkkkkkkkuser posted image user posted image user posted image .................grem ven,vozit pesek,pri pesjaku,ker ta vikend pripeljemo,še našega dogija,na parcelo,in tako bomo komletniuser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
10.12.2009 11:14:01   
lunca144
user posted image user posted image user posted image še 30 strani,pa gremo na nov del..................a,nam bo ratalo letos,ali naslednje leto?user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
10.12.2009 11:18:17   
mate0ja
Pa dejmo se potrudit, da si za novo leto podarimo nov del. Sej znamo ane? user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
10.12.2009 11:55:28   
mate0ja
Kleo??? Nazadnje videna včeraj popoldan. Se skrivaš ali rojevaš?

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
10.12.2009 12:37:03   
anaj22
Ojla mamice

Kako ste kaj? Upam da ste vsi zdravi

Mi se počasi privajamo na nov ritem življenja in nam gre za enkrt super. Jaka je ful lepo sprejel Nejca, ga skoz lupča in boža, še svojo dudo in ninico je pripravljen z njim deliti. Porod ni bil pretežak, je šlo veliko hitreje kot v prvo. V album sem dala pr slikic od našega črnolasca, pa ocente če sta si z Jakom kej podobna.

Hvala vsem za čestitke

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
10.12.2009 12:51:23   
mate0ja
Še enkrat čestitke anaj. Sm vidla na eni drugi temi, da si že nazaj v formi. Lepo slišat, da porod ni bil težak in uživate. user posted image user posted image user posted image za Jakovo reakcijo.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
10.12.2009 13:53:53   
Anonimen
3x me je ven vrgo,zjutraj,pa zdej.2x cel romanuser posted image Ne morem pa kopirat,ker me se skatla zaj...
Ne bom nc vec komentirala,ker nimam zivcev spet pisat....sva bli s tamalo zunaj,zdaj bi mogla zaspat,pa nekaj trma...
OLA vsemuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4232
10.12.2009 13:55:14   
Anonimen
Anaj,kolk je lustkan Nejc,pa kaksni laskiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4233
10.12.2009 14:10:27   
lunca144
user posted image user posted image user posted image super anaj,da ste se uskladili in da je jaka tako,lepo sprejel svojega bratca,slikice,si še nisem ogledala,bom pa,koj..........pa,prid še kaj poročat,kako,ste kej z mako štručkouser posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
10.12.2009 14:16:43   
mate0ja
Kleo ti kar večkrat po mal napiši, mormo do decembra do 200 pridt pa nam bo to prov pršlo. 

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
10.12.2009 17:02:22   
RMRM
Dan!

Mate0ja, hvala vseen. Sem šla mal na slepo na Brod dol, pol sem pa vidla da piše Ježica in sem vedla da je to to. Ker sem tud prej vedno za ježico, center, dol zavila. Tko da sem ugotovila, da je tukaj še bližje. Gužve pa začuda nobene, zgleda da je bla glih taka ura. Sem od Hrušce do Bežigrajskega dvora rabila 45 minutk.

Annaj - kakšen mali lepotek user posted image user posted image user posted image . No, pa saj sta oba. Ful sta luštkana, pa lepo ime sta z user posted image  izbrala. Mi ful lepo skup pašeta. Uživajte maksimalno še naprej.

Lunca, super da ste zdravi in da ste mirno spali. Pri nas je tud dons do petih v svoji postli drnjohal, pol sem ga pa k seb vzela, samo kaj ko dons oči pride, pa se bosta spet razvadla. Ampak naj jima bo user posted image .

Matej0ja, 1,5 porabit zjutraj pa zna bit kar motečeuser posted image . Jaz sem dons imela eno službeno zadevo tam, kjer sem prej delala in sicer 3 minute od doma. Kakšna milina je to. Zdej se pa vozm 45 km v eno smer, pa mi je user posted image , sam ko sem pa enkrat v svoji pisarni, mi je pa ful dobr, tko da se je treba kr sprijaznit. K sreč je AC, vsaj to.

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
10.12.2009 17:45:33   
Anonimen
OOOOOOOOOO RMRM, kakšnega cukra si dala na profil.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4237
10.12.2009 18:16:11   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

OOOOOOOOOO RMRM, kakšnega cukra si dala na profil.user posted image user posted image user posted image user posted image

...............se podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja,in,mi,smo ko ena adamsova familijauser posted image ..............maj,ima spet vročino,in za nameček,je mojga začela glava bolet in dobil vročino,vse ga boli-gr..........ipauser posted image user posted image user posted image ,tako,da verjetno mene čaka,ta pošiljka v nedeljo.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
10.12.2009 21:29:15   
lunca144
user posted image user posted image nobene za čvekat?..........pa,nič,grem,pa sama na kafeuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
10.12.2009 21:52:47   
Anonimen
Sranje Lunca,samo sej to je bilo skor za pricakvat.

Lukas,cukrcek fantekuser posted image user posted image

Grem mal pogledat,ce kej dogaja,itak pa nimam volje,me spet oci nekja zezajo.

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4240
11.12.2009 10:15:20   
lunca144
Jutro,dober dan,kava,je že spita,počutje v redu...........ja,kleo,res je blo za prčakovat,samo,sem vseeno upala,da ne bouser posted image ,pa,kaj čmo,tko,je,glavno,je da,sem trenutno saj jaz zdrava,da lahko skrbim za te moje bolnikeuser posted image .Lep,dan in večer vam želimuser posted image ,ker vem,da ne bo nobene več gor,pa še zato,ker je vikend pred vrati...............ampak,punce,s takim tempom,ne bomo prišle do druzga dela niti naslednje leto 2o11user posted image .

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
11.12.2009 10:30:29   
Anonimen
Kaj ne bo nobene,jaz bom ziheruser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4242
11.12.2009 11:10:06   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

.............no,vsaj enauser posted image ,kako si?in meri,ti nagaja?pa možek,pridno dela,tali v šoli?pa bebica,pančka,ali veselo mami brca,pod rebra?user posted image pa sosed in soseda?user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
11.12.2009 11:19:17   
mate0ja
dan, jest sm tud tle. Me pa verjetno naslednja dva dneva ne bo. Bom bolj posvečena družinici. Sm mojga prepričala, da ta vikend preživimo doma in ne letamo spet po obiskih, ker namreč skoraj vsak vikend nekam gremo. Če ne drugam k mojim. Ta vikend si pa želim mal miru in lenarjenja, v smislu sprehodi s počasnim tempom, kosilo, ki se celo dopoldne paca na štedilniku user posted image user posted image

Dobim pa dons obisk. user posted image user posted image user posted image user posted image Pride bivša cimra, ki je nisem vidla joj že dve leti. Je najprej rekla, da se oglasi za eno urco proti večeru pa sm jo prepričala, da prespi. Tko da damo mali spat, moj ma nočno in ga ne bo do šestih jutraj, midve pa na sedežno, vsaka svojo dekco in kozarček vina in čveka čveka. Joj kok to pogrešam. Maj me daje časotožjeuser posted image user posted image po študentskih letih.

Naj vam vikend mine čim manj stresno. No sej verjetno pridem še kej pokomentirat tekom dneva, če boste seveda tud druge kej prispevale, ker dons nism razpoložena za samogovore. user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
11.12.2009 11:31:13   
lunca144
O mateja,sem ti fouš,za čvekanje na sedežni,z dekico in vinčkomuser posted image ,jaz bi tud,sm,kaj ,ko majo vse user posted image in ne gre,lepo uživaj v počasnem vikendu,pa glejmda se ti kaj ne prismodi na štedilnikuuser posted image .

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
11.12.2009 11:33:36   
mate0ja
jest sm pa v obratni situaciji, edina, ki imam user posted image . Tko da sm dostkrat kar osamljena, ker nisem več kompatibilna s prijatelji. Pa ne, da bi se oddaljili zaradi načina življenja, bolj zaradi pomanjkanja časa. Tko da sm jest (in posledično moja malčica) prikrajšana za družbo mamic z majhnimi otroci.  

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
11.12.2009 12:27:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

.............no,vsaj enauser posted image ,kako si?in meri,ti nagaja?pa možek,pridno dela,tali v šoli?pa bebica,pančka,ali veselo mami brca,pod rebra?user posted image pa sosed in soseda?user posted image
[/quote

sosedje-so sami debili,moz dela-kao,tali-je v soli telesno,dusevno pa samo bog ve kje,meri-spi,dojencek-pridno brcka.

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4247
11.12.2009 12:30:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

jest sm pa v obratni situaciji, edina, ki imam user posted image . Tko da sm dostkrat kar osamljena, ker nisem več kompatibilna s prijatelji. Pa ne, da bi se oddaljili zaradi načina življenja, bolj zaradi pomanjkanja časa. Tko da sm jest (in posledično moja malčica) prikrajšana za družbo mamic z majhnimi otroci.  

Tko je blo pri meni,ko sem dobla Tali.ne duha ne sluha o kaksnem dojencku pri prjatlcah.Pa res ni fino.Moja je bla se tolk ziva,obvezno v srediscu pozornosti...ce se nismo z njo pogovarjal,smo se mogle pa o njejuser posted image user posted image ...pa enim je blo cist zabavno,nekatere so se pa ze od dalec krizale.Pa se Tali je pogresala druzbo vrstnikov.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4248
11.12.2009 12:31:56   
Anonimen
Zdej grem pa pod tus,pol pa gor dat za zelenjavno juho,men narest malco...in pred knjigo.Berem kriminalko-Jaz ubijam.Fuuuuulll kuuuulllluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4249
11.12.2009 12:55:42   
mate0ja
kelo pa ne se čudit, če te more včasih tlačijo ponoči. Nosečniški hormoni in kriminalke. To je nevarna kombinacija, ti iz lastnih izkušenj povem.

Jest grem pa še eno kavo spit. Joj kok je že ura, jest mam pa še tol dela da je za znort.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......