Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:38:49
|
|
|
|
Balonchy
|
O banda Kaj je zdej... vidim, da blebetate 100/h... pogrešate me ne nič... jah... in to je to... Sm zavohala smučanje in prišla malo pogledat...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:39:45
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Ajvy...a si prebrala kaj in kako je z Witoo?? Mislim,da si ti spraševala... Jo bom naslednji teden kaj poklicala... Kaj pa je z WITTO??? Ne da se mi nazaj brat... Razjasnite mi pojme...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:40:17
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy O banda Kaj je zdej... vidim, da blebetate 100/h... pogrešate me ne nič... jah... in to je to... Sm zavohala smučanje in prišla malo pogledat... o bandaaaaaaaaaaaaaaaa ti si banda... :) k se nič nič pa še enkrat nič ne javiš... :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:41:20
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy O banda Kaj je zdej... vidim, da blebetate 100/h... pogrešate me ne nič... jah... in to je to... Sm zavohala smučanje in prišla malo pogledat... o bandaaaaaaaaaaaaaaaa ti si banda... :) k se nič nič pa še enkrat nič ne javiš... :) Se mi ne da neumnosti čvekat, pa sm raj tiho
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:42:29
|
|
|
|
Urša08
|
Balonchy a si nas končno prišla pokukat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:45:40
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pa kam se hodte valjat na Pokljuko? mene tudi zanima... zanima pa me če je kakšen učitelj tam, da nauči mojga 5-letnika smučat... Vsaj na smučkah stat? Pa če obstaja tam kje kakšen vikend paket?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:46:14
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Ajvy...a si prebrala kaj in kako je z Wito?? Mislim,da si ti spraševala... Jo bom naslednji teden kaj poklicala... Kaj pa je z WITTO??? Ne da se mi nazaj brat... Razjasnite mi pojme... Kr pejt brat nazaj....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:46:45
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Witto vas lepo pozdravlja. Se ji je sesul računalnik, potem je bil Matija bolančkan, ko se je pozdravil so šli v Čatež, potem je ona zbolela, ko pa se je ona pozdravila sta z Matijem odšla v Celje k njeni sestri. Veliko sta vzunaj, Matija je dobro, hodi še ne, gre pa če ga držiš za rokice. Za Miklavža je dobil 7 zobek - zgornjo dvojkico.... No to je to....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:47:34
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Witto vas lepo pozdravlja. Se ji je sesul računalnik, potem je bil Matija bolančkan, ko se je pozdravil so šli v Čatež, potem je ona zbolela, ko pa se je ona pozdravila sta z Matijem odšla v Celje k njeni sestri. Veliko sta vzunaj, Matija je dobro, hodi še ne, gre pa če ga držiš za rokice. Za Miklavža je dobil 7 zobek - zgornjo dvojkico.... No to je to.... THX
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:47:53
|
|
|
|
Urša08
|
Punce jaz vas zapuščam. Grem počasi spančkat lahko nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:47:57
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy O banda Kaj je zdej... vidim, da blebetate 100/h... pogrešate me ne nič... jah... in to je to... Sm zavohala smučanje in prišla malo pogledat... o bandaaaaaaaaaaaaaaaa ti si banda... :) k se nič nič pa še enkrat nič ne javiš... :) Se mi ne da neumnosti čvekat, pa sm raj tiho .....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:48:15
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Witto vas lepo pozdravlja. Se ji je sesul računalnik, potem je bil Matija bolančkan, ko se je pozdravil so šli v Čatež, potem je ona zbolela, ko pa se je ona pozdravila sta z Matijem odšla v Celje k njeni sestri. Veliko sta vzunaj, Matija je dobro, hodi še ne, gre pa če ga držiš za rokice. Za Miklavža je dobil 7 zobek - zgornjo dvojkico.... No to je to.... THX
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:48:29
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss tanci..... za veselo zapravljanje...a ti je sploh še kaj ostalo??? urša...a je tvoj znal domov???? čebel@....kako je bilo na izpitu???? je je prišel, pa še dobr da sem pospravla k je 15 minut za njim še tast prišel škoda, k nisem jaz prišla da bi vidla kok mate razmetan.. o moje se vse sveti... :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:48:44
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce jaz vas zapuščam. Grem počasi spančkat lahko nočko Pa ne zdaj k balonchy prišla...zdej bo žur...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:50:20
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce jaz vas zapuščam. Grem počasi spančkat lahko nočko Pa ne zdaj k balonchy prišla...zdej bo žur... ma ni vidt....k se ji ne da neumnosti čvekat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:50:41
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce jaz vas zapuščam. Grem počasi spančkat lahko nočko Pa ne zdaj k balonchy prišla...zdej bo žur... Onasiss, Baloncy bolj švoh kaže da je za žur, pa še Tanci ni da bi zakurblala hulikopter
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:52:28
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Igrače....definitivno dobi Tiso za natanko isto vrednost kot Tarja lansko leto...žal ne morem prek tega...Katjuša te pa čist razumem...sam jst sem tolk čudna kar se tega tiće...Tisi je že po defaultu težje...več prilagajanja itd...sej vem preveč sem čustvena...ampak tako pač je... Midva se tud tega drživa. Za isti denar kot Neli tud Kristika. Čeprov ma velik igrač od Neli, pa vseen mislm da kaka igrača more bit pa tud njena, in to samo njena. Letos bosta duble vsaka za 50eur, recesija, je.bat ga Pa tud men se zdi da je Kristi težje... Neli sem mela čist sama, Kristi me ma pa z Neli vred, mislm, kadar Neli ni v vrtcu. Vse se prilagodi na Neli, ker pač drgač ne gre, ne mormo vsi skup ven ob 12ih (ko je najlepše sonce) če pa takrat Neli spi. Pa to je sam eden od primerov... Birdy ne govor glede prilagaanja k sem mislila da se mi bo zmešal kak teden nazaj. V glavnem ob pol desetih omaga Žiga, ko se on zbudi in ga nahranim mi je omagal Nejc in potem spet Žiga in je blo konc z dnevom Zdej k sta se pozdravla pa mal skombiniramo k drugač se mi bo zmešal bit skoz notr Glede daril sem pa jaz ista kot vedve z Ajvy, vsak otroček more nekaj dobiti jaz mislim, da nobena mamice ni taka, da njen otroček pa ne bi dobil darila pod smrekico.. Razen tiste, ki resnično nimajo.. :mi je prav težko za tiste..
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:53:36
|
|
|
|
sjmm
|
jao, imate pa že take za večerno uro, ha, ha,ha...pri nas končno mir, sam ta velki pa še zmer Catwoman buljo evo zdej je pa še moj pršu....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:53:46
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce jaz vas zapuščam. Grem počasi spančkat lahko nočko Pa ne zdaj k balonchy prišla...zdej bo žur... Onasiss, Baloncy bolj švoh kaže da je za žur, pa še Tanci ni da bi zakurblala hulikopter Žur? Kaj je že to? Mam rezervne kjuče od kulikopterja... Si za??? aja... pa medico sem danes pretočila...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:55:02
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pa kam se hodte valjat na Pokljuko? pa od Šport hotela (kjer imajo btw super šnops za zmrznjene) Še lij par metrov naprej po cesti do jelke. Pozimi laufa tam celo žičnica za male nadobudne smučarje... Mi smo kuhani in pečeni na Pokljuki, pozimi jn poleti...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:55:31
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Igrače....definitivno dobi Tiso za natanko isto vrednost kot Tarja lansko leto...žal ne morem prek tega...Katjuša te pa čist razumem...sam jst sem tolk čudna kar se tega tiće...Tisi je že po defaultu težje...več prilagajanja itd...sej vem preveč sem čustvena...ampak tako pač je... Midva se tud tega drživa. Za isti denar kot Neli tud Kristika. Čeprov ma velik igrač od Neli, pa vseen mislm da kaka igrača more bit pa tud njena, in to samo njena. Letos bosta duble vsaka za 50eur, recesija, je.bat ga Pa tud men se zdi da je Kristi težje... Neli sem mela čist sama, Kristi me ma pa z Neli vred, mislm, kadar Neli ni v vrtcu. Vse se prilagodi na Neli, ker pač drgač ne gre, ne mormo vsi skup ven ob 12ih (ko je najlepše sonce) če pa takrat Neli spi. Pa to je sam eden od primerov... Birdy ne govor glede prilagaanja k sem mislila da se mi bo zmešal kak teden nazaj. V glavnem ob pol desetih omaga Žiga, ko se on zbudi in ga nahranim mi je omagal Nejc in potem spet Žiga in je blo konc z dnevom Zdej k sta se pozdravla pa mal skombiniramo k drugač se mi bo zmešal bit skoz notr Glede daril sem pa jaz ista kot vedve z Ajvy, vsak otroček more nekaj dobiti jaz mislim, da nobena mamice ni taka, da njen otroček pa ne bi dobil darila pod smrekico.. Razen tiste, ki resnično nimajo.. :mi je prav težko za tiste.. jaz tud mislim, da se vse sploh mamice max potrudijo, sej se tud za neki evrčkov in velik dobre volje da narediti lepo darilo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:56:05
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce jaz vas zapuščam. Grem počasi spančkat lahko nočko Pa ne zdaj k balonchy prišla...zdej bo žur... ma ni vidt....k se ji ne da neumnosti čvekat Kadar je žur ni neumnosti!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:56:06
|
|
|
|
claud
|
jezna k 100mater na zgornje sosede...cel tedn zganjajo celga hudiča gor...mamica z 2 fantoma starima 7 in 8 al 9let ma skačejo gor in se derejo, ropotajo po ceveh-....ampak ne čez dan ampak po 21h.....pol gremo neki čez 22h gor,da jim povemo da je čas da se mal utišajo....10 minut mir pol pa spet akcija.... Mislm kwa delajo tok stari otroci tok časa pokonc....in to med tednom ko majo šolo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:56:31
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm Helov! Evo urša, moji še ne spijo, je imel Maj dons 3x počitek...bolezen pač, pa je zdej kr dobre volje in se s kockam igra...še ene 10 minut ma fore pol pa mižalije glede kašice...men se zdi, da so še bol hranljive kot samo mleko, tko, da ima sigurn dost...seveda pa mal odvisn kolk jo je pojedu...ja, mene tud neki zanima...glede hrane seveda...kolk vam pojejo za kosilo?? dobr moj je zdele bolan, pa je manj, sam me zanima...rečmo kolk ta velkih žlic vsake stvari in, če jim date juhco+glavno jed?? Ajvy....super za nakupe...jah, jz sm tud taka, da če ne dobijo vsi za isto vsoto, se mi pol drugi kr smilijo, pa itak imamo vsega veliko že od ta velkih, pa vseeno tud majči je zdej naš, pa mora kako malenkost dobit, tko da tist bazen in žogce.....mi je ful všeč, pa še ta vekli tok zbirajo za malega...je pa res, da za nobenega ne bova neki ful kupoval, so letos tudi sobe dobili, smo jim vse prenovili in je to tud velikoooo darilo, kot pravi katjuša, imajo pa res po štacunah svašta...tko, da še nas ta velke otroke potegne, pa ta mavčke nebi?? sjmm in urša08... kdaj pa grejo tvoji spat... Pri nas najkasneje ob 21.00 oba...
< Sporočilo je popravil boma2 -- 11.12.2009 21:57:01 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:57:12
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud jezna k 100mater na zgornje sosede...cel tedn zganjajo celga hudiča gor...mamica z 2 fantoma starima 7 in 8 al 9let ma skačejo gor in se derejo, ropotajo po ceveh-....ampak ne čez dan ampak po 21h.....pol gremo neki čez 22h gor,da jim povemo da je čas da se mal utišajo....10 minut mir pol pa spet akcija.... Mislm kwa delajo tok stari otroci tok časa pokonc....in to med tednom ko majo šolo A ne žviš ti v hiši s tastom in taščo????
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......