|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
11.12.2009 21:12:34   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

sjmm...nehi komplicirat.(to sem te zdej mau nadrla user posted image user posted image user posted image )..lepo te prosim.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti povem kaj Tarja poje kadar je bolna.....deci juhe ...po cel teden....ostalo pa samo čajčke pije....
Če lepo napreduje nimaš kej...res....važno da je vsaka plenička mokra...to ti je merilo...nič drugega

ok, ok...sem najbrž sem potrebna ene trde roke....mojmu se že meša k sam od Majeve prehrane bluzim...zdrav al bolan....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm men moj reče pa sej vem da more tebe zmer neki skrbetuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem ga ponoč zbudila da nej potipa če se mu zdi Žiga vroč user posted image user posted image user posted image user posted image

ha,ha...jz mam pa preveč dela, da bi mojga zbudla, pa pol kr sama okol celo noč skačemuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
11.12.2009 21:13:42   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss
Ajvy...prosim za natančen opis smučarske opreme....user posted image user posted image user posted image

napisala sem snežneuser posted image user posted image user posted image ..torej za na snegeca. po lokalnem hribčku user posted image user posted image ne za smučanje ...
Mi ne hodimo smučat...
Torej hlače...pa bunda...take snežne user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  brala površno...sory

< Sporočilo je popravil Onasiss -- 11.12.2009 21:14:19 >

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
11.12.2009 21:13:55   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Uvau a vsi smučate? Mene moj možek nagovarja da bi spet začela smučat sam mene je strahuser posted image user posted image user posted image user posted image Že 10 let nisem bla na smučkah in se bojim po pravici povedano. Nočem pa Nejca prikrajšat za smučanjeuser posted image Kam pa peljete smučat vaše user posted image ?

Mi se vsi vkup pripravlamo tud že nekje 10 let, mi2 včasih sva kr orng skijala, zdej smo pa pozimi tko zapečkarski, sva rekla mulčkom, da bi šli čez novoletne za kake 3-4 dni mal v toplice, pa kam sankat, mal smučke sprobat..pa vsi...neeeee, ah, neee, mislm...buuu, mi bomo doma na toplem, pa piškotke pekl, pa kej fajn skuhal, pol bojo pa en kup škatl z igram vn privlekel,pol imamo pa družinske turnirje...sicer letos bo zravn en strog sodnik k bo vse pomešal...a bo še bol zabavn....smo pa čist poletni...mesec in pol prikolce...nujno,no, moj sam 10 dni, pa kak vikend...mi z mulčki pa zakon...morje, kamp, voda, zrak, svobodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To si pa tako lepo napisala da sem se čist vživela v to vzdušje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
11.12.2009 21:16:25   
claud
Čer!

Evo mene...nism na gripi HB....očitno je sam ena virozica, ker dons me sam še grlo boli pa kašljam ko zmešana...btw a mate kak recept za nekašljanje....pa kaj naj za grlo vzamem, ker neoanginov ipd. zarad dojenja ne smemuser posted image

MI TUUUD KOOOOOOOMIII ČAKAMOOOOO SNEEEEEEEEEEEEEEG!!!!!!!!!!!!
upam da gremo v nedeljo na pokljuko se sankat...al pa pondelk al pa torekuser posted image

Dons pa tale večer men ful mori, ker mi neki manjka....Ful bi šla dons vnuser posted image
Manjka mi en dober žur al pa vsaj večer s prijateljico!!!!user posted image
Uf kdaj sm šla nazadnje....preden sm zanosilauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
   [Brisano sporočilo]
11.12.2009 21:18:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4430
11.12.2009 21:18:28   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Čer!

Evo mene...nism na gripi HB....očitno je sam ena virozica, ker dons me sam še grlo boli pa kašljam ko zmešana...btw a mate kak recept za nekašljanje....pa kaj naj za grlo vzamem, ker neoanginov ipd. zarad dojenja ne smemuser posted image

MI TUUUD KOOOOOOOMIII ČAKAMOOOOO SNEEEEEEEEEEEEEEG!!!!!!!!!!!!
upam da gremo v nedeljo na pokljuko se sankat...al pa pondelk al pa torekuser posted image

Dons pa tale večer men ful mori, ker mi neki manjka....Ful bi šla dons vnuser posted image
Manjka mi en dober žur al pa vsaj večer s prijateljico!!!!user posted image
Uf kdaj sm šla nazadnje....preden sm zanosilauser posted image

Claud jaz sem si pomagala s kapsulami granobil, pa čajčka pituser posted image Ej če se ti lušta večer s kolegicami pa pejt ko se pozdraviš, bo pa ja tvoj en večer mel tamalo čezuser posted image Pa super da si boljše user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
11.12.2009 21:19:48   
Urša08
Pa kam se hodte valjat na Pokljuko?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
11.12.2009 21:20:02   
claud
Urša nč bat....mene je moj nauču smučat pred 3 leti in sm ful vesela da me je, ker je to zdj moj najljubši šport!user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi hodmo večinoma na Koblo ker tm vsako leto tašča dobi en apartma tko da smo 1 teden tam....
tko za en dan pa cerkno, krvavec...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
11.12.2009 21:20:48   
Urša08
Kolumbo super za šoping user posted image user posted image user posted image user posted image Za Šimeta pa pojma nimam kak komplet za čiščenje doma user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
11.12.2009 21:21:19   
Onasiss
Jaz pa obožujem sneg in smučanje...  po navadi gremo pozimi za kak teden smučat...sam ker sva bila z Onasisem premalo časa sama....user posted image user posted image sva šla samo 1x samasmučat...drugače hodimo z otroci in hodimo k nam v Slovenijo...sam mi grejo kar kocine pokonc, ker mi ni všeč..zato se potem odločamo da gremo v Kr Goro, ker imaš vse na kupu..do Italije kjer aso nora smučišča je cca 20 min,v Kr gori pa hodmo včasih tud v bazen...

Sej k bojo otroc večji bomo šli v Avstrijo al pa v Dolomite...vau..res komaj čakam...user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
11.12.2009 21:21:47   
claud

A veš kje je tam šport hotel...oz. neki podobnega....no tam se mi valjamo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
11.12.2009 21:22:22   
Urša08

Urša nč bat....mene je moj nauču smučat pred 3 leti in sm ful vesela da me je, ker je to zdj moj najljubši šport!user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi hodmo večinoma na Koblo ker tm vsako leto tašča dobi en apartma tko da smo 1 teden tam....

Mogoče se pa skorajžimuser posted image  

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
11.12.2009 21:23:25   
Urša08

aha tamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
11.12.2009 21:24:18   
Onasiss
Kolumbo...ŠIMETU KUP VERIGO.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
11.12.2009 21:24:21   
Urša08

Jaz pa obožujem sneg in smučanje...  po navadi gremo pozimi za kak teden smučat...sam ker sva bila z Onasisem premalo časa sama....user posted image user posted image sva šla samo 1x samasmučat...drugače hodimo z otroci in hodimo k nam v Slovenijo...sam mi grejo kar kocine pokonc, ker mi ni všeč..zato se potem odločamo da gremo v Kr Goro, ker imaš vse na kupu..do Italije kjer aso nora smučišča je cca 20 min,v Kr gori pa hodmo včasih tud v bazen...

Sej k bojo otroc večji bomo šli v Avstrijo al pa v Dolomite...vau..res komaj čakam...user posted image

Ja ker bo mel pa Evito? A bo šla tud smučat?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
11.12.2009 21:24:41   
claud

Mogoče se pa skorajžimuser posted image  

user posted image user posted image

jst sm ful dolg štrajkala da me ne bo spravu gor pa da se bom polomilauser posted image ....
HB da je tok vztrajen.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
11.12.2009 21:24:52   
Onasiss

aha tamuser posted image user posted image user posted image user posted image

aL PA NA uLOVKI JE TUD LUŠTNO....

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
11.12.2009 21:27:05   
Onasiss
Urša...se menjava, en smuča drug merka otroke....ampak zato pa hodva v Višarje, ker lahko kupiš karte na uro...in kupva za 2 al 3 ure...pol smuča en pol pa drug....user posted image user posted image  MA GA ZBIJEM K NORCA ČE MI PRIKRAJŠA SMUČANJE..... TO JE GROŽNJA......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
11.12.2009 21:28:37   
Urša08

Urša...se menjava, en smuča drug merka otroke....ampak zato pa hodva v Višarje, ker lahko kupiš karte na uro...in kupva za 2 al 3 ure...pol smuča en pol pa drug....user posted image user posted image  MA GA ZBIJEM K NORCA ČE MI PRIKRAJŠA SMUČANJE..... TO JE GROŽNJA......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
11.12.2009 21:31:50   
Ajvy

Ajvy...prosim za natančen opis smučarske opreme....user posted image user posted image user posted image

napisala sem snežneuser posted image user posted image user posted image ..torej za na snegeca. po lokalnem hribčku user posted image user posted image ne za smučanje ...
Mi ne hodimo smučat...
Torej hlače...pa bunda...take snežne user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  brala površno...sory

ni hudega...sam se že v postroj postavla..user posted image user posted image user posted image user posted image sem se mogla nasmejat

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
11.12.2009 21:32:00   
Ajvy

Ajvy jaz sem tud narobe prebrala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še na zgodnjo uro se ne morem zgovarjat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se lahko na pozno uro...in na treznost user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
11.12.2009 21:34:09   
Onasiss
Ajvy...a si prebrala kaj in kako je z Witoo?? Mislim,da si ti spraševala... Jo bom naslednji teden kaj poklicala...

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
11.12.2009 21:35:35   
Onasiss
Moja sestra je zadnje čas pretirano prijazna... mi bo posnela vse sezone THE OC.....user posted image user posted image user posted image  ...pričakujem račun...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
11.12.2009 21:36:32   
Urša08

Ajvy jaz sem tud narobe prebrala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še na zgodnjo uro se ne morem zgovarjat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se lahko na pozno uro...in na treznost user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
11.12.2009 21:37:07   
Urša08

Moja sestra je zadnje čas pretirano prijazna... mi bo posnela vse sezone THE OC.....user posted image user posted image user posted image  ...pričakujem račun...user posted image user posted image

Kaj pa je touser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......