Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:12:34
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy sjmm...nehi komplicirat.(to sem te zdej mau nadrla )..lepo te prosim..... Ti povem kaj Tarja poje kadar je bolna.....deci juhe ...po cel teden....ostalo pa samo čajčke pije.... Če lepo napreduje nimaš kej...res....važno da je vsaka plenička mokra...to ti je merilo...nič drugega ok, ok...sem najbrž sem potrebna ene trde roke....mojmu se že meša k sam od Majeve prehrane bluzim...zdrav al bolan.... sjmm men moj reče pa sej vem da more tebe zmer neki skrbet Sem ga ponoč zbudila da nej potipa če se mu zdi Žiga vroč ha,ha...jz mam pa preveč dela, da bi mojga zbudla, pa pol kr sama okol celo noč skačem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:13:42
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Ajvy...prosim za natančen opis smučarske opreme.... napisala sem snežne ..torej za na snegeca. po lokalnem hribčku ne za smučanje ... Mi ne hodimo smučat... Torej hlače...pa bunda...take snežne brala površno...sory
< Sporočilo je popravil Onasiss -- 11.12.2009 21:14:19 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:13:55
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Uvau a vsi smučate? Mene moj možek nagovarja da bi spet začela smučat sam mene je strah Že 10 let nisem bla na smučkah in se bojim po pravici povedano. Nočem pa Nejca prikrajšat za smučanje Kam pa peljete smučat vaše ? Mi se vsi vkup pripravlamo tud že nekje 10 let, mi2 včasih sva kr orng skijala, zdej smo pa pozimi tko zapečkarski, sva rekla mulčkom, da bi šli čez novoletne za kake 3-4 dni mal v toplice, pa kam sankat, mal smučke sprobat..pa vsi...neeeee, ah, neee, mislm...buuu, mi bomo doma na toplem, pa piškotke pekl, pa kej fajn skuhal, pol bojo pa en kup škatl z igram vn privlekel,pol imamo pa družinske turnirje...sicer letos bo zravn en strog sodnik k bo vse pomešal...a bo še bol zabavn....smo pa čist poletni...mesec in pol prikolce...nujno,no, moj sam 10 dni, pa kak vikend...mi z mulčki pa zakon...morje, kamp, voda, zrak, svoboda To si pa tako lepo napisala da sem se čist vživela v to vzdušje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:16:25
|
|
|
|
claud
|
Čer! Evo mene...nism na gripi HB....očitno je sam ena virozica, ker dons me sam še grlo boli pa kašljam ko zmešana...btw a mate kak recept za nekašljanje....pa kaj naj za grlo vzamem, ker neoanginov ipd. zarad dojenja ne smem MI TUUUD KOOOOOOOMIII ČAKAMOOOOO SNEEEEEEEEEEEEEEG!!!!!!!!!!!! upam da gremo v nedeljo na pokljuko se sankat...al pa pondelk al pa torek Dons pa tale večer men ful mori, ker mi neki manjka....Ful bi šla dons vn Manjka mi en dober žur al pa vsaj večer s prijateljico!!!! Uf kdaj sm šla nazadnje....preden sm zanosila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2009 21:18:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:18:28
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Čer! Evo mene...nism na gripi HB....očitno je sam ena virozica, ker dons me sam še grlo boli pa kašljam ko zmešana...btw a mate kak recept za nekašljanje....pa kaj naj za grlo vzamem, ker neoanginov ipd. zarad dojenja ne smem MI TUUUD KOOOOOOOMIII ČAKAMOOOOO SNEEEEEEEEEEEEEEG!!!!!!!!!!!! upam da gremo v nedeljo na pokljuko se sankat...al pa pondelk al pa torek Dons pa tale večer men ful mori, ker mi neki manjka....Ful bi šla dons vn Manjka mi en dober žur al pa vsaj večer s prijateljico!!!! Uf kdaj sm šla nazadnje....preden sm zanosila Claud jaz sem si pomagala s kapsulami granobil, pa čajčka pit Ej če se ti lušta večer s kolegicami pa pejt ko se pozdraviš, bo pa ja tvoj en večer mel tamalo čez Pa super da si boljše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:19:48
|
|
|
|
Urša08
|
Pa kam se hodte valjat na Pokljuko?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:20:02
|
|
|
|
claud
|
Urša nč bat....mene je moj nauču smučat pred 3 leti in sm ful vesela da me je, ker je to zdj moj najljubši šport! Mi hodmo večinoma na Koblo ker tm vsako leto tašča dobi en apartma tko da smo 1 teden tam.... tko za en dan pa cerkno, krvavec...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:20:48
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo super za šoping Za Šimeta pa pojma nimam kak komplet za čiščenje doma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:21:19
|
|
|
|
Onasiss
|
Jaz pa obožujem sneg in smučanje... po navadi gremo pozimi za kak teden smučat...sam ker sva bila z Onasisem premalo časa sama.... sva šla samo 1x samasmučat...drugače hodimo z otroci in hodimo k nam v Slovenijo...sam mi grejo kar kocine pokonc, ker mi ni všeč..zato se potem odločamo da gremo v Kr Goro, ker imaš vse na kupu..do Italije kjer aso nora smučišča je cca 20 min,v Kr gori pa hodmo včasih tud v bazen... Sej k bojo otroc večji bomo šli v Avstrijo al pa v Dolomite...vau..res komaj čakam...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:21:47
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pa kam se hodte valjat na Pokljuko? A veš kje je tam šport hotel...oz. neki podobnega....no tam se mi valjamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:22:22
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Urša nč bat....mene je moj nauču smučat pred 3 leti in sm ful vesela da me je, ker je to zdj moj najljubši šport! Mi hodmo večinoma na Koblo ker tm vsako leto tašča dobi en apartma tko da smo 1 teden tam.... tko za en dan pa cerkno, krvavec... Mogoče se pa skorajžim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:23:25
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pa kam se hodte valjat na Pokljuko? A veš kje je tam šport hotel...oz. neki podobnega....no tam se mi valjamo aha tam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:24:18
|
|
|
|
Onasiss
|
Kolumbo...ŠIMETU KUP VERIGO.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:24:21
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Jaz pa obožujem sneg in smučanje... po navadi gremo pozimi za kak teden smučat...sam ker sva bila z Onasisem premalo časa sama.... sva šla samo 1x samasmučat...drugače hodimo z otroci in hodimo k nam v Slovenijo...sam mi grejo kar kocine pokonc, ker mi ni všeč..zato se potem odločamo da gremo v Kr Goro, ker imaš vse na kupu..do Italije kjer aso nora smučišča je cca 20 min,v Kr gori pa hodmo včasih tud v bazen... Sej k bojo otroc večji bomo šli v Avstrijo al pa v Dolomite...vau..res komaj čakam... Ja ker bo mel pa Evito? A bo šla tud smučat?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:24:41
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: claud Urša nč bat....mene je moj nauču smučat pred 3 leti in sm ful vesela da me je, ker je to zdj moj najljubši šport! Mi hodmo večinoma na Koblo ker tm vsako leto tašča dobi en apartma tko da smo 1 teden tam.... tko za en dan pa cerkno, krvavec... Mogoče se pa skorajžim jst sm ful dolg štrajkala da me ne bo spravu gor pa da se bom polomila .... HB da je tok vztrajen.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:24:52
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pa kam se hodte valjat na Pokljuko? A veš kje je tam šport hotel...oz. neki podobnega....no tam se mi valjamo aha tam aL PA NA uLOVKI JE TUD LUŠTNO....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:27:05
|
|
|
|
Onasiss
|
Urša...se menjava, en smuča drug merka otroke....ampak zato pa hodva v Višarje, ker lahko kupiš karte na uro...in kupva za 2 al 3 ure...pol smuča en pol pa drug.... MA GA ZBIJEM K NORCA ČE MI PRIKRAJŠA SMUČANJE..... TO JE GROŽNJA......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:28:37
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Urša...se menjava, en smuča drug merka otroke....ampak zato pa hodva v Višarje, ker lahko kupiš karte na uro...in kupva za 2 al 3 ure...pol smuča en pol pa drug.... MA GA ZBIJEM K NORCA ČE MI PRIKRAJŠA SMUČANJE..... TO JE GROŽNJA......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:31:50
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Ajvy...prosim za natančen opis smučarske opreme.... napisala sem snežne ..torej za na snegeca. po lokalnem hribčku ne za smučanje ... Mi ne hodimo smučat... Torej hlače...pa bunda...take snežne brala površno...sory ni hudega...sam se že v postroj postavla.. sem se mogla nasmejat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:32:00
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy jaz sem tud narobe prebrala pa še na zgodnjo uro se ne morem zgovarjat se lahko na pozno uro...in na treznost
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:34:09
|
|
|
|
Onasiss
|
Ajvy...a si prebrala kaj in kako je z Witoo?? Mislim,da si ti spraševala... Jo bom naslednji teden kaj poklicala...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:35:35
|
|
|
|
Onasiss
|
Moja sestra je zadnje čas pretirano prijazna... mi bo posnela vse sezone THE OC..... ...pričakujem račun...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:36:32
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy jaz sem tud narobe prebrala pa še na zgodnjo uro se ne morem zgovarjat se lahko na pozno uro...in na treznost
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 11.12.2009 21:37:07
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Moja sestra je zadnje čas pretirano prijazna... mi bo posnela vse sezone THE OC..... ...pričakujem račun... Kaj pa je to
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......