|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
11.12.2009 20:51:57   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

tanci..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za veselo zapravljanje...a ti je sploh še kaj ostalo???user posted image

urša...a je tvoj znal domov????user posted image user posted image user posted image

čebel@....kako je bilo na izpitu????

je je prišel, pa še dobr da sem pospravla k je 15 minut za njim še tast prišeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
11.12.2009 20:52:09   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

A ni nobene user posted image Se vse že stiskate z možeki user posted image

ja pa jade... še nekaj časa ne...user posted image  ga neki daje, se mu tud krožnika ne da za sabo pospravit....user posted image user posted image user posted image  Je mleko prinesu not in ga pustu direkt pred vrati.... pa 3x sem mu rekla, da ga mora ven odnest...če je slučajno pozabu kje ga imamo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
11.12.2009 20:53:07   
Onasiss

tanci..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za veselo zapravljanje...a ti je sploh še kaj ostalo???user posted image

urša...a je tvoj znal domov????user posted image user posted image user posted image

čebel@....kako je bilo na izpitu????

je je prišel, pa še dobr da sem pospravla k je 15 minut za njim še tast prišeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
11.12.2009 20:54:09   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

pomoč....prosim..

Ima katera kakšno izkušnjo, mojmu Žigatu se full en oko lima skupaj in nikakor ne morem nekaj pogruntati, da bi mu popucala čist tako kot treba... In nevem če ga lahko kopam, ker ima tako oko?

Jaz za enkrat pucam s fiziološko.... ? user posted image user posted image user posted image

če ne bo bolje...kar k p....

So what....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
11.12.2009 20:54:21   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Igrače....definitivno dobi Tiso za natanko isto vrednost kot Tarja lansko leto...žal  ne morem prek tega...Katjuša te pa čist razumem...sam jst sem tolk čudna kar se tega tiće...Tisi je že po defaultu težje...več prilagajanja itd...sej vem preveč sem čustvena...ampak tako pač je...

Midva se tud tega drživa. Za isti denar kot Neli tud Kristika. Čeprov ma velik igrač od Neli, pa vseen mislm da kaka igrača more bit pa tud njena, in to samo njena. Letos bosta duble vsaka za 50eur, recesija, je.bat gauser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa tud men se zdi da je Kristi težje... Neli sem mela čist sama, Kristi me ma pa z Neli vred, mislm, kadar Neli ni v vrtcu. Vse se prilagodi na Neli, ker pač drgač ne gre, ne mormo vsi skup ven ob 12ih (ko je najlepše sonce) če pa takrat Neli spi. Pa to je sam eden od primerov...

Birdy ne govor glede prilagaanja k sem mislila da se mi bo zmešal kak teden nazaj. V glavnem ob pol desetih omaga Žiga, ko se on zbudi in ga nahranim mi je omagal Nejc in potem spet Žiga in je blo konc z dnevom user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej k sta se pozdravla pa mal skombiniramo k drugač se mi bo zmešal bit skoz notruser posted image Glede daril sem pa jaz ista kot vedve z Ajvy, vsak otroček more nekaj dobitiuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
11.12.2009 20:55:08   
Urša08

A ni nobene user posted image Se vse že stiskate z možeki user posted image

ja pa jade... še nekaj časa ne...user posted image  ga neki daje, se mu tud krožnika ne da za sabo pospravit....user posted image user posted image user posted image  Je mleko prinesu not in ga pustu direkt pred vrati.... pa 3x sem mu rekla, da ga mora ven odnest...če je slučajno pozabu kje ga imamo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Bo treba kake govorilne spet met user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
11.12.2009 20:55:32   
sjmm
Helov!

Evo urša, moji še ne spijo, je imel Maj dons 3x počitek...bolezen pač, pa je zdej kr dobre volje in se s kockam igra...še ene 10 minut ma fore pol pa mižalijeuser posted image

glede kašice...men se zdi, da so še bol hranljive kot samo mleko, tko, da ima sigurn dost...seveda pa mal odvisn kolk jo je pojedu...ja, mene tud neki zanima...glede hrane seveda...kolk vam pojejo za kosilo?? dobr moj je zdele bolan, pa je manj, sam me zanima...rečmo kolk ta velkih žlic vsake stvari in, če jim date juhco+glavno jed??

Ajvy....super za nakupe...jah, jz sm tud taka, da če ne dobijo vsi za isto vsoto, se mi pol drugi kr smilijo, pa itak imamo vsega veliko že od ta velkih, pa vseeno tud majči je zdej naš, pa mora kako malenkost dobit, tko da tist bazen in žogce.....mi je ful všeč, pa še ta vekli tok zbirajo za malega...je pa res, da za nobenega ne bova neki ful kupoval, so letos tudi sobe dobili, smo jim vse prenovili in je to tud velikoooo darilo, kot pravi katjuša, imajo pa res po štacunah svašta...tko, da še nas ta velke otroke potegne, pa ta mavčke nebi??user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
11.12.2009 20:56:42   
Onasiss
Ursa...se mi ne da....user posted image user posted image

Ajvy...prosim za natančen opis smučarske opreme....user posted image user posted image user posted image

Vito ima bundo in hlače še od lani, dilce si bomo sposodli, čelado bomo pa kar v Sport2000 kupli, nazadnje so jo imeli za 20 €user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
11.12.2009 20:59:20   
Urša08
sjmm glede kosila ti po žlicah žal ne morem povedat, poje pa kr cel krožnik oz. če maš tisti plastični krožniček od tomy tipe k sta dva v kompletu pa žlička poje skoraj cel krožnik - minus 1 cm približno. Glede juhe je pa tako da je to za mojedva otroka kr glavna jeduser posted image user posted image user posted image Pojesta juhico z zakuha pa kakim korenčkom in imata dostuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
11.12.2009 20:59:47   
Ajvy
sjmm...nehi komplicirat.(to sem te zdej mau nadrla user posted image user posted image user posted image )..lepo te prosim.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti povem kaj Tarja poje kadar je bolna.....deci juhe ...po cel teden....ostalo pa samo čajčke pije....
Če lepo napreduje nimaš kej...res....važno da je vsaka plenička mokra...to ti je merilo...nič drugega

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
11.12.2009 20:59:51   
Ajvy

oi oi...
KOnčno smo dobil snežno opremo...po krasni ceni za Tarjo...user posted image user posted image user posted image user posted image tolk sem vesela....50 posto off.....kolk sem srečna....
Tarja je v reji...Tisa spančka...mami pa na računalnik...
Neki sem občutljiva...

Igrače....definitivno dobi Tiso za natanko isto vrednost kot Tarja lansko leto...žal  ne morem prek tega...Katjuša te pa čist razumem...sam jst sem tolk čudna kar se tega tiće...Tisi je že po defaultu težje...več prilagajanja itd...sej vem preveč sem čustvena...ampak tako pač je...
Urša..midva tut tolk uživava v nakupovanju..otročka pačuser posted image

Ajvy super za opremouser posted image user posted image user posted image user posted image A vidva z možek smučata?

ne ne ...to mamo tko mal za snegec.user posted image user posted image ..da ji je toplo in da se lahko afna po mili voljiuser posted image user posted image
Glede občutljivosti pa ne vem..tko pride user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
11.12.2009 20:59:54   
sjmm

Midva se tud tega drživa. Za isti denar kot Neli tud Kristika. Čeprov ma velik igrač od Neli, pa vseen mislm da kaka igrača more bit pa tud njena, in to samo njena. Letos bosta duble vsaka za 50eur, recesija, je.bat gauser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa tud men se zdi da je Kristi težje... Neli sem mela čist sama, Kristi me ma pa z Neli vred, mislm, kadar Neli ni v vrtcu. Vse se prilagodi na Neli, ker pač drgač ne gre, ne mormo vsi skup ven ob 12ih (ko je najlepše sonce) če pa takrat Neli spi. Pa to je sam eden od primerov...

Birdy ne govor glede prilagaanja k sem mislila da se mi bo zmešal kak teden nazaj. V glavnem ob pol desetih omaga Žiga, ko se on zbudi in ga nahranim mi je omagal Nejc in potem spet Žiga in je blo konc z dnevom user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej k sta se pozdravla pa mal skombiniramo k drugač se mi bo zmešal bit skoz notruser posted image Glede daril sem pa jaz ista kot vedve z Ajvy, vsak otroček more nekaj dobitiuser posted image

joj, pupe, mi smo tud že cel teden not....obup, me zvečer prov glava boli...upam, da bo mali kej hitr zdrav, da gremo spet na kak džiro...ma, med tednom je tud pri nas mal kriza...k zdej je mal topleje glih takrat, ko mi ta velki začnejo iz šole kaplat...pol1h  Miha, pol 2h  Jan in pol 3h...saška in pol sploh ne sfolgava it vn, včasih šele potem, ko se prrvič zbudi in popapa kosilo tam okol pol treh do treh , sam ponavad tud že sonček uideuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
11.12.2009 20:59:55   
Ajvy

kot da bi mene brala....user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
11.12.2009 20:59:58   
Ajvy

tko gre pri nas dan....prvo gre TIsa spat..pol Tarja...pol pa spet Tisa..in je ura 17.00-... kaj češ---sej bomo še pohajkovali user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
11.12.2009 21:00:34   
Onasiss
sjmm......naša poje cca 180 ml....toliko poje za kosilo, za eno malico ima 1 skutico, za drugo malico pol velike banane in pol hruške ali jabolka in malo sladke smetane + 2 piškota

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
11.12.2009 21:00:56   
Urša08
Uvau a vsi smučate? Mene moj možek nagovarja da bi spet začela smučat sam mene je strahuser posted image user posted image user posted image user posted image Že 10 let nisem bla na smučkah in se bojim po pravici povedano. Nočem pa Nejca prikrajšat za smučanjeuser posted image Kam pa peljete smučat vaše user posted image ?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
11.12.2009 21:01:40   
Ajvy
Ajvy...prosim za natančen opis smučarske opreme....user posted image user posted image user posted image

napisala sem snežneuser posted image user posted image user posted image ..torej za na snegeca. po lokalnem hribčku user posted image user posted image ne za smučanje ...
Mi ne hodimo smučat...
Torej hlače...pa bunda...take snežne user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 11.12.2009 21:02:18 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
11.12.2009 21:02:26   
Urša08

sjmm...nehi komplicirat.(to sem te zdej mau nadrla user posted image user posted image user posted image )..lepo te prosim.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti povem kaj Tarja poje kadar je bolna.....deci juhe ...po cel teden....ostalo pa samo čajčke pije....
Če lepo napreduje nimaš kej...res....važno da je vsaka plenička mokra...to ti je merilo...nič drugega

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To glede pleničke je pa meni tudi pediatrinja rekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
11.12.2009 21:03:25   
sjmm

sjmm glede kosila ti po žlicah žal ne morem povedat, poje pa kr cel krožnik oz. če maš tisti plastični krožniček od tomy tipe k sta dva v kompletu pa žlička poje skoraj cel krožnik - minus 1 cm približno. Glede juhe je pa tako da je to za mojedva otroka kr glavna jeduser posted image user posted image user posted image Pojesta juhico z zakuha pa kakim korenčkom in imata dostuser posted image

tenks...joj, si pridna...zmeri odgovoriš...sej, men se tud ne vidi, da imam že 4tega, zdej kompliciram k da je prvi, prej je pa vse fajn teklo...ne vem, no, mogoče zato k je cukrček prišel po kar nekaj letih, pa bi zdej rada vse prov nardila...sem tud jz velik bol občutliva k sem bila pri prvih 3, pa so bli kar lepo en za drugimuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
11.12.2009 21:04:17   
Urša08
Ajvy jaz sem tud narobe prebrala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še na zgodnjo uro se ne morem zgovarjat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
11.12.2009 21:04:44   
sjmm

ok, ok...sem najbrž sem potrebna ene trde roke....mojmu se že meša k sam od Majeve prehrane bluzim...zdrav al bolan....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
11.12.2009 21:06:37   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

tenks...joj, si pridna...zmeri odgovoriš...sej, men se tud ne vidi, da imam že 4tega, zdej kompliciram k da je prvi, prej je pa vse fajn teklo...ne vem, no, mogoče zato k je cukrček prišel po kar nekaj letih, pa bi zdej rada vse prov nardila...sem tud jz velik bol občutliva k sem bila pri prvih 3, pa so bli kar lepo en za drugimuser posted image user posted image user posted image

sjmm joj a veš da se men tud včasih zdi da pri Žigu občasno tud kej bolj kompliciramuser posted image user posted image user posted image user posted image Ne sekiraj se, mogoče pač mamice z leti mal komplicirat začnemo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
11.12.2009 21:06:51   
sjmm

sjmm......naša poje cca 180 ml....toliko poje za kosilo, za eno malico ima 1 skutico, za drugo malico pol velike banane in pol hruške ali jabolka in malo sladke smetane + 2 piškota

hvala, sej bo kmal bolš, sam sem čist out k je bolan

aja, glede tvojga...slika mojga...zgleda, da so vsi po istem kopit, sej men se tud včas ne da več govort kako in kaj...

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
11.12.2009 21:08:09   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ok, ok...sem najbrž sem potrebna ene trde roke....mojmu se že meša k sam od Majeve prehrane bluzim...zdrav al bolan....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm men moj reče pa sej vem da more tebe zmer neki skrbetuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem ga ponoč zbudila da nej potipa če se mu zdi Žiga vroč user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
11.12.2009 21:11:40   
sjmm

Uvau a vsi smučate? Mene moj možek nagovarja da bi spet začela smučat sam mene je strahuser posted image user posted image user posted image user posted image Že 10 let nisem bla na smučkah in se bojim po pravici povedano. Nočem pa Nejca prikrajšat za smučanjeuser posted image Kam pa peljete smučat vaše user posted image ?

Mi se vsi vkup pripravlamo tud že nekje 10 let, mi2 včasih sva kr orng skijala, zdej smo pa pozimi tko zapečkarski, sva rekla mulčkom, da bi šli čez novoletne za kake 3-4 dni mal v toplice, pa kam sankat, mal smučke sprobat..pa vsi...neeeee, ah, neee, mislm...buuu, mi bomo doma na toplem, pa piškotke pekl, pa kej fajn skuhal, pol bojo pa en kup škatl z igram vn privlekel,pol imamo pa družinske turnirje...sicer letos bo zravn en strog sodnik k bo vse pomešal...a bo še bol zabavn....smo pa čist poletni...mesec in pol prikolce...nujno,no, moj sam 10 dni, pa kak vikend...mi z mulčki pa zakon...morje, kamp, voda, zrak, svobodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......