|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
11.12.2009 16:55:09   
farfala
Vidim, da nisem veliko zamudila, ko me ni bilo tu. Kaj vse že okrasujete in pečete piškote?user posted image

Samo je že malo boljšeuser posted image , danes 1.po petih dneh ni imel vročine, bomo videli kaj bo zvečer. Antibiotike pa mu moram v usta spravit z brizgalko, ker drugače vse ven pljune, fakin.

Pijem kavo, ker sem ful zaspana že cel dan in rolado jem zraven, mali pa zdaj spi, sva sama do 8ih.

Včeraj bila pri G, vzel bris, potem sem šla še po dooooolgem času k frizerju in ko sem prišla domov, me ja mali ful čudno gledal, se oglašal z AHHH,AHH, spet zaćudeno gledal, potem se je pa le začel smejat, ful je bil smešen,izgleda ni bil najbolj prepričan čigava semuser posted image

najki, **** pozdravite se hitro, kmalu bodo tu decemberske zabaveuser posted image

kiara a muči te, da se boš morala ločit od male al je še kaj drugega. Upam, da ti bo kmalu boljšeuser posted image

krtekxx vam pa dogaja nonstop kaj

nea, kar kurjo kožo sem dobila, ko sem prebrala o vašem pripetljaju na cesti

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
11.12.2009 17:12:54   
farfala
je dobil te dni Samo še en zob, tako , da mimi, da ti ne bo zmanjkalo delauser posted image ima jih 6

a če naredi nekaj korakov, se že reče da je shodiluser posted image , potem 10m1t

papa: ni šansuser posted image , se mu pa vidi, da je fant, edino na kaj v knjigi reagira je avto in dela brrrrmmbrmmbrmm, mama mama pa reče samo ko je v kriziuser posted image

marta, upam, da bo vse v redu z možem!

ulla mogoče bo pa božično razpoložen učitelj in bo res ocenjeval znanje, nekaj si menda že rešila ok

Zdaj sem se spomnila, ko nobene ni tu pa konec leta se približuje : a astro ulla s.p. že deluje?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
11.12.2009 17:26:08   
krtekxx
Farfala, a pri vas se tudi nekaj dogaja? Če bi bila malo mlajša bi se kar na medicino vpisala, ker sedaj že toliko vem. Ginekologija, pediatrija - obvladam v nulo. Naša P me sedaj po telefonu že kar po glasu prepozna in se mi ni treba niti predstavljati.
Naš fant: je zdrav kot riba v vodi. Pikice dobro izginjajo, oteklih sklepov ni več, ima pa gliste. Gliste ima verjetno tudi ta velik, saj zvečer jamra da ga ritka srbi. Na kontrolo nam ni treba več.
Spanje: približno kot Zvedica in Nea.
Komaj čakam, da grem spet kak dan v službo in bom lahko 8 ur samo sedela.
In komaj čakam, da dobim hkrati varstvo za vse 3 in si po doooolgem času (14 dni) privoščim kak trenutek le zase.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
11.12.2009 17:29:03   
sonček33
Krtekxx, super za malega. No, glist se boste že znebili. kako je punca?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
11.12.2009 17:39:19   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Naš fant: je zdrav kot riba v vodi. Pikice dobro izginjajo, oteklih sklepov ni več, ima pa gliste. Gliste ima verjetno tudi ta velik, saj zvečer jamra da ga ritka srbi. Na kontrolo nam ni treba več.

Potem sem ti zadnjič prav namignila ko sem napisala da je moja sestra imela podobno in so ji našli parazite - gliste.
HB da je samo to! Zakaj mu niso takoj test na gliste naredili? Pri nas se to naredi s tistim selotejpom za ritko in se rezultati takoj dobijo.
Moji dve sta jih lansko leto imeli. Sta dobili sirup in je bilo boljše.

Dnevna soba je kot na froti: knjigice, flumastri, konjiček, časopisi, puzzle...  user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
11.12.2009 18:00:02   
krtekxx
Nea, gliste so lahko povod za to bolezen, čeprav pravijo, da vzroka niti ne poznajo. Pozdravi se pa ne glede na to ali se glist znebimo ali ne. Samo nekaj časa traja in morebitni zapleti niso ravno nedolžni. Je pa precej redka reč menda.
Punca je pa ŽE dober teden zdrava.
Pečem marmorni kolač.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
   [Brisano sporočilo]
11.12.2009 18:00:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3857
11.12.2009 18:17:03   
sonček33
krtekxx, pridna si, da pečeš....a se ti sploh znaš ustaviti?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
11.12.2009 18:32:03   
Najki
Ojla!

Vas nisem ravno brala, ker ne morem sploh v ekran gledat, sam tako na hitro. Jan Mai je izgleda prebolel sesto bolezen in obstaja verjetnost, da jo je dobil na nasem srecanju v Koloseju. Sam tko mal bodite pozorne, lahko bo se kaksen otrocek zbolel. Sicer pa je prav v redu ze 2 dni in sploh ne ve za izpuscaje, samo starsa sva bolna vsak po svoje, pa je tezko eno tako malo petardico obvladat, ce bi rajs prespala dan user posted image .

V glavnem, upam da ste ostali ze zdravi.

Lepo se crkljajte!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
11.12.2009 20:25:35   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Jaz bi bila čisto zadovoljna z eno mini kočico nad 1000m, dvema kozama, eni backom, kravo, psem in mačko. Pa mojima dvema.

enako, sam ne bi imela vse teh živali :) Sam psa pa mačko.

In kaj vaju zadržuje??? user posted image Pa tebe Ulla? Če si nekaj ZARES želiš..... user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
11.12.2009 20:29:38   
sonček33
Jancci, čist po resnic? Pojma nimam, zakaj si te želje ne bi uresničila.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
11.12.2009 20:45:13   
sonček33
user posted image
Evo, take punčke Anglece bom naredila za na smrekco. tale je prva. Ups, pa ena gamaša ji manjka.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
11.12.2009 20:46:42   
sonček33
user posted image

Pa še moj miško.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
11.12.2009 20:49:13   
Jancci
Ane Sonček, kakšni smo.. točno vemo kaj si želimo, pa niti ne poskusimo če je to res to!! Življenje gre pa naprej..... smrk, smrk...

Misica je toooook pridna, da sem čist ponosna. Kok je pa to fajn filing, ko jo nesem v posteljo in govori aja, aja, aja in pol nič ne protestira, se mal z žirafico pogovarja, mal sama s sabo, mal se smeje in pol kar zaspi. Očitno je tudi njej tako všeč!! Upam, da bo trajalo!! user posted image

Jest bi šla smučat, pa sem rajši z misico. Mogoče kdaj drugič. Ju3 greva pa za cel dan k moji sestri v Lj. Naju bo razvajala.

Niia kaj pa če bi šla v savno?? Mogoče bi mišicam pasalo, da se malo pregrejejo??

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
11.12.2009 20:49:39   
Ploha

user posted image
Evo, take punčke Anglece bom naredila za na smrekco. tale je prva. Ups, pa ena gamaša ji manjka.

o hudo luštna mi je...kako to nardiš?

aja pa lovro je itak cukr pa pol user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
11.12.2009 21:03:28   
sonček33
Ploha, preprosto - rabiš vrv, galve (lesene kroglice z luknjo), filc, šivanko, cvern. Če te zanima postopek, ti pa napišem na zs.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
11.12.2009 21:08:56   
Ploha

Ploha, preprosto - rabiš vrv, galve (lesene kroglice z luknjo), filc, šivanko, cvern. Če te zanima postopek, ti pa napišem na zs.

ja prosim, prosim...upam, da ne rabim en dan dela za eno tole bejbo user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
11.12.2009 21:10:38   
Zvezdica
In kaj vaju zadržuje??? user posted image Pa tebe Ulla? Če si nekaj ZARES želiš..... user posted image

marsikaj pravzaprav. Če si vajen takega življenja, potem to ni problem, če si  mestni otrok, potem pa kljub željam to ostaneš vedno.

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
11.12.2009 21:11:53   
*x*y*z*
Dober večer

Spanje: približno kot Zvedica in Nea.

se pridružujem klubu

Sonček, lepi Lovro in lepa punčka

Jancci user posted image  Meta

Najki user posted image  user posted image  user posted image

Rubica, Yelci kje sta????

Niia, tud mene boli vrat, kako fajn masažo bi si mogla privoščit, aja pa bravo Oskar user posted image

Krtekxx user posted image  user posted image  user posted image  upam da si boš kmalu privoščila čas zase, jst ga tud pogrešam, si ga še sploh nisem vzela letos user posted image

Farfala user posted image  user posted image  user posted image  za Samota. ma je gripa? in super za frizerko, a je pašalo?

Khurde - kako delaš šmorn brez jajc

Nea ma pri vas so glede hrane drugačna priporočila kot pri nas?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
11.12.2009 21:28:17   
Ulla80
jancci a morm res napisat kaj mi preprečuje user posted image

sonček ful dobra pužauser posted image user posted image user posted image user posted image lovro pa itakuser posted image user posted image

jutr greva v šoping user posted image me že kr želodc boli, ko pomislim...pa poleg fasnge še kej za oblečt, zdej je pa res že kriza, cel mesec se psihično pripravljam na to...sam zdej pa enostavno grem sama seb na živce, ko skoz nosim une majce, k sem jih preden sem bla sploh nosečauser posted image sam mi pa tooolk ni....je reku lubi da me pol pele v kitajsko, da si bom malo opomoglauser posted image otroke bo pa moja mami mela....

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
11.12.2009 21:36:19   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

jancci a morm res napisat kaj mi preprečuje user posted image

Ni treba.. vem.. matematika!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček dobr si tole nardila! Lovro je tut facko.. pa filmčka še nisi objavila..kako on hodi!! Dvomim, da ga še nisi posnela!?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
11.12.2009 21:39:47   
Jancci
Ulla ti nosiš majice od preden si bila noseča!! Jest jih nosim še iz SŠ.. tok sovražim šoping!! In to sem zadnjič ugotovila, k osem ene stare slike gledala. V bistvu sem se samo postarala, garderoba pa ostaja. Moram zgleda met fajn prašek, da ni že vse razpadlo. user posted image user posted image

Kej fajnega si privošči. Jest sem rekla, da bom šla po novem letu, ko bodo razprodaje. Tok dnarja pa tut nima, da si zdej celo garderobo nabavim. Bo že počakal name, če mi je namenjen. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
11.12.2009 21:40:01   
*x*y*z*
Kako se objavi filmček, vam pokažem jst naše male korake

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
11.12.2009 21:44:30   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

jutr greva v šoping user posted image me že kr želodc boli, ko pomislim...pa poleg fasnge še kej za oblečt, zdej je pa res že kriza, cel mesec se psihično pripravljam na to...sam zdej pa enostavno grem sama seb na živce, ko skoz nosim une majce, k sem jih preden sem bla sploh nosečauser posted image sam mi pa tooolk ni....je reku lubi da me pol pele v kitajsko, da si bom malo opomoglauser posted image otroke bo pa moja mami mela....

In kaj je tu tak slabega?user posted image
Kaj bi dala da je moja mami tukaj,da počnem isto kot boš ti jutri.
Obožujem šopinge!
sonček - ful lep okrasek. Lovro je pravi cuker user posted image user posted image user posted image

x*y*z - mah, pri tretjem otroku ne kompliciram več kot sem pri Emi. Pri Lari sem tudi manj.
A o priporočilih glih ne bi, ker sem že velikokrat prišla domov in rekla, da se nikoli več ne bom pogovarjala z nobeno nemško mamo, ker so me gledale kot vesoljca. Najprej zato ker sem Emo z enim letom dala v jasli (takrat sem bila najbolj grozna mama na svetu) potem pa zato ker jo nisem futrala samo s hippovimi kašicami, ampak sem ji hrano sama pripravljala. Tukaj so ljudje včasih ful omejeni!

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
11.12.2009 21:45:02   
Jancci
Na moj video.si se prijavi, pa boš videla tam.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?