khurde
|
ulla, bom pogledala za te povzetke. mah, jaz sem jih delala in spravila, ker sem en čas mislila, da ne bi bilo slab matematko študirat pol me je pa neki na fdv zvabil niia, en kup enih zadev imajo tam, res... jaz sem kupila ene modelčke za rožice delat, pa pekač za male mafine in ene kvadratne majhne modelčke za torte/pecivo... je pa odprto sam do štirih in ob sobotah ne delajo zvezdica, pri nas tut ubitačna noč ob dveh se je zbudila in ni mogla nazaj zaspat... jaz se pa počutim nekak tkole: IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 k sej eni res sami zaspijo, oz. se tud brez neke hude drame navadjo sami zaspat, kul je to, sam pri nas ne gre. šlo bi zgrda, sam to mi pa ni, sej pri neotu probam včas, če bi slučajno pa le sam zaspal, da sem sam zraven - pajade ćist znori in se dere k žvau in seveda se čist zbrihta, evo, enako pri nas... in pol bi mela velik več dela z uspavanjem nazaj kot pa, če ji pač dam uno joško, pa je mer nea, lepa škatla sonček, mi2 bova dons mele dal z rdečo lečo, mal prirejen, sicer... ma ful rada, res fuuuul... naredim tko, da na kakšnem zelo blagem olivnem olju al pa na kokosovi masti prepražim precej curryja (kakšno žličko), dodam oplaknjeno rdečo lečo, mal pražim, strok res na drobno narezanega česna, vodo in kuham, dokler ne nastane kar nekakšna "pasta" - leča čist razpade in se zgosti; na koncu dam še mal peteršilja. zraven pa riž in kuhana, naribana rdeča pesa. sam ker imam danes samo veeelikeeee rdeče pese, bo imela sok iz rdeče pese, jabolka in mandarine ali pomaranče. drugač bi se predolgo kuhala. pa tak sok ima rada. drugač pa jaz delam šmorn in palačinke ipd. brez jajc, pa isto kul rata. tut paniram, npr. ocvrti sir, brez, dam čičerikino moko, k tko lepo poveže vse (ima precej beljakovin).