|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
10.12.2009 22:19:05   
barba
Ja, Marta sej vem ... se bomo pa drugič vidli.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
10.12.2009 22:35:09   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: barba

Ja, Marta sej vem ... se bomo pa drugič vidli.

Škoda. Pa drugič.user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 23:30:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marta82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3828
11.12.2009 9:34:58   
Zvezdica
jutro

noč katastrofa, 20x sem vstala. Grem še eno kavo nardit, ker nisem in še ne bom pri sebi naslednjih nekaj ur.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
11.12.2009 9:39:14   
sonček33
Jutro.

Zvezdica...ojej...si pa vztrajna, da ga ne daš k sebi? Aja, sej ti praviš, da Petrik rad spi sam.

Privošči si šalco kofeta...dan bo prec lepši

Mi pa zadnji teden spimo super. Kar odločili smo se, da ponoči ne bomo več jedli in ne jemo.
Spi od 19.30. do 7h. Ob 5h ponavadi dobi mleko. Ponoči pa čaj, če se zbudi. Spi pa pri nama. No, zaspi v svoji postelji, tam okoli 1-2h pa pride k nama. Mene zaenkrat ne moti, ker čist fajn spim, četudi je on poleg. Sem mal lena, da bi stala pri njegovi posteljici.

Dejmo ideje za kuhanje za male.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
11.12.2009 9:39:32   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

jutro

noč katastrofa, 20x sem vstala. Grem še eno kavo nardit, ker nisem in še ne bom pri sebi naslednjih nekaj ur.

Zakaj 20x?

Erik je nocoj spal celo 3 ure v kosu. In ko se je zbudil (tam okoli 2eh) sem se jaz menda naspala (ne spomnim se kdaj sem zadnjič spala 3 ure v kosu) in sem se do jutra samo premetavala user posted image

Zjutraj ko sem punčki oblačila za v vrtec se je ta mali dokopal skodelice s čokoladnimi kroglicami, ki jih Lara ni do konca pojedla. Je seveda vse skupaj končalo na tleh, se razlilo po tepihu... on pa lepo kroglice pobiral in se režal.

Tudi jaz grem po kavo. 

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
11.12.2009 9:41:16   
sonček33
Nea, Erik je faca...je izkoristil gužvouser posted image

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
11.12.2009 9:42:22   
Nea
sonček33 - pri nas bodo danes pohani piščančji zrezki, pire krompir in špinača. Erik bo jedel isto kot mi.
Za malico sem mu že naredila jabolko, hruško in malo banane. 
Včeraj je za večerjo jedel šmorn, danes bo verjetno gris. 

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
11.12.2009 9:42:58   
sonček33
Nea, šmorn z jajcem?

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
11.12.2009 9:43:18   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Nea, Erik je faca...je izkoristil gužvouser posted image

Ja je... mene pa čaka pranje tepiha user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
11.12.2009 9:44:09   
Nea
Ja, čisto navadni šmorn: eno jajce je bilo vmešano v testo.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
11.12.2009 9:45:24   
sonček33
Aha..mi še nismo beljaka "vzeli"user posted image .

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
11.12.2009 9:50:33   
Zvezdica

Zvezdica...ojej...si pa vztrajna, da ga ne daš k sebi? Aja, sej ti praviš, da Petrik rad spi sam

jast bi, ampak on se dere ko ga dam k nama. user posted image

Zakaj 20x?

voda, duda, flaška, voda, duda, duda, 100x duda. Je pa res da mu je vsaj mislim pokukala trojkica ven, pa da ga je to matralo.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
11.12.2009 10:07:55   
Ulla80
voda, duda, flaška, voda, duda, duda, 100x duda. J

zvezdica a si vidla TOLE...zgleda kul, sam vprašanje kok se obnese res user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
11.12.2009 11:16:24   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

voda, duda, flaška, voda, duda, duda, 100x duda. J

zvezdica a si vidla TOLE...zgleda kul, sam vprašanje kok se obnese res user posted image

luštkano ampak za našga najverjetneje ne k še odejca ne sme bit v posteljici. on vse ven pomeče, tko da bi verjetno tud to. Sam me pa res zanima kako se to obnese ponočuser posted image

Sicer pa tamal ponavadi sploh nima dude, zaspi z njo, potem pa itak odfči kam. Ampak zdaj mu , no vsaj menim  da vse trojke ven rastejo, ker je vse napet pa špičast in je bila kriza.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
11.12.2009 11:42:20   
Jancci
Ojoj Zvezdica.. si rajš ne predstavljam.. sem danes 1x vstala, pa sem bila čist zmatrana zjutraj. Mogoče so pa res zobki. Boš vidla danes...

Mi2 sva bili že zunaj, je odspala mal v vozičku. Zadnje čase je kar pridna tut v vozičku. Trkam!! Zgleda je res treba tuki mal jamrat. Bom še čez mojga kakšno rekla... mogoče se bo pa poboljšal... user posted image user posted image user posted image

Zdaj kuham... faširano meso na česnu, bučka, sir in makarončki. Za obe isto. user posted image

Meta je šmorn oz. palačinke tut že jedla. Ima ful rada.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
11.12.2009 11:45:12   
khurde
ulla, bom pogledala za te povzetke. mah, jaz sem jih delala in spravila, ker sem en čas mislila, da ne bi bilo slab matematko študirat user posted image user posted image pol me je pa neki na fdv zvabil user posted image user posted image user posted image

niia, en kup enih zadev imajo tam, res... jaz sem kupila ene modelčke za rožice delat, pa pekač za male mafine in ene kvadratne majhne modelčke za torte/pecivo... je pa odprto sam do štirih in ob sobotah ne delajo

zvezdica, pri nas tut ubitačna noč user posted image ob dveh se je zbudila in ni mogla nazaj zaspat... jaz se pa počutim nekak tkole: user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

k sej eni res sami zaspijo, oz. se tud brez neke hude drame navadjo sami zaspat, kul je to, sam pri nas ne gre. šlo bi zgrda, sam to mi pa ni, sej pri neotu probam včas, če bi slučajno pa le sam zaspal, da sem sam zraven - pajadeuser posted image ćist znori in se dere k žvau in seveda se čist zbrihta,

evo, enako pri nas... in pol bi mela velik več dela z uspavanjem nazaj kot pa, če ji pač dam uno joško, pa je mer user posted image

nea, lepa škatla user posted image

sonček, mi2 bova dons mele dal z rdečo lečo, mal prirejen, sicer... ma ful rada, res fuuuul... naredim tko, da na kakšnem zelo blagem olivnem olju al pa na kokosovi masti prepražim precej curryja (kakšno žličko), dodam oplaknjeno rdečo lečo, mal pražim, strok res na drobno narezanega česna, vodo in kuham, dokler ne nastane kar nekakšna "pasta" - leča čist razpade in se zgosti; na koncu dam še mal peteršilja. zraven pa riž in kuhana, naribana rdeča pesa. sam ker imam danes samo veeelikeeee rdeče pese, bo imela sok iz rdeče pese, jabolka in mandarine ali pomaranče. drugač bi se predolgo kuhala. pa tak sok ima rada. drugač pa jaz delam šmorn in palačinke ipd. brez jajc, pa isto kul rata. tut paniram, npr. ocvrti sir, brez, dam čičerikino moko, k tko lepo poveže vse (ima precej beljakovin).

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
11.12.2009 12:02:01   
khurde
aja, jancci, sem zanč mislila uno tvoje komentirat... z indonezijo itd. user posted image jaz sem bila skor en let v vzhodni evropi, povprečna plača 200 evrov, s tem, da liter mleka v trgovini stane 1 evro user posted image in je zanimivo, kok je folk tam bolj vesel, povezan itd. otroci v kakšnih vaseh, še posebej romskih, sicer kr mal umazani, sam res zadovoljni user posted image in jaz zdej študiram, kako bi mal zaobšla ta naš sistem user posted image k ko mal okol pogledaš, ugotoviš, da le ni neki dobrega za človeka, bol sam sebi namen...

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
11.12.2009 12:17:33   
Zvezdica
zvezdica, pri nas tut ubitačna noč user posted image ob dveh se je zbudila in ni mogla nazaj zaspat... jaz se pa počutim nekak tkole: user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ja vidiš nekaj je v luftu.

Naš pa že pol ure gleda knjigico trije prašički in se smeji k utrgan user posted image . U bistvu se še ni nikol pol ure neprestano smejal. No razen ko sta z liamom v banji.

Zgleda je res treba tuki mal jamrat. Bom še čez mojga kakšno rekla... mogoče se bo pa poboljšal... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
11.12.2009 13:33:00   
sonček33
zvezdica, a vidšš kolk maša fajn sineta, oba

khurde fajn recept... sam povej mi še  - pesa bi bila kot priloga?

lovro tudi obožuje sveže iztsinjen sok iz rdeče pese, korenja, jabka ...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
11.12.2009 14:17:51   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

aja, jancci, sem zanč mislila uno tvoje komentirat... z indonezijo itd. user posted image jaz sem bila skor en let v vzhodni evropi, povprečna plača 200 evrov, s tem, da liter mleka v trgovini stane 1 evro user posted image in je zanimivo, kok je folk tam bolj vesel, povezan itd. otroci v kakšnih vaseh, še posebej romskih, sicer kr mal umazani, sam res zadovoljni user posted image in jaz zdej študiram, kako bi mal zaobšla ta naš sistem user posted image k ko mal okol pogledaš, ugotoviš, da le ni neki dobrega za človeka, bol sam sebi namen...

Ja sej to!!! Mi pa tukaj vsega preveč, pa še ni dovolj. Skos hočemo več!! Brezveze.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
11.12.2009 14:51:05   
sonček33
Jaz bi bila čisto zadovoljna z eno mini kočico nad 1000m, dvema kozama, eni backom, kravo, psem in mačko. Pa mojima dvema.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
11.12.2009 14:56:21   
sonček33
Lovro spi. Sva bila zunaj. Je ful fajn vreme. Ampak spat ni hotel v vozku, sva zdej še hitro južnco nardila...evo, zdaj pa že sanja.

Jedla sva - jaz makarone+haše, Lovro bučke+cvetača na mal masla + kuskus ter nariban sir. Je jedel kot velik.

Zvečer bom pa delala Anglece. Za na jelko.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
11.12.2009 15:25:38   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Jaz bi bila čisto zadovoljna z eno mini kočico nad 1000m, dvema kozama, eni backom, kravo, psem in mačko. Pa mojima dvema.

enako, sam ne bi imela vse teh živali :) Sam psa pa mačko.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
11.12.2009 16:18:18   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

Ja sej to!!! Mi pa tukaj vsega preveč, pa še ni dovolj. Skos hočemo več!! Brezveze.

khurde podobno razmišljam user posted image ful bi mela eno kučico nekje bolj na samem, pa tolk placa okol, da bi lohk mela od drevja&co.  vse kar se rabi da maš sadje skoz, pa vrt, dost velik da si pridelaš od zelenjave za sproti, pa za čez zimo. pa kakega zajca, dve kure za jajca itd. sam verjetno bi bla ful čudna user posted image

moja starastarša tko živita...sicer dost tud zato, ker sta tok odmaknjena, na komunalno neurejeni parceli, tko da javnega vodovoda, ni odvoza smeti itd...in recimo pridelata mesečno eno mini vrečko smeti user posted image za vodo je pa lasten vodnjak. hrano vso sama pridelata. tud od mesa - tud tko bi moglo bit. vsak bi si mogu vsaj del hrane pridelat sam. to bi mogla bit pravica in dolžnost. iz tega bi se mogoč razvilo tud spoštovanje. do dobrin kot takih. tud meso recimo - da bi vsak svoje meso sam vzredil, zaklal žival itd. ziher bi blo sam dvakrat na mesec na mizi user posted image
jst bi res tko živela, odmaknjena od te nore potrošniške družbe in skrbela sama zase in za svoje. sam nisem si še na jasnem kako bi z otrociuser posted image

tortico pečemouser posted image

< Sporočilo je popravil Ulla80 -- 11.12.2009 16:19:18 >

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?