Ploha
|
rubica: ja bom ti poslala zvečer, al pa dons 1 umes, učer sem yelci, dons pa tebi, na FB-ju ni vseh slikic, sam jest ne znam takokot jannci in druge, pa pošiljam po delih, ker mi drugače ne pošlje, če je preveč slik, za to pa pol rabim mal več časa.... evo tak, sem se odločila, da bom plišaste medvedke nardila, u bistvu bo eden za meto, če mi rata pa še kakšen za kakega drugega otročka, šivat nimam pojma, ampak se bom že naučila, material sem zdele nabavla, no ble sta sam dve dekci, ki jih bom razrezala, zašila, pršila smrček, zašila učke, na trebušček nalimala kakšen lik - srček recimo al pa črko recimo M za meto itd... nažokala ga bom pa s starimi cunjami ali koruzo....ko bo narejeno vam pa pokažem mojga medveda celga zašitga,...aja pa mami če bo imela čas, bo take male šale naštrikala, da bojo taki zimski...ker štrikat pa no go, sem enkrat probala pa mi gre sam desni zavoj, levi pa nikakor če mi bo pa dobr šlo, bom pa še take male nardila, pa da bojo imel luknco, pa štrikec ven, da se kam obesijo na jelko recimo al pa kamorkol...sam pomoje me bo vse minilo ko bo treba šivat začet, zdej sm še čist navdušena se vdjamo grem cunje prat dat, že 4 stroj
< Sporočilo je popravil Ploha -- 12.12.2009 12:26:35 >
|