|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
11.12.2009 22:43:56   
sonček33
**** dobila, že pošilja...zdej mu gre super, samo tale filmček je od čistega začetka, od takrat ko mi je jancci prvič rekla, če ga pokažem..vsaj 10 dni nazaj

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
11.12.2009 22:45:29   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Ulla zakaj pa masaže ne maraš?? Jest bi mela pa enga dobrega maserja kar doma.... user posted image

Jaz bi tudi.user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
11.12.2009 22:52:32   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

**** dobila, že pošilja...zdej mu gre super, samo tale filmček je od čistega začetka, od takrat ko mi je jancci prvič rekla, če ga pokažem..vsaj 10 dni nazaj

Ja ma vseeno je šel super, naš je na začetku naredil samo po par korakov, zdej par dni dela več korakov skupaj, še posebej danes pa kar nepretrgoma hodi, le vmes ima neke vmesne postaje za počitek

Bravo Lovro user posted image  

Noč

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
11.12.2009 23:42:37   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Ulla zakaj pa masaže ne maraš?? Jest bi mela pa enga dobrega maserja kar doma.... user posted image

Jaz bi tudi.user posted image

ma to je zame mučenje! grozljiv poseg v intimni prostor, jst mam ful problem s temuser posted image ne maram da se me kdo dotika, da rine vame, da mi pride na bliže od pol metrauser posted image zame je že frizer grozljiva izkušnja, ene dvakrat letno mi uspe ituser posted image res ne maram da kdo šari po men...

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
12.12.2009 7:47:04   
Ploha
morgeeeen!

naša baba mala, se je odločila da bo prilezla dlje kot do 6 razreda in zdaj je nočno spanje skrajšala za 2-4 ure, in čez dan kako uro manj, no to se bo pa poznalo pri rasti možganov user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
12.12.2009 7:52:49   
sonček33
Metauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
12.12.2009 8:28:24   
sonček33
Evo, Art Atteck sem pogledala...zdej bo pa treba kej nardit...

Kaj narediti iz mascarpone sira? za Lovra?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
12.12.2009 8:40:50   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Evo, Art Atteck sem pogledala...zdej bo pa treba kej nardit...

Kaj narediti iz mascarpone sira? za Lovra?

tiramisu user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
12.12.2009 8:42:19   
sonček33
Ploha, ta bi bil za mojga....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
   [Brisano sporočilo]
12.12.2009 10:06:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3910
12.12.2009 10:13:45   
marta82
16.12. ob 12.30 v Ljubljani (točna lokacija še ni znana)

Marta
Zvezdica
Rubica
Ploha

Še katera?

Kaj pa lokacija? Kakšen predlog od "domorodk"?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
   [Brisano sporočilo]
12.12.2009 10:17:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marta82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3912
12.12.2009 10:53:52   
rubica
dan

otrok spi, jaz kličem in iščem izbrani tv po mercator tehnikah, zunaj ful piha, sam je pa sonček, tko, da ko se zbudi gremo lahko vsi na rajžo user posted image .

ja najki ja res bošček, a da bi dobu v koloseju, to tvoj sine? ja sranje no a je še kater bolan? mi smo zdravi trkam, sem brala, da je inkubacijska doba do 17 dniuser posted image user posted image za 6 bolezen.
x*y*z
* res hvala za slikce, pa mali je zakon user posted image user posted image user posted image user posted image .

čestitam vsem za 1 korake!!!!!!!

ploha a bi mi ti tut poslala slikce na mail? a si vse objavla na fb? k če si vse mi ni treba pošiljat bom s tam prekopirala, drugače bi te pa lepo prosila, če mi pošlješ, ko boš mela cajt user posted image

khurde oz. niia kje prodajajo vse te pripomočke za pečt?

bolančki hitro se pozdravte!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3913
12.12.2009 11:40:54   
Zvezdica
em mislila da bo že sneg, ko smo vstali, pa še nič ni. Nestrpno čakam, da začne naletavati, mrzlo je ravno prav.user posted image Bo treba doma narediti zalogo čokolade za vročo čokolado.

jast tud :( pa ga ni.

Čokolado imamo pa prav dobro od dr. oetkerja ZAKON (pa nč ni specjalno draga kot tiste iz čokoladnice, k so bljek)

Otrok spi, mi ostali  pa lenarimo in kavo pijemo. Kuhali omo bolj lahkotno, nobenmu se nič ne da. Kosilo testenine z bučkami in sirom, zame goveji ragu pa veliko solatke.
Večerja pa kr pizza. Danes ni dan za naprezanje.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3914
12.12.2009 12:25:59   
Ploha
rubica: ja bom ti poslala zvečer, al pa dons 1 umes, učer sem yelci, dons pa tebi, na FB-ju ni vseh slikic, sam jest ne znam takokot jannci in druge, pa pošiljam po delih, ker mi drugače ne pošlje, če je preveč slik, za to pa pol rabim mal več časa....

evo tak, sem se odločila, da bom plišaste medvedke nardila, u bistvu bo eden za meto, če mi rata pa še kakšen za kakega drugega otročka, šivat nimam pojma, ampak se bom že naučila, material sem zdele nabavla, no ble sta sam dve dekci, ki jih bom razrezala, zašila, pršila smrček, zašila učke, na trebušček nalimala kakšen lik - srček recimo al pa črko recimo M za meto itd... nažokala ga bom pa s starimi cunjami ali koruzo....ko bo narejeno vam pa pokažem mojga medveda celga zašitga,...aja pa mami če bo imela čas, bo take male šale naštrikala, da bojo taki zimski...ker štrikat pa no go, sem enkrat probala pa mi gre sam desni zavoj, levi pa nikakor user posted image če mi bo pa dobr šlo, bom pa še take male nardila, pa da bojo imel luknco, pa štrikec ven, da se kam obesijo na jelko recimo al pa kamorkol...sam pomoje me bo vse minilo ko bo treba šivat začet, zdej sm še čist navdušena user posted image user posted image

se vdjamo user posted image grem cunje prat dat, že 4 stroj user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 12.12.2009 12:26:35 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
12.12.2009 13:06:06   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: rubica
ja najki ja res bošček, a da bi dobu v koloseju, to tvoj sine? ja sranje no a je še kater bolan? mi smo zdravi trkam, sem brala, da je inkubacijska doba do 17 dniuser posted image user posted image za 6 bolezen.

Od 7 do 17 dni je, verjetno bi kaksen ze zbolel, ce bi se okuzil, lahko pa kasneje, saj ne vem. Jan ni bil prej v stiku z malcki, sam je komot kje drugje staknu. V vsakem primeru je lahko na srecanju na koga prenesel. Ceprav niti ne vem, kuzen je, ko ima vrocino, za prej pa se mi ne sanja. On je zbolel kaksen teden po srecanju se mi zdi. Sem pa kar vesela, da ni gripa, sesto pa mende vecina otrok preboli do drugega leta.

Zdejle se tud jaz boljse pocutim, sam se tisto smotano pucanje telesa, ko ti vse tece, ma sem vesela, da se ni bronhitis razvil. Pa ko ze omenjate, moram tudi jaz nabavit kaksne nove cunje, pa se mi se pomislit ne da. Itak sem skos s tamalim, ni glih kaksne konkretne sanse za cunje probavat... Pa frizer bi sedel ojoj.

Se ksn filmcek s tamalimi bi bilo fajn videt =]. Ti otroci so prav fenomenalni, kaj vse lahko odkrijejo v tako kratkem casu! Pa kaj vse se bodo odrili =]].

Aja Jan je zacel po kolenih kobacat, sem ze mislila, da bo to preskocil. Najbrz je to od vasih pobral v Koloseju hahaha. Par dni kasneje je kr skos po kolenih plazil. Sej je prej ze znal, sam mu je bilo po trebuhu bolj vsec.

Js bi sla mal ven, pa moram se kaksen dan pocakat, da se pozdravim. Pa vse tiste soncne dni sem bila notri =[. Jan Mai isto... Mi prav manjka zraka.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
   [Brisano sporočilo]
12.12.2009 13:40:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Najki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3917
12.12.2009 17:04:45   
krtekxx
Najki, mi smo tudi imeli 6.bolezen in se mi tudi sanja ne, kje bi jo lahko staknila. Ampak se mi zdi, da je itak najbolje, da jo preboli pred 1.letom. Jaz sem po nekaj virusih, ki so jo doleteli, hotela uvest pravi sterilni inkubator zanjo, potem sem pa mal premislila, prebrala in ugotovila, da je za marsikatero otroško bolezen veliko bolje, če jo preboli čimprej. No, pri 6. sva pristali na infekcijski, saj je zaradi visoke vročine in tega, ker ni hotela ne piti ne jesti bila dhidrirana.
Farfala, a vi ste pa gripo imeli? O bogci. Upam, da do nas ne pride. Me je še vedno kar strah.
Sonček, ti si pa res pravi sonček s svojimi besedami.
Ploha, pridna. Jaz bom tašči rekla, naj naredi Briti za 1. rd eno punčko, ker zna tako lepe delat.
Ulla, kako gre?

Sneg, kje si???

Neposredna povezava do sporočila: 3918
12.12.2009 18:58:39   
Najki
niia tudi ce je ni dobil na srecanju, jo je lahko prinesel tja, tako da naj vse popazijo ene 2 tedna, ce jo je kdo dobil od Jana. krtekxx to pa ni moglo biti zabavno, na rehidracijo v bolnico =[. Jan je ful pil in dosti jedel skozi vrocino, pa tudi ni driskal pa nic, tako da smo res poceni skozi prisli. Je bil pa prvic bolan, razen prejsnjo zimo, ko je imel vsake toliko nosek za spucat.

Js tudi upam, da ne bo malega kaksna gripa doletela, sam ga pa tudi ne mislim zapirat v osamo, saj nikoli ne mores izkljuciti vseh dejavnikov, ki bi lahko prinesli viroze. Komot jo druzinski clan prinese, tudi ce ne gres ven celo zimo user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
12.12.2009 19:48:07   
krtekxx
Najki, ma sem vsaj na mizo dobila za jest 3x na dan, ker prej 2 dni sploh nisem imela časa kaj skuhat. 

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
12.12.2009 19:53:53   
sonček33
Ojla
kako smo?
Mi smo preživeli lepo soboto...sicer doma in "delovno", ampak ni panike, smo se mel luštn.

Spekla sem bananin-čokoladni kolač. Njami.

Zdej pa razmišljam...naj jem bobi palčke al nej si grem nardit motovilec.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
12.12.2009 19:57:05   
Zvezdica
Evo nas z dolgega sprehoda, ful piha in veje mraz.

mi smo bili tudi zunaj, smo bli res dolgo, k je tamal tko sšal v vozičku, pa tko fino je blo k se je shladilo.

Sneg, kje si???

to se tudi sama sprašujem. Krtexx a si dobila moj ZS, ker je full nagajalo nekaj na rr, pa ne vem če je šlo naprej, k ga nikjer niuser posted image

Js tudi upam, da ne bo malega kaksna gripa doletela, sam ga pa tudi ne mislim zapirat v osamo, saj nikoli ne mores izkljuciti vseh dejavnikov, ki bi lahko prinesli viroze. Komot jo druzinski clan prinese, tudi ce ne gres ven celo zimo user posted image

enako. Mi je prav zoprno tole. Upam, da preživimo tole zimo brez tega.

Grem, smo packali palačinke s skuto pa je tak v stanovanju, da bi šla najraj spat. Pa ta naš pomivalc skoz dela, pismo no vsaj 3x dnevno. To je noro.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3922
12.12.2009 20:45:13   
kiara24
čer,

mi smo kul, upam, da tako tudi ostane. Spet nam gredo zobki ven in mislim, da bo v roku enega tedna imela KLara 8 zobkov.

koliko spijo vaši še čez dan? Ker naša sedaj spi samo 2 krat po pol ure ali pa enkrat za eno uro mogoče 1,5.... ne vem kaj ji je je pa res, da gre pol zvečer ob 19tih ali pa ob 20tih spat pa spi do zjutraj tam nekje med 8 in 9to se zbudi.

Malo sem vas brala.

Pa po pravici povedano se nisem skoraj nič zapomnila kaj vse ste pisale.

Razen to da snemtae 1 korake, BRAVO RES SUPERuser posted image user posted image user posted image .

Pa da ste pridne, sploh danes, jaz tudi že cel dan perem in sušim in to 5 žeht cunj. Gorza pol pa še vse zlikatuser posted image .

Danes sva s Klaro delali voščilnice za B in NL. Bodo bolj v iziz letos. Ali bo Klarina rokica v bleščicah pa malo dekoracije okrog ali pa bo Klarina slikica in dekoracija.

Smo šli pa dnaes na predstvo, ki so jo naredili v našem podjetju in je Klara uživala od Božička pa dobila malo darilo (pobarvanke, knjigico o medvedkih in pa bonbone, k da jih lah jeuser posted image ).

Evo grem mam še ful za narest.

Upam, da mi rata da se kaj več javim, sam smo ful mal doma, k ma še moja mami pol bolniško pol pa skoz okrog hodimo, ker se moram gibati, pa hodt.....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
12.12.2009 21:50:23   
krtekxx
Zvezdica, nobenega ZS.
Sonček, njami mljask mljask banana-čoko kolač. A je slasten?
Kiara, a danes je bil pri vas v firmi dedek mraz? Pri nas je v sredo in bo prinesel take vreče daril, da jih otroci sploh ne bodo mogli odnest. Bi rekla, da se za vsakega otroka porabi cca. 50 EUR. Pa še lutkovna predstava je, da en govorimo o sladkarijah. Sem že lani rekla organizatorkam, da bi bilo fajn, če bi imeli samo kako sadje in sokove namesto kilogramov vsesorte čokolatk zavitih v bleščeče in šumeče papirčke.
Farfala, kdo vse je pa pri vas zbolel za gripo?
naš srednji fant bo še 1 teden doma, da si malo spočije od te bolezni. So mu pa pikice popolnoma izginile, le zmatran je kar precej (kar pa ni tako slabo).
Jutri gremo pa verjetno na sonce na Primorsko. V ponedeljek služba, pa še kak dan drug teden, če ravno spet kdo ne zboli.
Nove cunje: meni se zdi, da je vsaka reč, ki jo potegnem iz omare, nova - skoraj 2 leti so bile lepo zložene in nedotaknjene. Po pravici povedano, sploh ne mislim nase pri cunjah zadnje čase, saj je neprenehoma potrebno dopolnjevati garderobo zdaj enemu, drugemu in tretjemu.
Filmčček: sva ga s princesko skupaj pogledali ene 5x in ji je bil zelo všeč. Meni pa tudi. Bravo user posted image vsi, ki že hodite. Mi smo po moje še daleč od tega. le tu pa tam se kdaj spusti, k se preprime iz ene na drugo stvar.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
   [Brisano sporočilo]
12.12.2009 22:22:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?