Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 21:49:09
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* Farfala za Samota. ma je gripa? in super za frizerko, a je pašal ja, gripa je jancci to mora bit res fajn, ko Meta tako lepo zaspi , eni lahko samo sanjamo o tem lovro je ful luštn Jaz tud delam palačinke brez jajc pa malo kurkume dodam, da so bolj rumene
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:01:32
|
|
|
|
sonček33
|
jancci, ne znam dat filmčka gor. če mi daš mail naslov na zs, ti tja pošljem. Je ap tole čist na zaćetku, ko je shodil, zdaj je veliko bolj suveren in brez problemov pride iz kuhinje v dnevno kar je cca 12m.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:06:58
|
|
|
|
Jancci
|
Sonček maš ZS. ****... Drugač se pa filmčki lepo naložijo lahko na mojvideo.si, pol je pa pač postopek kot npr. za slike.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:08:16
|
|
|
|
sonček33
|
Sej jaz sem tut na mojvideo nekej probavala, sam jaz sem en <kekec za tole..tko da...dobiš
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:10:59
|
|
|
|
Ulla80
|
Ni treba.. vem.. matematika! nisi dost falila...sam una, višja da bom šla po novem letu, ko bodo razprodaje. T to mi tud na kraj pameti ni padlo jooooj, da bi jst cote iz sš nosla, pol bi šele bla kriza, ma sem bla ko tahuj klošar tak da - hb!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:12:31
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Jst nalagam, mislim da bo ratalo, še par procentov, pa d avidimo Spanje danes: ker se je ponoči non stop na mene dajal, pa na povšter, sem mu danes dala nizek povšter in taenkrat (trkam) se je zbudil le 1x, ga dala na joško in je takoj nazaj zaspal. Evo ta cajt se je naložilo http://www.mojvideo.com/video-mali-koraki/c97a4c404a65746e668a A kar tako dam povezavo?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:14:37
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 to mi tud na kraj pameti ni padlo Pejta vi2 ju3 samo papcat, pa na kakšno masažico, pol pa šoping januarja. Kakšen dan počakaš, pa potem še vseeno lahko fajn stvari dobiš za pol manj denarja. No sej kakšno coto jest tut kupim, sem pa tja, ampak imam določene kose res že iz SŠ.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:18:51
|
|
|
|
Jancci
|
**** ne morem videt, pravi da lahko vidijo samo tvoji prijatelji, da je zaseben. Boš morala kej spremenit!?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:20:41
|
|
|
|
Jancci
|
Jooooooj Sonček kooook je srček!!!!! Ma men so res dobri ko so ko eni mali robotki ko začnejo hodit!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:22:28
|
|
|
|
Ulla80
|
pa na kakšno masažico me žive ne dobiš mah, kaj si nora, cel mesec sem se psihično pripravljala na to, da grem jutr, a zdej nej pa prestavima pa da me fršlok....mah...sej ne vem kva ne misli, predvsem kako majco, pa kak modrc rabim, pa kak zokn bi tud prov pršu
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:26:04
|
|
|
|
sonček33
|
Jancci, sam kle je res robot...ce kr ustavi vmes..mal razmisli pa gre dalje
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:26:27
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci **** ne morem videt, pravi da lahko vidijo samo tvoji prijatelji, da je zaseben. Boš morala kej spremenit!? sem spremenila da je javen, dej zdej provi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:27:10
|
|
|
|
Jancci
|
Ja no Ulla, dobr nabavi karkol že boš. Drugač te pa zelo razumem ker jest se že zdej psihično pripravljam za januar. Pa sestri sem že naročila,da si vzame čas. Ker jest samo čakam v garderobi in ona men nosi, pa jest pol tist probavam. K da bi mogla pa še okol skakat in skupaj nabirat me pa vrjetno kap rukne. O modi pa tut nimam kej dost pojma, tak da.... kavbojke in majica, pol se pa pri meni neha. HB imam kda slab dan in kaj pametnega kupim. Po kakšnem naklučju.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:29:05
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Sonček a bi tud meni poslala prosim
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:30:10
|
|
|
|
sonček33
|
bi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:32:17
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* IZVIRNO SPOROČILO: Jancci **** ne morem videt, pravi da lahko vidijo samo tvoji prijatelji, da je zaseben. Boš morala kej spremenit!? sem spremenila da je javen, dej zdej provi IIIIIiiiiiiiiii pa jest ne vem no, a je samo men to tok faino gledat??? Ma super je!!!! BRAVO. Ful so face ko hodijo.... ko je od kolegice sin shodil sem jest kar skakala okrog njega in cvilila. Tok mi je bil dober. Robotek mali.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:32:24
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Sonček dala mail na ZS
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:34:07
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Nisi edina, jst sem stalno okoli njega z aparatom, pa vriskam, pa ploskam, noro je, kolk si lahko ponosen na svojega otroka
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:35:18
|
|
|
|
Jancci
|
Ulla zakaj pa masaže ne maraš?? Jest bi mela pa enga dobrega maserja kar doma....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:37:28
|
|
|
|
marta82
|
marta, upam, da bo vse v redu z možem! Hvala. Saj zdaj niti več ne pričakujem slabih novic. Je že 4 leta od zadnje operacije, od kemoterapij še malo več. Močnooooooo upam, da ostane tako. Sem dobila odgovor CSD, da mi niso podaljšali porodniške. Saj sem pričakovala tak odgovor, ampak probat pa ni greh.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:37:55
|
|
|
|
sonček33
|
**** - nisem dobila zsja joj, je cukr tvoj fantek
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:40:29
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 bi men tud pliiiiiis...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:40:30
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Ulla ti nosiš majice od preden si bila noseča!! Jest jih nosim še iz SŠ.. tok sovražim šoping!! In to sem zadnjič ugotovila, k osem ene stare slike gledala. V bistvu sem se samo postarala, garderoba pa ostaja. Moram zgleda met fajn prašek, da ni že vse razpadlo. Kej fajnega si privošči. Jest sem rekla, da bom šla po novem letu, ko bodo razprodaje. Tok dnarja pa tut nima, da si zdej celo garderobo nabavim. Bo že počakal name, če mi je namenjen. Srečnici! Meni niso prav.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:42:54
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Sonček zdej verjetno bo, ker prej nisem vpisala zadeve Lovrotu gre verjetno bolje, če naredi že tolko metrov Gre počasi vodoravno na kavč...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 11.12.2009 22:43:47
|
|
|
|
Ploha
|
****: wiiii kva je fletko, racačko mali
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?