Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Dobro jutro! Semper - kaj pa imaš to za eno knjigico? Mi še vedno ne spimo Okrog desetih zaspi, potem pa je spet pokonc ob enih ali dveh in nato vsako uro do jutra Pa ga pustim, da malo jamra, ker lačen ni, previt je, ampak iz jamranja pride dretje doklet ga ne dam k sebi v pojstlo in na joško. Pa zaspi in se ful premetava in klati okrog z rokami. Ni mi jasn. Pravjo, da je to sindrom pospešene rasti?!? Dobro jutro! Hvala za kavico, jaz sem tamalega že previla, preoblekla, tudi sebe sem zrihtala, zdej pa uživam ob kavici NIsem prav dolgo uživala, se je tamali pritoževal, pa sva joškala zdele eno uro Knjigica je tista, iz katere so tiste miselne igre ven prepisane. Spanje: Naš mali gre spat okrog osme, pol devete ure, potem se še dojiva. Zaspi ponavadi zelo hitro - prehitro, ker se potem čez kakšne pol ure do uro spet zbudi, ker je še vedno lačen. Iz posteljice ga moram nujno vzet, ker ravno tako ves čas neprestano maha z rokami, pa bog ne daj, da bi jih imel pod kovtrom. Zadnje čase je potem tako, da se zbudi okrog dveh,. se podojiva, ga dam nazaj in brez problema spi naprej. Drugo rundo ga pa ne dajem več nazaj, ampak ostane kar pri meni, joškava po potrebi, ko se zbujava. To je ponavadi tam od 5 ure dalje. Premetava se tudi naš kar naprej, ponavadi zelo takrat, ko ga matrajo prdci. Z rokami itak klati, sem že zgoraj napisala ... tak da to po moje ni nič nenavadno. Pospešena rast upam, da ni, ker ne manjka veliko, da bo večji od mamice V postelji pri meni pa lepo spi, se ne premetava in nič na krili Jaz ga kar lepo k sebi stisnem, se čist umiri, sam pol je mene strah, da ga ne bi zadušila Mi tašča kar naprej govori ene zgodbice o tem, kako so mamice dojenčke nehote zadušile, zdej mi je pa že pod kožo zlezlo Ne vem, a to ti ni všeč, da ga maš pri sebi? Meni je ful fajn, sam mal se bojim da ne bi bilo res kaj narobe, je pa najlepši občutek, ko se zbudim, tamali me pa že z odprtimi očki gleda in se mi smeji
|