Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 10.12.2009 15:00:25
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo kruce, fejst punca . so vam tut rekl še mal pa GH? Ja so omenil ja, pa glede na to da se dojimo bo to še kar počakalo.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 10.12.2009 18:41:06
|
|
|
|
Sempervivum
|
Naš mali očitno vso svojo energijo namesto v kobacanje usmerja v rast zobkov - imamo že drugega zunaj
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 10.12.2009 18:48:23
|
|
|
|
blanč
|
Čer Vidim, da so vsi otroci zdravi, pridni, spijo podnevi in ponoči, že pomagajo v gospodinjstvu sem vas prišla malo pozdravit in ne morem se načudit kako ste pridne in aktivne. Jaz komaj shajam od jutra do večera in niti pomislit ne morem, da bi delala kak venček saj še gospodinjstva ne zmorem Pridne bit, deca hočjo pižamo pa jest.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 10.12.2009 19:11:43
|
|
|
|
Reby
|
Čer Blanči - te čist razumemo, še me, ki imamo 1 otročka, komi sfolgamo Semper in Klemen - bravo za zobke Mi se pa še odločamo ali bo akrobat ali plavalec
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 10.12.2009 19:17:52
|
|
|
|
sonček33
|
Reby, kakšen cukr...fletko mali
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 10.12.2009 20:23:54
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Reby, kakšen cukr...fletko mali Sam res, mali tko pozira, da je kaj Danes zjutraj sem šla v trgovino in ko pridem nazaj, sta bila oba moja fanta v dnevni na armafleksu Mož se je ob ogledu vašega filmčka očitno odločil, da mora naš tudi to znat In sta vadila. Pa popoldne še midva. In tako bomo nadaljevali, dokler ne bo tak akrobat kot Tomi
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 10.12.2009 21:14:47
|
|
|
|
Reby
|
Semper - zdej si me pa tak nasmejala, sem si vas kr predstavljala
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 10.12.2009 21:25:45
|
|
|
|
obayifo
|
pr nas je blo pa kontra.. sem mela G in pridem domov, pa oba moja fanta pred TVjem, sta gledala Xmene.. pa vmes je mal spal, ampak previt pa ni blo časa, je mogla mami prit domov
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.12.2009 0:44:17
|
|
|
|
Sempervivum
|
Sem se tok režala, da me je moj prišel gledat, kaj mi je
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.12.2009 10:08:11
|
|
|
|
Reby
|
A še zdej ni kavice?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.12.2009 10:21:11
|
|
|
|
lana70
|
daaaan mamice..eno vprašanje (again), a ste si nabavile blazino za dojenje in kako se vam je obnesla??
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.12.2009 10:23:37
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: Reby http://img27.imageshack.us/i/09122009059.mp4/ Iiiiiiiiiiiiiiiii, Rebika, kakšen cukr .... kakšen obrat!!!!! Bravo Tomi!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.12.2009 10:33:38
|
|
|
|
Goldy
|
Samo, da vas pozdravim in šibam naprej!!! lana70 - nimam blazine za dojenje. sem en čas - že med težila mojem, da jo moram imrt, pol je pa nisva kupila. Pa je nekak tudi ne pogrešam. Mogoče kaj več pokomentiram zvečer. Zdaj pa samo na hitrico. Včeraj je bil za nas črn dan. Naš kužek Goldy, je včeraj za vedno zaspal. Baje odpoved srčka. Smo ga dopoldne z očetom peljala še k veterinastju, ker je težko dihal, mu je dal infuzijo. Ko smo prišli pa domov je pa očetu zaspal na rokah ob 12. Še Alja ga pogreša in kar govoril hov, hov in gleda tja kjer je ponavadi ležal. Po 12 letih je bil to naš družinski član in sploh bo očetu dolgčas, ker je zdaj po mamičini smrti imel vsak eno živo bitje doma. No, mu bom pa zdaj še večkrat dala Aljo za pazit. Čao!!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.12.2009 10:48:57
|
|
|
|
Bumo
|
Reby, pa kak srček je vaš. Ne morem si ga nagledat. pol pa ga še v šlauf date ,da se čisto stopim. A to ste ga v vodico dali al kar tako? Noro Semper, juhu že za 2 zobek Goldy, saj ne vem ,kaj naj ti rečem. Mi smo izgubili našega samčka v 16 letu takoj po tem ,ko sem prišla s pikico domov iz P. Tudi odpoved srčka. Tako sem jokala ,da bi me nekateri kar čudno gledali, če bi me videli, da delam tako....sem dobila tak občutek ,da me je čakal, da pridem domov, da vidi mojo punčko, punčka pa je pohitela, da vidi njega...ni bil edin kuža pri nas in ga tudi pasja družinica še skoz pogreša....ko omenim njegovo ime......oh.. Goldek, on je sedaj v pasjih nebesih...mi pesjanarski ljubitelji pravimo "over the rainbow bridge". Tam se igra in osvaja pasje lepotičke.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.12.2009 10:55:57
|
|
|
|
Reby
|
Bumo - ja, to je v vodi v bani. Veš, kako je užival in brcal z nogicami, da se je kr naprej poganjal sam Jaz pravim, da bo ziher triatlonec po mamici :) No, mamica pa še en čas ne bo, haha... Goldy - maš sms lana - odgovor na nosečkah Ring sling - jaz ga ne morem več imeti, ker me križ preveč boli, sem včeraj probala kengurujčka in je mal bolš. Če katera ve za koga, da kupi, ga prodam po polovični ceni (25 EUR).
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.12.2009 11:22:37
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Ring sling - jaz ga ne morem več imeti, ker me križ preveč boli, sem včeraj probala kengurujčka in je mal bolš. Če katera ve za koga, da kupi, ga prodam po polovični ceni (25 EUR). Vzamem jaz!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.12.2009 11:25:06
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Bumo - ja, to je v vodi v bani. Veš, kako je užival in brcal z nogicami, da se je kr naprej poganjal sam Jaz pravim, da bo ziher triatlonec po mamici :) No, mamica pa še en čas ne bo, haha... Goldy - maš sms lana - odgovor na nosečkah Ring sling - jaz ga ne morem več imeti, ker me križ preveč boli, sem včeraj probala kengurujčka in je mal bolš. Če katera ve za koga, da kupi, ga prodam po polovični ceni (25 EUR). .....Reby, moja prijateljica si je nabavila nekaj novega, imaš trake križem čez hrbet in je dosti boljši, kot sling....mislim, da se je imenovalo nekaj na sleep...pa še nekaj in zgleda res bolj prijazno...če te zanima, jo lahko vprašam.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.12.2009 12:32:06
|
|
|
|
Sempervivum
|
Lana, sleepy wrap Je fajn, ja. Lahko pa imaš kar en tak 5 metrski kos blaga, je lih tako prima Goldy, objemam vašo družinico ob izgubi svojega člana
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.12.2009 12:37:18
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy lana70 - nimam blazine za dojenje. sem en čas - že med težila mojem, da jo moram imrt, pol je pa nisva kupila. Pa je nekak tudi ne pogrešam. Pri nas je bilo podobno ... sem si jo skoz želela, pa se mi je zdela mal draga, sem čakala na akcijo (v BC je kar na vsake toliko znižana), potem je pa nisem kupila Zdej se mi jo pa zdi brezveze kupovat ... sem pa zadnjič spet pomislila nanjo, k je naš mali tok težak.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.12.2009 13:22:49
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Lana, sleepy wrap Je fajn, ja. Lahko pa imaš kar en tak 5 metrski kos blaga, je lih tako prima jaja, tako ja...pa pravi da je zakon!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.12.2009 13:31:49
|
|
|
|
Reby
|
Kruce - podatki poslani, jutr nesem na pošto. Hvala! Je pa take barve:
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.12.2009 13:33:19
|
|
|
|
Reby
|
Semper - jaz blazine sploh ne uporabljam za dojenje, tako da je brezveze da jo sedaj kupuješ. Je pa res, da se midva dojima samo leže, ko je naš v ali na pol v komi Aja, sem pa pozabla povedat, da mlekec spet šprica in teče v potokih
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.12.2009 13:51:01
|
|
|
|
Reby
|
Naš otroček se je ravno obrnil na trebuh in potem iz trebuha nazaj na hrbet in to v novi stajci od Hedi, ki je prav super. Hvala Hedi
< Sporočilo je popravil Reby -- 11.12.2009 14:03:43 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 11.12.2009 18:09:59
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Naš otroček se je ravno obrnil na trebuh in potem iz trebuha nazaj na hrbet in to v novi stajci od Hedi, ki je prav super. Hvala Hedi Tebi bomo počasi prepovedali objavljati poste tle gor, k bomo pol vsi zakompleksani Noja, bomo že preživeli, bravo Tomi Sej naš smotko gre s trebuha tudi že na hrbet, obratno je pa težje ... telovadba ful pomaga. Po ta novem se valamo dvakrat na dan. Pa kravice so zakon
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.