|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
18.11.2009 12:43:37   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Lepa hvala za odgovore! Bomo upoštevali.
Glede spanja je pri nas tako, da se ful ne da zaspati no ko pa zaspimo pa potegnemo celo noč.
Sepravi tam nekje od 21h pa do 5-6h. Takrat dobi eno dozo joškice, nakar potegne še tja do 10h.

user posted image Zarja ma tudi isti termin spanja. Do pike!  user posted image user posted image

Hja - recept je pa res zgleda v tem, da je pupa user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
18.11.2009 13:09:54   
pinki36
Lepo pozdravljen, tudi jaz se javljam dpo dolgem času. Pinki36 je imel Sabinouser posted image , ki se je rodila 9.1.2009, zato prosim da tudi nas uvrstite v uvod kjer so napisana imena mamic in otročičev.user posted image user posted image
No mi smo sedaj stari 10 mesecev in začele so se prave muke z spanjem. Groza so noči ko se zbujamo po uro na noč, katastrofa. Jemo mleko zvečer ob 8-9 nato zaspimo in potem se zbujamo z jokom, včasih pomaga samo da dobi flaško in tako se nadaljuje do jutra. Ne vem kaj naj naredim več. Sem provala gosto hrano pri zadnjem obroku, a jo ne je. Od rižolina, frutolina, keksolina je samo grisolino in to na vodi, ker mi čaja sploh ne pijemo. Čez dan jemo jogur, juho, testenine, mesa ne želimo, zelenjava bolj malo grez, sadje pa ni problema. Ne vem več kaj naredit. Kaj delam narobe. Kamlu bom šla delat in semobupana. JE pa mala tako sonček, da sije tudi ko zunaj pada dež.

Super da ste odprle temo in še enkrat vsem hvala za bodrenje. Če pa ima kakšna kakšen predlog kar na dan

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
18.11.2009 13:30:57   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Bumo, tako se je začelo pri nas. Ampka zadnji dan dopusta na morju, ko je blo pasje vroče. Sem mislila, da je od vročine, ampa je le alergija eksplodirala v vsem sijaju. Po 2 tednih pa se je poleg pikic pojavila še akutni dermatitis. Vi kar pojdite do P.

moja nočna mora lučka bo to, če gre za dermatitis, sploh če je kaj v povezavi s domačimi živalmiuser posted image user posted image

Vrjamem. Ampak najbolje bo, če greste do P po napotnico za alergološko in potem na teste. Upam da se tvoja nočna mora ne uresniči.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
18.11.2009 14:52:29   
Reby
Kruce in Se* - blagor vam, pa zgleda da so tele pupe res bolj zaspanke user posted image

Mi2 glih od P, imamo že kar 61,5 cm in težki 6200 g. Taprav fant, ni kej user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
18.11.2009 14:54:16   
Reby
pinki36 - ooo, lepo da si prišla še ti sem pokukat user posted image  Jah, tole s spanjem in hrano, večina mojih prjatlc ma iste probleme, tako da se ne sekiraj, glede spanja pa vem, kako ti je. Mi smo že pridno spali celo noč ali pa se samo 1x zbudili vmes, zdej pa po 3x do 4x...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
18.11.2009 15:46:53   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Kruce in Se* - blagor vam, pa zgleda da so tele pupe res bolj zaspanke user posted image

Mi2 glih od P, imamo že kar 61,5 cm in težki 6200 g. Taprav fant, ni kej user posted image

Arduš ! To so pa že manekenske cifre! user posted image Bomo začeli kmalu v vas pošiljatuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
18.11.2009 16:02:13   
obayifo
zdaj sem pa sploh pomirjena,nas poba ma 6100g v bodiju in polulani plenici,na 61cm dolzine. Zakaj mi je pol tezila,da je predebu in da ga prevec dojim?!?
Res eni tko,drugi drugac.
Reby,super ste.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
18.11.2009 17:46:46   
Bumo
mi smo danes bili pri P. Kaj naj rečem, saj ne vem sploh...
vse razložim, vse pokažem...baje to ni nič takegauser posted image
Ja kako, da ne, ko pa je vsa rdeča in pikasta po teleščku!!!! Če se ne bo umirilo, bom jo kar dala na te teste,
kot si mi svetovala Lučka , ker se mi otroček smili ,da bi jo pacala še ne vem kako dolgo, da mi potem na koncu ugotovijo
neko alergijo na neko čurimuri zadevouser posted image
V glavnem dobili smo neko kremico skup zmešano v lekarni, ki jo moramo mazat 3 dni full na tanko 1x dnevno,
v petek pa nazaj pokazat in takrat bo vidla dalje kaj in kako.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
18.11.2009 18:20:35   
Sempervivum
user posted image

Ja, glede zobka men še danes ni nič jasn user posted image
Se je slinil, pa roke in vse mogoče tlačil v usta, pa mal je sitnarčkal, moj user posted image je že govoril, da ga zobki matrajo ... jaz sem si pa mislila, ma ja, to se bo vleklo še mesece in nisem nič kaj dosti verjela. Pol ga pa včeraj zatipam, že s celo širino ven gleda user posted image  Levi spodnji sekalec user posted image  Jupiiiii. Upam, da bodo tudi ostali tako brez bolečin zunaj ... Japajade user posted image  

No, vidiš, Obi, kok so P različni user posted image  Jaz imam občutek, da če bi k svojemu prinesla tamalega z vneto, rdečo kožo, kot pišeš Bumo, da bi mi čist kej takega rekel, kot tvoja P user posted image  Sej k sreči se še ni zgodilo, sam občutek mam pa že tak ... upam, da se motim. Držim pesti za tvojo Lano!

A punce (Zarja, Karolina) so pa res take zaspanke??? user posted image  Še našega zlatega fanta prekašajo ... zdej mamo spet nov rekord - nepretrgoma 10 ur. Samo ne verjamem, da se bo še dostikrat ponovilo.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
18.11.2009 18:22:27   
Reby
Kruce - kr lepo v vrsto, se bomo na podlagi dote odločal user posted image
obi - jaz sem jo vprašala, če je pretežak, pa je rekla, da ne. Mi smo mel z bodijem in pleničko 6300, pol pa je 100 odštela. Jaz res ne vem, kaj je tej vaši P user posted image  Kam pa hodiš? Na Rudnik?
Bumo - no, vaša P je pa tut čudna.  Se spomnem, da je mojsonček tut prepričvala takrat, da ma mala alergijo, pa so rekl, da ne in jo pošiljal domov, na koncu se je pa izkazal, da jo ima. Se bo treba kr mal zbunit. Upam, da bo z malo princesko vse ok.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
18.11.2009 18:56:52   
Bumo
Reby, Semper, hvala punci.. ma ja no, saj n evem ,akj si naj mislim o njej. Jo drugi ful hvalijo, pa tud zdravniki kao, d aje dobra, ona pa meni danes, da ji naj pokažem,ker ona nič ne vidiuser posted image user posted image
Pa sem ji rekla, da če ji luč prižgem!!, pol pa je tud sama vidla te flekce pa pikice. Ja, samo ,da bi blo na koncu vse OK, pa tud če nam bo treba zdr. osebje menjat.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
18.11.2009 19:26:13   
Goldy
Zdaj pa res vidim, da so punce prave zaspanke - naša tudi (trkam na les) spi v 90% od 9 zvečer do 6, 7, tudi 8 zjutraj ... Sam čez dan je pa akcija....

reby - naša je imela pri 4,5 mesecih 6,5 kg in 63 cm.user posted image  Orng peb, ni kaj!user posted image

bumo - eh, dohtarji.user posted image

semper - a vi pa tkole, brez problema zobke  dobivate?user posted image

pinki - pozdravljena. Svetovat ti pa žal ne morem, ste 5 mesecev pred nami.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
18.11.2009 20:15:30   
obayifo
semper, super za tako na izi prvi zobek, naj bojo še ostali tako! sej naš se tut ful slini, roke bi itak meu skos v ustih (včasih tko zarine celo pest not, k da se hoče zadavt), sam po moje to še ni zobek

reby, v moste hodmo, ampak glede teže ni nič rekla naša P ampak dohtarca v RA

naš mulček pa danes že od petih popoldan spi.. se že bojim, kaj bo ponoč

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
18.11.2009 20:58:08   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

semper, super za tako na izi prvi zobek, naj bojo še ostali tako! sej naš se tut ful slini, roke bi itak meu skos v ustih (včasih tko zarine celo pest not, k da se hoče zadavt), sam po moje to še ni zobek

Jaz sem tudi tako mislila ... kaj pa veš, mogoče pa tudi vas kaj preseneti user posted image user posted image user posted image  
Sem pa včasih kar huda, se razjezim, k res včasih tako globoko prste zarine not v žrelo, da se mu kar malo privzdigne user posted image  Kdo bi vedel, za kaj je to dobro user posted image

Drugače so pa v mostah menda kar v redu dohtarji. Ena na P in ena na K (priimki) sta menda ful fajn.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
18.11.2009 21:04:22   
Sempervivum

user posted image
 user posted image Razbojniki:

Gloria - Nik 09.09.2008
barchy81 - Jakob & Domen 25.11.2008
sonček33 - Lovro 31.01.2009
Hedviga - Miha 09.02.2009
Ledenka - Maks 05.05.2009
ancibanci - Svit 02.07.2009
Sempervivum - Klemen 03.08.2009
Obayifo - Enej 28.08.2009
Reby - Tomi 29.08.2009
Miška73 - Rok & Nejc 02.09.2009
Špelka12 - Oskar 15.10.2009 

user posted image  Princeske:
pinki36 - Sabina 09.01.2009
Hedviga - Špela 09.02.2009
mojsonček - Zoja 13.05.2009
Sabsa - Sara 27.05.2009
Goldy - Alja 09.06.2009
Lučka25 - Neža 26.06.2009
Bumo - Lana 25.07.2009
Serendipity - Zarja 25.08.2009
Krucefiks - Karolina 02.09.2009
Jona3 - Tara 12.11.2009

PREGLEDI NAŠIH OTROČIČKOV V NOVEMBRU
torek, 24.11.
Lučka 25 - Neža: UZ kolkov
Obayifo - Enej: UZ kolkov

PREGLEDI NAŠIH OTROČIČKOV V DECEMBRU

sreda, 16.12.
Sempervivum - Klemen: cepljenje (2. odmerek)

user posted image   user posted image    NAŠI NOVI ČLANI V NOVEMBRU user posted image   user posted image   

user posted image Tara user posted image

user posted image

Prihajajo pa tudi novi ... poglej na:

Koristne informacije:

Za mamice, ki ne smejo uživati jajc in/ali mleka:

Dobro je vedeti:

Dojenje:

Igre za miselni razvoj dojenčka:

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
18.11.2009 21:08:44   
Sempervivum
No, pinki, zdej sem pa še tvojo princeso gor dodala user posted image

Reby, zate smo pa pozabili navijat, ampak sej smo vedeli, da je tale tvoj sine fant in pol user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1391
18.11.2009 21:32:12   
mojsonček
O, pupe in Kruceuser posted image

sm brzinska, me še nekaj dela čaka...

BUMO jst sem morala 2x nazaj v ZD, da se je končno kaj premaknilo... je žalostno, če moraš sam ugotavljat kaj je z otrokom, P te pa prepričuje, da kompliciraš... upam, da z vašo pikico ne bo teh težav... alergije so hudič...

GOLDY... če te ne morem pogruntat ne pri Reby in ne pr Seki... dobr si se kamuflirala... a če ti povem, da imam začetnici S.M. in da sta obe kilometrski... a me boš najdlauser posted image

SEKI nisem nč fejstbukala... zakaj si tko žalostna... upam, da je vse ok...user posted image

REBY madona rastete, k goba po dežju... mi pri 6m pa 68 cm in 7 kguser posted image ... dieta pa ne bo nikamor ušla, tko da... na iziuser posted image

KRUCE... sm te hotla namahat v majhongu pa mi ŠE ne greuser posted image

OBI a če probate pa mal zamaknit to spanje preko dneva... vsak dan po malo... Enej ni za to?

SEMPER... kako joški, še celiuser posted image

zdej pa grem... sam se mi pa čist nč ne da... mogoč me moj prepriča, da mu delam družbo pr fuzbalu... pol pa lahko kr zaspim... ja, ja... sanja svinja o koruzi...

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 1392
18.11.2009 21:40:33   
Goldy
semper - a spet sm mi2 tu gor strašiva???user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
18.11.2009 21:51:35   
Goldy
semper* - in te ni več!user posted image

mojsonček - sem ti poslali sporočilo na FB, pa da vidimo, al si taprava, al ne. Huda bejba (če si taprava)!! Če bo pa kera druga dobla sporočilo, ji pa itak ne bo nič jasno.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
18.11.2009 21:51:37   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

SEMPER... kako joški, še celiuser posted image

Ojooj, sem študirala ful dolg, zakaj me to sprašuješ user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, k sreči je zobek spodaj, pa ma jeziček čez, hehe user posted image user posted image user posted image

Nočko tistim, k greste že pod kožo gledat (jest mam še za likat user posted image )

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
18.11.2009 21:52:03   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Pa pejta še vidve fucbal gledat! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
18.11.2009 21:52:55   
Goldy
semper - za 2 sekundi, sem te šišnala s postom. Pa ne likat, nogomet gledat!!user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1397
18.11.2009 21:53:43   
Goldy
kruce - sej poslušam, je že to dost!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
18.11.2009 23:35:24   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Ej! Ne likam, ne gledam nogometa user posted image
Surfam pa bluzim po netu ... najboljša izbira user posted image
Študiram za darila za praznike, ene knjigice za otroke po netu naročam. K sem pač trenutno manj mobilna, se poslužujem novih načinov zapravljanja user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
19.11.2009 9:57:49   
Goldy
semper - ja, jaz sem tudi začela z darili.user posted image Najbližji dobijo skodelice z sliko Alje, pa puzzle, pa neki slikc, pa ene filmčke bom na smilebox.com naredila...

Naša je včaraj dobila bodija - tvoj sonček in 100% punca - jih imajo v Pikapolonici. Imajo pa še Made in Slovenija, očka in mamica te obužujeta in 100% fant...

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.