|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2009
11.12.2009 8:53:02   
Anonimen
ČESTITKE NOVIMA user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  in

user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem, ki ste dobileuser posted image

Jaz sem se malo umaknila od te teme, ker če stalno visim tukaj potem samo razmišljam o nosečnosti, dojenčku.

Midva ta teden veselo user posted image , sva se odločila, da bova ta mesec pospešeno, več kot običajno in je prav lepo.,...me mine vsa tista utrujenost, ki jo pridelam čez danuser posted image user posted image ...odločila sva se tudi, da ta teden ko bi naj imela O, da bova user posted image vsaki dan in bomo vidli če bo kaj pomagalo.....

božičnega drevesca pa tudi mi še nismo postavili in ga bomo verjetno tik pred božičem...okraski pa še ne vem kaki bodo rada bi imela neka v oranžni barvi, ker bi se tako ujemalo tudi s pohišštvom, ki ga imam v dnevniuser posted image user posted image

Lep dan A3

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
11.12.2009 8:53:51   
malajka84
cat, anonimna....čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa le bo še mal roza barve:)

Počas se bliža tud moj dan..kaj pa vem bazalna se je popadcu zadnjič-ko naj bi bla O...lepo dvignla in ostaja dvignjena, sam ne vrjamem jst u to..tk bomo vidli 15., testov tud ne delam, ker mam slabe izkušnje---tk d bom čakala:)

Umes mam pa tk cel kup stvari za uredit, prenavlava spalnico, pa mal je treba okrasit...pa še tašča pride..eh to bo torek 1,2,3:)

Do takrt pa le še naj bo kakšna rozika!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 527
11.12.2009 8:59:38   
Inčika
Čestitke Anonimna!!!user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 528
11.12.2009 9:00:37   
Inčika
user posted image                                   user posted image user posted image user posted image                              

user posted image oz. user posted image PRIČAKUJEMO DECEMBRA 2009

user posted image

XX.12. - doloress (3.krog) user posted image   user posted image      
XX.12. - Arual (26.krog) 
XX.12. - kago                       
XX.12. - 5ra08 (2.krog po LAP) user posted image user posted image
XX.12. - evatisa (7.krog)
01.12. - S* (16.krog, 1. ETZ) user posted image   user posted image   
01.12. - Lun1ca (5.krog)   
03.12. - Anonimna2 (9.krog) user posted image user posted image
04.12. - mayci (1.krog) user posted image user posted image user posted image
04.12. - NiNiBo (2.krog)  user posted image  
04.12. - Anonimna  user posted image  user posted image  user posted image  
06.12. - MalaRoža (6.krog po SS)
06.12. - katra55 (4.krog po SS) user posted image user posted image
06.12. - Tejchy25 (19.krog) user posted image user posted image
07.12. - Alenuam (2.krog po IMN) user posted image user posted image
09.12. - didi82 (12.krog) user posted image user posted image

10.12. - sarcy21
10.12. - ribica81 (3.krog)
10.12. - Nitka user posted image user posted image
11.12. - T.Z. (6.krog, 1.krog klomifena) user posted image user posted image
11.12. - Matejka.D
11.12. - LeJo (14.krog)
11.12. - evantisa (7.krog)
12.12. - hanna80
13.12. - Jinx (2.krog)
13.12. - jonči (4.krog ICSI)
13.12. - cat (3.krog) user posted image user posted image user posted image
14.12. - BEBIII (1 ICSI -zamrznjenčki)
15.12. - BOSTINA (15.krog)
15.12. - bambina24 (21.krog)
16.12. - laliela (3.krog)
18.12. - alli (2.krog)
18.12. - sonček_25 (2.krog po 2.SS)
18.12. - camino79 (34.krog, 2 SS, 2.krog po LAP in HIS)
18.12. - witch (1.krog)
20.12. - lillchy123
21.12. - hrchy
21.12. - Teni RR (3.krog)
22.12. - Buska
22.12. - kajča (1.krog po SS)
22.12. - amii (22.krog)
22.12. - lidik (3.krog)
23.12. - Urshy78 (40.krog - 11.krog po HSC, 2.krog po LAP)
24.12. - Tinkatonka 
24.12. - Tejči28 (6.krog) 
25.12. - Anonimna3 (1.krog po SS)
25.12. - nadka30 (1.krog po SS)
25.12. - Sandra74 (27. krog - 1.krog po LAP in HSC)
27.12. - TMS82 (7. krog)
28.12. - zoya80 (2.krog)
29.12. - jana_k 
29.12. - Inčika (20.krog, 13. po SS)
30.12. - lottyka (3.krog)
30.12. - LoveLove (5.krog)
30.12. - ŽanaTaja 
31.12- - wish1977 

user posted image
  Decemberk nas je 56

user posted image

Od tega 3 nosečke
user posted image

NAVIJAČICE user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 529
11.12.2009 9:01:46   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Danes zjutraj sem naredila CB in že po zelo kratkem času se je pokazal +!!! user posted image Trenutno sem še malo v šoku, moj je pa čisto happyuser posted image . Doma že imava 15-mesečno navihanko, tako da bo potem slabi dve leti razlike med njima! Zdaj se moram samo še naročiti za 1.pregled, potem pa se "odkrijem". Ja, lahko me obarvate v roza...user posted image
Anonimnauser posted image (4.dec.)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE!!!

Se mi zdi, da je tale december kar radodaren z roza barvo, a ne?

Naj se roza prelije čez vsa imena na seznamu!!!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 530
11.12.2009 9:03:06   
archie
iiiiiiiiiiiiiii cestitam novima dvema noseckama!!! user posted image user posted image user posted image go go go !!

Ja, jaz bi tudi recept za medenjake.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 531
11.12.2009 9:30:14   
tejči28
Čestitam tudi tebi anonima. user posted image kak je lepo videt tak roza seznam.Naj bo čimmanj modre barve,ker sploh ne paše tja.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 532
11.12.2009 9:33:13   
listek1
čestitke novima nosečkama user posted image user posted image

Navijam pa še za ostale, da zagledate +. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 533
11.12.2009 9:44:03   
aleunam
Cat in Anonimna, čestitke!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa samo pazita na svoji pikici. user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 534
11.12.2009 10:06:37   
jana84
Cat in Anonimna...se splača potrudit kaj ne? Superca, sem prav vesela za vaju in vajine pikice user posted image user posted image user posted image

Pr nas se bo zdej začel "veseli user posted image  december", saj je tetka hudotekta user posted image  odpeketala in rečmo da je do naslednjega decembra ne bo...No, če bomo pridni seveda...O naj bi imela tam nekje okrog 14-16. tako da zdaj imamo eno fajn nalogo...Še dobro da je naš nagajivček zdej v svoji sobi in imava midva malo miru user posted image user posted image user posted image ...

Tako, zdaj pa počasi k učenju!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 535
11.12.2009 11:00:09   
aleunam
Jana_k, torej vam ne bo hudega decembra, ne? user posted image  Glejta, da kaj prislončkata. Vsaj eno pikico. user posted image

Punce, a veste katera časopisna hiša izdaja Dr. Roman-e? Fantova babica jih ful rada bere, pa me zanima, če se jih da naročiti...

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 536
11.12.2009 12:04:19   
aleunam
Sem vprašala v trgovini, izdaja jih Delo.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 537
11.12.2009 12:30:52   
ŽanaTaja
CAT & ANONIMNA user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke in naj bo vajino potovanje čudovito, brez kakršnih komplikacij...pazita nase in na pikiciuser posted image

Tko kot je rekla Tinkatonka, naj se roza barva pelije čez vse nas..pa kaj je to, nismo preveč zahtevne...boćiček bi nas lahko vse uslišal...user posted image

Moja O se počasi približuje, tako da že veselo user posted image , jaz upam, da bom kmalu ogledala ta plusek...
Občudujem punce, ki se tako trudijo matrajo že leta, svaka vam čast, prave borke steuser posted image

Lep dan

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 538
11.12.2009 12:53:54   
Anonimen
Joj tudi mi se moremo pohvaliti da smo končno pridelali +, anonimna sem saj je nekaj sorodnic na foromu in ne želim da kdo pokvari božično darilo za starše in hčerkico.user posted image user posted image user posted image

Torej M nismo pričakovali 10.12 in tako sem tudi včeraj zvečer naredila CB ki je pokazal močen +, tako da bom kmalu bom avgustovskimi nosečkami, pregled imam 20.1.2001

(odgovor članu ŽanaTaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 539
11.12.2009 13:47:14   
zoya80
Iskrene čestitke nosečkam!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 540
11.12.2009 16:14:04   
LoveLove
ojlaaaaa.....braavoooooo.....cat  & anonimna,...prov fino da se je mal obarvala tale naša čakajoča lista!!heheheh
Pri meni se bo pa začela O tako da hopa-cupa.....ehheh

Kar se jelkice tiče jo postavim okrog miklavža včasih pa zna biti v našem domu tudi do konca januarja..ahhahh je tok luštn ko vse migetlja...kaj pa vem..ne obremenjujem se z običaji!!
Imam pa umetno smrekico in večinoma rdeče okraske..bolj svetlikajoče,dosti pa je tudi lesenih ki imajo ravno takop svoj čar!!!potem pa še rdeče lučke....ooo mi kr topl rata.-..domače-domače.....

Tudi jaz se ne obremenjujem ta mesec..še posebej zato ker sem se januarja naročila pri genekologu malo na posvet !!!Zdaj se je treba veselit in uživat...in mislim da bo januarski seznam kar dolg ravno zaradi tega...sproščenost dela svoje!! user posted image user posted image
Tko da akcija!! veseli december se ne imenuje za brez veze VESELI!!!

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu zoya80)
Neposredna povezava do sporočila: 541
11.12.2009 16:32:40   
Zvezdici
cat in anonimna čeestiiiiiiiiitke!!!! user posted image
Sem vesela z vama! user posted image user posted image

user posted image user posted image

Srečo še naprej tudi ostalim, ki čakate!! user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 542
11.12.2009 20:05:18   
bambyna24
user posted image user posted image user posted image user posted image  Cat in Anonimna! Čestitke tudi z moje strani. Uživajta v nosečnosti in navijajta še dalje za nas, da tudi me ostale, ki nam ne rata že skoraj 2 leti, enkrat zagledamo magični +.

user posted image user posted image user posted image za vse ostale, ki še imate ta mesec možnost da zagledate user posted image , in pa tudi za tiste ki jim ni uspelo.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 543
11.12.2009 22:45:28   
tejči28
Mi smo ravno v takih dnevih,da user posted image na polno.Čeprav se ta mesec ne obremenjujem preveč z plusekom,ker imam polno drugega dela.Obiskov ogromno in potem pečem piškote,pa razmišljam za jedilnik za božično večerjo,ker bomo povabli obojne starše in bi rada naredila kaj drugačnega.Tak da punce,če imate kake ideje oz.kaj bote ve kuhale za božično večerjo se priporočam za ideje in nasvete.

Čestitam vsem novim srečkam user posted image !

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu bambyna24)
Neposredna povezava do sporočila: 544
12.12.2009 8:39:12   
tinkatonka
Dobro jutro punce!

Vidim, da imamo zdaj kar dve anonimni user posted image  in cat!user posted image user posted image user posted image  Ja super! Upam, da se moja želja, da se roza barva prelije čez vsa imena na seznamu uresniči.user posted image user posted image

Midva s sinkom bova danes postavljala smrečico. Sicer sem trenutno "home alone", ker se moram učit, ampak bo popoldne zato bolj zanimivo in praznično.

Pridno se crklajte in nalulajte nove +++++!

LP Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 545
12.12.2009 8:42:32   
Rina2
Dobro jutro dekleta!

Najprej seveda čestitke Anonimni in Cat user posted image user posted image user posted image user posted image ! in še user posted image user posted image user posted image za lepo nosečnost.

Mi pa si letos izgleda nismo zaslužili darila, ki smo si ga najbolj želeli. Je Božiček danes zjutraj poslal user posted image . Tako da jaz zapuščam veseli december in se selim v januar.

Sem pa Božičku naročila, da takšnih "daril" kot ga je poslal danes zjutraj meni, ta mesec ne sme več deliti. In je obljubil da ne bo. Tako da sedaj pa pričakujem, da bo nadaljevanje seznama čist roza! Punce, držim pesti za vse vas! user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 546
12.12.2009 9:06:58   
witch
user posted image user posted image čestitke cat in anonimni user posted image user posted image user posted image user posted image pa lepo user posted image vama želim user posted image upajmo, da bo še čim več user posted image barve na seznamčku.
Tiste, ki ste prosile za recept (prej ni šlo se opravičujem) Evo ga user posted image
MEDENJAKI
1,30 kg ostre moke
1/2 kg sladkorja v prahu
7 dcl medu
4 dkg sode bikarbone
8 jajc
malo cimeta
malo limone
malo mletih klinčkov
Čez noč pustiš v hladilniku. Je pa masa malenkost bolj tekoča, pocasta.. v glavnem ni preveč trda.
Je pa to recept iz ene slaščičarne, kjer naredijo veliko takih medenjakov. Naj vama dobro uspejo. Pa poročajta user posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 547
12.12.2009 9:30:43   
aleunam
Jutro user posted image !
2 x Anonimna in Cat, še enkrat, čestitke! Ful lepo vas je brati. user posted image  LeJo, tebi pa en user posted image , čez par dni pa veselo user posted image , da bo januarja user posted image . user posted image user posted image

Vidim, da ste ostale kar dobro razpoložene. Tako je treba, saj je december. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 548
12.12.2009 10:34:11   
hanna80
No, punce danes je pa potrjeno, sem presrečna in zmedena, tudi danes je bil lep + oz. user posted image Zdaj me pa lahko obarvate v roza!! joj sej ne morem verjet da je res!

Za informacijo nama je uspelo v 7 krogu in je to najin 1. Znakov pred zaostankov nisem imela kot sem že povedala, razen rahlega špikanja tam spodi kak teden prej.

Čestitam tudi ostalim nosečkam, tiste ki pa pričakujete ne obupat, ker bo za vsako prišel svoj čas. Točno vem kako se počutite, meni so bili ti "mali porazi" vsaki mesec prav stresni.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 549
12.12.2009 10:40:31   
witch
hanna80 čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela za vse zas, ki vam je uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?