dskubin
|
pa uporabljajte ctrl+c, da ne boste v prazno pisale. Če uporabljate kot brskalnik Mozillo Firefoxa, je brisanje rešljivo tudi potem, ko si post že oddal. Ko te obvesti o oni napaki, samo pritisneš backspace in potem kopiraš (ctrl+c). No jaz delam tako, ker mi to malokrat rata, navadno, ko pišem dolge (ali pa dolgo časa) poste in pol seja poteče al neki, se mi ne da, da bi vsak post kopirala in bla že vnaprej pripravljena na neobjavo vročina - no meni ni tolk vroče, sem pa skoz v kratkih rokavih, verjetno zato. V službi me kar postrani gledajo. Ko grem ven, si dam pa samo en tanek Windstopper gor čez dan, samo zjutraj ob 4ih, ko so 3 stopinje imam za do službe spodaj eno tanko dolgo majčko, ki jo pol v službi pozabim, ker mi je pač vroče in vsak dan vzamem pol eno drugo, zdej pa je tam že cela skladovnica . Tudi v obeh prejšnjih nosečnostih se mi je pokvaril termostat in to me je navadno držalo še par mesecev po porodu. Da vam malo lušte naredim - mi pa še lahko , glih kakih vragolij pa si ne smem več privoščit, ker mi pol takoj začne trebuh otrdevat. Ne vem, v prvi in zdejšnji nosečnosti se meni noro , je seveda več, kot zadovoljen. V drugi nosečnosti pa sva imela kar par mesecev neke abstinence, ker meni ni in ni bilo do tega, pa ni bilo zdravstveno nič narobe, da ne bi smela. V taprvo sva seksala še kako uro, preden me je peljal v porodnišnico, baje da je dobro, ker rahlja maternični vrat (to so nam rekli na materinski ) - no, ni mi dosti pomagalo, sploh se nisem odpirala in fejst namatrala unih 15 ur v porodni.