Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 12:54:11
|
|
|
|
zarja1
|
Joj jaz bi tudi morala ene 3 kg dol spravit...Ma katera kako hitro varianto?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 12:55:52
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Joj jaz bi tudi morala ene 3 kg dol spravit...Ma katera kako hitro varianto? seveda, tri dni nič ne ješ evo ti hitro variante
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 12:57:10
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Joj jaz bi tudi morala ene 3 kg dol spravit...Ma katera kako hitro varianto? seveda, tri dni nič ne ješ evo ti hitro variante Ne čist resno sprašujem.....brez hrane ne morem....eno bolj humano varianto.......ki dovoljuje pivo seveda
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 12:59:06
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Joj jaz bi tudi morala ene 3 kg dol spravit...Ma katera kako hitro varianto? seveda, tri dni nič ne ješ evo ti hitro variante Ne čist resno sprašujem.....brez hrane ne morem....eno bolj humano varianto.......ki dovoljuje pivo seveda jaz je ne poznam, itak pa december ni dober mesec za hujšanje, to bom prestavila na januar...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 13:02:31
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Joj jaz bi tudi morala ene 3 kg dol spravit...Ma katera kako hitro varianto? seveda, tri dni nič ne ješ evo ti hitro variante Ne čist resno sprašujem.....brez hrane ne morem....eno bolj humano varianto.......ki dovoljuje pivo seveda jaz je ne poznam, itak pa december ni dober mesec za hujšanje, to bom prestavila na januar... po praznikih se bom šele zredila, ko začnem s špikanjem......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 13:03:12
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Mausikaa....če že hujšam, še ne pomeni da ne smem pogledati kaj je na jedilnem listu ti nimaš zdaj kaj hujšati jedilne liste bom pa jaz gledala, ker moram shujšati sej ne bom hujšala...to je bila prispodoba...sem mislila v tem smislu, če sem poročena, še ne pomeni da ne smem pogledat za kakšnim dobrim dedcom
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 13:04:02
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 po praznikih se bom šele zredila, ko začnem s špikanjem...... ni nujno, jaz se nisem nič...razen, če ne boš fasala hiperce. Ampak a nisi rekla, da so ti zmanjšali dozo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 13:04:37
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Joj jaz bi tudi morala ene 3 kg dol spravit...Ma katera kako hitro varianto? seveda, tri dni nič ne ješ evo ti hitro variante Ne čist resno sprašujem.....brez hrane ne morem....eno bolj humano varianto.......ki dovoljuje pivo seveda jaz je ne poznam, itak pa december ni dober mesec za hujšanje, to bom prestavila na januar... sej si čist suha...ne vem kam bi hujšala...u jezik to pa boljš da ne, če ne ne bi bila več Mišmiš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 13:05:08
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes sej ne bom hujšala...to je bila prispodoba...sem mislila v tem smislu, če sem poročena, še ne pomeni da ne smem pogledat za kakšnim dobrim dedcom tamalu, saj jaz točno vem, kaj si ti mislila, kljub vsemu sem naravna črnolaska, še vedno sem te pa morala malo pohecati
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 13:06:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes sej si čist suha...ne vem kam bi hujšala...u jezik to pa boljš da ne, če ne ne bi bila več Mišmiš čist suha je samo moje denarnica , jaz imam pa pod oblekico kar take luštne oblince oz. f.uk ročke
< Sporočilo je popravil mismis -- 10.12.2009 13:07:02 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 13:07:49
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 po praznikih se bom šele zredila, ko začnem s špikanjem...... ni nujno, jaz se nisem nič...razen, če ne boš fasala hiperce. Ampak a nisi rekla, da so ti zmanjšali dozo ja, upam. Po drugi strani pa ne bi rada premajhne doze, da pol ne bi bilo preslabo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 13:10:03
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes sej si čist suha...ne vem kam bi hujšala...u jezik to pa boljš da ne, če ne ne bi bila več Mišmiš čist suha je samo moje denarnica , jaz imam pa pod oblekico kar take luštne oblince oz. f.uk ročke sej to pa more bit :)))) veš kako dedci pravjo...Bolje da ljulja nego da žulja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 13:20:03
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Joj jaz bi tudi morala ene 3 kg dol spravit...Ma katera kako hitro varianto? seveda, tri dni nič ne ješ evo ti hitro variante Ne čist resno sprašujem.....brez hrane ne morem....eno bolj humano varianto.......ki dovoljuje pivo seveda Se čist zaposliš pa nimaš časa za jest. Seveda vmes kakšno pivo spiješ in velik sek.saš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 13:21:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes sej si čist suha...ne vem kam bi hujšala...u jezik to pa boljš da ne, če ne ne bi bila več Mišmiš čist suha je samo moje denarnica , jaz imam pa pod oblekico kar take luštne oblince oz. f.uk ročke sej to pa more bit :)))) veš kako dedci pravjo...Bolje da ljulja nego da žulja pri nas ne ljulja, ampak že talasa
< Sporočilo je popravil mismis -- 10.12.2009 13:22:53 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 13:21:59
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Joj jaz bi tudi morala ene 3 kg dol spravit...Ma katera kako hitro varianto? seveda, tri dni nič ne ješ evo ti hitro variante Ne čist resno sprašujem.....brez hrane ne morem....eno bolj humano varianto.......ki dovoljuje pivo seveda Se čist zaposliš pa nimaš časa za jest. Seveda vmes kakšno pivo spiješ in velik sek.saš to drugo moram začet orng izvajat. ....ma je še tu.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 13:22:19
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Se čist zaposliš pa nimaš časa za jest. Seveda vmes kakšno pivo spiješ in velik sek.saš in potem sredi noči pišeš pijane poste na RR ti je kaj znano?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 13:23:46
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 po praznikih se bom šele zredila, ko začnem s špikanjem...... ni nujno, jaz se nisem nič...razen, če ne boš fasala hiperce. Ampak a nisi rekla, da so ti zmanjšali dozo ja, upam. Po drugi strani pa ne bi rada premajhne doze, da pol ne bi bilo preslabo. ne bo premalo, če si prejšnjič imela hiperco, jih bo zihr dosti... sicer pa rabiš samo eno dobro, to bo pa zihr blo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 13:24:19
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes sej si čist suha...ne vem kam bi hujšala...u jezik to pa boljš da ne, če ne ne bi bila več Mišmiš čist suha je samo moje denarnica , jaz imam pa pod oblekico kar take luštne oblince oz. f.uk ročke sej to pa more bit :)))) veš kako dedci pravjo...Bolje da ljulja nego da žulja pri nas ne ljuja, ampak že talasa Ah...dejnonehi . Malo ljuja in to je to . Čist prov. Svojga Miškota vpraši
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 13:25:16
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Se čist zaposliš pa nimaš časa za jest. Seveda vmes kakšno pivo spiješ in velik sek.saš in potem sredi noči pišeš pijane poste na RR ti je kaj znano? Jp in mene z Žići zmerjaš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 13:26:09
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Se čist zaposliš pa nimaš časa za jest. Seveda vmes kakšno pivo spiješ in velik sek.saš in potem sredi noči pišeš pijane poste na RR ti je kaj znano? Jp in mene z Žići zmerjaš Žići, se zgodi, tudi najboljšim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 13:26:43
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 po praznikih se bom šele zredila, ko začnem s špikanjem...... ni nujno, jaz se nisem nič...razen, če ne boš fasala hiperce. Ampak a nisi rekla, da so ti zmanjšali dozo ja, upam. Po drugi strani pa ne bi rada premajhne doze, da pol ne bi bilo preslabo. ne bo premalo, če si prejšnjič imela hiperco, jih bo zihr dosti... sicer pa rabiš samo eno dobro, to bo pa zihr blo Se podpišem pod Miš. Boljš, da jih imaš manj kot, da spet hiperco fašeš. Bo pa kvaliteta in ne kvantiteta
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 13:27:36
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Se čist zaposliš pa nimaš časa za jest. Seveda vmes kakšno pivo spiješ in velik sek.saš in potem sredi noči pišeš pijane poste na RR ti je kaj znano? Jp in mene z Žići zmerjaš Žići, se zgodi, tudi najboljšim Vem, ker si ti najboljša
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 13:29:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Se čist zaposliš pa nimaš časa za jest. Seveda vmes kakšno pivo spiješ in velik sek.saš in potem sredi noči pišeš pijane poste na RR ti je kaj znano? Jp in mene z Žići zmerjaš Žići, se zgodi, tudi najboljšim Vem, ker si ti najboljša no zdaj mi je pa nerodno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 13:31:36
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Joj jaz bi tudi morala ene 3 kg dol spravit...Ma katera kako hitro varianto? seveda, tri dni nič ne ješ evo ti hitro variante Ne čist resno sprašujem.....brez hrane ne morem....eno bolj humano varianto.......ki dovoljuje pivo seveda Se čist zaposliš pa nimaš časa za jest. Seveda vmes kakšno pivo spiješ in velik sek.saš to drugo moram začet orng izvajat. ....ma je še tu..... A še ni odšla packa? Pri meni so končno le še light izcedki . Čez dan dva bom že godna
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 13:32:18
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis no zdaj mi je pa nerodno Pri teh letih bi se že lahk navadla
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......