Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 9:58:00
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aleunam si hotla napisat, da imamo dober okus za tipčke . Hvala za spodbudo To pa itak! He, he... a hodiš Robija P. od Mausike gledat? Nič ne bo je Miši spet forbiden napisalo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 10:07:56
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči tebi pa hvala za cepivo spet sem nekaj prešricala, ne? Cmoka draga.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 10:11:31
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči tebi pa hvala za cepivo spet sem nekaj prešricala, ne? Cmoka draga. A mi nisi po mailu poslala nove odmerke cepiva?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 10:15:55
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči tebi pa hvala za cepivo spet sem nekaj prešricala, ne? Cmoka draga. A mi nisi po mailu poslala nove odmerke cepiva? ahaaaaa moja dolga lajtnga , ma to je bla Tanja al ne? Čist zmeden je horny teddy.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 10:45:51
|
|
|
|
aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 He, he... a hodiš Robija P. od Mausike gledat? Hehe, ne vem za koga gre, to sem spregledala. Tak da ne... Mate pa ful izbire za gledati.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 10:51:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 He, he... a hodiš Robija P. od Mausike gledat? Hehe, ne vem za koga gre, to sem spregledala. Tak da ne... Mate pa ful izbire za gledati. no v vsakem primeru, te moram obvestiti, da je ta zadnji moj in njega ne smeš gledati to je že pravilo na tej temi, tega mojega Gerry-a ne delimo. Ostale si pa kar privošči, jaz nimam nič proti
< Sporočilo je popravil mismis -- 10.12.2009 10:52:44 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 10:52:26
|
|
|
|
mismis
|
Zarja, jaz sem tudi dobila cepivo od tebe, no saj od Tanje tudi, sej škoda se ne bo delala, v tem veselem decmbru rabimo veliko, veliko cepiva
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 11:39:37
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 He, he... a hodiš Robija P. od Mausike gledat? Hehe, ne vem za koga gre, to sem spregledala. Tak da ne... Mate pa ful izbire za gledati. Robi je samo moj, tko da ne bi slučajno...ga nisem pripravljna deliti...pusti stari konzervi malček veselja na stare dni...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 11:59:39
|
|
|
|
aleunam
|
^^ Hehehe, si me nasmejala
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 12:06:56
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: aleunam IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 He, he... a hodiš Robija P. od Mausike gledat? Hehe, ne vem za koga gre, to sem spregledala. Tak da ne... Mate pa ful izbire za gledati. no v vsakem primeru, te moram obvestiti, da je ta zadnji moj in njega ne smeš gledati to je že pravilo na tej temi, tega mojega Gerry-a ne delimo. Ostale si pa kar privošči, jaz nimam nič proti to pa ne. Matt je samo moj, občasno ga posodim le Zvezdici . Če bi delila še z eno bi bla gužva....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 12:07:43
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, jaz sem tudi dobila cepivo od tebe, no saj od Tanje tudi, sej škoda se ne bo delala, v tem veselem decmbru rabimo veliko, veliko cepiva ma, jaz sem samo komentirala, prvotno je blo od Tanje ........al ne?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 12:10:06
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pismo, kaj če bi ve omladinke šle na kakšno drugo temo . neeeeeeeeeeee, je tu tolk fajn!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 12:10:59
|
|
|
|
gigi1
|
Madoniš babe ste škrt Jaz jih imam nekaj in vse delim . Navali narode BTW Miška a si meni Pierce-a (matr se čudn sklanja ) namenila v zadnjem sklopu stimulacij?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 12:12:45
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pismo, kaj če bi ve omladinke šle na kakšno drugo temo . neeeeeeeeeeee, je tu tolk fajn!!!!!!!!!!! Gigi...saj greva z Zarjo proti 40 to tut šteje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 12:13:29
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, jaz sem tudi dobila cepivo od tebe, no saj od Tanje tudi, sej škoda se ne bo delala, v tem veselem decmbru rabimo veliko, veliko cepiva ma, jaz sem samo komentirala, prvotno je blo od Tanje ........al ne? Ja. Tudi Tanji hvala za novo dozo cepiva Za ostale, ki ne veste za kaj gre: Tisti mail, ki kroži z naslovom Nova doza cepiva že v Sloveniji, spodaj je pa fotka vseh legalnih (alkoholnih seveda ) antibakterijskih substanc.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 12:14:37
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pismo, kaj če bi ve omladinke šle na kakšno drugo temo . neeeeeeeeeeee, je tu tolk fajn!!!!!!!!!!! Gigi...saj greva z Zarjo proti 40 to tut šteje Saj sem rekla, da vas ne podim in nam je z vami še bolj lušno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 12:15:27
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
In kako ste kaj punce? Jest sem si v eni firmi že priskrbela zamenjavo zdej uvajam mojo svakinjo, pa moram bit pridna Vidim da vam cepivo ne da miru...ja, Zarja je odgovorila in se odgovori vsem...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 12:17:20
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Madoniš babe ste škrt Jaz jih imam nekaj in vse delim . Navali narode BTW Miška a si meni Pierce-a (matr se čudn sklanja ) namenila v zadnjem sklopu stimulacij? seveda, ravno tebi je bil namenjen Pierce...a nisi zadnjič neki rekla, da se ti dopade... škrt je pa dan danes treba biti, saj veš kako pravijo, tudi bog je sebi najprej urezal brado upam, da nisem tole zamutila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 12:17:31
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pismo, kaj če bi ve omladinke šle na kakšno drugo temo . neeeeeeeeeeee, je tu tolk fajn!!!!!!!!!!! Gigi...saj greva z Zarjo proti 40 to tut šteje sicer počasi, a vztrajno......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 12:18:09
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes In kako ste kaj punce? Jest sem si v eni firmi že priskrbela zamenjavo zdej uvajam mojo svakinjo, pa moram bit pridna Vidim da vam cepivo ne da miru...ja, Zarja je odgovorila in se odgovori vsem... pridna, za zamenjavo za cepivo je pa itak vseeno kdo ga je poslal, samo da smo ga dobile
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 12:19:52
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis škrt je pa dan danes treba biti, saj veš kako pravijo, tudi bog je sebi najprej urezal brado upam, da nisem tole zamutila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 12:20:18
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pismo, kaj če bi ve omladinke šle na kakšno drugo temo . neeeeeeeeeeee, je tu tolk fajn!!!!!!!!!!! Gigi...saj greva z Zarjo proti 40 to tut šteje sicer počasi, a vztrajno...... dokler ni 4x se nimate kaj sliniti na naše stimulatorje Žiži moram se spomniti kje sem videla eno tko hudo sliko od Pierca alis James Bond in ti jo nalimat...hudo dober je bil...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 12:22:43
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pismo, kaj če bi ve omladinke šle na kakšno drugo temo . neeeeeeeeeeee, je tu tolk fajn!!!!!!!!!!! Gigi...saj greva z Zarjo proti 40 to tut šteje sicer počasi, a vztrajno...... dokler ni 4x se nimate kaj sliniti na naše stimulatorje Žiži moram se spomniti kje sem videla eno tko hudo sliko od Pierca alis James Bond in ti jo nalimat...hudo dober je bil... Mausikaa....če že hujšam, še ne pomeni da ne smem pogledati kaj je na jedilnem listu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 12:30:40
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Mausikaa....če že hujšam, še ne pomeni da ne smem pogledati kaj je na jedilnem listu hmm, hmm, ok, ok...naj ti bo, evo ti posodim mojega R. ampak glej da mi ga vrneš!! in ker sem danes res prijazna: http://www.youtube.com/watch?v=k8Vg3fqIWGs (s poudarkom na 1:16 in od 1:53 naprej) tko moja doza samoosmeševanja za danes je polna
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.12.2009 12:31:44
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Mausikaa....če že hujšam, še ne pomeni da ne smem pogledati kaj je na jedilnem listu ti nimaš zdaj kaj hujšati jedilne liste bom pa jaz gledala, ker moram shujšati
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......