|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
10.12.2009 10:53:24   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Jutro!

Hvala za pikepokeuser posted image user posted image

Grlo vedno bolj vnetouser posted image

Ajvy ne h zdravniku nism šla.....če po 2 dneh ne bo nč bolš bom šla, drugač pa kr doma...

mojga sm poslala v lekarno,po maske, zdravila.... pa po vitaminčke v trgovino....
sploh se ne spomnim kdaj sm bla nazadnje sploh kj prehlajena...pomoje ene 3 leta nazaj......

kadar me začne grlo bolet dam v usta 2 ricola bombona in pojem 2 lekadolauser posted image user posted image user posted image user posted image vedno pomaga ampak ricola tega navadnega ne onega z okusom
user posted image
user posted image

hja ne vem če to kj pomaga pr vnetem grlu...ker goste hrane ne morm požirat, k mam občutek k da drgne po živi raniuser posted image
sm samo na tekočinahuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
10.12.2009 10:53:56   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

pri nas je pa meglauser posted image

Pri nas je vedno sončke...saj je pri vas tudi.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
10.12.2009 10:54:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Sem se šla gužvat u Takko...dobila kar sem želela...u glavnem mi bo to Božiček prinesu....user posted image user posted image user posted image
pokaž fotkouser posted image

Ne morem, ker mi bo šele Božiček prinesu... user posted image user posted image user posted image Sem bom pa v soboto slikala, ko bom spedenana za na zabavo pa vam jo nalimam....user posted image
user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
10.12.2009 10:55:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

dannnn

kako ste kaj?

evo jest kuham kosilča za hano ki bo tudi za večerjo, sploh ne jemo več mlečnih kašicuser posted image , tko da sploh ne je če je grisko al pa kej podobnega, je rajši lačna...tko da zdej jeva juhice za večerjo....
jest sploh ne vem če ona sploh zadost poje

zjutraj poje sojin jogurt, včasih uredu dozo včasih pa ene 15 žličk in to je to
kosilo poje ok
pa sadje tudi
večerja je pa spet tko tko

pol se pa doji zvečer preden gre spat pa dvakrat ponoči, včasih vleče včasih se pa samo cartauser posted image ...
kaj mislite a ma to dovolj
jaz mislim pa poje dovolj,glede na to da se poleg tega jedilnika še doji

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
10.12.2009 10:56:26   
Čebel@

pri nas je pa meglauser posted image

Pri nas je vedno sončke...saj je pri vas tudi.....user posted image user posted image user posted image
Hana je edini sonček tukaj,unga zunaj pa niuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
10.12.2009 11:00:40   
Onasiss
tanci... pri nas že od pamtiveka ne je mlečnih kašic, samo čokolešnik pa še tega poje kakih 5 žlic ostalo dobi po flaši namesto mleka..... Ji pa ji tud velikokrat naredim isto za večerjo kot je imela za kosilo... Pri nas imamo po ta novem takole obroke:

ko se zbudi...flašo mleka
potem je kaj še z nami (jajček, salama, sir, kruh...)
ob 12h sadje ali skutica
med 14-15 ...kosilo
ob 18..... ali skutica ali sadje (odvisno, če je dop skutico pop sadje in obratno)
ob 20 oz ko gre spat čokolešnik in mleko

Običajno jo moram pri obroku malo zabavat al ji pa dam kako zanimivo stvar, da sploh usta odpira....user posted image  

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 11:02:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4182
10.12.2009 11:08:46   
tanci29
joj spet me je ven vrglo

katjuša una tvoja varjanta men ne dela, ko dam back me postavi čisto na prazno oknouser posted image

kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image  grrr za tetko

onasiss in čebela...ok pol bo kar uredu, samo teža ne gre kej dost gor, to me bolj skrbiuser posted image ...prejšni mesec 200g od nazadnjega pregleda pri p 17.11  8410 pa do kontrole 7.12 v pediatrični 8550....ja upam da bo do enga leta prlezla do tistih 10 kg, čeprav slabo kaže

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
10.12.2009 11:16:19   
Čebel@

onasiss in čebela...ok pol bo kar uredu, samo teža ne gre kej dost gor, to me bolj skrbiuser posted image ...prejšni mesec 200g od nazadnjega pregleda pri p 17.11  8410 pa do kontrole 7.12 v pediatrični 8550....ja upam da bo do enga leta prlezla do tistih 10 kg, čeprav slabo kaže
menda da se v enem obdobju kilaža ustavi oz. jo ne pridobivajo tako hitro ker so pač pri tej starosti zelo mobilni(kobacanje,hoja-uglavnem skos v muvanju)......kje pa piše da mora imeti pri enem  letu 10 kg?ni nujno in prosim da se ne sikeraš tko kot pri Eriku ker tvojedva user posted image user posted image  sta po moji kmečki pameti superuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
10.12.2009 11:17:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Žio

nism nč brala šibam ven....vidm d ene bonbone kažete....men se bo pa utrgal....ravno učeraj so Majklu pri tašči uturili en "ta trd" bonbon, ker pa pri nas bonbonov ne jemo, jih moj sin pri 3h letih NE ZNA JEST....da ne govorim d se je skor zadavu....na srečo je na konc vse vn bruhnu.....jst sm bla sicer doma, , tko d nism vidla situacije, in bolš da se nadaljnih 10 dni ne prikažem uni tetki pred oči, ki mu je dala bonbon, ker ji znam zavit vratuser posted image
user posted image user posted image user posted image katastrofa......no da ti povem,da bi moja tašča(ja spetuser posted image ),dala že zdej Hani bonbonuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4185
10.12.2009 11:46:04   
claud
http://www.youtube.com/watch?v=nHItnxDDqT0

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
10.12.2009 12:03:22   
tanci29

menda da se v enem obdobju kilaža ustavi oz. jo ne pridobivajo tako hitro ker so pač pri tej starosti zelo mobilni(kobacanje,hoja-uglavnem skos v muvanju)......kje pa piše da mora imeti pri enem  letu 10 kg?ni nujno in prosim da se ne sikeraš tko kot pri Eriku ker tvojedva user posted image user posted image  sta po moji kmečki pameti superuser posted image

ja enkrat mi je p rekla da po tej njeni krivulji bo pri enem letu imela 10kg, kar je normalno za enoletnika...drgač pa ja itak da se ustavi in ne gre več tako hitro gor...mah ja sej vem jest sem ful nasekirana glede tega..mogoče preveč, kaj pa vem so me čist spsihiral pri eriku tko da mam to v seb....sej bo...

pa hvala za vzpodbudne besedeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
10.12.2009 12:04:39   
tanci29
slike od krsta pa-drug teden dobi fotograf album pol pa odvisno kok časa rab da ga nardi, pol pa da to grejo njegovi starši iskat, pa da to po pošti pride do sem...hmmmm ne vem mogoče drug let...boste informirane sigurnouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
10.12.2009 12:23:00   
Urša08
Mi smo s sprehodauser posted image Kok je tale sonček sedu user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejca sem napokala spat ker je včerej tooo much premalo spal (seveda je striček prišel in ni mogu it spat), Žiga se pa igrauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
10.12.2009 12:27:06   
Urša08
Tanci men Žiga že dva dni zapored ni popil mleka zvečeruser posted image tako da je mel zadnji obrok en dan ob 17 včerej pa ob 18.

Drugače pa takole poje

ob 7 - mleko okol 150-170ml
ob 9 - sadje
ob 12 - kosilo
ob 15 - skutka
ob 18 - mlečna kašica
ob 20 - ponavadi mleko, zdej pa že dva dni nič

Po teži sta s Hano približno tam tam. Ne sekirej se ker ma tvoja čmrla očitno dost. Ko sem jo zadnjič vidla je čist zadovoljen otroček in ji nč ne faliuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
10.12.2009 12:30:20   
SURF
Samo malio čekiram..pa že moram letet....tudi js vas kasneje pokomentiram,pa recepte preštudiramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja pa kolumbo to za stilistko dnevne sem resno vzelauser posted image kej več kasneje...semi mudi,že stoje pišemuser posted image aja pa žogice....fullllll dobruser posted image ...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 13:23:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4192
10.12.2009 13:24:02   
Katjusa
jst sem bla zdle debeli 2 uri na sprehoduuser posted image user posted image user posted image user posted image no to ni bil ravno sprehod ker smo hodli kar hitro in še po gričkih in dolinah.... ne morem verjet kolk smo prehodli.... Beni je seveda pol prespal v nahrbtnikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej sem pa prišla domov pa me čaka 6 koledarjev za nardituser posted image user posted image user posted image user posted image grem na kosilo tačas se bo tole stiskal pol pa delat.... še dober da sem si slikice zjutraj pripravlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 13:25:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 4194
10.12.2009 13:26:14   
Katjusa
ko grem naslednjič tako turo vzamem fotiča, da vam slikam kje hodimo:)

surf kdaj gremo na turouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
10.12.2009 13:35:10   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: claud

http://www.youtube.com/watch?v=nHItnxDDqT0

user posted image user posted image user posted image

D BEST,user posted image user posted image user posted image MORM TO MAJKLU DONS ZAROLATuser posted image user posted image user posted image

user posted image  mi ga na polno densamo na ta komad...se ji čist zrolauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4196
10.12.2009 13:40:22   
Urša08
Mojedva sončka spita, sta kot dva angelčka user posted image Kosilo je že na 3/4 pripravljeno, bomo dons jedli kar z možekom skupuser posted image Sebi sem pa en kapučin nardila da se mal pocrklam potem pa na delo. Morm pomivalca spraznit, pa kuhno popedenčkat, pa en mal zlikat. Bomo vidli kok bom dejansko uspela narestuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
10.12.2009 13:42:09   
Urša08
Kolumbo ti si si pa izbrala mesec za dieto decemberuser posted image user posted image user posted image user posted image takrat so ja same dobrote. Vseen pa držim pestke da ti rata user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
10.12.2009 14:15:39   
Jutta
Kolumbo - upam, da si teti Pehti, ki tala bonbone, povedala, kar ji gre!!!!

Claud, Sjmm - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še pozitivno energijo, ki zdravi, pošiljam po zraku

Čebel@, Katjuša - kje ste pa kupile takšne žogice? A se tudi napihnejo? se mi zdi ful fajn ideja... Vid obožuje žoganje.

Tanči
- še Vidov jedilnik za orientacijo:
zjutraj - sadna skuta
opoldne - sadna kašica (je ne mara in poje samo par žlic, zato dam včasih sadni jogurt)
kosilo - zelenjava oz. kar pač skuham
večerja - mlečna kašica
ponoči cca 2 krat dojenje

Ti pa predlagam, da Hano med jedjo zamotiš s kakšnimi igračami... Vid sploh noče jest, če nima česa v rokah. Običajno mu dam magnetke, ki so nalimani na hladilniku, potem pa kar nevede odpira usta.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
10.12.2009 14:19:44   
Jutta
Danes sva pa imela s tamalim štorijo. Sem ga dala na dopoldanski spanec in je valda ful telovadil po postelji gor in dol, na vrh vsega pa se je še pokakal. No in ga pridem preverit in ugotovim, da mu je ratalo longeto dobit dol z nogice!!!! Me je skoraj kap. Seveda nimam nobenih povojev in sem morala improvizirat. Se mi je pa vmes skoraj razjokal, ker ko sem se mu nogice dotaknila (malo sem mu namazala kožo z bepanthenom, ker je ful suha), je ful trznil, ga očitno še boliuser posted image . Lump maliuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......