|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
10.12.2009 15:08:02   
Čebel@
katjuša.....v materialu itak ni razlike,le v velikosti in količini

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
10.12.2009 15:09:26   
Čebel@
mogla bi se učit,pa se mi ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
10.12.2009 15:09:32   
Urša08
kayica če je Marinela tvoj prvi otroček maš ful stvari k ji lahko kupiš. Katjuša je dala super idejo - poganjalčkauser posted image user posted image user posted image Potem imaš cel kup luštnih igrač od pojoče knjigice, pametnega kužka, pa kej k like not mečeš, pametni lonček - v bC ravno akcija 18,99 e, pa en slonček je k kuglce not mečeš - men ful dober pa tud cenovno okol 15 e, pa ravno dons sem v reklami za bc vidla enga pelikana k je tud kul, al pa kak vlakec - maš lokomotivo zdele v BC za 9e, k se oglašajo živali pa 4 glasovi lokomotive, ma milion stvariŽiga bo dobil en tak avto - al bager oc Chiccota. Mi mamo tud od Nejca ful igrač sam nekako se mi zdi da je prav da tud Žiga dobi kajuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
10.12.2009 15:12:13   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ja sam te večje se mi zdijo mehkejše in male ročice mal teže primejo..... pač ljubše so mi male user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ceovno se pa vsekakor splača vzet 100 žogicuser posted image user posted image user posted image user posted image itak, se jih 3/4 porazgubiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
10.12.2009 15:12:51   
Urša08

mogla bi se učit,pa se mi ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa mej kak dan pavze user posted image sej to tud pašeuser posted image user posted image user posted image Pa škoda za sončkauser posted image mi smo se ga naužiliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
10.12.2009 15:20:01   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

kayica če je Marinela tvoj prvi otroček maš ful stvari k ji lahko kupiš. Katjuša je dala super idejo - poganjalčkauser posted image user posted image user posted image Potem imaš cel kup luštnih igrač od pojoče knjigice, pametnega kužka, pa kej k like not mečeš, pametni lonček - v bC ravno akcija 18,99 e, pa en slonček je k kuglce not mečeš - men ful dober pa tud cenovno okol 15 e, pa ravno dons sem v reklami za bc vidla enga pelikana k je tud kul, al pa kak vlakec - maš lokomotivo zdele v BC za 9e, k se oglašajo živali pa 4 glasovi lokomotive, ma milion stvariŽiga bo dobil en tak avto - al bager oc Chiccota. Mi mamo tud od Nejca ful igrač sam nekako se mi zdi da je prav da tud Žiga dobi kajuser posted image

men se tud zdi prav če tudi drugi otroček kej dobi sma je res težko kej kupit.... mi nimamo idej in včasih mi je glupo dat 20€ za igračo zato, da je mičkano drugačna kot jo ima florjan če pa vem da se še on ni kej veliko igral z njo....
pa boljše da zdej dobi sadje al pa kej takega pa kasneje ko bo imel že prave želje kaj takega kar si želi.....
bi pa jst tud sem upala da bazenček spušča.... pol sem se spomnla da itak imam še 2 bazenčka in če tud bi ta spuščal nebi mogla novega kupituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image všeč so mi tud zadeve kot je šotorček in zraven žogice....
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/play-igralnica-s-100-kroglicami/3716064010952269048
sam to moreš imet že prostor, da kam postaviš.......

mogoče bomo pa hiško kupli pa dobita vsak svojo sobo..... v soboto gremo do lastnikauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
10.12.2009 15:27:24   
MIHAILO
pozdravljene...nase nocke sploh niso za pohvalit...skoz se zbuja,jokca...zobeki,zobeki...upam da kmalu ven pokukajo...podnevi je ok ,spi dopoldan in popoldan...km tudi pije po flaski ze in je ok...jutri odrinemo v Avstrijo k sorodnikom...sestricna je 25.11. rodila puncko in jo gremo mal pogledat....lepo se imejte se se javim kaj...

TANCI ne sekiraj se...cist dovolj poje...mi mamo 7970kg pa smo cist ok...mihailo ima vecerjo ob 18h in ne je do 6h ...
poje pa tkole...

6h kasica ali mleko kako mu pac pase
ko jaz yajtrkujem mu mrm dat drobtinice kruha,al pa mal zdenke sira na kruhu...
11>30h kosilo najlepse ga poje
15h kaksno sadje ene par zlick ali pa skutico/celo
18h kasica

to je priblizno...ko njemu naredim obrok ne bi tko jedel morm govorit aaaaaa da odpre usta...ko pa mi jemo in ga dam z nami za mizo bi vse jedel z nami...in mu je ta nasa hrana fulll vsec sam ko jaz mu se dajem njegovo...sam mogoce bi bilo boljse da mu ze zacnem dajati svega po malo...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
10.12.2009 15:36:53   
Katjusa
MIhailo komot mu daš vašo hrano......

Mi imamo ob 9:30 zajtrk, včasih čokolino, včasih kruh in marmelado..... včasih sadje.... čist različno
ob 12:30 mleko in spat
15:30 kosilo (to kar mi jemo)
18-19 večerja to kar mi jemo oz. florjan
20 mleko in spat

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
10.12.2009 15:48:38   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

pa mej kak dan pavze user posted image sej to tud pašeuser posted image user posted image user posted image Pa škoda za sončkauser posted image mi smo se ga naužiliuser posted image user posted image user posted image

glede na to da mislim(verjetno) it v četrek na izpit,se moram  kar učiti.....semzdele delala vaje,pa sm ga začela biksat,tko da sem rajškar nehalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
10.12.2009 15:49:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ja sam te večje se mi zdijo mehkejše in male ročice mal teže primejo..... pač ljubše so mi male user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ceovno se pa vsekakor splača vzet 100 žogicuser posted image user posted image user posted image user posted image itak, se jih 3/4 porazgubiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hana jih brez problema prijemlje.....no sej nima vezeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
10.12.2009 16:38:28   
kayica24
Aja, Katjuša...Sem dobila voščilnice in smo zeeelooo zadovoljni!user posted image
Denar ti nakažen jutri...Kar na tisti trr, ki je na računu,ne?

Pa še za seznamček..
Marinela je dobila 5. in 6. zobek (8.12.) in KONČNO si je prislužila tistega črvička za plazenjeuser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
10.12.2009 16:50:52   
Jutta
Kayica - bravo za plazenjeuser posted image user posted image user posted image

Čebel@ - longeta je samo pol gipsa - po celi zadnji strani nogice je gips, ki je prevezan s povoji, da ne pade dol. Tako da zgornja stran nogice je mehka.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
10.12.2009 19:31:57   
brkn83
Pozdravljene.
No že dolgo časa nisem uspela nič napisati, preprati pa tudi ne, ker enostavno nimam časa. Nik je zdnjih nekaj dni ful siten in nič kej ne spi, predvidevam, da so zopet na pohodu zobki. Pa sej bo minilo.

No zdej imam končno gotov salon in sem se komaj malo odpočila. kasneje prilepim še kakšno sliko.

drugače pa je nik že shodil, bi js temu rekla, saj se sam vstane in gre brez opore, sicer še kdaj pade na rit drugače pa pridno koraka naokoli, še posebej če smo kje zunaj - takrat pa sploh noče biti več v vozičku.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
10.12.2009 19:39:20   
brkn83
kje lahko naložim slike na net, razen na shrani.si - tam mi neki noče delati. Mi napiše, da nalaganje ni mogoče.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
10.12.2009 19:46:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

kje lahko naložim slike na net, razen na shrani.si - tam mi neki noče delati. Mi napiše, da nalaganje ni mogoče.
www.slikomat.com

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
10.12.2009 19:48:03   
Čebel@
kolumbo.......sta kej pametnega kupila?....ko i0maš Šimeta zraven,si pa fina ko marelauser posted image user posted image user posted image .......je bila dobra večerja?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
10.12.2009 19:49:14   
brkn83
[URL=http://www.file.si/viewer.php?file=mwt16yo3dnh1cavnpm88.jpg][IMG]http://www.file.si/files/mwt16yo3dnh1cavnpm88.jpg[/IMG][/URL]

evo takole naš nik hodi naokoli

[URL=http://www.file.si/viewer.php?file=4lbjhn61sagir1e68vzq.jpg][IMG]http://www.file.si/files/4lbjhn61sagir1e68vzq_thumb.jpg[/IMG][/URL]

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
10.12.2009 19:49:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Aja, Katjuša...Sem dobila voščilnice in smo zeeelooo zadovoljni!user posted image
Denar ti nakažen jutri...Kar na tisti trr, ki je na računu,ne?

Pa še za seznamček..
Marinela je dobila 5. in 6. zobek (8.12.) in KONČNO si je prislužila tistega črvička za plazenjeuser posted image

sem vesela, da vam je všeč.... ja kr na tist trr, ki je na računu:)

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
10.12.2009 19:51:23   
brkn83
user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
10.12.2009 19:53:00   
Katjusa

user posted image
user posted image

slikico sem znala zrihtat

bravo nikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
10.12.2009 19:54:35   
sjmm

user posted image
user posted image

bravo nikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super za Nika!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
10.12.2009 19:54:45   
Katjusa
z mojmu grema na squash..... nimam pojma kako se napiše.... švicat grema jst bom dons na klopiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
10.12.2009 19:54:55   
brkn83
user posted image

ena slika na hitro

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
10.12.2009 19:55:41   
brkn83

user posted image
user posted image

katjuša super siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
10.12.2009 19:59:45   
sjmm
Hoj!

Evo moji vsi nekje okol tekajo al pa počivajo, Jan se uči mato, sem mu zagrozila, ker je cel popoldne pohajkoval z očijem po Ljubljani, sta šla skate PLAN B, kupovat v Obsešn..mislm...sta zapravla 150e za eno usrano dilo, no, še dobr, da me Jan ne sliši, so mu celo eno hudo jakno šenkal...sej k majo take cene..no, to je blo še za RD

drugač gre vse skup mal na boljeuser posted image , Saška in Miha sta vsaj malo jedla danes, Maj pa je bil tud kr priden, je večerjo celo zmazal, čeprav mu v potokih lije iz noska. Moje grlo hudo praska, tak ba skoz neki zlivam vase, pa bonbončke ližem...me prav zanima kaj bo iz tega ravno čez vikend ko bom sama...ah, bo že!

No, grem še en kotel čaja pristavtuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......