|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
10.12.2009 8:51:05   
simonakr
Jutro!
Kako ste? Mi smo še isto, edino Larisa je začela še mal kašlat - krasno user posted image

Bravo bravo za žogice in za bazenčke! Ful fajn zgledajo! user posted image user posted image

Eva mala spi dopoldansko spanje grem pospravlat!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
10.12.2009 8:52:56   
Ajvy
jutro..ta velka v službi...Tisa pa grizalko grize

Urša..super za dolg zanimiv dan
Za rojstni dan...se iz revije kuhinjica pobrala recepte za namaze..pa sem jih namazala na toastke..in popekla...je bilo super

Claud..pa si šla kaj k zdravniku....držim pesti, da bo kmalu bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

tancy.
..to je moral bit pa zanimiv klepet

ČEbela...waw...to pa je moje sorte zajtrk ..njami
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...kolk je huda

BAki
...joj...tale tvoj NIk je pa zares zgodnji tip....dobri ste

Onasiss...čist naspidirana tkole zjutraj...dobro opravita pri zobarju

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
10.12.2009 8:53:03   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

lilcha.........VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA TVOJ PRAZNIK....LEPO PRAZNUJuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

vse najboljše tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
10.12.2009 8:53:06   
Ajvy

NIKU od baki-->vse naj naj za mini rojstni dan

user posted image

se kar podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
10.12.2009 9:01:03   
Ajvy
Urša..a ti pa kar propagiraš novega dojenčka...a se ti lušta ??
NO ja...sej jst tut komaj čakam novo nosečko..da se z njo veselimuser posted image
KAko pa je Witto...kaj je potem bilo...a katera ve?

baki
...joj...bogica...si kar predstavljam malega manipulatorja user posted image user posted image user posted image prav je da se ne daš..
Naj čimprje mine...sem pa slišala,da otročki postanejo takšni kadar pridejo iz bolnice...konec koncev je tam en velik stres za njih...tko da....počasi...

Simonakr...kako si ti ???
Upam,da se čimprej znebite kašlja....user posted image user posted image user posted image

KAtjuša
...matr..tale kašelj....naj gre hitro stranuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
10.12.2009 9:20:03   
claud
Jutro!

Hvala za pikepokeuser posted image user posted image

Grlo vedno bolj vnetouser posted image

Ajvy ne h zdravniku nism šla.....če po 2 dneh ne bo nč bolš bom šla, drugač pa kr doma...

mojga sm poslala v lekarno,po maske, zdravila.... pa po vitaminčke v trgovino....
sploh se ne spomnim kdaj sm bla nazadnje sploh kj prehlajena...pomoje ene 3 leta nazaj......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
10.12.2009 9:37:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Jutro!

Hvala za pikepokeuser posted image user posted image

Grlo vedno bolj vnetouser posted image

Ajvy ne h zdravniku nism šla.....če po 2 dneh ne bo nč bolš bom šla, drugač pa kr doma...

mojga sm poslala v lekarno,po maske, zdravila.... pa po vitaminčke v trgovino....
sploh se ne spomnim kdaj sm bla nazadnje sploh kj prehlajena...pomoje ene 3 leta nazaj......

kadar me začne grlo bolet dam v usta 2 ricola bombona in pojem 2 lekadolauser posted image user posted image user posted image user posted image vedno pomaga ampak ricola tega navadnega ne onega z okusom
user posted image
user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
10.12.2009 9:39:13   
Katjusa
zdej se je pa moj sonček zbudil..... ga grem zrihtat pa zajtrk dat pol boma šla pa verjetno mal na sprehod z nahrbtnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
10.12.2009 9:41:26   
sjmm
helov iz bolnišnice košir!

Mi smo kr vsi pocepal, sam Jan, k je bil glih zadnč neki kilav se še drži al pa ga pokonc drži misel, da gre dons skate kopituser posted image

V glavnem zvečer me je začel vse bolet, sem mislila, da od tega k sem maja cel dan prenašala, no, pa je začelo potem še po grlu prasketatuser posted image user posted image , Maj ima nenormalne zaloge v nosu, a se kr drži, oči ima tud pekoče grlo, dans je šel sam Jan od doma, mi pa bomo poskušal mal počit in se vitaminov naužit. Sploh jz bi se rada mal v izi dala ker pol bom sama z njim petek, soboto in nedeljouser posted image user posted image user posted image

Claud....hitro okrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SURF ....je bil kak recept za torico po vašem okusu????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
10.12.2009 10:06:52   
rebeka84
dobro jutro!

katjuša sem včeraj dobila pošto. hvala!

Uroš in jaz pa jutri potujeva v Maribor za 2 dni! Komaj čakam. Bi že danes šla, pa morem k osebnemu zdravniku. Me že 1 teden v ledvenem predelu hrbtenica boli, enkrat na levi, drugič na desni strani, sploh ne morem ležat prav, Uroša komaj nosim... upam, da so mišice in ne kaj drugega.
zdaj pa sem grem stuširat in lase oprat.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
10.12.2009 10:08:28   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Onasiss pridna , pridna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, hvala...ampak zakaj pa?user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
10.12.2009 10:08:55   
Čebel@
midve sva pojedli enoskutko,zdele ša malo čaja popije,potem gre pa pančkat do kosila,mami pa za knjige(grem drug teden MOGOČE na en izpit)

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
10.12.2009 10:15:57   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Witto vas lepo pozdravlja. Se ji je sesul računalnik, potem je bil Matija bolančkan, ko se je pozdravil so šli v Čatež, potem je ona zbolela, ko pa se je ona pozdravila sta z Matijem odšla v Celje k njeni sestri. Veliko sta vzunaj, Matija je dobro, hodi še ne, gre pa če ga držiš za rokice. Za Miklavža je dobil 7 zobek - zgornjo dvojkico.... No to je to....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
10.12.2009 10:20:52   
Onasiss
Bili pri zobarju.... user posted image user posted image user posted image ...se je slišali ven iz ordinacije....user posted image user posted image ..je imel enga velikega črvička, potem je pa smetanco dobil..... čez 14 dni spet....

Sem se šla gužvat u Takko...dobila kar sem želela...u glavnem mi bo to Božiček prinesu....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
10.12.2009 10:28:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Sem se šla gužvat u Takko...dobila kar sem želela...u glavnem mi bo to Božiček prinesu....user posted image user posted image user posted image
pokaž fotkouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
10.12.2009 10:28:25   
Urša08
ojla

Spet sem tuuser posted image user posted image user posted image Žiga spančka, Nejc je pa zgleda zaspan in mu nč ni provuser posted image mah ga kr preslišim k ma čist neumne fore. Ko se Žiga naspi šibnemo vn na sončka če mi Nejc prej ne omaga.

Onasiss sem rekla da si pridna ker si seminarsko naredlauser posted image user posted image user posted image Pa super za božička user posted image Bogi Vito user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
10.12.2009 10:32:59   
Čebel@
pri nas je pa meglauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
10.12.2009 10:32:59   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Urša..a ti pa kar propagiraš novega dojenčka...a se ti lušta ??
NO ja...sej jst tut komaj čakam novo nosečko..da se z njo veselimuser posted image

baki
...joj...bogica...si kar predstavljam malega manipulatorja user posted image user posted image user posted image prav je da se ne daš..
Naj čimprje mine...sem pa slišala,da otročki postanejo takšni kadar pridejo iz bolnice...konec koncev je tam en velik stres za njih...tko da....počasi...

Simonakr...kako si ti ???
Upam,da se čimprej znebite kašlja....user posted image user posted image user posted image

KAtjuša
...matr..tale kašelj....naj gre hitro stranuser posted image user posted image user posted image

Ajvy hm kaj naj rečem še nism sigurna user posted image user posted image user posted image user posted image Ma ne zaenkrat mi je ful luštno in kake nosečnosti ne planiram, me pa nekje malce črviči da bi mela mogoče še enega user posted image nekoč, pa če bi ga mela ne bi rada ful razlike mela,... joj že kompliciramuser posted image user posted image user posted image A me zastopiš? Bo treba enkrat dobro razmisliti al je smiselno se še za enga odločit al je bolj pametno ostati pri dveh. Včasih se mi zdi da je treba tud z glavo razmisliti in ne samo s srčkomuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
10.12.2009 10:33:48   
Urša08

pridi k men na sončka user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
10.12.2009 10:34:12   
Čebel@

nisva mobilniuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
10.12.2009 10:36:21   
Urša08

včasih pozabim. Kdaj pa dobiš avto? Sej si nekaj omenila da bosta kupla še en avto a ne?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
10.12.2009 10:38:12   
Čebel@

včasih pozabim. Kdaj pa dobiš avto? Sej si nekaj omenila da bosta kupla še en avto a ne?

okoli 13.00.......ja glih gledam po netu za avtomobile

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
10.12.2009 10:38:54   
Urša08
sjmm joj vas je pa res čist povozilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image En milijon pikic pokic za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
10.12.2009 10:49:23   
tanci29
dannnn

kako ste kaj?

evo jest kuham kosilča za hano ki bo tudi za večerjo, sploh ne jemo več mlečnih kašicuser posted image , tko da sploh ne je če je grisko al pa kej podobnega, je rajši lačna...tko da zdej jeva juhice za večerjo....
jest sploh ne vem če ona sploh zadost poje

zjutraj poje sojin jogurt, včasih uredu dozo včasih pa ene 15 žličk in to je to
kosilo poje ok
pa sadje tudi
večerja je pa spet tko tko

pol se pa doji zvečer preden gre spat pa dvakrat ponoči, včasih vleče včasih se pa samo cartauser posted image ...
kaj mislite a ma to dovolj

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
10.12.2009 10:53:16   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

pokaž fotkouser posted image

Ne morem, ker mi bo šele Božiček prinesu... user posted image user posted image user posted image Sem bom pa v soboto slikala, ko bom spedenana za na zabavo pa vam jo nalimam....user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......