Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:51:05
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Kako ste? Mi smo še isto, edino Larisa je začela še mal kašlat - krasno Bravo bravo za žogice in za bazenčke! Ful fajn zgledajo! Eva mala spi dopoldansko spanje grem pospravlat!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:52:56
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro..ta velka v službi...Tisa pa grizalko grize Urša..super za dolg zanimiv dan Za rojstni dan...se iz revije kuhinjica pobrala recepte za namaze..pa sem jih namazala na toastke..in popekla...je bilo super Claud..pa si šla kaj k zdravniku....držim pesti, da bo kmalu bolje tancy...to je moral bit pa zanimiv klepet ČEbela...waw...to pa je moje sorte zajtrk ..njami iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...kolk je huda BAki...joj...tale tvoj NIk je pa zares zgodnji tip....dobri ste Onasiss...čist naspidirana tkole zjutraj...dobro opravita pri zobarju
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:53:03
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ lilcha.........VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA TVOJ PRAZNIK....LEPO PRAZNUJ vse najboljše tudi od nas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:53:06
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ NIKU od baki-->vse naj naj za mini rojstni dan se kar podpišem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 9:01:03
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša..a ti pa kar propagiraš novega dojenčka...a se ti lušta ?? NO ja...sej jst tut komaj čakam novo nosečko..da se z njo veselim KAko pa je Witto...kaj je potem bilo...a katera ve? baki...joj...bogica...si kar predstavljam malega manipulatorja prav je da se ne daš.. Naj čimprje mine...sem pa slišala,da otročki postanejo takšni kadar pridejo iz bolnice...konec koncev je tam en velik stres za njih...tko da....počasi... Simonakr...kako si ti ??? Upam,da se čimprej znebite kašlja.... KAtjuša...matr..tale kašelj....naj gre hitro stran
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 9:20:03
|
|
|
|
claud
|
Jutro! Hvala za pikepoke Grlo vedno bolj vneto Ajvy ne h zdravniku nism šla.....če po 2 dneh ne bo nč bolš bom šla, drugač pa kr doma... mojga sm poslala v lekarno,po maske, zdravila.... pa po vitaminčke v trgovino.... sploh se ne spomnim kdaj sm bla nazadnje sploh kj prehlajena...pomoje ene 3 leta nazaj......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 9:37:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Jutro! Hvala za pikepoke Grlo vedno bolj vneto Ajvy ne h zdravniku nism šla.....če po 2 dneh ne bo nč bolš bom šla, drugač pa kr doma... mojga sm poslala v lekarno,po maske, zdravila.... pa po vitaminčke v trgovino.... sploh se ne spomnim kdaj sm bla nazadnje sploh kj prehlajena...pomoje ene 3 leta nazaj...... kadar me začne grlo bolet dam v usta 2 ricola bombona in pojem 2 lekadola vedno pomaga ampak ricola tega navadnega ne onega z okusom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 9:39:13
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej se je pa moj sonček zbudil..... ga grem zrihtat pa zajtrk dat pol boma šla pa verjetno mal na sprehod z nahrbtnikom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 9:41:26
|
|
|
|
sjmm
|
helov iz bolnišnice košir! Mi smo kr vsi pocepal, sam Jan, k je bil glih zadnč neki kilav se še drži al pa ga pokonc drži misel, da gre dons skate kopit V glavnem zvečer me je začel vse bolet, sem mislila, da od tega k sem maja cel dan prenašala, no, pa je začelo potem še po grlu prasketat , Maj ima nenormalne zaloge v nosu, a se kr drži, oči ima tud pekoče grlo, dans je šel sam Jan od doma, mi pa bomo poskušal mal počit in se vitaminov naužit. Sploh jz bi se rada mal v izi dala ker pol bom sama z njim petek, soboto in nedeljo Claud....hitro okrevanje SURF ....je bil kak recept za torico po vašem okusu????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 10:06:52
|
|
|
|
rebeka84
|
dobro jutro! katjuša sem včeraj dobila pošto. hvala! Uroš in jaz pa jutri potujeva v Maribor za 2 dni! Komaj čakam. Bi že danes šla, pa morem k osebnemu zdravniku. Me že 1 teden v ledvenem predelu hrbtenica boli, enkrat na levi, drugič na desni strani, sploh ne morem ležat prav, Uroša komaj nosim... upam, da so mišice in ne kaj drugega. zdaj pa sem grem stuširat in lase oprat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 10:08:28
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasiss pridna , pridna Hvala, hvala...ampak zakaj pa?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 10:08:55
|
|
|
|
Čebel@
|
midve sva pojedli enoskutko,zdele ša malo čaja popije,potem gre pa pančkat do kosila,mami pa za knjige(grem drug teden MOGOČE na en izpit)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 10:15:57
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KAko pa je Witto...kaj je potem bilo...a katera ve? Witto vas lepo pozdravlja. Se ji je sesul računalnik, potem je bil Matija bolančkan, ko se je pozdravil so šli v Čatež, potem je ona zbolela, ko pa se je ona pozdravila sta z Matijem odšla v Celje k njeni sestri. Veliko sta vzunaj, Matija je dobro, hodi še ne, gre pa če ga držiš za rokice. Za Miklavža je dobil 7 zobek - zgornjo dvojkico.... No to je to....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 10:20:52
|
|
|
|
Onasiss
|
Bili pri zobarju.... ...se je slišali ven iz ordinacije.... ..je imel enga velikega črvička, potem je pa smetanco dobil..... čez 14 dni spet.... Sem se šla gužvat u Takko...dobila kar sem želela...u glavnem mi bo to Božiček prinesu....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 10:28:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Sem se šla gužvat u Takko...dobila kar sem želela...u glavnem mi bo to Božiček prinesu.... pokaž fotko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 10:28:25
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Spet sem tu Žiga spančka, Nejc je pa zgleda zaspan in mu nč ni prov mah ga kr preslišim k ma čist neumne fore. Ko se Žiga naspi šibnemo vn na sončka če mi Nejc prej ne omaga. Onasiss sem rekla da si pridna ker si seminarsko naredla Pa super za božička Bogi Vito
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 10:32:59
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas je pa megla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 10:32:59
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Urša..a ti pa kar propagiraš novega dojenčka...a se ti lušta ?? NO ja...sej jst tut komaj čakam novo nosečko..da se z njo veselim KAko pa je Witto...kaj je potem bilo...a katera ve? baki...joj...bogica...si kar predstavljam malega manipulatorja prav je da se ne daš.. Naj čimprje mine...sem pa slišala,da otročki postanejo takšni kadar pridejo iz bolnice...konec koncev je tam en velik stres za njih...tko da....počasi... Simonakr...kako si ti ??? Upam,da se čimprej znebite kašlja.... KAtjuša...matr..tale kašelj....naj gre hitro stran Ajvy hm kaj naj rečem še nism sigurna Ma ne zaenkrat mi je ful luštno in kake nosečnosti ne planiram, me pa nekje malce črviči da bi mela mogoče še enega nekoč, pa če bi ga mela ne bi rada ful razlike mela,... joj že kompliciram A me zastopiš? Bo treba enkrat dobro razmisliti al je smiselno se še za enga odločit al je bolj pametno ostati pri dveh. Včasih se mi zdi da je treba tud z glavo razmisliti in ne samo s srčkom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 10:33:48
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pri nas je pa megla pridi k men na sončka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 10:34:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pri nas je pa megla pridi k men na sončka nisva mobilni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 10:36:21
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pri nas je pa megla pridi k men na sončka nisva mobilni včasih pozabim. Kdaj pa dobiš avto? Sej si nekaj omenila da bosta kupla še en avto a ne?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 10:38:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pri nas je pa megla pridi k men na sončka nisva mobilni včasih pozabim. Kdaj pa dobiš avto? Sej si nekaj omenila da bosta kupla še en avto a ne? okoli 13.00.......ja glih gledam po netu za avtomobile
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 10:38:54
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm joj vas je pa res čist povozilo En milijon pikic pokic za vse vas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 10:49:23
|
|
|
|
tanci29
|
dannnn kako ste kaj? evo jest kuham kosilča za hano ki bo tudi za večerjo, sploh ne jemo več mlečnih kašic , tko da sploh ne je če je grisko al pa kej podobnega, je rajši lačna...tko da zdej jeva juhice za večerjo.... jest sploh ne vem če ona sploh zadost poje zjutraj poje sojin jogurt, včasih uredu dozo včasih pa ene 15 žličk in to je to kosilo poje ok pa sadje tudi večerja je pa spet tko tko pol se pa doji zvečer preden gre spat pa dvakrat ponoči, včasih vleče včasih se pa samo carta ... kaj mislite a ma to dovolj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 10:53:16
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Sem se šla gužvat u Takko...dobila kar sem želela...u glavnem mi bo to Božiček prinesu.... pokaž fotko Ne morem, ker mi bo šele Božiček prinesu... Sem bom pa v soboto slikala, ko bom spedenana za na zabavo pa vam jo nalimam....
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......