obayifo
|
dobro jutro! na hitr, preden se zbudimo.. danes je blo čist nekej posebnega. mali mi je včerej cel dan (sploh zvečer) sitnaru in na joškah visel, tko da so ble ob 23.h že k prazne vrečke, pa je še skos hotu bit gor in se jezil in cukal, k ni pršlo ven tko kt si je zamislu. pa sm mu nardila mal čajčka (si mislm, če bomo že futr začel uvajat, pa loh tut kašn čajček spije) in vmes 'uturila' namest joške in začuda je pil iz flaške!!!! in še bolš, zaspal ob pol enih in potegnu do pol osmih!!! še zdej ne morm verjet... reby, pridna! vaš mali je pa tut faca. naš sam ne pride dle kt na bok, sam če mu pa čist mal pomagam, se pa hitr prevali na trebuh, sam mal ga pol hecajo rokce, k jih včas pozab naprej potegnt . mi mamo pa tisto 'rjuhco' v vozičku . a mu daš za probat tist kar ješ, čeprav je soljeno? sej pr nas se itak bl mal soli vse skup, sam si vseen ne upam. mamo pa taprav termin, a ne? laho rečemo: po novem letu pa začnemo... bumo, fino za lepotičko! semper* tut bl pozna tička , naš ma verjetno to po nama, k se ne morva spravt spat pred 1. sam bo treba popravt, sploh, če nam rata, da mali prej zaspi goldy, šoping.. joj, kdaj sm bla nazadne.. zdej pa sam iščem, kaj bi loh prek neta nabavla.. po 'fasngo' pa leta. no, pa če kej v reklamah najdem, ga pošlem. komej čakam, da se bom tut jaz loh kam premaknla mojsonček, fruštek ob pol enajstih je pr men konstanta . kako zoja? kaj zdej papate? lučka, kako bučke nardiš? kruce, fejst punca . so vam tut rekl še mal pa GH? grem si še čaj napravt, morm več pit! včerej mi je res že prmankval mleka.. pa ne bi rada, da ga res zmanka
|