|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
8.12.2009 17:28:32   
lučka 25
Sempre*, ja takle mamo, mal pa tud men rožički ven usekajo user posted image

No, mi smo v nedeljo štartali z GH. Najprej skrompirčkom in ji je v nedeljo uspelo vsaj ene 3 žlice spravit dol in ne nazaj ven user posted image . Včeraj je pojedla že za ene 20g, danes pa skoraj 50g bučk. So ji bučke noro všeč. Je pa prav smešna, ko kar z očmi že požira žlico, ko pa jo približam ustom pa kar pa tako hiti usta odpirat. Samo še ni čist pogruntala kako hrano dol spravit in ne z jezikom  ven potisnit.user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
8.12.2009 18:23:01   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

user posted image

No, končno, saj vemuser posted image - to je venček.

Opala! Lepo lepo!

user posted image

No, tole je pa naša miss Božiček!

Ljepota! Tale Miss Božiček pa ziher nosi najlepšejša darila, kaj? user posted image

Se še pol kaj javim....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
8.12.2009 18:23:50   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Sempre*, ja takle mamo, mal pa tud men rožički ven usekajo user posted image

No, mi smo v nedeljo štartali z GH. Najprej skrompirčkom in ji je v nedeljo uspelo vsaj ene 3 žlice spravit dol in ne nazaj ven user posted image . Včeraj je pojedla že za ene 20g, danes pa skoraj 50g bučk. So ji bučke noro všeč. Je pa prav smešna, ko kar z očmi že požira žlico, ko pa jo približam ustom pa kar pa tako hiti usta odpirat. Samo še ni čist pogruntala kako hrano dol spravit in ne z jezikom  ven potisnit.user posted image

user posted image user posted image

Pridna pupa! Kar tako naprej! user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
8.12.2009 20:43:52   
Goldy
Za pop* - tolk sem napisala pa me je ven zabrisal.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
8.12.2009 21:10:51   
Kruce Fiks
Živ!
Evo nas iz posvetovalnice

težka      6300g
dolga      61,5cm
ob.glave  40,5

dobili špiko, jo mirno prenesli in za enkrat je vse okuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
8.12.2009 21:35:03   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Živ!
Evo nas iz posvetovalnice

težka      6300g
dolga      61,5cm
ob.glave  40,5

dobili špiko, jo mirno prenesli in za enkrat je vse okuser posted image

Super. Lepe mere. Ma takole vidim, da mate vsi ene ornk otroke, naša pupa pa taka piška. Takole se pa vidi da ej bla 1 mesec prej rojena.

No za špiko je pa fino, da ste jo dobro prenelsi.user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
9.12.2009 8:45:55   
Goldy
lučka - naša je tudi taka piška, pa je bila samo 8 dni prej rojena. Kaj čmo, tak je. Samo, da je zdrava. Zdaj pa grem v šoping, očka pazi Aljo.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
9.12.2009 10:18:17   
Reby
Dobro jutro! user posted image
Kruce - super za Karolinco, lepo raste user posted image
Goldy in lučka - vajini dve pupi bosta pa pravi manekenki, že zdej sta user posted image

Kar se tiče pospravljanja, jaz nekako uspevam vse sproti tudi počistit, sesam itak vsak dan, že zaradi psa, likanje pa počaka na vikend.
Men je pa neki RR nagajal zadnje dni in ko sem napisala, je vedno vse zbrisal, pol sem kopirala, predno bi oddala, pa ni hotl, v glavnem nč mi ni delal.
Upam, da mi danes rata končat arašidni venček.

Tole je pa naš akrobat, ampak tule je bil že bolj zmatran, ker mi je pol na tleh zaspal. Sej preden se mami zrajta, da lahk na telefon tut filmček posname, traja user posted image  Zdej se skoz obrača in je kr naprej na trebuhu, na hrbtu sploh noče več bit, potem bi rad že plezal, pa ne gre in se jezi in matra.

http://img27.imageshack.us/i/09122009059.mp4/

< Sporočilo je popravil Reby -- 9.12.2009 10:33:08 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
9.12.2009 10:34:57   
mojsonček
dAN!

enga kvikija...user posted image

KRUCE ornk babncauser posted image  ob priliki dokaži z gradivomuser posted image
LUČKA, GOLDY naše pupe so že tapraveuser posted image user posted image user posted image  goldy ne preveč zapravljatuser posted image

REBY iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

SEKI ku-ku

SEMPER sta zunaj, mate sončka?

OBI lupčka Eneju

ostalim pozdravček, smo boučkani... kihamo, smrkamo in se zato še več mojčkamo, zdele mal pančka, itak ne bo pretiravala,  jst grem pa fruštkatuser posted image  ob pol 11...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
9.12.2009 10:37:10   
Reby
mojsonček - helou. Naj se mala lepotička čimprej pozdravi. Pošiljam enga lupčka user posted image  Mi smo včeraj ful spali čez dan, pa ponoči tudi, pa še dopoldan sva eno uro zalegnila, je ful pasal. Danes gremo pa ven, Semper a ne, končno sonček v LJ user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
9.12.2009 10:45:50   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

http://img27.imageshack.us/i/09122009059.mp4/

Iiiiiiiiiiiiiiiii, Rebika, kakšen cukruser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
9.12.2009 10:50:30   
Sempervivum
Reby, midva z možem sva se prov zasekirala ... kakšne akrobacije počne vaš mali user posted image  Naš samo na hrbtu leži, pa občasno malo dvigne noge user posted image  Sej brca ful pa miga, ampak tole ... user posted image  No ja, ima pa vsaj en zobek (se tolažim) user posted image  

Kakšno podlago imate tole na tleh? Zgleda kot en kovterček?

Kruce, bravo za Karolinco, za špiko in za mere user posted image

Goldy, a zdej boš pa še preklinjat začela user posted image  Te čist razumem, vidim, da te je minilo še enkrat pisat user posted image  ...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
9.12.2009 10:56:53   
Sempervivum
Spet cel žur, preden jest en post napišem user posted image  user posted image

Jaaaaaaaaaa, končno sonček, jaz kar verjeti ne morem! Hitro kosilo narest, pol pa ven!!!!!

Naš pa sredi noči že drugi dan prešalta k mamici in očiju, k se zbudi v živo in se smeji user posted image  in kar neki vpije user posted image  pa se pogovarja user posted image  v čisti temi user posted image  No, danes sva ga sicer verjetno midva zbudila, k sva malo preglasno user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1663
9.12.2009 10:59:14   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Reby, midva z možem sva se prov zasekirala ... kakšne akrobacije počne vaš mali user posted image  Naš samo na hrbtu leži, pa občasno malo dvigne noge user posted image  Sej brca ful pa miga, ampak tole ... user posted image Haha - mi smo še tudi šele v tej fazi. Pa na bok se obrne, potem se pa jezi, če ji slučajno rokica ostane zadaj user posted image  user posted image   No ja, ima pa vsaj en zobek (se tolažim) user posted image Jaz sumim da se pri nas nekaj čudnega dogaja v zvezi s stem. Kar stalno si prstke daje na spodnjo čeljust in jih ''vozi'' sem in tja. Pa nekaj belega se kaže user posted image  

Kruce, bravo za Karolinco, za špiko in za mere user posted image podpis

Goldy, a zdej boš pa še preklinjat začela user posted image  Te čist razumem, vidim, da te je minilo še enkrat pisat user posted image  ...

Ojla, bom jaz tudi enega kvikija vrezala danes. Pikica ajčka na veeeliiikii postelji,jaz pa imam spet zajtrk (jah, že drugič danes - me bo razneslo. Komaj čakam na malico user posted image user posted image )
reby - kapo dol! Mali je že reden akrobat! Faca mala! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1664
9.12.2009 11:13:13   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Reby, midva z možem sva se prov zasekirala ... kakšne akrobacije počne vaš mali user posted image  Naš samo na hrbtu leži, pa občasno malo dvigne noge user posted image  Sej brca ful pa miga, ampak tole ... user posted image  No ja, ima pa vsaj en zobek (se tolažim) user posted image  

Nč sekirat, sej še bo. Ja, jaz ga sploh ne morem več samega pustit, razen v postlci in ležalniku, ker se mi je včeraj 2x okrog obrnil in skotalil na parket in sam bum se je slišal z glavo, ampak ni nič jokal user posted image  Ja, noge pa dvigne tak visoko, da ornk v vrtiljaček brca v postlci, pa piše tam, da ga je treba odstrant, če začne tako visoko brcat user posted image
Tale podlaga je pa narejena iz nekega blaga, ki je bil dodatno pri posteljnini iz Ikee, pa sem dobila peno in zašila podlago, ker samo igralna podlaga se mi zdi pretrda.

Neposredna povezava do sporočila: 1665
9.12.2009 11:43:05   
mismis
Reby, to pa je akrobat user posted image user posted image , ma ti povem je prav fleten, ko se obrne pa tako radovedno gleda okoli Bravo Tomi user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
9.12.2009 12:53:35   
Reby
Hihihi, hvala, hvala user posted image , mamica je čist ponosna.
Pa še ena user posted image  Zdej pa šibama ven, dokler je še sonček.

http://img187.imageshack.us/i/09122009062.mp4/

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
9.12.2009 20:09:15   
Reby
No, pa da prlepim še naš božični arašidni venček user posted image

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
9.12.2009 22:08:40   
dafi
user posted image Reby super tole zgleda, zelo lepo!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
9.12.2009 22:17:49   
Goldy
Reby - vauuu!!! Res lep venček.

Semper - ma ja, včeraj me je potem minilo do ponovnega pisanja, ker sem fuuul napisala.

Seren* - jap, miss božiček nosi najtarlepša darila.user posted image user posted image

Naša ga je začela pa lomit zvečer. Včeraj se je do polnoči zbudila ene 4x. No HB je potem spala do pol osmih. Ampak cel dan prej ni spala pol urce.user posted image

Danes je naša stara pol leta. user posted image  Kam čas beži??

Danes sem imela par urc prosto. Šla nabavljat za Božička in kupila možu 2 srajci, pa alji hlače in šal pa še en kompletek šal, kapo in rokavičke. Pa v DM sem bila. V prvi vrsti sem šla pa kupovat trenerkico za krščenca in kupila nič. Bo še treba v akcijo. Moj je šel za 2 dni v Beograd, tak da sva samiii.
Še pol kaj napišem, da zdej do konca vidim CSI.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu dafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
10.12.2009 1:26:31   
mojsonček
REBY lep venčekuser posted image ... jst bom tut pridna kkšno drugo leto, ko bom bla bolj velika... 

GOLDY  a ti pa tkole zapravljala...user posted image  a vaša ga tut biksa... a sta z našo kej zmenjeni, ker pri nas ga tut tko sračka... lej ob kakšni uri še okol bluzim user posted image   vse najboljše vaši princeski za polovičko, naj bo še naprej taka smejka...

user posted image

grem spat... jutr bom spet k zombiuser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
10.12.2009 1:49:49   
Sempervivum
Pri nas ga pa ne biksa Klemen, ampak mami user posted image
Sej zdele pa res grem spat ... sem cunjice zlagala, tiste ta nove, ki sem jih dobila. Ful mi je fino to počet user posted image

Reby, venček je krasen, ful lepši od tistega, ki je bil za inspiracijo user posted image

Goldy, če nisi kupila tistega, kar si iskala, to seveda pomeni, da boš mogla še enkrat it, ane user posted image  Taktična poteza user posted image  Vse najboljše Alji za pol leta!

Mojsonček, upam, da se naspiš!

Pa sladke sanje in dobro jutro!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
10.12.2009 10:04:31   
Bumo
Dan.
REbi, kakšen akribatek je vaš sinček. Pa tak lepotec. Naša je tud bolj mirne sorte, nogice dviguje že kar lepo v luft
ampak na trebušček pa se s hrbta še ni skotalila. Si pa ropotuljico kar naprej po ustih drgne, tako ,da verjetno kmalu kak zobek ven prihitiuser posted image
Venčki pa so noro noro lepi!!!
Kruce, lepe mere mate.
Lučka, tvoja babika pa pridno papca....tudi mi se trudimo, ampak ji je malenkost še jeziček "v napoto" user posted image

Mi smo drugače boljše, kožica se popravlja, čeorav še ma na mestih ful suho. Np, upam, da bo šlo še naprej na bolje ....
Kak lep dan je spet danes ,a misliste, damamo še kaj šans za beli Božičuser posted image
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1673
10.12.2009 10:13:10   
Reby
Dobro jutro! Najprej kavica user posted image

user posted image

Hvala za pohvale za venček, sej sem se res potrudla, na začetku sploh ni zgledal, da bo tak vredu izpadl, sem že skor odnehala user posted image
Našmu lumpku sem včeraj dala pol žličke špinače, ko sem jo jedla in jo je tako pomlatil, kr cmokal je zraven. Še kakšen mesec, pa bomo tud mi papali, vidim, da bo rad jedel user posted image
Semper in mojsonček - vidim, da sta spet imele nočno user posted image
Se* - no, v nečem vas pa le šibamo user posted image
Bumo - super, da se kožica popravlja user posted image
Goldy - čestitke mali lepotički za 6 mesecev user posted image . Joj, kam čas beži, se mi zdi, da ni dolgo, ko sem jo mela na rokah, ko je bila stara 1 mesec in prdkala, jaz pa s tistim velikim trebuhom user posted image

Vsem en lep dan. Danes je mrzlo, ampak zgleda, da bo sonček.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
10.12.2009 11:00:50   
obayifo
dobro jutro!

na hitr, preden se zbudimo..
danes je blo čist nekej posebnega. mali mi je včerej cel dan (sploh zvečer) sitnaru in na joškah visel, tko da so ble ob 23.h že k prazne vrečke, pa je še skos hotu bit gor in se jezil in cukal, k ni pršlo ven tko kt si je zamislu. pa sm mu nardila mal čajčka (si mislm, če bomo že futr začel uvajat, pa loh tut kašn čajček spije) in vmes 'uturila' namest joške in začuda je pil iz flaške!!!! in še bolš, zaspal ob pol enih in potegnu do pol osmih!!! še zdej ne morm verjet...

reby
, pridna! vaš mali je pa tut faca. naš sam ne pride dle kt na bok, sam če mu pa čist mal pomagam, se pa hitr prevali na trebuh, sam mal ga pol hecajo rokce, k jih včas pozab naprej potegnt user posted image . mi mamo pa tisto 'rjuhco' v vozičku user posted image .
a mu daš za probat tist kar ješ, čeprav je soljeno? sej pr nas se itak bl mal soli vse skup, sam si vseen ne upam. mamo pa taprav termin, a ne? laho rečemo: po novem letu pa začnemo... user posted image

bumo
, fino za lepotičko!

semper* tut bl pozna tička user posted image , naš ma verjetno to po nama, k se ne morva spravt spat pred 1. sam bo treba popravt, sploh, če nam rata, da mali prej zaspi

goldy, šoping.. joj, kdaj sm bla nazadne.. zdej pa sam iščem, kaj bi loh prek neta nabavla.. po 'fasngo' pa user posted image leta. no, pa če kej v reklamah najdem, ga pošlem. komej čakam, da se bom tut jaz loh kam premaknla

mojsonček, fruštek ob pol enajstih je pr men konstanta user posted image . kako zoja? kaj zdej papate?

lučka, kako bučke nardiš?

kruce, fejst punca user posted image . so vam tut rekl še mal pa GH?

grem si še čaj napravt, morm več pit! včerej mi je res že prmankval mleka.. pa ne bi rada, da ga res zmanka

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.