Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby semper - evo čestitke, ampak letos so res čist simple, ker nimam časa. Ponavadi sem delala ful lepe, pa iz prtičkov, trganega riževega papirja, šablon, valovite lepenke itd. Opa Meni so tudi "čist simpl" ful všeč Res lepo, kapo dol!!! IZVIRNO SPOROČILO: Goldy semper* - ja, bučka ji gre v slast. Ko sem ji pa "uturila" krompir zraven, se je pa ful kremžila. Mož nima preveč rad zelenjave, jaz pa. Danes je pojedla ene četrt banane. Vidiš men v nosečnosti niti šnicli niso pomagali, sem jedla tabletke za železo kar naprej.... Saj pri meni pač šnicli niso bli zadost, da bi ne bila slabokrvna, tako da sem jaz tudi pridno elevitke papala ... veš, da si jih tudi še zdaj kdaj kupim, da ne bi meni in potem posledično še Klemnu kaj manjkalo za likanje - jaz imam še kar Lenarta Sej ga mam jest tud nisem nič polikala Pa super za včerajšnji dan! Se mi zdi, da kar premalo opazimo vse skupaj, kar neki nam še manjka... Ja vedno bi še kaj več ... pa se moramo včasih kar ustaviti, pa bit zadovoljni s tem, kar imamo. Včasih pa nam vesolje pokloni še kaj prav posebnega ... IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Ahoj, Lp od tam kjer vi še en čas ne boste Bom šel pogledat v DM, v Milerčku so meli pred letom in včeč sedaj pa ne _ sm tam že prašal! Ajdi! Sam ugibam .... porodnišnica???? Khm, ne, ne pač iz službe... Sej vi boste še en čas doma al kako??? IZVIRNO SPOROČILO: obayifo semper*, pr nas pa je paradižnik, ampak samov prekuhani obliki - omakce z raznimi doddatki. so rekl, da sam srovga ne smem smo pa dons mal prej zaspal, upam da je to dober znak Ah, jaz pogrešam svež, domač paradižnik v solati, pa z rukolo in mozarelo ... so se mi kar sline začele cedit za spanje ... vidiš, saj enkrat pa že mora zalaufat ta prava rutina
|