|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
6.12.2009 0:31:11   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

semper - evo čestitke, ampak letos so res čist simple, ker nimam časa. Ponavadi sem delala ful lepe, pa iz prtičkov, trganega riževega papirja, šablon, valovite lepenke itd.

user posted image

Opa user posted image  Meni so tudi "čist simpl" ful všeč user posted image  Res lepo, kapo dol!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

semper* - ja, bučka ji gre v slast. Ko sem ji pa "uturila" krompir zraven, se je pa ful kremžila. Mož nima preveč rad zelenjave, jaz pa. Danes je pojedla ene četrt banane. Vidiš men v nosečnosti niti šnicli niso pomagali, sem jedla tabletke za železo kar naprej.... Saj pri meni pač šnicli niso bli zadost, da bi ne bila slabokrvna, tako da sem jaz tudi pridno elevitke papala ... veš, da si jih tudi še zdaj kdaj kupim, da ne bi meni in potem posledično še Klemnu kaj manjkalo user posted image  za likanje - jaz imam še kar Lenartauser posted image   Sej ga mam jest tud user posted image  nisem nič polikala user posted image  

Pa super za včerajšnji dan!user posted image  Se mi zdi, da kar premalo opazimo vse skupaj, kar neki nam še manjka... Ja vedno bi še kaj več ... pa se moramo včasih kar ustaviti, pa bit zadovoljni s tem, kar imamo. Včasih pa nam vesolje pokloni še kaj prav posebnega ... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Ahoj, Lp od tam kjer vi še en čas ne bosteuser posted image
Bom šel pogledat v DM, v Milerčku so meli pred letom in včeč sedaj pa ne _ sm tam že prašal!
Ajdi!

Sam ugibam .... porodnišnica???? user posted image

Khm, ne, ne pač iz službe...
Sej vi boste še en čas doma al kako???user posted image

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

semper*, pr nas pa je paradižnik, ampak samov prekuhani obliki - omakce z raznimi doddatki. so rekl, da sam srovga ne smem

smo pa dons mal prej zaspal, upam da je to dober znak user posted image

Ah, jaz pogrešam svež, domač paradižnik v solati, pa z rukolo in mozarelo ... so se mi kar sline začele cedit user posted image

user posted image  za spanje ... vidiš, saj enkrat pa že mora zalaufat ta prava rutina user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
6.12.2009 8:09:13   
Reby
Dobro jutro!
Mi smo se danes zbudili samo ob dveh ponoči, upam, da postane to spet rutina user posted image

user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
6.12.2009 9:28:18   
Kruce Fiks

Ah, jaz pogrešam svež, domač paradižnik v solati, pa z rukolo in mozarelo ... so se mi kar sline začele cedit user posted image

Prvošči si ga! Sej pa ni potrebe tolk kisat....

Reby, morda vam je pa spanec dobri mož prinesel?? Navijam!

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 6.12.2009 9:30:16 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 1628
6.12.2009 10:11:50   
obayifo
rebyuser posted image za spanje

naš je pa zgleda čakal miklavža al se je pa parklov bal, smo bli pokonc na dve urci, pa v jok, pa na joško, pa spet mal nazaj.. zdej pa še vleče. jaz grem pa na hitr mal reda nardit, pridejo obiski..

lep dan vsem!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
6.12.2009 11:29:16   
Reby
Pr nas so pa vsi bolani, mož, tašča, tast user posted image  Moža sem nagnala na mansardo kampirat s čajem in aspirini user posted image

Goldy - dej slikco venčka iz kokic prpopaj

Jaz sem pa danes tegale iz arašidov našla in letim jutri v nabavo user posted image

user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
6.12.2009 15:02:40   
lučka 25
Reby, super voščilnice si naredila. Pridna. user posted image  pa praviš, da mas same bolnike okoli sebe. Upam, da vidva s Tomom ostaneta zdrava.

No, naša Neža pa se je zlizala. Nima več vročine. Že včeraj zvečer je kar naenkrat postala vsa potna, sem jo preoblekla in o vročini ni bilo ne duha ne sluha. Je pa spala kot polh 21-9.15. Sem jo 2x šla pogledat, če je vse pod kontrolo, pa je spala kot polhek. Pa bi še, če ne bi midva začela rogovilt naokoli.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
6.12.2009 16:09:30   
Kruce Fiks
Alo. Bravo za Nežko! Prava borka!

Zadnjič ste ene linke limale od čeveljčkov itd, kaj mi jih lahko ena posreduje da ne bom cele nedelje zgubu za to?? Kje pa drgač rečmo v Lajbahu tako nabavljate?

Ps za večerjo bomo pico kaj pa vi??user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 6.12.2009 16:10:03 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
6.12.2009 17:18:50   
obayifo
kruce, mi tut pico že prakticiramo, sam zame brez šunke in brez sira, čist vegi user posted image

razlika med obiskom mame in tašče: mama pride na obisk s polno vrečo miklavža in skuhanim kosilom, pol pa še zlika za povrh user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
7.12.2009 0:32:38   
Sempervivum

razlika med obiskom mame in tašče: mama pride na obisk s polno vrečo miklavža in skuhanim kosilom, pol pa še zlika za povrh user posted image

Vau, pridna mami!
Tašča pa našminkana tamaučka lupčka user posted image  ... aja, to je blo pri Reby user posted image  ... no, moja tašča si pa kar sama vzame za likat, sam zdej že dolgo ni user posted image , kosilo mi je tudi že prinesla, miklavž je pa tudi okrog hodil user posted image  Tako da, ja, naša tašča je kar fajn. Sem ji rekla, da si za tamalega želim kakšne fine tople štumfke, zdej mi pa vsa moževa familija štumfe nosi user posted image

Upam, da ste preživeli lep vikend!

Aja, že dolgo spet nismo navijali ... kako je že mojsonček takrat napisala ... navijam da bo jutri lep dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
7.12.2009 8:01:52   
Reby
Dobro jutro! user posted image

Sem vam kr favš za mamice in tašče. Moja mami je predaleč in pride k nam samo 1x-2x na mesec,pa ji takrat glih ne morm rečt, da naj zlika user posted image

Kruce in Obi - mmm, sta mi kr lušte s pizzo nardila, mislim, da jo bomo pa mi dons jedl.
lučka - super, da je Neža že zdrava. Pa tako veliko je spala. Mi smo se danes spet 2x ponoč zbudil. Je bil ob pol petih ko čukec, pa sem ga kr po dojenju v postlco dala in je ene pol ure čvekal, potem pa zaspal user posted image

Tegale pa že dolgo nisem pila...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1635
7.12.2009 10:59:31   
obayifo
reby, sej je tut moja mami delec, tut pride 1-2x/mesec, sam se sama ponud, pa se pol prav, da bi rada se kej nardila. Za likat ji dam pa itak sam od vnucka cunce user posted image
Pico si pa kr prvosc, sploh ce jo bos sama delala, pa loh das zase bl mal omakce.

semper, mi smo tut stunfke dubl. sam pr tamaumu je blo se nekej not user posted image

Lep dan vsem!

Aja, pred enim letom se je nase jajcece oplodilo... Je tut miklavz prnesu user posted image

< Sporočilo je popravil obayifo -- 7.12.2009 11:05:02 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
7.12.2009 15:10:54   
Goldy
user posted image

No, končno, saj vemuser posted image - to je venček.

user posted image

No, tole je pa naša miss Božiček!

Se še pol kaj javim....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
7.12.2009 17:23:40   
ledenka

user posted image

No, končno, saj vemuser posted image - to je venček.

user posted image

No, tole je pa naša miss Božiček!

Se še pol kaj javim....

user posted image user posted image user posted image lepo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
7.12.2009 19:19:38   
Sempervivum
Reby, končno bi bilo, če bi šele po Božiču videli venček user posted image  Ful si lepo naredila, res, same pohvale si zaslužiš user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma ima, da bi še jaz naredila enega takega kokičastega user posted image  Bom počakala, da nam ga še Goldy pripopa user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
7.12.2009 19:40:03   
Reby

Reby, končno bi bilo, če bi šele po Božiču videli venček user posted image  Ful si lepo naredila, res, same pohvale si zaslužiš user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma ima, da bi še jaz naredila enega takega kokičastega user posted image  Bom počakala, da nam ga še Goldy pripopa user posted image

Hahaha, saj ga je Goldy pripopala user posted image . Jaz ga bom delala jutri, ne kokičastega, ampak arašidnega. Danes pa sem že postavila smrekco.

Naš mulček se skoz obrača iz hrbta na trebuh in to mu je zdej glavni zadatak cel dan. Komi se stran obrnem, je že na trebuhu in uživa 100 na uro. Potem, ko je pa že ful zmatran, se pa kr jezi in je glasen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1640
7.12.2009 19:56:05   
miska73

Naša babi (moja mami) je tudi prišla s polno vrečo kosila, skuhanim kosilom in je nato še polikala moje kupe :))

Neposredna povezava do sporočila: 1641
7.12.2009 19:57:12   
sonček33
ampak, priznajte, tašči niti ne bi dovolile, da bi vaše cunje peglalauser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
7.12.2009 19:59:55   
miska73
A se je že kateri tole zgodilo...

Včeraj je mel Nejc histeričen izpad joka in je od takrat brez glasu oziroma s precej slabšo štimo.
Zato sva včeraj spala skupaj na kavču, da bi ga ja čim hitreje slišala in pristavila joško in da bi revež čimbolj šparal svoje glasilke.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
7.12.2009 20:01:31   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ampak, priznajte, tašči niti ne bi dovolile, da bi vaše cunje peglalauser posted image

Jst tašče nimam... tko da ne morem komentirat.

Dam pa trenutno v roke likalnik vsakemu, ki pokaže vsaj malo interesa.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
7.12.2009 20:33:49   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Hahaha, saj ga je Goldy pripopala user posted image . Jaz ga bom delala jutri, ne kokičastega, ampak arašidnega. Danes pa sem že postavila smrekco.

Naš mulček se skoz obrača iz hrbta na trebuh in to mu je zdej glavni zadatak cel dan. Komi se stran obrnem, je že na trebuhu in uživa 100 na uro. Potem, ko je pa že ful zmatran, se pa kr jezi in je glasen user posted image

Se mi je zdelo, kot da Pujso Pepo vidim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
HAHAHA zdej sem ga pa pihnila ...

Ampak miss Božiček je pa kljub temu tooook luštna user posted image

Kruce, ni v kisu problem, ampak v paradajzu, ki ga preverjeno ne smem user posted image , no pa sej ni tako hudo, bomo že nadoknadili ...

Miška, jaz bi tudi dala likalnik komurkoli, ki bi le pokazal interes ... z največjim veseljem user posted image  mam eno tako grdo navado, da odlašam v nedogled, pol me ta tisti kup že vnaprej odbija, pa še za naslednjič zgubim vso voljo ...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
7.12.2009 20:58:40   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

če bi ponudila, dobi likalnik v sekundi user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
7.12.2009 22:07:46   
lučka 25

Miška, jaz bi tudi dala likalnik komurkoli, ki bi le pokazal interes ... z največjim veseljem user posted image  mam eno tako grdo navado, da odlašam v nedogled, pol me ta tisti kup že vnaprej odbija, pa še za naslednjič zgubim vso voljo ...

Jaz tud kar odlašam, pa odlašam, pa odlašam,....kup je pa vedno večji in večji in večji,......user posted image

na začetku mi je veliko likala mami, vljudnostno sem 1x dala za likat tašči. Zdaj pa kar sama, ko mi v mari zmanjka cunjuser posted image

Sta šle pa zadnjič moja mami in tašča na kofe (mater, sta se mogli najdtuser posted image ), pa sem mojo mami hecala, če sta že plan za poroko naredili (ker midva že par let kar odlašavauser posted image ), pa ni bla to tema. Sta boj izmenjli izkušnji kako katera merka našo pupo (vsaka 1x na teden, ko mam pa jaz 2 rekreaciji). Pa reče tašča, da mi bo rekla, da bo mal Nežo popazla, da bom jaz lahko pospravla. Zdaj pa ne ve, kaj to pomeni, a da mam razmetano, al kaj?user posted image
No, moja mami me je koj branila, da mi je pa preveč škoda časa, da ne bi bla z Nežo, sploh zunaj. Tko, da v nedeljo zanalaš nisem pospravla, da so kar mački po tle lezli user posted image  - mater sem žleht user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1647
8.12.2009 11:37:32   
Goldy
semper - v ilegali???user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
8.12.2009 12:06:09   
Sempervivum

semper - v ilegali???user posted image

Ja, sem prišla gor, pol je pa tamali kakal, sva se previjala in hecala, pa še podojila, zdele pa ma 10-minutni spanček.

Spet dežuje user posted image  Se bova spet samo okrog bajte furala user posted image  Zadnjič sva narelila ene 10 krogov, pa pela sem mu pesmico Naj pada zdaj dež (od Foxy Teens user posted image ) in je zaspal user posted image  . Se moram danes eno drugo spomnit user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
8.12.2009 12:26:08   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

No, moja mami me je koj branila, da mi je pa preveč škoda časa, da ne bi bla z Nežo, sploh zunaj. Tko, da v nedeljo zanalaš nisem pospravla, da so kar mački po tle lezli user posted image  - mater sem žleht user posted image

Jaz bi tudi tko naredila user posted image  
K nam pride na vsake toliko moja mami, pol imava pa generalno. Vmes pa v tistih prostih uricah, ko mali spi (ponavadi zvečer) malo prčkam po stanovanju ... videt itak ni kaj dosti user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.