|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 17:50:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marjana Simonič)
  Neposredna povezava do sporočila: 4551
   RE: Aprilčice 2010
9.12.2009 19:05:16   
Anonimen
Saj sem na fb, sam ne tak pogosto. Bom od zdaj naprej več. user posted image
Trenutno se ukvarjamo s kuhinjo, ki je skoraj že gotova. Danes sva šla iskat bordure, saj se bo v tem tednu polagal kuhinjski pas. Včeraj je tišler namontiral pult in zgornje elemente. Moj user posted image se ravno ukvarja s pipo in priklopom vode, ki bo (upam da) uspel še danes, da lahko že jutri pomivam posodo v novi kuhinji. Ko opravi s tem, priklopi še napo in steklokeramično ploščo in zadeva bo kmalu zares zaključena (KONČNO!).
Med prazniki se bomo posvetili kopalnici, da bova končno imela svojo (čeprav samo začasno saj naj bi bila tista taprava v otroški sobi, otroška soba pa nad najino spalnico). Kak pa gre pri vas? Parket in stopnišče sta uspela?
Vama še dosti manjka? Pa še vprašanje, da si znam bolje predstavljat, živita sama v svoji hiši?

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4552
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 19:13:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4553
9.12.2009 19:35:47   
babyloverka
hej punce user posted image

za mano sta dva pregleda, oba z izzidom presenečenja. ne vem zakaj ampak sama pri sebi sem bila skoraj 80 procentno prepričana da imam pod srčkom pučko. in potem včeraj morfologija: deček. danes sem bla naročena na 3d, grema z dragim: deček. totalno presenečena, bolj gledam to pištolco bolj vidim da je res. nisem razočarana ampak pošteno presenečena, dragi pa itak glih tolko da ne skače do stropa. user posted image  sem ful vesela za njega, ker vem da si je to ful želel.

glede imena, ki sem ga imela za punčko, nisa, moja daljna sorodnica ima hčero tiara nisa in meni je blo na začetku anisa ful všeč pa je moj reko da ne, nisa je pa mu bla ok. ampak sedaj zgleda da ne bo prišla v poštev.

čestitke aprilčici za zaroko. potihem si jo tudi jaz zelo zelo želim user posted image

podatki:
kilogrami +3
naslednji pregled: 12.1.2010
spol: deček
brca veselo

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
9.12.2009 20:08:00   
Kepica83
Marjana Simonič jaz bom rodila v MB!
Še katera?

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
9.12.2009 20:09:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Še katera?

Mogoče tud jaz... Ne vem še al naj grem na Ptuj al v Mb user posted image .

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4556
9.12.2009 20:10:50   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

Še katera?

Mogoče tud jaz... Ne vem še al naj grem na Ptuj al v Mb user posted image .

jaz mam Ptuj bližje, ampak grem v MB. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
9.12.2009 20:17:46   
Anonimen
Drage moje. Jaz ne bom nic (ampak NIC!) napisala, ker tolk nakolfate, da sem mogla ze dvakrat na wc vmes, da sem vas samo prebrala. Ce hocem vsaki kaj odgovoriti, si morem najmanj se kaj za jest prinesti, ker bom itak do polnoci ob racunalu sedela. Tko! user posted image user posted image

Ahahaha, si predstavljate, da bi bla res tiho? Moj moz bi zdaj tukaj umrl od smeha. Tiste, ki ste me spoznale, veste zakaj. Skoz nekaj papam user posted image

V glavnem, cestitke babyloverka in mamika25za fanticka. Nic se ne sekiraj, imas se cas za puncke delat user posted image

Malenaa, ta tvoj fant je nadpriden! Pa le daj kaksno slikico nove kuhinje na fb, da bom lahko mojemu mozicku pokazala kaj drugi znajo user posted image

Nincy kolikokrat pa gresta na materinsko solo? To je res v 4 tecajih fertik? A kera ve, ki je v LJ hodila?

Marjanaj in neka noc se bomo mogle res zmeniti za plavanje. Potem po plavanju pa se jest, a ne? user posted image

Vozicek Kaj pa ce bi sle res vse v MB na predstavitev pa se tam dobimo s Stajerkami? Jaz se bom verjetno res kdaj v MB ustavila, ko bom sla k babicam na obisk na stajersko.
Pa koncno vas je nekaj za Implasta. Midva se vedno ne veva med Jane in Implastom se odlocit. Oba sta mi super.

Chi Pitka ti si bolj tko kot Kepica. Vidve sta toliko pred nami, da se mi zdi kot da bi en drug mesec rodile kot me ostale. Vidve o brcikah pa o trebuhu ki se premika, jaz sem pa danes pri zobarju (ko me je bolelo) prvic res konkretne metuljcke (al kaj so ze) cutila. Vidve bosta ze rodile, mi bomo pa se komaj pajacke prale. No, nekdo mora biti prvi. Meni je kul, da sta vidve, ker mene potem spet nic ne boli user posted image

Katy83 moja mami ima na 1. aprila rojstni dan. In takrat so se imeli se lihe in sode tablice, da so se z avti vozili na lihe in sode dneve. No in ko je moja babi rojevala ni bilo na ta prav dan za njene tablice in je klicala okoli in sprasevala kdo ima ta prave tablice pa ji noben ni verjel. No, moji mami se velikokrat pozna, da je rojena na "dan norcev" user posted image

Grem zdaj gledat My big fat greek wedding. Aprilcica, poglej si za kaksen navdih za poroko user posted image
Meni je ta film super, ker je res vse kar prikazejo res. Grki so tak smesen narod, sploh ti izseljeni v Ameriki in Kanadi. Ti so cist divji nad grsko kulturo pa muziko pa hrano. Pa vsi se med sabo zenijo ... Vse je res user posted image

Punce, pridne bodite. Dijo.

Neposredna povezava do sporočila: 4558
9.12.2009 20:20:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Malenaa, ta tvoj fant je nadpriden! Pa le daj kaksno slikico nove kuhinje na fb, da bom lahko mojemu mozicku pokazala kaj drugi znajo user posted image

Brez skrbi, da bom, ampak res komaj takrat ko bo vse končano (z kuhinjskim pasom vred). user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4559
9.12.2009 20:21:57   
Marjana Simonič
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Sem pa danes ravno na polovici moje . Polovica - ta hujša pa je še pred mano - nami , s tem pa tudi zadnje dejanje - joj , da bi hitro

A nisva ravno jutri na polovici?

Danes je menjava , če šteješ po tednih se danes glih začne 20 .

Še katera?

Mogoče tud jaz... Ne vem še al naj grem na Ptuj al v Mb .

jaz mam Ptuj bližje, ampak grem v MB.

Itak , jaz mam Ptuj tudi bližje a grem v Mb . Pa smo že tri user posted image

< Sporočilo je popravil Marjana Simonič -- 9.12.2009 20:25:43 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
9.12.2009 20:22:08   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Chi Pitka ti si bolj tko kot Kepica. Vidve sta toliko pred nami, da se mi zdi kot da bi en drug mesec rodile kot me ostale. Vidve o brcikah pa o trebuhu ki se premika, jaz sem pa danes pri zobarju (ko me je bolelo) prvic res konkretne metuljcke (al kaj so ze) cutila. Vidve bosta ze rodile, mi bomo pa se komaj pajacke prale. No, nekdo mora biti prvi. Meni je kul, da sta vidve, ker mene potem spet nic ne boli user posted image

No no saj tak daleč za nama pa spet niste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
9.12.2009 20:32:58   
katy83

[/quote]
Itak , jaz mam Ptuj tudi bližje a grem v Mb . Pa smo že tri user posted image

[/quote]

pa še jaz, pa še jaz. Smo že 4. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4562
9.12.2009 20:37:04   
babyloverka
hej punce zdaj me pa že strašite, zakaj pa vse v mb? kaj mislite da na ptuju ne bo šlo tak kot treba?

30.04.2010

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
9.12.2009 20:37:43   
katy83
no, punce, drugače pa grem jaz zdaj dol z računalnika, ker ima moj dragi rojstni dan, pa ga čakam, da iz službe pride pa ga malo zmasiram. user posted image

lepo se imejte

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
9.12.2009 20:44:47   
Marjana Simonič
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

hej punce zdaj me pa že strašite, zakaj pa vse v mb? kaj mislite da na ptuju ne bo šlo tak kot treba?

Jaz sem mnenja , da je v MB le večja bolnišnica z več zdravniki , več aparati in to... pa še anastezijo imaš zdaj na voljo , če želiš .
Nimam nič proti Ptujski  bolnišnici , ne me narobe razumet , samo sem bolj za MB - moje mnenje pač . Sem za Ptuj slišala že nekaj slabega in dobrega tudi , vsaka se pa naj odloči sama , kako in kaj .

Neposredna povezava do sporočila: 4565
9.12.2009 20:48:41   
izgubljena_ovcka

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

izgubljena_ovcka - sem pogledala na spletno stran mojskratek. Katerega si ti naročila? Hotsling Designer ali Hotsling Everyday. Nisem se še poglobila v to, v čem je razlika. Bova pa tudi midva po vsej verjetnosti enega kupila. Katerega predlagaš?

Hoj!

Jaz se nisem odločila za sling, ker je preveč podoben štorklji (ki je v bistvu enaka reč kot sling z obroči). Jaz sem si kupila Sleepy Wrap in sem ful zadovoljna, upam, da se bo novo dete hotelo nosit tam noter, tavelik je ful navdušen in bi se kar nosil samo mam jaz že prevelik trebuh. user posted image

Kdaj kava? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4566
9.12.2009 20:52:16   
babyloverka
verjamem da se sliši dobro in slabo.

samo nekaj mi ni jasno:
kako pa planirate da vam bo uspelo prit do maribora ko bo sila? no saj gre, samo v vseh primerih pa ne

ne vem no, sama si ne bi najbolj upala, je pa res da je to zame prva nosečnost, morda bom v drugi drugače razmišljala.

30.04.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4567
9.12.2009 21:07:35   
tanjaklemen

IZVIRNO SPOROČILO:

a se je kateri že pokazala linea negra?

ojla cvekice.komaj vas dohajam.
ja men se je ze kar nekaj casa nazaj pokazala. pa popek mi je ze tudi ven porinlo.

se na seznam np15,12. +4kg

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
9.12.2009 21:17:38   
Wannabemommy

. Kak pa gre pri vas? Parket in stopnišče sta uspela?
Vama še dosti manjka? Pa še vprašanje, da si znam bolje predstavljat, živita sama v svoji hiši?

Joj niti ne vprašaj, parketi deloma položeni ovega tipa za stopnice pa sploh ni bilo,......kak bomo zdaj z stopnicami nimam pojma. A poznata vidva kakega tišlara?
Ja midva imava svojo hiško in sama živiva v njej, a vas je več?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
9.12.2009 21:19:04   
country
Čer, souser posted image !

Najprej čestitke za dobro opravljene preglede in za user posted image oz. user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

dacy user posted image jaz sem rekla skoraj isto: prvo je bila spanska gripa, potem pticja, zdaj prasicja, naslednja bo verjetno pasja (sem jaz rekla user posted image )... in za vsako je je cela norisnica... koliko pa ljudje umirajo zaradi navadne gripe pa nihce ne pove, ker je to nekaj cisto obicajnega... Torej cepljenje -> jaz nikoli! user posted image

Jaz pa sem na radiu ujela info o številu smrtnih primerov za navadno gripo... naj bi jih blo enako v istem času, torej takrat ko sem poslušala tudi 11.

IZVIRNO SPOROČILO: ela24

Saj če ne bi blo treba delovne sobe, bi mi šlo čisto super skozi, ne vem kam jo naj stiščim.. Glede na to, da pa imava oba tako delo, da so skozi neki papirji doma, pa ne vem kako bi to bilo v dnevni..?
Kako ve to prakticirate? Imate poseben prostor?

Definitivno bi se jaz odločila za poseben prostor, ker otroku že tako težko razložiš kaj ne sme (so tudi izjemeuser posted image ) ampak da bi morala non stop pazit... Jaz ne, mam raje mirne živce.

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Aja eno vprašanje. Vem, da ene nosite nizko pa me zanima ali tud katero boli v nožnici? jaz imam grozne bolečine, se mi zdi da bi rabila na trenutke štofeljc, da mi tamal vn ne pade. In sem danes klicala g ker to traja že skor 2 tedna pa mi je rekel, da moram velik počivat. Če se bo pa res stopnjevalo pa kontrola. Samo pri meni se je že stopnjevalo. Ne vem več kaj naj. Ali naj čakam na 29. na pregled ali naj grem že zdaj magar k drugi g? Ker me res skrbi.

Imam identične težave in mi je g isto svetoval. Sem začela pazit in počivat in je bolje. Na tvojem mestu bi se šla pokazat.

voziček je pri meni še vedno tale favorit (implast spider):
user posted image

Po ponedeljkovem pregledu ga imava namen naročituser posted image

cojka o, strokovc... Ja, le daj čimprej. Jaz sem ga pa delala z dojenčkom. Nimam pojma kako se mi je ratal naučit, ker sem lahko sedela povprečno 5 min za zapiski. Da ne omenjam, da mi je prežvečla in raztrgala par strani user posted image SREČNO!

Aprilčica čestitam za poroko! Pa tudi mene zelo zanima kako je bilo, mislim ko te je zaprosil user posted image

porodnišnica je pa pri meni še vprašanje. Odvisno je vse od tega kako daleč bom uspela donosit. Ker če bosta po vsej sili hotla že velik prej na svet, grem kar v Lj, sicer pa na Jesenice. Prvič sem bila v Kranju, pa tja ne grem več.

Uh, uspelo mi je pokomentirat! No, toliko zaenkrat, pa lahko noč vsem skupaj!

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
9.12.2009 21:36:45   
tropical
PROSIM, da vaše podatke, datume pišete z debelimi črkami ali barvano!!!

user posted image   
NICK, STAROST,KRAJ,( user posted image ,user posted image ),+KG,SPOLPREGLED, MF, 4D,3D
1.4.2010
user posted image smeshka(22)Štajerska(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image NP

2.4.2010
user posted image jasna (32)                   ( 2.user posted image ,1. user posted image ) user posted image NP
user posted image Clarie2010 (27)  LJ       (1.user posted image ,0. user posted image )user posted image   user posted image   NP.  
user posted image sasa7                                                NP
user posted image
mamika25   (2.user posted image ,1.user posted image ) user posted image   +6,5  user posted image 13 .01.
user posted image m83 (25)gorenjska (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   NP.
user posted image vita83 (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP

3.4.2010
user posted image testianka   (4.user posted image . ?.user posted image )  NP

user posted image tejč29       (2.user posted image ,1.user posted image NP 
user posted image
pupa*81 (28) Logatec  (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image +5 user posted image   14.12.   

4.4.2010

user posted image aprilski hrošček (37)notranjska (?.user posted image ,1.user posted image )
user posted image +8  user posted image 14.12.
user posted image kepica83 (22)Ormož(2.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image +8  22.12. .
user posted image flora1983       (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image -2 user posted image   23.12. 22.01.
user posted image Chi_Pita (24) obala(1.,0.user posted image )user posted image user posted image +6,5  15.12.

5.4.2010
user posted image 26AnejaA      (1.user posted image ,0. user posted image  
)
user posted image tifani          (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 
user posted image Mariposy (?)Gorenjska (2.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image 27.11. 12.11.
user posted image Abril                               user posted image   19.11.
user posted image dacy (30)Bohinjska Bela (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image +1,5 14.12.   26.11.

6.4.2010
user posted image Chloe (29)  Celje (2.user posted image ,1. user posted image   ) 
user posted image amelie (28)  MB  (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   user posted image 20.12.  
user posted image aprilasemtu(27)Lj (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image  user posted image 29.12.

user posted image
nejanejc (31)Kranj(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image +1,5   02.12.  14.12.
user posted image BELA BUČA (31)Zasavje(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image + 2 user posted image   14.12. 12.01.

7.4.2010
user posted image mokca (31) LJ    (2.user posted image ,1. user posted image   )
user posted image user posted image   NP.
user posted image tanjaklemen(24) (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   +4 15.12. 
user posted image Tesh
(32) (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image 28.12.

8.04.2010
user posted image izgubljena_ovčka (26) gorenjska(2.user posted image ,1. user posted image )
user posted image   NP ? 
user posted image Nasy
(32)     (4.user posted image ,1.user posted image )
user posted image    NP
user posted image levinjica
(29)štajerska (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image user posted image +8 02.12.  02.12.

09.04.2010

user posted image mausi (40) gorenjska  (5.user posted image ,2. user posted image   )    NP
user posted image azaleja (40) LJ          (2.user posted image   ,1. user posted image   ) NP
user posted image setag  (34)Kranj        (4.user posted image ,3. user posted image   )
user posted image   NP ?  
user posted image neka_noč (35) Lj   (3.user posted image ,1.user posted image   )
user posted image   +2  22.12.

user posted image Nohtek10 (24)gorenjska(1.user posted image ,0.user posted image   )
user posted image  
user posted image user posted image 21.12. 
user posted image none85 (23)            (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image NP 
user posted image Klarica123

10.04 2010
user posted image ela24 (24)      (2.user posted image , 0.user posted image )
user posted image  -2   23.12. 
15.12.  
user posted image zrak (34)   (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image   NP
user posted image moci  (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image

11.04.2010
user posted image mojca976 (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   +5 16.11. 11.12.
user posted image lija34 (34) (3.user posted image ,2.user posted image )
user posted image user posted image +7  02.12
02.12
user posted image šica (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image -1 NP.  

13.4.2010
user posted image majas (24) MB              (2.user posted image ,1. user posted image )
user posted image  user posted image 09.12.
09.12.
user posted image Getreal (23)
primorska(1.user posted image ,0. user posted image )
user posted image   user posted image 18,12.
user posted image Wannabemommy MB(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image 1662 04.01. 04.01.

14.04.2010
user posted image roža03     (3.user posted image ,2. user posted image   )
user posted image gugy (26)                                      NP

user posted image didi5 (30) (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   10.11.  15.12.          
user posted image pikica84 (24) (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image 1,5  NP
user posted image Izabela_07 (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image
4,1 
04.01. 

15.4.2010
user posted image inch (29) MB          (1.user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image ema tiara(35)Ptuj (5.user posted image ,4. user posted image )
user posted image   04.01.  

user posted image *m*o*j*c*a*(23) (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image   user posted image   11.01.

user posted image Malenaa89(20)Marjeta na DR. Polju(?.user posted image ,?.user posted image )user posted image user posted image  04.01.  14.12.

16.04.2010
user posted image katy83 (25) MB   (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image  user posted image 3,5 07.01.

user posted image
marjanaj (30) Lj (1.user posted image , 0.user posted image )user posted image  
01.12.   1.12.
user posted image mp13(34) (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image   23.12.

user posted image Pupa83 (2.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image +3 15.12. 15.12.

17.04.2010
user posted image Aanchy (28)(1.user posted image ,0.user posted image )   
user posted image tanika1(25)Lj(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   user posted image 4,5   30.12. 
user posted image
moreta (33)KP (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   10.11.
user posted image
nax05 (24) Lj(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image 3  29.12.
29.12. 04.01.

18.04.2010
user posted image Venera (34) MB  (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image  
+3   15.12.
user posted image Sandra187 (?.user posted image ,?.user posted image )
user posted image +8

19.04.2010
user posted image čebelca 25  (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image 10.11.  08.12.           

20.04.2010
user posted image NATAŠA35 (34)Stahovica
(4. user posted image ,3 user posted image )
user posted image user posted image +1 11.01.

user posted image Di_Di (26)Obala(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image 2.12. 16.
12.  
user posted image
spella     (3.user posted image ,2.user posted image )
user posted image  

21.4.2010
user posted image nikkybo Domžale (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   NP
user posted image
babyloverka (23)Ptuj (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image +3   12.01.
user posted image Aglaia
(27) (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image  user posted image +5 08.12.08.12.

22.4.2010
user posted image barvar (28) Ptuj        
(2user posted image ,0 .user posted image )  

23.4.2010

user posted image neli2010 (27)           (3.user posted image ,0 .user posted image   )
user posted image   07.12.
07.12.
user posted image tintin    (3.user posted image ,1.user posted image )
user posted image +3,5  05.01. 16.12.

24.4.2010

user posted image
ljupka (30)   (3. ,2. )
user posted image user posted image +4 27.10 16.10.
user posted image Moycaa

25.4.2010

user posted image rujčica (29) Kras (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image NP
user posted image natasaxy (29)Radovljica (2.user posted image ,0.user posted image )
user posted image +1 07.12.

26.4.2010
user posted image memole (26) Obala  (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image +6 user posted image 11.12.
user posted image tropical    P.         (3.user posted image ,1.user posted image )
user posted image +6,5  user posted image   24.12.  24.
12.
user posted image
mandarinaJ          (1.user posted image ,0 .user posted image )
user posted image  

27.4.2010
user posted image country (26)
gorenjska(2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image
user posted image    14.12.
user posted image nizy (30) gorenjska (4.user posted image ,3.user posted image )
user posted image   1,5  21.12.
21.12.
user posted image
nincy29 (18) Nova Gorica(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image  +1 28.12.
28.12.20.1.

28.4.2010
user posted image tatly (22) Ptuj (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image    07.12.

29.4.2010
user posted image cojka(28)Lj (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image +5 NP. 23.12. 20.01.
user posted image Marjana Simončič (3.user posted image ,2.user posted image )
user posted image  user posted image 04.01.
05.01.

30.4.2010
user posted image Tejča05
(28)Lj (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image  

user posted image Aprilčica10 (22)Zasavje(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image +4 22.12.
28.12.
02.5.2010
user posted image živa (32)Lj (3.user posted image ,2.user posted image )
user posted image user posted image 21.12.
21.12.

XX.XX.2010
user posted image jeci user posted image
                               aprilčic nas je  91!!  user posted image user posted image user posted image

user posted image    12  user posted image   13   user posted image   11

user posted image
Z nami so bile:
BOSTINA, ŽanaTaja, mausikaa, kai1, maja1985, Nefretiti, čebeli, jana_k, soncek_25, sanje2, nadka10, Ribica Nemo, Argojuhica,

user posted image   ko vidiš srček utripat na pregledu
3D/4D  
MF morfologija
NP  Naslednji pregled
SPOL   user posted image ALI user posted image ALI user posted image
- / + KG

user posted image

< Sporočilo je popravil tropical -- 9.12.2009 21:47:34 >

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
9.12.2009 21:48:52   
tropical
PREGLEDI:user posted image user posted image

11.12.   memole,
14.12.   aprilski hrošček, Country, dacy, BELA BUČA, pupa81,
15.12.   Chi_Pita, tanjaklemen,
18.12.   Getreal
20.12.   amelie,
21.12.   živa, nizy, nohtek10,
22.12.   Aprilčica10, neka_noč, kepica83,
23.12.   ela24, flora1983, mp13,
24.12.   tropical,
28.12.   nincy29,
Tesh,
29.12.   nax, aprilasemtu, marjanaj,
30.12.   tanika1,
04.01.   Marjana S., Malenaa89, ema tiara, Wannabemammy, Izabela_07
05.01.   tintin,
07.01.   katy83,
11.01.   *m*o*j*c*a*, NATAŠA35
12.01.   babyloverka
13.01.   mamika25,

MORFOLOGIJA

11.12.   mojca976, memole,

14.12.   nejanejc,
15.12.   didi5, Venera, Pupa83,        
16.12.   tintin,  Di_Di,
21.12.   živa, nizy,
23.12.  
cojka
24.12.   tropical 
28.12.   nincy29, Aprilčica10,
29.12.   nax
05.01.   Marjana S.

3D/4D PREGLED

14.12.   Malenaa89,
15.12.   ela24

04.01.   Wannabemammy, nax05,
12.01.   BELA BUČA
20.01.   cojka, nincy29,
22.01.   flora1983,
user posted image

[/quote]

< Sporočilo je popravil tropical -- 9.12.2009 21:50:01 >

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
9.12.2009 22:15:25   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Čestitke za preglede, morfologije in user posted image ali user posted image user posted image user posted image

Ko sem še zjutraj tako pametovala o priimku - zdaj bo imel/a 100% atijevega, saj se ženivauser posted image Danes me je zaprosil, za drugo pa še ne veva, čakava, da bo nori december mimo, potem pa upam, da bom na rit stlačila vsaj kako normalno oblekouser posted image

Lepo boditeuser posted image

Aprilčica čestitke za zaroko!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem za preglede in za spole , ki ste jih zvedle user posted image in user posted image .
Linea negra jaz je nimam še, se mi zdi zelo čudno, ker v prvi user posted image sem jo že imela vidno v 21 tednu, je bila zelo močno poudarjena, prav hecno jo je bilo videti. Mogoče je ne bo ali pa se bo pokazala kasneje.

Zredila sem se samo za +1 tako da je skupaj +6,5 (kaj bo šele)

Voziček jaz bom imela kar od prvega otroka je že uredu. Ker voziček mi je brez veze menjat ker sem zanj dala preveč. 

Plenice sem imela pri ta prvemu kar pamperske od začetka, nisem imela širokega povijanja, kasneje sem jih začela kupovat v Hoferju,, kot jih še sedaj. Pri temu otroku bom probala tudi s temi pralnimi plenicami. Če ima katera izkušnje z njimi naj mi pove.

nincy kako je v materinski šoli, kdo ima predavanja.

nax jaz na tvojem mestu bi se šla pokazat do g. pa naj reče karkoli. Povej ji da si v strahu, da ne bo kaj narobe. Drgače pa počivaj. Jaz nosim nizko in tudi nožnica me boli. Tako zdaj ko sem doma in počivam, se  bolje počutim.

Jaz ne  mprem verjet da sem že v 21tednu, tako gre hitro. Nasledni teden imam komisijo in midlim da bom kar do konca na bolovanju. Po eni strani mi je kar dolčas tlele doma, drugače je pa boljeuser posted image kot da bi delala vsaj spočita sem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 22:22:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4574
9.12.2009 22:37:24   
nejanejc
ojla

bom drzala pesti se dolgo, ni problema cojka :)

country, zakaj ne gres vec v Kranj. Upam,da ne drezam prevec.

Avto, ja midva sva tudi govorila, d abi menjala, ce sva ze vse zamenjala... Mal se hecam. Sam se ne veva kaj bi. Uspesen nakup.

Ma s temi vozicki sem res dobila malo slabo vest, da se nisva nic zacela gledat. Bi bil res cas vidim :)

Lepe sanje

Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Pod eno streho
Michonne RR

S kom živite?

S partnerjem in otroci (61%)

Z otroci (3%)

S partnerjem, otroci in svojimi starši (25%)

S partnerjem, otroci in njegovimi starši (11%)

Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!