|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
9.12.2009 10:57:15   
nincy29
aglaia sej nisem nič slabega mislila ko sem rekla da ste me opravljaleuser posted image .aja pa hvala za pohvaleuser posted image user posted image

sem vam pozabla povedat kako je blo v ponedeljek v materinski...nas je tam okrog 10. je pa prvo pršu eden iz socialnega dela pa nam razložil kakšnega karte moramo porihtati pred porodom itd. potem je še sestra nam mal predvala ampak ponedelkova tema mi ni bla tko zanima saj je bilo govora kako pride do zanositve itd. danes pa bo tema že bolj o porodu pa to tako da bo bolj zanimivouser posted image user posted image .
je pa rekla da je dobro da fantje,možje,zaročenci čimvečkrat zmasirajo nosečnico..tako da kar vašim to povejteuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
9.12.2009 11:09:37   
Wannabemommy
Dobro jutro souser posted image

Joj dans pa sem pozna, proti ostalim,......pa še kr bi spala,....user posted image  Pri nas pa ni sončeka,eh sej hvala bogu tud ne dežuje in barem ni megle. Joj kak jaz zeham, grem kr en kapučino spit da pridem malo k sebiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
9.12.2009 11:32:16   
NATAŠA35
cojka ja res je škoda tega otročička, samo jaz pravim, da se vse zgodi z enim razlogom...hehe, midva imava tudi takrat obletnico in bo kar 15 letnicauser posted image user posted image user posted image

aglaia pa sej majo implastove tudi 3 kolestnike, meni se pa clipper pač ne dopade, bolj mi pade implast bolder 3
tale mi je padel v oči
http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-bolder-3-i274.shtml
pa ne vem če bom šla na 3d, nekaj moj štrajka, da kar je naredil je pač narediluser posted image user posted image

pupa sem takoj za, da se dobimo pri eni doma...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
9.12.2009 11:52:26   
marjanaj
neka_noc in aglaja jaz bom po moje hodila plavat kar ob ponedlejkih in sredah, ce se bo le dalo. user posted image  nekaj pa moram naresti zase user posted image  drugace doma pridno praznim omaro, in piskoti in cokolade in razne sladke malenkosti zginjajo po tekocem traku user posted image . Se vsem 4 necakom sem pojedla vecino sladkarij, ki jim jih je Miklavz prinesel user posted image .

pupa*81 ce se odlocite za predstavitev vozicka Implast Bolder 3 na domu, se vam takoj pridruzim user posted image , me lahko stejete zraven... potem pride takoj ceneje user posted image  mene je blazno navdusil tale: http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-bolder-3-in-4-i536.shtml?tselimage=1709#images user posted image  se mojemu dragemu se dopade...

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
9.12.2009 12:00:52   
memole
Ejla!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem bla že v Kopru sem imela ene opravke!
Pol sm šla še po eno darilce ki si ga bomo izmenjale mamice ki gremo mal ven drugi vikend!
Bomo imele eno tako tipo tombolo bomo pa mele oštevilčene listke in darilca in tisto št.ki bomo potegnile tisto darilce bomo dobile!
Mi je ta zadeva meni zelo ql mi smo to vedno na božič ko se je cela družina zbrala imeli in je prav zabavno!
Sem pa šla v venera shop in vzela modelček za piškotke delat je v obliki lulčija in so 3 velikosti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj zvečer je tamala čutla brcike in me tko prestrašeno gleda pa jo prašam če je čutila pa reče da ja pa je pol dala še enkrat rokico gor in je spet brcnila pa reče spet je brcnil v roko me je brcnil!user posted image user posted image user posted image user posted image
In potem mi reče bo Maja a ne!user posted image user posted image

Pri nas je pa tak lep sonček sem prav vesela da je posijal!
Je pa kr mrzlo no vsaj zjutraj je blo mal bolj zdej je mal manj!

Še malo pa grem jaz v službo upam da mi dan čimprej mine!

Vam pa želim lep preostanek dneva!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
9.12.2009 12:05:27   
pupa*81
ja marjanaj meni je tudi ta barva carska, alpa una k je mal več bele... izbira barve bo problem user posted image

kolkor sem brala se je za predstavitev (link) treba zmenit za model... sej mislim da je vsem boldr 3 najbolj všeč... user posted image zdej je treba pa eno najdit k ma dost placa za vse babe pa dedce na kupu user posted image pr naju je zdaj na žalost vse po luftu user posted image alpa raje najamemo kombi za mb da gremo na ogled user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
9.12.2009 12:14:22   
Anonimen
Jaz sem tud že odločena za Implast Bolder. so mi ful ful lepi, samo barvo moram zbrat. Zdej se odločam med tem črnim, samo da ima bele pike in zelen mi je tud lep. Najlepši mi je pa črn z rožicam, sam k mi rožice niso za fantka. A ni tko da če greš v Mb da imajo tam razstavljene modele?

Aja eno vprašanje. Vem, da ene nosite nizko pa me zanima ali tud katero boli v nožnici? jaz imam grozne bolečine, se mi zdi da bi rabila na trenutke štofeljc, da mi tamal vn ne pade. In sem danes klicala g ker to traja že skor 2 tedna pa mi je rekel, da moram velik počivat. Če se bo pa res stopnjevalo pa kontrola. Samo pri meni se je že stopnjevalo. Ne vem več kaj naj. Ali naj čakam na 29. na pregled ali naj grem že zdaj magar k drugi g? Ker me res skrbi.

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4532
9.12.2009 12:20:30   
mamika25
Pozdravljene user posted image , komaj sem uspela vse prebrati. Tako pridno pišete, da komaj dohajam.
Sem iz pregleda, vse je v redu, tudi kri se mi je malo popravila. Veliki smo 30cm, in imamo okoli 640g. Je pa to moj 24t. Malček je bil v neki taki čudni pozi, da se je moja G prav smejala in čudila kakšne akrobacije dela. Videla sem obrazek in "šobico", kako je smešno držal ustka. user posted image  In seveda lulčka nismo mogli zgrešit. Tako user posted image  ostane na seznamu. Tudi mene brca direktno v mehur in ni nič kaj prijetno.
Hmmm... zredila sem se 3,2 kg in me je kr malo čudno pogledala. Sem rekla, da vaga zihr narobe kaže, pa se je sam smejalauser posted image . Torej za seznamček: NP 13.1.2010, +6,5kg (groza!!). Imam pa pregled šele čez 5 tednov, ne vem kako to. Toliko od mene za danes,... Kasneje še kaj več, lepo se mejte!!

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
9.12.2009 12:35:01   
Chi_Pita
Spet sem rabila, da vse dam skozi ... pa kje vam uspe toliko pisat user posted image

Aprilčica10
 user posted image  user posted image  user posted image čestitke za snubitev user posted image

Pa čestitke vsem za preglede (pa naj bojo al pa - sam da so zdravi) user posted image

ah memole ... ne govori o kilah, prosim user posted image ... sem pa opazila, da smo s kepico kar na istem user posted image - aja, pa ti ljuba duša, kje si se izgubila? user posted image  user posted image Aha, pa jaz nimam tiste črte po trebuhu in mislim oz. upam, da je niti ne bom imela. user posted image

Di_Di ... Počivat in čajčka pit, da bo čimprej boljše user posted image . Dej se bomo zmenile in gremo skupaj na materinsko, kaj praviš? user posted image Jaz sem tudi za to, da grem nekje februarja. A bo tvoj šel s tabo? Jaz ne vem, če bo moj hotu, sam ga bom nekako že zvlekla user posted image Pa definitivno sem se odločila ... rodit grem v Postojno. Sem se malo pogovarjala o tem tudi s sestro od mojega in je tudi za Postojno. user posted image

Aglaia user posted image  user posted image  user posted image tebi se pa moram smejat - imaš take dobre poste zadnje čase - me kr v dobro voljo spraviš ... a brcike da bi bolele - zdaj ko je dete še mikeno je tako lepi občutek in res, prav trebušček vn skoči, tam ko brcne ... nič ne boli user posted image Mogoče potem, ko je prostorska stiska že huda, sam se pa itak navadiš, ker gre od švoh proti močnejšim sunkom. Aja, pa če povem po pravici, meni zadnje čase res nekam spodaj brca in tudi jaz moram na wc - lih za par kaplic user posted image

nejanejc ... zakaj pa ne bi bilo pametno it navijat user posted image A zaradi zvokov? Jaz grem vsak vikend vsaj na eno tekmo ... pa je kričanje, žvižganje, piskanje ... je pa res, da je takrat user posted image kar živahna.

nax05 ... jaz ne vem točno kje nosim - mislim pa da ni lih nizko - pa me tudi boli nožnica ... to pa je zato, ker se kosti v medenici rahljajo in se telo počasi počasi že pripravlja na porod. Sem imela občutek, da mi bo user posted image vn padu, pa so me potem pomirili, da je to čisto normalno. Vseeno pa počivaj - če res nizko nosiš, bi ti g. povedala in bi označila rizično nosečnost - moje mnenje. user posted image

Lep dan

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
9.12.2009 12:51:55   
pupa*81
hej v Postojni bo pa aprila gužva zgleda user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
9.12.2009 12:54:59   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81
hej v Postojni bo pa aprila gužva zgleda user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image verjetno res ... bomo kar po hodnikih rojevale user posted image (tako je moja mami zame - je baje bila tudi taka gužva, da ni bilo proste sobe)

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
9.12.2009 13:01:13   
nejanejc
Hola,

lepe vozicke maste ogledane, jst sam gledam linke :)

ma na tekmo ne bom sla, ker sem zvecer bolj ko ne sam za v postlo, pa ze zdej me neki glava tisci... pa pol zarad gripe sem razmisjlala, da mi ni tko nujno jit v guzvo... vcerej po sluzbi in voznji domov sem sla sma spat za kako uro, pole sem sele vecerjo skuhala, se dobro, d aje tasca poslala nekaj mesa, da sem samo mal rizote skuhala, pa je bil mir

jst sme klicala prejsnji mesec za materinsko solo v Kranju pa mi je rekla, da prezgodaj klicem, da naj poklicem decembra... Ona mi je sicer predlagala februar. vcerej mi je pa druga sestra, ko sem klicala dala datum 20.1., tako, da bova sla kar takrat. Naj bi bli v enem tednu konec. Se mi zdi hitro, bomo vidli :)

jst se se nisem odlocla kje bi rodila, moj pravi, d anaj kar v Kranju... Sam nevem. Prjatlca mi je Jesenice pohvala, pa tud Ljubljana ni dalec, pa ginekologinjo mam tam na klinicnem zdej... oz. porodnisnici... No, se malo casa mama za razmislit.

Ko je moja mama rojevala pa ni blo dost sester pa osebja, je kar cistilka pomagala.... :)

lep dan

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
9.12.2009 13:01:22   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

sem pa opazila, da smo s kepico kar na istem user posted image - aja, pa ti ljuba duša, kje si se izgubila? user posted image  user posted image Aha, pa jaz nimam tiste črte po trebuhu in mislim oz. upam, da je niti ne bom imela. user posted image

Hej bejba! Pa saj vas redno berem le pisat ne utegnem.. ste prehitreuser posted image user posted image . Joj jaz pa sem si taaako želela to linea negro. Res. In jo imam. Od začetka trebuščka pa vse do prsi. Le da ne gre čisto po sredini popka ampak malo mimouser posted image . Sem rekla da hočem biti nosečka tak kot treba. Z nabitimi kilami, linea negro, slabostmi... no in vse me je doletelouser posted image
Kako pa si mi ti kaj?

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
9.12.2009 13:06:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

a se je kateri že pokazala linea negra?

Ja, in niti malo mi ni všeč. user posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4539
9.12.2009 13:08:54   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

a se je kateri že pokazala linea negra?

Ja, in niti malo mi ni všeč. user posted image

Res? heheuser posted image  men pa. stvar okusauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
9.12.2009 13:20:45   
Chi_Pita

IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

sem pa opazila, da smo s kepico kar na istem user posted image - aja, pa ti ljuba duša, kje si se izgubila? user posted image  user posted image Aha, pa jaz nimam tiste črte po trebuhu in mislim oz. upam, da je niti ne bom imela. user posted image

Hej bejba! Pa saj vas redno berem le pisat ne utegnem.. ste prehitreuser posted image user posted image . Joj jaz pa sem si taaako želela to linea negro. Res. In jo imam. Od začetka trebuščka pa vse do prsi. Le da ne gre čisto po sredini popka ampak malo mimouser posted image . Sem rekla da hočem biti nosečka tak kot treba. Z nabitimi kilami, linea negro, slabostmi... no in vse me je doletelouser posted image
Kako pa si mi ti kaj?

user posted image nosečka z nabitimi kilami bi bila user posted image - lepo to slišat. Meni pa ta linea negra ni tako všeč ... mogoče ker sem bol svetle polti - pojma nimam in še dobro da je ni, ker bi bilo prav čudno videt moj buši razdeljen na 2 dela user posted image
Se popolnoma strinjam da punce preveč pišejo - jaz jih komaj dohajam (si zato v službi vzamem 3 ure časa, da vse preberem in koliko toliko pokomentiram user posted image user posted image user posted image ). Drugače pa ... super sem oz. sva - ma lej, sem opazila, da imamo kar iste dogodke (brcike, kile,...) , ki nas osrečujejo, tako da približno veš kako se počutim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
9.12.2009 13:24:05   
Anonimen
Ja, res je. Nisem je vajena, in mislim da bi brez te črte trebušček lepši zgledal. user posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4542
9.12.2009 14:50:20   
tropical

PREGLEDI:user posted image user posted image

09.12.   mamika25, majas, 
11.12.   memole,
14.12.   aprilski hrošček, Country, dacy, BELA BUČA, pupa81,
15.12.   Chi_Pita,
18.12.   Getreal
20.12.   amelie,
21.12.   živa, nizy, nohtek10,
22.12.   Aprilčica10, neka_noč, kepica83,
23.12.   ela24, flora1983, mp13,
24.12.   tropical,
28.12.   nincy29,
Tesh,
29.12.   nax, aprilasemtu, marjanaj,
30.12.   tanika1,
04.01.   Marjana S., Malenaa89, ema tiara, Wannabemammy, Izabela_07
05.01.   tintin,
07.01.   katy83,
11.01.   *m*o*j*c*a*, NATAŠA35
13.01.   mamoka25,

MORFOLOGIJA

07.12.   NATAŠA35, neli2010, user posted image
08.12.   čebelca25, katy83, Aglaia,
11.12.   mojca976, memole,
14.12.   nejanejc,
15.12.   didi5, Venera, Pupa83,        
16.12.   tintin,  Di_Di,
21.12.   živa, nizy,
23.12.  
cojka
24.12.   tropical 
28.12.   nincy29, Aprilčica10,
29.12.   nax
05.01.   Marjana S.

3D/4D PREGLED

14.12.   Malenaa89,
15.12.   ela24

04.01.   Wannabemammy, nax05,
12.01.   BELA BUČA
20.01.   cojka, nincy29,
22.01.   flora1983,
user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
9.12.2009 16:00:26   
katy83
ojla souser posted image .

Začela bom z eno super novico. Danes je 10 dni pred rokom rodila moja sestrična, zdravega fantka Mihaela velikega 50cm in težkega 3920g. user posted image
V porodnišnico je šla ob 23.30, rodila je 6.20. Je kar hitro šlo.

Jaz sem imela danes v bolnici EEG in je user posted image  tak bincal, da mi je kar na smeh šlo. Bodo ziher rezultati ok, ker se nisem tako s pregledom obremenjevala. hope so. user posted image

Linea negra - tudi jaz je nimam, mi pa je všeč. Sem pa enkrat nekje prebrala, da se to naredi pri nosečnicah, ki so bolj temne polti. Zdaj pa ne vem.

Kepica - bravo za tako izjavo. Tudi jaz sem rekla, da bi rada bila nosečka v pravem pomenu besede. user posted image

Nax05- tudi jaz nosim nizko in ja tudi mene nekak doli boli, sploh zvečer, ko sem verjetno že utrujena. Kje me boli? Saj ne vem če znam razložit. Kot, da bi me neke kosti v luliki bolele. user posted image user posted image

Voziček implast predstavitev - hej punce, dajte se ve kr zmenit, pa v Mb prit, da še gremo na kakšno pijačko skupaj. user posted image

dacy - pri nas v družini jih ima tud nekaj aprila rojstni dan, pa se kr kregajo, kdaj bom jaz rodila. user posted image   Jaz pa jim rečem, da bom rodila 1.aprila, pa ko bom sms-e okoli pošiljala noben ne bo verjel. user posted image

cojka - jaz tud pravim, da če ne bi bilo teh punc na RR, bi mogoče že imela pol diplome napisane. user posted image  

nič babike, če sem kaj pozabla, se še oglasim
Katy

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
9.12.2009 16:06:39   
Wannabemommy

Ja, res je. Nisem je vajena, in mislim da bi brez te črte trebušček lepši zgledal. user posted image

Jaz pa bi jo mela pa je nimamuser posted image mogoče pa še bo al pa tud ne.
Kak si ti drugače, nič te ni na fb, kak daleč sta z prenovo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
9.12.2009 16:33:05   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Jaz pa bi jo mela pa je nimamuser posted image mogoče pa še bo al pa tud ne.

tudi jaz je nimam , pa nikoli je nisem imelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4546
9.12.2009 16:36:40   
Di_Di
Pozdravljene drage souser posted image

da se vam mal javim, skratka kljub prehladu sem si danes privoščila en dol sprehodek s kolegico ob obali vse od Lucije pa do konca Portoroža in nazaj. Tak lep sonček je bil da se mu nisem mogla upret, tko da sem se zadekal in šla prav pasalo je.

Chi_Pita sej več al manj sam počivam in se nacejam s čajčkom, hehe mal sem žleh sam po eni strani mi kr mal paše da mi iz nosa teče, en razlog več da ne rabim it v "krizno žarišče gripe" user posted image joke kar se tiče taga v navednicah k se mi čez dalje bl zdi da je to full napihnjeno.

Drugače pa ja to bi blo super, sam če bosta hodila v Koper.. jaz bom namreč hodila v stari ZD v Kopru moj pa z mano itak user posted image je pa tko da se začne vsako prvo sredo v mesecu ( takrat ti vse razložijo kdaj je kaka šola ( recimo šola za očke, itd..) pol je pa če se e motim ob sredah in petkih dopoldan od 8ih do 9.30 če se ne motim. amm no pa ob sredah je še telovadba tko kot si ti omenla zadnjič da je pri vas v Izoli. Edin kar je smotano je tale ura, men in mojmu bi bl pasalo popoldan hodit. Je pa rekla una sestra da sem full prida k sem tko zgodaj poklicala in da je čist ok če pridem februarja al pa celo marca ( sam teb marec verejtnoodpade k mas PDP začetek meseca) ker v to šolo naj bi hodu ko nastopiš porodniško se pravi en mesec pred porodom ( tako je rekla).

Neposredna povezava do sporočila: 4547
9.12.2009 16:40:45   
Di_Di
user posted image user posted image user posted image ne zama več pisat

oz en škrat mi je ponagajal

*dolg sprehod
* pa nisem se zadekal ampak zadekala user posted image user posted image user posted image user posted image

al pa mi je požrlo črke ko mi je vse skup zbrisalaouser posted image user posted image

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
9.12.2009 16:42:46   
Di_Di
jaz sem danes res biser od bisera .... se grem popravljat in se spet zatipkam ajajajajajaj user posted image user posted image user posted image user posted image

ne danes res ne znam pisat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
9.12.2009 17:21:02   
Marjana Simonič
user posted image pozdravljene !

O kakšnem sončku ve to user posted image pri nas ga ni bilo - cel dan , samo oblačno user posted image .
Sem pa danes ravno na polovici moje user posted image user posted image . Polovica - ta hujša user posted image pa je še pred mano - nami , s tem pa tudi zadnje dejanje - joj , da bi hitro minlo user posted image , pa da čimprej začnemo mučkat naše štručke  user posted image .
Linea negra  sem jo imela pri obeh prejšnjih user posted image   , zdaj pa je še ni - morda pa je ne bo ???
Meni se še ob pogledu na trebušček - trebuh še nič ne vidi , da bi se not kaj premikalo , verjetno ker je trebušna stena pretrda user posted image oz . predebela user posted image . Se bo pa kasneje , ko user posted image ne bo imel več prostora za kaskaderske vragolije user posted image
V materinsko več ne bom hodila , ker sem to dala že skozi pri drugem .
A je med vami še katera , ki gre - ima v planu rodit v Mariboru ??? Jaz sem moja dva ob rodila tam , sedaj pa je možna - ne voljo še anastezija ali analgezija  user posted image - KONČNO !
Voziček  pa bom uporabljala kar tega od prejšnjih dveh user posted image , ker je še vedno kot nov in ga nimam namena menjat .
Avto to pa je tudi pri nas težava številka 1 . Moj user posted image   pravi , da zdaj bomo pa res mogli nabavit  tak mini bus user posted image , ker baje jaz vedno toliko stvari zraven vlačim  user posted image nebi vedla nič o tem ????Jaz že ne  user posted image . Mamo pa zdaj VW Tourana user posted image pa smo vsi , tudi otroci , zelo zadovolni .

Toliko od mene  . papa

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?