Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka aglaia - midva bova še malo počakala. More bit otrok tok velik, da bo rožce metal Drugače je pa ta hoja v hrib taka - to je tekoča preproga za tek, kjer si naštimaš naklon. In potem si jaz naštimam ene 12% klanec in hodim hitro hojo. Se kar fajn zmatraš. Hvala za bušija - sem imela pa tudi jaz mišelinko prej. Če drugje ne, je bilo na bušiju zmeraj nekaj oblogice. To je za varnost pred utopitvijo . Aja, glede vozička, ja bova vzela Jane, samo po novem letu. Pa še malo čakam, da izvem, kaj ima dete med nogami Joj punce, meni nekaj sploh ne gre v glavo. Lansko leto sem bila razrednik eni kar problematični punci, ki letos ponavlja letnik. Včeraj pa mi je povedala, da je noseča. Me je skor kap zadela. In potem cele dneve študiram o tem. Se je pa odločila, da otroka obdrži. No, pa nisem edina nosečka na šoli O mali/mala bo rozice metal. No, potem morata pa se hitro enega narediti, da bo se prstane nosil. To je ful lustno. No, nama so vsi rozice metali. Imam pa jaz mlajsi sestrici, ki sta stari 2,5 in 7 let pa nista hoteli biti ne flower girl ne ring barrier (oh, ne vem kako se rece, tisti, ki nosi prstane, ceprav bi to naj bil mali fantek). Sta rekli, da bosta imeli potem ful dela na poroki, onidve pa v soboto ne moreta delati, ce hoceta ponoci plesati. Whatever Glede te tvoje nosece ucenke pa ... jaz ne vem no, meni se itak zdi, da je spet ful moderno, da so mlade (mlajse) mamice. Dobro, pri nas je Nincy sorazmerno mlada, ampak tudi ostale se mi ne zdijo toliko stare. Sva ze midve med starejsimi Te punce, ki pa so problematicne pa tako ves, da nimajo urejenih razmer, da ne vejo kaj je varna spolnost in da nosecnost ni nekaj presenetljivega. To pa, da otroka obrdzi pa je bolj ali manj iz egoisticnih razlogov, ce mene vprasas in smilijo se mi take punce. Ok, ce se bo zaradi tega spravila k sebi ampak bojim se, da gremo tudi pri nas po poti Velike Britanije, kjer imajo otroci otroke, ker dobijo dovolj veliko dodatkov in pomoci.
|