|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
8.12.2009 21:54:49   
Kepica83
Ne res sem mislila glede prevoda. Sem bolj deutsch usmerjena kot pa v smer angleščine. Hja meni se fulll vidi ta črta. saj nevem če imam v albumu slikico ali neuser posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
8.12.2009 21:56:19   
katy83
hej, čvekice.

Sem mislila že spat it, pa pridem na rr in valda moram še svoj piskrček pristavit.user posted image

oooooooo, Kepica se nam je oglasila. Lepo. user posted image  Kako si Kepica? Vidim, da tvoj user posted image  tudi tako binca kot moj. Že kakšen teden z mojim dragim buliva bolj v bušija kot v tv, da vidiva, kako se trbušček ob brci dviguje.user posted image Prav hecno je. Je pa res dober filing. edino včasih me nekam nazaj brcne, takrat pa mi nič ne paše.

aja, punce, ki se pogovarjate koliko ste stare. Res da ne spadam k vam, ampak dajte no. Kolikor vas uspem "spoznat" tu preko rr, ste vse prave mladenke. res. user posted image   Sem pa se danes ravno z eno nosečko pogovarjala, ki že ima eno pupo doma, pa sem sama pri sebi rekla: Ala vam vera, da imate doma otrokce, nekatere celo več, pa ste še vedno fit, pa vse poštimate. user posted image user posted image user posted image

nič, grem spat. nekaj me ledvice bolijo, pa ne vem ali se mi zgodba od lani ponavlja (ledvični pesek) ali beba tak čudno leži ali pa sem se prehladila. Jao. user posted image

lepo mi bodite, lahko noč, Katy

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
8.12.2009 21:57:06   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Še vedno gojim otroka v sebi.

Dobesedno!! user posted image

Eh, komaj 36. Bos kaksno zurko nardila? No, saj jaz (in Cojka. Sori, ker te tko potunkam, ampak ne morem samo sebe) bi se samo na piskote in torto povabile user posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 4503
8.12.2009 22:00:42   
*m*o*j*c*a*
IZVIRNO SPOROČILO: memole

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

glede primka smo se mi že tudi odločili,prva hči ima atijovega ,tudi druga bo imela...saj se imama namen drugo leto poleti poročiti...nekaj me še zanima ...na seznamu za dojenčka za iz bolnice,piše da se rabijo tri tetra planice .to so navadne in ena povijalna,poleg pamperske....a je treba poviti tudi z navadnimi prosim za nasvet..če ima katera bolj sveže novice...lp....

Mislim da te nisem glih razumela, ampak..... Prvo pride pampers ( če si se odločla za te) , pol pa maš navadne plenice in povijalno na vrh za povijanje na široko, zaradi kolkov, vsaj zdi se mi da je tako,.....user posted image  Sem se v šoli to učila , ma se mi zdi da je tak. Mamice z izkušnjami popravite meuser posted image

Ja najprej daš al pampers al kero drugo potem pa na vrh še une za široko povijanje torej tetra plenice!user posted image

točno tako..v sg sem morala pupo najprej povit v pampersko pol pa še v eno tetra pleničko..odvisn tut kaki so rezultati pregleda kolkov..ene mamice lahk povijajo normalno, druge morjo dat pa več tetra pleničk-široko povijanje..js sem pol še doma neki cajta (prvih nekaj dni) tk povijala, pol je pa patronažna s. rekla, da ne rabim, če je vse ok..in sem pol nehala..

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
8.12.2009 22:02:04   
*m*o*j*c*a*
za seznam: + 3,1kg (glede na prvo user posted image , sem sedaj pridelala pol manj!!!user posted image )

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
8.12.2009 22:05:39   
ela24
Saj ti papirji so res skozi. Ampak jaz jih zdaj pridno v pisarno nosim. V sosednjem stanovanju mama en prostor za to. Ah ti papirji.. Pa čeprav ima mož km stran tako pisarno za celo to stanovanjeuser posted image  Ampak, če ne bo doma nekega kotička bo verjetno res vse na mizi. Kar me pa moti. Ne morem pomagat.

Če je na nardim, bi pa imela res sanjsko veliko, kuhinjo z jedilnico in dnevno v enemuser posted image  Tak da dilema je huda. Saj tudi drugače ne bo čist mala. Je pa ziher razlika.

A ni ulitility tisti prostor ko imaš not pralni, pa sušilni pa za likanje pa vso ostalo kramo? Ker jaz skoz pravim, da bom mela utilityuser posted image user posted image user posted image  Ah, kakorkoli že. Vemo za kaj gre, to je važnouser posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
8.12.2009 22:05:53   
izgubljena_ovcka
Meni tudi trebuh že lepo skače, ko user posted image zganja svoje vragolije (ponavadi začne tam okoli polnoči - krneki). Me pa pošteno mlati po mehurju, to tudi meni ni ravno najprijetnejši del vsega... Zgleda pa simpatično.

Črto sem jaz imela do en cm nad popkom prvič in sem imela fantka. user posted image

Ah, mene nosečnost vrže na junk food in podobno... že prvič sem se basala kot pujsa ampak jaz si pravim, da če si reeeeees lačen in nekaj točno določenega hočeš ti telo le želi povedat kaj rabi. Pri meni so to gole kalorije, ker sem v nenosečem stanju še vedno suhica.

Leta pri otrocih nimajo nič zraven sem ugotovila v prvi nosečnosti. Jaz sem prvič rodila stara 24 (v bistvu dva dni pred 25. rd), zdaj sem pa stara 26. Poznam pa precej svežih mamic nad 30, ki so še čisto pubertetniške v glavo (pri nas bi rekli, da "nimajo vseh kur na štang" haha user posted image ), in dve ali tri najstnice, ki so super mame... Pa seveda veliko obratnih primerov in redkih izjem. Moja mami je stara 46 let, njena par let mlajša sodelavka pa je lani rodila petega otroka in je rekla, če lahko kaj posodi za njenega vnuka je kolegico skoraj kap. user posted image

Avtomobili... jaz sem si s študentskim delom pred leti in leti kupila AX-a, ki je bil moja zvesta zver vse do konca nosečnosti, ko sva hočeš nočeš morala kupiti nov avto (res je prenevaren za otroka noter prevažat... od opreme bi pa s sabo lahko vozila kvečjemu kahlico). In če sem se jaz, ki sem se celo življenje prevažala v gajbici, navadila na A4 avanta in podaljšan kombi...potem lahko vsaka od vas vozi šleparja, resno (nisem bila nek blazen talent)... Avta se človek res hitro navadi...

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 22:21:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4508
8.12.2009 22:23:10   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: memole

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

glede primka smo se mi že tudi odločili,prva hči ima atijovega ,tudi druga bo imela...saj se imama namen drugo leto poleti poročiti...nekaj me še zanima ...na seznamu za dojenčka za iz bolnice,piše da se rabijo tri tetra planice .to so navadne in ena povijalna,poleg pamperske....a je treba poviti tudi z navadnimi prosim za nasvet..če ima katera bolj sveže novice...lp....

Mislim da te nisem glih razumela, ampak..... Prvo pride pampers ( če si se odločla za te) , pol pa maš navadne plenice in povijalno na vrh za povijanje na široko, zaradi kolkov, vsaj zdi se mi da je tako,.....user posted image  Sem se v šoli to učila , ma se mi zdi da je tak. Mamice z izkušnjami popravite meuser posted image

Ja najprej daš al pampers al kero drugo potem pa na vrh še une za široko povijanje torej tetra plenice!user posted image

Ma sem vesela da sem nekaj odnesla iz šoleuser posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
8.12.2009 22:32:53   
memole
Preveč klepetate user posted image moje!user posted image user posted image user posted image user posted image

Še dobro da sem prišla pogledat ker jutri zvečer bi imela ene 5 strani za prebrat!user posted image user posted image

izgubljena_ovčka hvala enako!
Če bi imeli McD. tu na obali bi ziher preden bi šla popoldan v službo skočila tja po kosilo!user posted image user posted image user posted image
Komaj čakam soboto ker si ga bom z vsem veseljem privoščla!user posted image user posted image user posted image
Jah bolj kalorična hrana paše zelenjava ne gre v rit je nevarno da se mi na rebra obesi,tko mi reče moj oče ko iz pomaranč uno belo dol vlečem očistim da so čiste brez unih trakcov al pa uno iz pršuta belo vlečem stran!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa vodoravno pa ve tudi pojdite!user posted image user posted image

Nočka.

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
8.12.2009 22:41:03   
Anonimen
Cojka, saj je itak vseeno, da te vabim zraven. Ti bos sla naslednji dan na fitnes pa bo slo vse v nic. Jaz bom pa piskote in torto od Neke noc negovala in skrbela, da se lepo usedejo na trebuh in bedra user posted image
Si naredila vaje? Kaka mama sem, te ze preverjam user posted image

Izgubljena ovcka, no, to sem jaz mislila, da verjetno ne more najbolj pasat. Ampak je pa verjetno res fino, ko lahko tudi drugi to cutijo. Tako kot pravi Katy, gledata trebuh namesto TV user posted image Ti si tudi mlada! Koliko pa mas razlike med malima? Jaz bi tudi bolj enega za drugim ampak ne vem kako bo s sluzbo. Ze zdaj ni blo ok ...

Katy, jaz sem tudi to mislila, ko sem rekla glede let. Samo zelim si, da bom jaz tudi taka. Te zenske so meni ful vzor, vse fit in ustimane, pa kariere pa otroci pridni ...

Kaj je potem s tem povijanjem? Se to se dela na siroko al ne?

Spet sem mela mini raziskavo in sem nasla eno lustno stran o pralnih plenicah. Ce ima kera prevec casa (kot jaz ocitno) http://www.babykind.co.uk/nappymain.htm

Kepica, ni problema, ti samo reci, ce cesa ne razumes. Jaz pa bom prisla k tebi pa bova vozicek na o-baby narocile. user posted image Ker sem jaz sicer mela nemscino ampak mi ni skoraj nic ostalo. Razen vielen dank fur die blumen pri tom & jerry user posted image Sem pa v srednjo solo v Ameriko hodila pa sem zato v anglescini cist domaca. Vcasih mam celo ful probleme, ker ne najdem slovenske besede za kaksno stvar. Ceprav zdaj je ze ok, ko pa sem prisla nazaj v Slovenijo sem bla pa cist zmedena.

Ne vidim tvoje slikice od crte po trebuhu. Ne vem kaj mi RR steka al kaj. Pa glih jaz bom spol napovedovala, k se res ful spoznam user posted image
Kaj pa zdaj dela tvoj mali? Skace po mehurju? Al so mu rebra boljsa? A ledvice ga pa nic ne zanimajo? Al spi? user posted image Hehe, ne mi zamerit Kepica, ampak meni je to kul, da ga/jo tko cutis. Pa ker mene nic ne boli (pa ne hodim lulat) ce po tebi skace, te pac sprasujem.

Nic punce, nadaljujemo jutri. Lepo spite. user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4511
8.12.2009 22:53:29   
dacy
Aprilčica10  cestitam za bodoco poroko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kepica83 ja koncno tud ti spet med nami ... smo te vsi ze prav pogresali user posted image

marjanaj sej pocasi bo ze cel zivalski vrt teh grip user posted image user posted image user posted image

cojka za mocnejse brcike se imas malo casa, pri meni se je sele zdaj zacelo navzven cutit pa sem skoraj cel mesec pred tabo , tak da majckeno se bo treba pocakat user posted image kepica  pa je itak noseca lih tolk kot jaz ... kak dan razlike samo user posted image

Aglaia  tud mene nic ne boli ... je pa res da me ogromnokrat hhudo pritisne lulat in pol pritece par kapljic, ker seveda otrok skace direkt po mehurju user posted image user posted image user posted image
Previjanje pa baje ni potrebno na siroko ce je le s kolki vse vredu ... ce ni, pol je pa treba na siroko povit user posted image ... sicer pa bomo videli aprila kako bo ... do takrat se lahko se svasta spremeni user posted image

Zdaj pa grem malo dol iz neta ker imam prazno baterijo na laptopu in ga treba napolnit ... je se cel siht pred mano tak da treba poskrbet da bo baterija delala celo noc user posted image ... se citamo spet kasneje.

LP dacy

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 23:01:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4513
8.12.2009 23:15:20   
nizy
čer,

široko povijanje samo po potrebi , preden gre user posted image iz bolnice domov naredijo UZ kolkov in dobiš navodilauser posted image ,...

jaz sem se poročila pri 18-ih, prvega otroka dobila pri koncu 21-ih,  nato 26 in 28, no zdaj bom 31,ali pa mogoče ne , ker imam rojstni dan 23.4. PDP pa 27.4.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,...lahko se zgodi , da rodim na moj rduser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
8.12.2009 23:19:22   
tropical
Punce tolk ste se načvekaledasem rabila celo uro dasem vas prebrala. Pol sem si kar podatke na papir izpisala ker drgače kdo bo prebiral 10 strani nazaj.
Ostala sem na strani 172 z seznamom,jutri zjutraj pa ga popravim,ker zdaj je že pozno
.
Lahko noč 

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
9.12.2009 0:11:45   
dacy
nizy no pri tebi je vsaj tvoj RD v igri, pri meni sse pa vsi drugi kregajo na cigav RD naj rodim user posted image user posted image user posted image Prav zabavni so vcasih ... jaz bom pa cist kontra nardila pa bom na 1. april rodila ... bo imel  otrok smisel za humor user posted image user posted image user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
9.12.2009 8:09:33   
BELA BUČA
Včeraj sem dobila odločbo in mam bolniško podaljšano do 12. 1. Isti dan sem dobila tudi datum za 3 D.user posted image

Do 21./22. tedna sploh nisem mela velikega trebuha, zdaj me je pa razgnalo. user posted image Kaj še bo?

Čestitam za vse uspešno opravljene preglede in vse fajn stvari, ki se vam dogajajo v tem decembru. Vzemite si čas zase in za počitek, da bi dojenček kaj spal, ko se bo rodil. user posted image Ta je spet ena od starih mam.

Cojka, strokovnega ti pa ne zavidam. Bodi pridna in se ga loti čim prej. Sicer pa ni tko grozno, ne se pustit strašit.

Grem na eno kavico. lp

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
9.12.2009 9:18:59   
nizy
dan,

dacy-saj pri nas ima tast 1.5. jaz pa 23.4. tko da bi jaz raje vidla , da bo pred majem , če bo takrat kor njegov rd se bom živa pojedlauser posted image user posted image , sm rekla , da bom kr stisnla, da takrat pa res ne bom rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BELA BUČA)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
9.12.2009 9:31:12   
NATAŠA35
jutro babnice, ste se načvekaleuser posted image user posted image ...no ja glede na vreme včeraj niste mogle nič drugega počet...

aprilčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za zaroko in bodočo poroko...če boš kaj potrebovala glede organizacije in vsega drugega se javi, pa ti bodmo pomagale...

kepica si se le prikazala...user posted image user posted image user posted image čestitke za pregled...

levinjica jaz sem 3x rodila in 3x sem morala povijat na široko, resda je bilo zadnjič pred petimi leti...torej plenička za enkratno uporabo, tetra plenica zložena(na polovico po ožjem delu in še 1x na polovico) na koncu previjalka...

cojka kaj naj rečem za punco, je pač živela v čudnih razmerah in je taka tudi bila sama, ker se drugače ni znala obnašat....mogoče se bo zdaj vzela v roke in bo super mama...najbolje bo, da ji pomagaš s kakšnim nasvetom in ti bo zelo hvaležna

leta jaz ko bom rodila, bom stara 34 let, razen če ne prehiti user posted image user posted image ...prvič sem rodila pri 22-letih, 2. pri 25-ih in 3. pri 29 letih...

avto ma avta se hitro navadiš, jaz imam hondo FRV z 6-imi sedeži, zdaj je en frajuser posted image user posted image

vozički meni je še vedno všeč implastov bolder, samo ne vem katero barvo naj naročimuser posted image ...bom neko nevtralno, da bo tako za punčko kot fantka

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu BELA BUČA)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 9:45:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 4520
9.12.2009 9:53:03   
tanika1
Hej!
Dons je pa prov lep sonček zuni, je čist drugačno počutje kot včeraj.

Aprilčica 10, čestitke za zaroko! Pa lepe priprave in čim lepši dan D. Ja men so ble te priprave tut tok fajn, pa čeprov sm se mogla zraven še ful učit, sem mela en zlo težek izpit 14 dni pred poroko, ampak bi takoj še enkrat ponovila.
Vsem čestitke za preglede.
No jaz sem morala pa včeraj še enkrat na UZ, da je še enkrat pogledala želodček, ker na morfologiji je bil premajhen- takrat ni hotel požirat plodovnice. Tko da sem včeraj spet vidla in sem bla spet čisto raznežena, je pa vse ok, tko da ni nobenih skrbi glede tega.

Včeraj je pa rodila moja sošolka s faksa, ma tko luštnega fantka, sm prov vesela za njo.

Pralne plenice- http://www.pleniceracman.com/si/ No jst jih bom kar tukaj kupila verjetno.

Avtomobili-midva mava zaenkrat Cliota, tko da pri vozičkih morva gledat tut mal na to, da ga bova lahko v prtljažnik dala. Sicer pa moj tut skoz samo avte gleda, ampak sva se odločla, da zaenkrat še ne bova kupovala novega, ker ne rabiva dveh, bova potem, ko bom še jaz začela delat.

Lep dan vsem.papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
9.12.2009 10:10:46   
nincy29
hey čveke!

čestitam za dobro opravljene morfologije!!user posted image user posted image

aprilčica10 čestitke ob zarokiuser posted image user posted image

waaa kepica is back
user posted image user posted image

kepica jaz vsako toliko pogledam če se mi linea negra pokaže ampak ne duha ne sluha o njejuser posted image sem gledala posnetke na youtube kako pride videt ko baby brca..prav zakon je videtuser posted image user posted image

a zato se mi je cel dan kolcalo učiruser posted image user posted image ...ste me na veliko "opravljale"user posted image user posted image

danes pa sem takoo lepe sanje melauser posted image ..sem sanjala da sem na pregled kot nekak 3d šla in smo vidli našega bejbija in je bila 100% punčka. sanje sem tako v živo doživela kot da bi bile resničneuser posted image

< Sporočilo je popravil nincy29 -- 9.12.2009 10:13:09 >

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
9.12.2009 10:18:26   
nejanejc
hejla klepetulje :) st ebel pa res pridne vcerej

mi smo spet kuhinjo rihtali, pocasi pa bo... pult je skorej gotov, se par šraufov, pa bo :)

kmal bo pecica in bomo lahko lasagno in tortilej pekli :) pa se kaj bolj primerno blizajocim se praznikom :)

lepo,da ste ze vozicke zbrale! Jst sem se skoz pr trikolesniku in to je to :)

Cojka, drzim pesti za strokovca!

Kolegica me vabi na tekmo odbojke v Tivoli, navijat, pa nevem al je pametno, da grem ...

Uzivajte soncke, ce ga le lahko :) Danes prov slepi sem v pisarno :)

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
9.12.2009 10:42:41   
Anonimen
Dobro jutro punce.

Joj, jaz pa zadnje case tako dolgo spim, tudi po 10-12 ur. Se dobro, da sem na bolniski. user posted image

Natasa35 ti gledas Implasta? Midva sva se odlocila za trikolesnika in zdaj nihava med Jane Slalom Pro in Implast Clipper 3. Bi takoj vzela Jane, ampak so mi Implasti res ful lepi. Imajo pa toliko razlicnih barv, da komot kaj najdes za unisex. Ceprav, saj bos na 3d zvedla, da (ce) je puncika user posted image

Cojka, vidim da moje preverjanje nic ne pomaga, ce mas se minestro cas kuhat zraven user posted image Pridna!
Kdaj ti je ginekolog rekel, da je mali prevelik in da bos prej rodila? Meni nikoli nic ne rece. Vedno samo, "aha, zgleda vse ok za 9 tedov." In potem vse kot mora biti za 12 pa za 16 ...kr neki user posted image
Je pa ena moja sodelavka imela rok 20.11. pa so ji skoz govorili, da je mali tako velik, da bo ziher rodila najkasneje do martinovega. No, nazadnje je sla 4 dni cez rok. No ja, to so spet te vraze.

Nincy nismo te opravljale! Tebe smo dale za primer odrasle in dozorele mlade mamice. Pa ne samo to, se organizatorka si super. Si vidla kako si nas nabrala na kup in nam majcke zrihtala. Ti si ze zdaj mami user posted image

Nejanejc pridna sta, da sestavljata kuhinjo. Jaz sem mislila, da to samo narocis pa ti oni pridejo sestavit. Ni to tko?
Glede tekme pa valda pojdi, ce hoces! Jaz ne spustim takih zadev nikoli. Sem vcasih bolj na rokomet hodila, zdaj pa samo se na kosarko in fuzbal. In grem januarja v Tivoli navijat za Olimpijo proti CSKA pa bom ze tudi visoko noseca. Kaj me briga, bom vsaj prva za hrano na vrsti! user posted image

Nic punce, lepo se imejte, jaz grem pa spet malo moje zobke pokazat. Aja, nisem vam povedala, da mi je zadnjic zdravnica rekla, da slikanje zob absolutno odpade v nosecnosti (no, tega jaz itak ne delam) in da bi ona odsvetovala tudi injekcijo, ker nikoli ne ves kdaj imas lahko kaksno alergijsko reakcijo na analgetik. Jaz sem pa ze 2 dobila. Pa ni blo nic. To je spet to, kar smo se zadnjic pogovarjale, da ima vsak svojo teorijo.

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 4524
9.12.2009 10:54:22   
pupa*81
heeej čvekice!

pa smo sonček dočakali ane user posted image

linea negra... pr meni je bolj linea alba, kot pravi aglaia... najbrž k sem bol svetle polti, jo je pa zelo rahlo videt

glede brcik... bodo zdaj najbrž močnejše postajale, ker nima otrok več tolk placa delat prevale pa se sprehajat, tako da pol to kompenzira z brcami pa ritkanjem user posted image

jaaa meni je tudi implast bolder 3 zelooo všeč, sam me moti ker ga nimam kje sčekirat v živo... sicer lahko pridejo naredit predstavitev na dom za 20€ iz mb. nataša in aglaia: sej če nas je več, bi se lahko zmenle da to predstavitev skupej pogledamo, kaj se vama zdi?

nejanejc sva midva tudi sama kuhnjo sestavljala in je res pol prou poseben občutek... jst ne dam moje kuhnje za nč na svetu user posted image

dejmo uživat na sončku!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Izbira bolnišnice
Janjikaaaa

V kateri bolnišnici ste oz. najverjetneje boste rodile?

Maribor (13%)

Ljubljana (28%)

Slovenj Gradec (10%)

Drugod po Sloveniji (44%)

Avstrija (3%)

Druge države (3%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!