Anonimen
|
Dobro jutro punce. Joj, jaz pa zadnje case tako dolgo spim, tudi po 10-12 ur. Se dobro, da sem na bolniski. Natasa35 ti gledas Implasta? Midva sva se odlocila za trikolesnika in zdaj nihava med Jane Slalom Pro in Implast Clipper 3. Bi takoj vzela Jane, ampak so mi Implasti res ful lepi. Imajo pa toliko razlicnih barv, da komot kaj najdes za unisex. Ceprav, saj bos na 3d zvedla, da (ce) je puncika Cojka, vidim da moje preverjanje nic ne pomaga, ce mas se minestro cas kuhat zraven Pridna! Kdaj ti je ginekolog rekel, da je mali prevelik in da bos prej rodila? Meni nikoli nic ne rece. Vedno samo, "aha, zgleda vse ok za 9 tedov." In potem vse kot mora biti za 12 pa za 16 ...kr neki Je pa ena moja sodelavka imela rok 20.11. pa so ji skoz govorili, da je mali tako velik, da bo ziher rodila najkasneje do martinovega. No, nazadnje je sla 4 dni cez rok. No ja, to so spet te vraze. Nincy nismo te opravljale! Tebe smo dale za primer odrasle in dozorele mlade mamice. Pa ne samo to, se organizatorka si super. Si vidla kako si nas nabrala na kup in nam majcke zrihtala. Ti si ze zdaj mami Nejanejc pridna sta, da sestavljata kuhinjo. Jaz sem mislila, da to samo narocis pa ti oni pridejo sestavit. Ni to tko? Glede tekme pa valda pojdi, ce hoces! Jaz ne spustim takih zadev nikoli. Sem vcasih bolj na rokomet hodila, zdaj pa samo se na kosarko in fuzbal. In grem januarja v Tivoli navijat za Olimpijo proti CSKA pa bom ze tudi visoko noseca. Kaj me briga, bom vsaj prva za hrano na vrsti! Nic punce, lepo se imejte, jaz grem pa spet malo moje zobke pokazat. Aja, nisem vam povedala, da mi je zadnjic zdravnica rekla, da slikanje zob absolutno odpade v nosecnosti (no, tega jaz itak ne delam) in da bi ona odsvetovala tudi injekcijo, ker nikoli ne ves kdaj imas lahko kaksno alergijsko reakcijo na analgetik. Jaz sem pa ze 2 dobila. Pa ni blo nic. To je spet to, kar smo se zadnjic pogovarjale, da ima vsak svojo teorijo.
|