|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
9.12.2009 16:48:47   
vekybel
jessy: koliko pa stane varuška v eurospinu? Ker drugače so zelo drage, izpod 50€ je ni.

Kar se tiče flašk pa sem jaz kupila od chicco-ta ker imajo cucelj podoben bradavici in še povrh so steklene, ker mi je lepše prati. Upam vseeno na to da se bova dojila tako da jih čim manj uporabljam na začetku.

Jaz sem se danes odločila da se bom prijavla za stalno pri mojem dragem, ker potem če bi imela kake papirje za nest ali podpisat imam veliko relacijo iz Slo. Bistrice v KP, pa vsaj isti naslov bomo imeli vsi trije če ne priimka a ne user posted image . No to sem vam hotela povedat.

Kaj kej počnete?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
9.12.2009 16:54:33   
vekybel
čmrlika: jz bi jih na tvojem mestu tožila in ti rečem da bi brez težav pokasirala.
Kaj so naredili morda kak zapisnik ko se ti je to zgodilo?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
9.12.2009 17:16:14   
Zvezdici
lenčy - joj ja okus je res grozen!! Bljak ko se samo spomnim. Se mi bodo še sladke stvari zagabile user posted image

plamen - nekateri ZD-ji so očitno preveč škrti za recimo sok ali pa čaj, da bi dali noteruser posted image . Čemprav pomoje lahko tudi s sabo prineseš.

čmrlika - jaz sem tudi takoj pomislila na to, da bi jih tožila! Še dobro, da je z vama vse ok!! Madona, ne moraš vrjeti. Ja mene tudi zanima. Kaj so sploh naredili???

Jaz sem pa ravnokar ugotovila, da imam grlo (oziroma samo levo stran) tako, kot sem imela ponavadi pri angini - zagnojeno. Upam, da se samo hitro pozdravi, da ne bo treba kakšnega antibiotika user posted image .
Ali katera ve.. ali lahko grgram žajbel ali je prepovedan? čeprav se mi zdi, da ga ne smem user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
9.12.2009 17:20:23   
vekybel
zvezdici ojla, pa kje si ti nam? Kako je šlo na izpitu, sej si ga imela v pon? Drugače kako si?
Kar se tiče grla pa špricaj z angalom. Sm jz mamo vprašala kaj lahko jem pa mi je rekla angal ker ga ne požreš ampak sam pošpricaš po grlu in user posted image  ne gre nič, pa še je dober res, jz sm z njim zelo zadovoljna ker hitro učinkuje.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
9.12.2009 17:34:14   
Zvezdici
vekybel - hvala!! Moram po angal v lekarno.
Saj pišem vsak dan. Ampak bolj po malo, hehe.
Nisem šla v ponedeljek na izpit. Sem se bolj slabo počutila, pa sem takoj po vajah šla kar domov.

Se moram, pa pohvaliti, da sem danes končno dobila komentar, da sedaj pa že imam konkreten buši user posted image . Pustimo potem nadaljevanje komentarja, da za 6. mesec je pa majhen user posted image . Ampak je pa lepo viden user posted image .

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
9.12.2009 17:52:46   
ursa_p
Hojla po dolgem casu.

Smo bili na dopustu, pa ste vmes tolk napisale, da sem prebrala samo zadnji dve strani.

Mi smo se imeli super, sem pa dobila v soboto alergijo na klor, tako da se v nedeljo nisem kopala. Pikice pocasi izginjajo, je bilo pa kr nerodno, ker sem imela srbece izpuscaje po celem telesu.
Gal je uzival, jaz pa sem zaradi nepazljivosti prvo noc zelo tezko prezivela. V vodi, v kateri naj bi bili samo pol ure, sva bila z Galom cca. 1,5 ure (Matic in moja mami sta igrala tenis in sva sla na kopanje sama, jaz pa nisem zasledila napisa, da je priporocljivo biti v tistem bazenu samo 30 minut - meni se namrec ni zdel nic pretirano vroc!). Tako da sva se vecino casa namakala v tem ta toplem bazenu (ne jakuzzi-ju), potem sem pa dobila zvecer taksne krce oziroma je bil trebuh vec ali manj ves cas v krcu in tako tudi celo noc in sem zelo slabo spala. Grozno mi je bilo. No, ko sem naslednji dan ugotovila kaj je bil vzrok, sem sem ta toplejsemu bazenu malo bolj izogibala ali pa bila notri najvec 20 minutk. Potem je bilo vse ok. user posted image

Drugace pa moram pohvalit, da imajo v Termah 3000 zelo lepo in veliko organizirano tudi za nase najmlajse ... imajo eno lusno igralnico v hotelu, ki je za vse goste v hotelih ali apartmajih, pa vsak dan se nekaj dogaja. Sli smo tudi na Miklavza, ki je bil sicer precej hiter in isti vecer tudi na predstavo Muce Copatarice. Res super!

Vceraj sem bila na pregledu in je z user posted image  vse ok. Maternicni vrat je ostal nespremenjen oz. celo 1 mm daljsi. user posted image user posted image

Srecanje ... kdaj se dobimo jutri? Kdo pa sploh pride? Plamen ... prides?

Danes imam se malo delovno (en sestanek), Matic je na dedku mrazu (dela), tako da sva z Galom trenutno sama doma in upam, da bo po 1 uri risank (gleda A je to in poka od smeha) pripravljen na kaksno igrico z mano. user posted image

Lep dan, Ursa

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
9.12.2009 18:25:00   
malicki
Evo se še jaz malo oglasim na čveku.

Sem bila kar pridna to popoldne, najprej skuhala kosilo z amoja dva lakotnika, nato pa čistilna akcija. Sem pa postala kar malce bolj okorna zadnji teden, dva. Sedaj pa imam malo prosto, Zala gleda risanke, ati je pa na nogometu.

A še katera malo težje diha sedaj v nosečnosti? Se mi zdi kot da imam manj sape.

Čmrlika samo da je vse ok.

V katerem tednu so pa vas G dali na test sladkorne? Mene ni dal niti prvič, tako da me verjetno tudi sedaj ne bo dal.

Mi se bomo pa ta vikend peljali malo na izlet, če bo user posted image  uspel vse za zagovor diplome pripraviti. Lubi je predlagal kar Lj - da bi šli malo lučke gledat, Zali so namreč zelo všeč, pa verjetno bi šli še do njegove sestrice. Če mene vprašate bi pa najrajši kar doma na toplem ostala, pa horizontala user posted image

Flaške - nisem še nič gledala, ampak meni so bile v prvo Chicotove res ful dobre (v primerjavi z Aventom in Nukom), njihov cucelj je res tak tapravi user posted image . In tudi nisem imela problema z dojenjem, sem kombinirala prvi mesec oboje in mi Zala ni nikoli zizike zavračala.
Si bom za vsak slučaj 1 za mleko in 1 za čaj nabavila.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
9.12.2009 19:20:09   
mammamia
Živjo!
Danes sem imela pregled-bilo je kr ekspresno, ker je doktor kr naprej v bolnišnico letal kjer sta dve njegovi pacientki rojevali...Je rekel, da je MV  lepo zaprt, vse je normalno, imam pa premal železa user posted image  in mi je dal en sirup Legofer. Pa bom poskušala še čimveč železa s prehrano dobit-sem prebrala da je v rdečem mesu, temni zelenjavi in rdeči pesi, borovnicah, suhe slive.....

Sem pa slišala da naj bi ti dodatki železa slabo vplivali na zobeuser posted image . Ali katera kaj ve???

Naslednji pregled imam 5.1.2010! Zredila sem se od prejšnjega meseca 1 kg in od začetka nosečnosti 6 kg.
Me je par dni ful tiščalo pod desnimi rebri in mi je reku doktor, da maternica raste, otrok tudi in da tišči navzgor. Naj manj ležim na desnem boku, več na hrbtu un levem boku.

Drugače gibe otročička čutim vsak dan in kr pogosto-skoraj vsako uro. Danes pa prvič da ga čutim zelo nizko. Se mi zdi kot da bo že ven pogledal-ali se kateri to dogaja?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
9.12.2009 19:46:09   
Zvezdici
mammamia - jaz jih tudi včasih čutim zelo nizko. Se spomnim še na začetku, ko sem začutila prve brcike so bile čisto spodaj. Sedaj, pa ker se rada rine navzdol user posted image , jo pa tudi kar pogosto oziroma, vsak dan čutim tudi spodaj. Po navadi me z glavo tam doli žgečka user posted image .
Pa čestitke za uspešno opravljen pregled user posted image .

malicki - jaz sem imela ta test ravno danes (sem v 26. tednu).. se mi zdi da je od 25 - 27. tedna? Če se ne motim? user posted image

ursa_p - dobrodošla spet doma. Upam, da si se uspela spočiti! user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 9.12.2009 19:48:39 >

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
9.12.2009 19:52:34   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DECEMBER

četrtek, 10.12.2009

vekybel
Jassika
zvezdici

petek, 11.12. 2009

soni
3sonček3

ponedeljek, 14.12.2009

Pikapolonica80
sandrica23
sara2007
lakaya

torek, 15.12.2009

plamen

sreda, 16.12.2009

čmrlika
3vid
sneguljka1

četrtek, 17.12.2008

Jassika
valen

petek, 18. 12. 2009

7lina7
MLADAMAMICA
sneguljka1
rožca26

ponedeljek, 21.12.2009

mojcej77
meti.v
skodrana mama
deily

sreda, 23.12.2009

branka28
malicki

ponedeljek, 28.12.2009

rožca26
maja.gal
Tjasa27

sreda, 30.12.2009

rožca26

JANUAR

torek, 5.01.2010

W.W
Jessy
mammamia

petek, 8.01.2010

zoey

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - UZ, morfologija
roza zapis - 3D/4D

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
9.12.2009 20:09:36   
W.W.
Ja tud jest sm mela že občutek, da je čist spodaj. Oz. tako čudno, da sm mislila da že vn gleda. Ne vem ali to na črevo ali pa na mat. vrat brca, da je tak hecn občutek.

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
9.12.2009 20:13:50   
rožca26
Ojla pupe! user posted image

No, da se še jest malo javim.
Sej sm se že dopoldne 1x oglasila, sam za kej več pa ni bilo časa.
Ta mesec sem polno zaposlena z okraševanjem bunkic za na jelko in izdelovanjem voščilnic. Ja, pri meni je decembra res pestro in zelo polno user posted image

Drgač sm pa v primerjavi z ostalmi dnevi danes zelooooooooooooooooooooooooo dobre volje user posted image , no, me je razpi.... sam ta RR, k mi je vmes prekinilo prijavo, jest sm pa tak lep post napisala. user posted image

Dobre volje pa sem zaradi teh razlogov:
1. moj je danes domov prišel direkt iz šihta user posted image  (napredek user posted image )
2. Vid se je med kuhanjem kosila zamotil s posodicami za zelišča in je zato kuhanje potekalo brez prekinitev user posted image
3. Vid je danes samostojno stal (brez opore) približno 1min in se nato brez opore tudi usedel.
4. Vid se je sam igral z duplicami skoraj 1 uro - jest sm samo sedela zraven njega in ga fotkala - na začetku sm ga prepričala, da so duplice zelo zabavna reč user posted image
5. Skoraj pol ure je vadil hojo s pomočjo porivalčka in se pri tem neizmerno zabaval
6. Vid je zaspal točno ob 19.00
7. Danes je spal le 1x čez dan

No, to je bilo v tem postu vse, ostalo pa napišem še v drugih. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
9.12.2009 20:17:45   
W.W.
Vid user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
9.12.2009 20:33:32   
Zvezdici
Awiii rožca. Joj sem vesela, da si končno imela bolj sproščen dan!
Jeeej za Vid-a!!! user posted image

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
9.12.2009 20:44:58   
Jessy
Bravo za Vida in mamico, ki si je malce spočila!!!! user posted image

Mene pa G ni dal niti prvič, niti zdaj na test OGTT!!?!?! In to kljub temu, da sem se glasno spraševala, zakaj mi gredo kile tako hitro gor!!! user posted image

Vekybel, varuška v spinu je točno 23,99€. Sem jo danes kar kupila, ker sem opazila, da jih je že precej pobranih. Želela sem vzeti modro, pa je niso več imeli, tako sem vzela pač roza. Saj konec koncev ni važno, v kakšni barvi je, če pa lahko prišparam toliko evrčkov.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
9.12.2009 21:09:03   
rožca26
Kdo prav da sm se spočila??? user posted image
Je pa res, da sm si oddahnila mal. user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
9.12.2009 21:12:45   
Anonimen
Kdo prav da sm se spočila???
Je pa res, da sm si oddahnila mal.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1792
9.12.2009 21:14:29   
tia78
Večer user posted image !

Lepo prosim za dopisat v seznamček moj naslednji pregled bo 22.12. Naše presenečenjeuser posted image bo rojeno v Kranju, edin če bo nosečka bolj letečauser posted image kot po navadi, je lahko kjer koli od MS do Portoroža hehe

Gorenjke mesec je naokoli, kako ste kaj z časom in voljo za pijačko?

Fajn spančkajte! NOčko!user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
9.12.2009 21:14:54   
rožca26
hvala, hvala, hvala

klanjam se, klanjam se user posted image user posted image user posted image user posted image

upam sam, da ni to jasnina pred viharjem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
9.12.2009 21:14:56   
Anonimen
rožca FB spet neki štekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1795
9.12.2009 21:15:57   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

rožca FB spet neki štekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, sm ti že dvakrat neki napisala,pa si odjavljena user posted image
zgleda si bo treba res še msn umislt user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
9.12.2009 21:16:41   
rožca26
a bomo tukej čvek udarle - je še kera za akcijo?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
9.12.2009 21:18:00   
Anonimen

rožca FB spet neki šteka

ja, sm ti že dvakrat neki napisala,pa si odjavljena
zgleda si bo treba res še msn umislt

AJA???? SEJ NE DA SEM GOR.
jah res bo treba si msn umislt

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1798
9.12.2009 21:19:42   
rožca26

rožca FB spet neki šteka

ja, sm ti že dvakrat neki napisala,pa si odjavljena
zgleda si bo treba res še msn umislt

AJA???? SEJ NE DA SEM GOR.
jah res bo treba si msn umislt

kako gor - a na facebooku?? Men kaže, da te ni user posted image
Al si me pa kenslala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
9.12.2009 21:19:43   
Anonimen
a bomo tukej čvek udarle - je še kera za akcijo?

mislm, da bo bolj težka, majo ziher akcijo kje drugje zdejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?