lucika
|
malicki,imaš prav. sploh tole z vozičkom. sem videla sovozičkarce, ko so cele živčne otroke nosile, pa vozek zraven tiščale... sem se zavedla zadnjič, ko sem enega malega na roke okoli gonila, saj veste, preden shodijo, daaaaaleč pred tem, jih je treba za rokce držat, ker taaaak radi hodijo. ...no, zavedla sem se, da svojega sploh nisem. me je začel kr hitro križ bolet, pol pa študiram, saj pri našem me pa ni. seveda ne, naš ni nuuujno rabil hodit, ko še ni bil za to pripravljen. nasvet št 3., za čez kako leto.:) za smrt v zibki so mi v porodnišnici razlagali, da je pomembno da otrok spi v istem prostoru kot starši, takrat nekak ujame ritem dihanja. ne rabi bit na tebe prilepljen... da se to v večini dogaja, ko mali spijo posebej, v svojih sobah, sami. ne vem, če je res in nočem nikoli izvedet! kar se tiče spanja skupaj...hja, smo naredili napako, sem ga dojila leže in je vedno bolj ostajal ob meni...kar pomeni, da ga še zdaj pri 3 letih ne dobim iz postelje. spi kot kral na sredini. aja, sem se zadnjič hvalila s novo posteljnino. je pogruntal, da jo ima lahko tudi v taveliki postelji. in evo nas, po enodnevnem predahu, smo spet vsi trije skupaj. bomo drugega nadresirali:))))
|