|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
9.12.2009 21:43:25   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

dve sta čisto dovolj. itak se ti jih pol čez čas še nabere preveč.

ja, pr ns zarad lenobe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
9.12.2009 21:43:48   
Anonimen

jah jst se temu lupčkanju izogibam, pa ne zarad tokse, ampak zarad tega ker Chipu (mopsu) tok z gobca smrdi, da lohk u nezavest padem, če ga kušnem
Bi ga morala peljat na čiščenje zob, pa me je strah

Zakaj te je strah???

Ja, jest sm to omenla zato, ker je mene od bratranca žena lani "strašila" s tem. Ker mam pri mami mačka (žal ga ne moram odpelat v stanovanje). In prav - a te ni nič strah te toxe zarad mačka. A veš, da ti otrok lahko zarad tega umre? - a istočasno je ona kušvala svojo dalmatinko.

Ne mene ni strah zarad tokse.
Mene je bolj strah, da se zarad potlačenega gobčka ne bi več zbudil iz narkoze. je baje pr mopsih to kar pogost pojav.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1827
9.12.2009 21:44:04   
W.W.
Pol pa kljukica k flaškam.

Jest grem pa vrjetno v petek proti Celovcu mal za kšno omaro (sobico) gledat.

Aja Gorenjke, jest si vzamem čas za pijačko, popoldan komot, najboljš mi je pa sreda ali četrtek. Povejte če ste za.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
9.12.2009 21:45:21   
Anonimen

ja, pr ns zarad lenobe

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še dobr da niso iznajdl une za enkratno uporabo, bi trgovci obogateli na nasuser posted image user posted image user posted image

evo ideja za biznisuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1829
9.12.2009 21:46:32   
rožca26

ja, pr ns zarad lenobe

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še dobr da niso iznajdl une za enkratno uporabo, bi trgovci obogateli na nasuser posted image user posted image user posted image

evo ideja za biznisuser posted image user posted image user posted image

patentiraj jo!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
9.12.2009 21:48:13   
rožca26

Ne mene ni strah zarad tokse.
Mene je bolj strah, da se zarad potlačenega gobčka ne bi več zbudil iz narkoze. je baje pr mopsih to kar pogost pojav.

sej toxa je bla namenjena na temo nosečnica - ker je bla ona tut takrat noseča k jest.
Tega pa nism vedla, da se zaradi gobčkov več ne zbudijo.user posted image  Kaj pre globoko zaspijo - al pozabjo dihat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
9.12.2009 21:48:15   
W.W.
Aja mene tud ni strah za toxo zarad mojga muca. Če smo 6 mescov prežvel, pa ni hudič da ne bomo še 3. user posted image Itak je pa zdrav muc.

Pa če cel lajf nism dobla od mačk toxe (kar mi je res čudn) pol je tud mal vrjetnosti da bi zdej. Pravjo da jih več dobi to zarad premal oprane zelanjave in sadja kot pa zarad mačk, psov, zajcov.

Poznam pa par primerov k so res komplicirale pa so jo ravn one doble, pomoje s tem kompliciranjem kr mal nesrečo nase vlečeš.user posted image

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
9.12.2009 21:50:06   
Anonimen

ja, pr ns zarad lenobe

še dobr da niso iznajdl une za enkratno uporabo, bi trgovci obogateli na nas

evo ideja za biznis

patentiraj jo!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ni časa. Tebi prepustim

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1833
9.12.2009 21:51:30   
vekybel
jessy: če boš varuško kaj izprobala nam javi če si zadovoljna, ker ne morem verjet da je tako poceni in upam da boš zadovoljna z njo.

Ostalim puncam pa želim lahko in mirno noč. Jz grem spat ker imam ju3 dosti opravkov in se moram vstati ob 6. pa pa pa pa.....nočko

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
9.12.2009 21:54:12   
Anonimen
Jst vas pa tudi lepo za danes zapuščam, grem v mižule, pa noge dat v luft.

Tko da bit pridne, pa se jutri kaj tipkamo

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1835
9.12.2009 21:54:57   
W.W.
Jest grem tud, CSI gledat. Lepo se mejte, pa mirno noč želim. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
9.12.2009 21:55:46   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: W.W.

Aja mene tud ni strah za toxo zarad mojga muca. Če smo 6 mescov prežvel, pa ni hudič da ne bomo še 3. user posted image Itak je pa zdrav muc.

Pa če cel lajf nism dobla od mačk toxe (kar mi je res čudn) pol je tud mal vrjetnosti da bi zdej. Pravjo da jih več dobi to zarad premal oprane zelanjave in sadja kot pa zarad mačk, psov, zajcov.

Poznam pa par primerov k so res komplicirale pa so jo ravn one doble, pomoje s tem kompliciranjem kr mal nesrečo nase vlečeš.user posted image

Ah sej mene tud ni strah. Sam se mi je pa takrat za mal zdel, ko je to govorila, istočasno je pa kušvala psa na gobc. Me je tko srbel, da bi ji povedala, da so tudi psi prinašalci. Sam kaj k sm tko dobra duša user posted image
Je drgač itak čudna. Se smili sama sebi, ker ima diabetes in zaradi tega trpi še njena tamala (ki je tok stara k Vid). Tamala ne sme jest nič drugega kot tisto kar lahko je ona.
Pa še soc. delavka je! user posted image

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
9.12.2009 21:57:03   
rožca26
Nč, pol pa tut jest grem. Vse ste šle, sama s sabo se pa tut ne moram pogovarjat user posted image

Lahko noč pupe. Sara, ti pa pošlji lupčka svoji Živi.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
10.12.2009 6:48:49   
Čmrlika
evo, da vam čmrlika enkrat zaželi dobro jutro! user posted image  Pa lep in uspešen dan...pozdrav v  trebuščke. user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 10.12.2009 6:56:31 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
10.12.2009 7:55:37   
ursa_p
Dobro jutro!

Toksoplazmoza ... ne vem od kje vam podatki, da jo prenasajo psi??? Vec si lahko preberete tule in povsod drugod na netu.
http://www.zzv-go.si/index.php?id=72
Jaz se tascini macki izogibam in je ne bozam, ker ni notranji macek in ker precej casa posveca lovljenju misi in pticev, od koder tudi lahko pride do okuzbe - preberite si v linku kako pride do okuzbe!
Moje pse pa lubckam ze od nekdaj - od malega imamo doma pse (pa ne smo enega) in se nisem imela tokse in sem prepricana, da je od psa ne dobis, ker sploh se nisem slisala, da bi se z njo lahko okuzil pes. Ce se motim, me poducite!

Kako je danes s srecanjem?

Lp, Ursa

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
10.12.2009 8:57:47   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Dobro jutro!

Toksoplazmoza ... ne vem od kje vam podatki, da jo prenasajo psi??? Vec si lahko preberete tule in povsod drugod na netu.

Zdravstveni leksikon - toksoplazmozo lahko dobi vsaka žival, ki se prehranjuje s surovim mesom. Tudi če se recimo tvoj ne, pa lahko ovohava in liže zadnjične predele ... Lahko tudi medtem, ko žival rani podgano ....
Možnost je manjša, vendar pa jo lahko dobiš tudi od psa. Nism napisala, da jo lahko dobiš samo od njega, ampak da je tudi to možno.
Bila bolj fora v tem, da se mi je za malo zdelo, da me je strašila s toxo, ker ma moja mama mačka, ona je pa istočasno dovolila, da jo psica liže po ustnicah.
Še nekaj - od božanja mačke ne dobiš toxe. Dobiš jo bolj s hrano z vrta - kakci živali ...

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
10.12.2009 9:12:10   
rožca26
Dobro jutro! user posted image

Punce, vstat bo treba user posted image

No, da vam poročam glede Vida - imela sem popolnoma prav, ko sem rekla, da je bila včerajšnja pridnost le "zatišje pred viharjem - v našem primeru pred tornadom" user posted image user posted image
Zakaj - tamau se je zbudil ob enih in se drl do treh. Je hotu bit v naročju. user posted image  Je dejansko probal mal trmo zganat in pol je bil še večji problem, ko sm ga prijela le toliko, da sm ga položila nazaj v posteljico. OBUP!!!! Nisva z mojim mogla tut v postli bit, ker se je tok drl - še protivlomna vrata ne bi zadušila tako dretje user posted image
Zdej se pa trudim, da bi zaspal, da tudi jest še pridem na svoj račun user posted image
Veste se pozna, da spiš le slabe štiri ure - od tega pol ure tako sanjaš, da se začneš kr neki pogovarjat in govoriš same nesmisle.user posted image  Sm baje mojmu rekla, da bi blo dobr Vidov avto ugasnt user posted image user posted image

Me je zgleda luna nosila. Se mi to ful velikrat zgodi.user posted image user posted image user posted image  Moj se pa pol reži k pečen maček user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
10.12.2009 9:53:46   
Tjasa27
Dobro jutro!

Kako ste kaj danes? Jz sem imela včeraj popoldanski spanec in me celo vrtanje mojgauser posted image ni zbudilo ko je rihtal previjalno mizo user posted image

Srečanje ja danes velja, standardna ura, standardno mesto, torej Zvezda v BTC ob 16 30. Kdo še  pride?  Ursa_p, plamen, rožca?...... Zaenkrat smo potrdile udeležbo, jaz pa lorelaj pa pikapolonca, pa upam da nisem  katero pozabila, če pa sem se pa opravičujem.

Rožca sem včeraj še enkrat preverila in imam pregled 29. in ne 28.12 kot sem najprej mislila da ga imam. Že dobro da glave kje ne pozabim, ko sem tako pozabljiva ratalauser posted image

Drugače sem  se pa tud jaz sesula prejšnjo sredo. Spotaknila sem se ob robnik in sem tako na koleno priletela, da imam čist razsutega. HB nisem na trebuh, tko da pol tud nisem šla k zdravniku, ker mali veselo razgraja in me buta v rebra. Očitno ima novo zabavo.... igrat orglice z nogami na mamina rebra user posted image

lepo se imejte, jz grem pa samo še 4x v službo jeeeeeeee. Pol bom pa najbrž tud bolj aktivna na forumu user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
10.12.2009 10:03:19   
Pikapolonica80
Jutro!
evo midva sva tud pri sestavljanju previjalne, ampak moj ne zmore brez mojega koordiniranjauser posted image , v bistvu sem jz majster on pa vajenecuser posted image user posted image , tko da skupaj nama bo pa v parih dneh le uspelouser posted image .

nč šibam zdej moram pa naprej delat, Ljubljančanke se vidimo popoldne!

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
10.12.2009 10:16:03   
strumf
čav punce. včeri ni bil moj dan, tak da sem vas samo na hitro preletela. boste pa danes dobile poročilo s pregledauser posted image -vidim da sonček z menoj dela čudeže, ker sem kar prerojenauser posted image .

no malo smo večji za PDP, cele tri dni, ampak je rekla da kar ostajamo pri starem PDP-ju. težki smo cca 700g, smo pa vneto tiščali noge skupaj, tako da je ni mogla potrditi, da bo user posted image (prejšnjič je bil lulček lepo viden - tako da upam da ni odpadel user posted image user posted image ).

drugače pa mi je G napisala priporočilo za osebno zdravnico, da ostanem doma do 24.12. torej še cca 14 dni. je rekla da boljše da sem v tem času doma, ker je šola res leglo bakterij, pa naj se fejst pozdravim. sem potem obvestila ravnateljico, pa ni bila najbolj navdušena, samo je vseeno mnenja, da je boljše za mene da sem doma.

tak bom zdaj doma dolcajt pasla, ker za kam drugam itak nisemuser posted image -vse fešte definitivno odpadejo. vse sem si že v glavnem pospravila, darila so nakupljenauser posted image . tako da samo čakam teden pred božičem da se spravim okraševat stanovanje. to je moje delouser posted image . pa vedno okrasim še stopnišče, pa pri tašči in tastu naredim smrekico. tak da imam takrat kar nekaj dela. letos bova pa še midva imela svojo smrekico - komaj čakam user posted image user posted image user posted image .

vidim da ste kar pridne kar se tiče opremljanja. midva bova z gnezdenjem še malo počakala, zdej mi ni ravno za v trgovnine hodit, upava na kakšne razprodaje po novem letu. čav bav

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
10.12.2009 10:16:46   
strumf
aha naslednji pregled za seznam je 6.1.2010 - to bo naše leto punce!!!!!!!

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
10.12.2009 10:23:07   
plamen
Srečanje - jaz načeloma pridem. Moram si iti še kake pajkice kupit, potem pa tortica padeuser posted image Jaz v tej Zvezdi še nisem bila tako da če bo kera z bauhijem čudno naokoli gledala, me kar pokličte k sebiuser posted image

strumf - se strinjam s tabo, tale okrogla bo na naši strani, naše leto, že komaj čakamuser posted image Nama se že sedaj toliko dogaja, da sploh ne dohajam, res je veselo, pa zadnje čase nama gre vse kot po maslu (že trkam)user posted image .

Včer sva bila v MGL, 2,5h dolga predstava z 1 odmorom. Stoli ubitačni, prvič me je bolel križuser posted image . Moj k je skor 2m, pa je itak komaj odsedel. Je bilo pa luštno, sva se kar nasmejala. Danes sem malo poležala in prišla kasneje v službo (pa že spet bluzimuser posted image ), tako da grem zdaj resno na delo!!

Se vidimo!

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
10.12.2009 10:30:47   
MiaSophia
Živjo punce,

tako kot strumf(a) imam tudi jaz pregled 6.01.10. Dobim tudi šus, ker sem Rh negativna...Drugače pa moj trebuh raste, čeprav so mnenja čist deljena; eni rečejo da mam fuuul trebuh, spet drugi pa kontrauser posted image .
Nismo še začeli z nobenim postavljanjem pohištva za prihajajočega člana(članico), ker sem pač vraževerne sorte user posted image . Čeprav pa sem zadnjič vrgla uč na ene pajackeuser posted image Zna bit, da ko rodim (konc marca) bo zunaj še mraz?? Glede na to, da sem prvo bejbo rodila maja, nimam torej nič primernega za novega bejbija...
Morem dodat še to: vse žabe, ki jih imam, me tiščijo, no skoraj, ker zdej sem pa nabavla št.5 in je okej user posted image ..Legice so mi tut dokaj na tesno, pa vse kar najdem je v črni barvi user posted image imela bi pa še kakšne temno lila, temno zelene, rjave...
Okej, toliko od mene, zdej pa VEEEN na sprehod, tak čudovit dan je user posted image Uživajte.

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
10.12.2009 10:37:37   
3Sonček3
Dobro jutro še od mene!
Mi je blo 10 ur spanja zelo premalo user posted image . Sm tak lenuh da kr smrdi user posted image . Sm pa vesela da je danes več bejbik pisalo user posted image .
rožca pr tvojmu postu o Vidovem avtu sm se pa pošteno nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes ma moj user posted image rojstni dan, sonček sije, usi u bajti so že pokonci, pa mam ful energije za pospravlat, tko da bo dns ena kratka akcija, njegov brat je svojo sobico že zrihtou, kuhno smo že pred parimi dnevi in ni potrebe po pospravljanju, najina sobica bo pa za 30 minutk kot iz škatlce, tko da se grem kr lott da se še mal razbudim, pol pa pridem nazaj k vam. 

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
10.12.2009 10:43:59   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DECEMBER

četrtek, 10.12.2009

vekybel
Jassika
zvezdici

petek, 11.12. 2009

soni
3sonček3

ponedeljek, 14.12.2009

Pikapolonica80
sandrica23
sara2007
lakaya

torek, 15.12.2009

plamen

sreda, 16.12.2009

čmrlika
3vid
sneguljka1

četrtek, 17.12.2008

Jassika
valen

petek, 18. 12. 2009

7lina7
MLADAMAMICA
sneguljka1
rožca26

ponedeljek, 21.12.2009

mojcej77
meti.v
skodrana mama
deily

torek, 22.12.2009

tia78

sreda, 23.12.2009

branka28
malicki

ponedeljek, 28.12.2009

rožca26
maja.gal

torek, 29.12.2009

Tjasa27

sreda, 30.12.2009

rožca26

JANUAR

torek, 5.01.2010

W.W
Jessy
mammamia

sreda, 6.01.2010

strumf
MiaSophia

petek, 8.01.2010

zoey

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - UZ, morfologija
roza zapis - 3D/4D

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?