|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
9.12.2009 11:29:13   
vekybel
ja zdej je odvisno koliko izpitov ima še pa matura ali diploma kaj ima? Če je kak izpit ali samo matura ali diploma, mislim da bi se lahko potrudil in naredil do marca, kaj praviš?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
9.12.2009 11:32:17   
3Sonček3
tut js tko pravm kr ma 5 izpitov za nrdit do konca + zaključne. Ampak on je tko trmast da prav kaj mi bo šola, ja prou pol pa vrn dnar sej to ni moj problem. Sm zdej sva pa oba tukej in je to ratau tut moj problem, js če bi mela dnar bi mu rade volje dala da se reši tega sranja sm ko pa nimam, mu pa ne morm pomagat. Sej vem da se bo use rešilo, sm kdaj pa kako, rada bi mela use poštimano. Edini spas nam je da mu šef že končno enkrat podpiše pole da gre po kredit. To je edina svetla točka k jo vidm, je pa teško do nje pridt. 

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
9.12.2009 11:41:37   
lucika
ne, kredit niti ni svetla točka, samo odlaga se odgovornost, oprosti. torej je dobro vedel kaj ga čaka, pa je raje pameten, ti se pa sekiraš? koliko sta vidva sploh stara? ok, jaz vem za mojega, če ga ne bi ornk v roke vzela, bi tud znal bedarije delat. ampak sem ga in sem moške pametne ideje kr hitro iz glave zbila...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
9.12.2009 11:44:29   
3Sonček3
Vem da je kredit samo odlaganje odgovornosti, ampak je pa lažje po obrokih vračat kredit, ker je bolj ugodno. Js sm stara 20 on pa (bo jutri) 22. Tut js sm njemu rekla, če si tko len da se ti neda nrdit to do konca, boš pač nosu posledice, in se je s tem strinjou (ampak takrat nam še na kraj pameti ni padlo da bo user posted image tko hitro tukej). 

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
9.12.2009 11:48:47   
lucika
lej, saj boste zrihtali nekak, verjamem. idita se pomenit, naj mu dajo še malo odloga, ali pa mu rok za plačilo podaljšajo...
hudič je, zdaj boste družina. nima se kaj sam odločat in sam posledic nosit, ker jih boš v vsakem primeru tudi ti in tvoj otrok!
če je zaposlen bi mu morda banka odobrila kak hitri kredit? tam ne rabi delodajalčevih pol podpisovat...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
9.12.2009 11:53:43   
3Sonček3
Vem da se nima kaj sam odločat, to sm mu rekla prej še preden sem bla user posted image . Sej on zna pametno razmišlat in kukr sm rekla učerej če nas nebi ta user posted image mastercard zaj...la bi bla js danes brez skrbi. No pa sej skrbi skos morjo bit ane, čene ni zanimivo user posted image , tko kot ste rekle bova že. Hvala vam da se tolk ukvarjate s tem mojim problemom, mi je dost lažje zdejle res.
Je zaposlen, možn bi biu kak hitri kredit, sej sva nekej že gledala pa sva šla na banko uprašat, pa je rekla da bi v tem primeru mogu zamenjat banko (pač pridt k njim) in smo pol ugotovili da se ne splača. Odplačou bo še ta kredit k ga ma, pa bo. Sej se bo izšlo, pa še ta dobra novica da sm dobila tolk socialne pomoči user posted image bo res prou pršla.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
9.12.2009 12:03:15   
malicki
Sonček verjamem da če so finančne težave ni lahko, in lahko je nam nasvete deliti. Mogoče bom sedaj groba, ampak jaz ti povem, da bi mu vrat zavila user posted image . Ker kot kaže je to skoz viselo v zraku in je vedel kaj ga ozir. sedaj vaju čaka. In ON mora to rešit, ne ti, pa naj dela od jutra do večera da bo zaslužil denar ker z neba nič ne pade.  In naj ti ne dela sedaj to skrbi no user posted image . Mu pa seveda kot partnerka lahko pomagaš in stojiš ob strani.

Kredit je najslabša možna varianta. Dogovorite se za obročno odplačevanje čeprav verjetno se bo šlo zmenit za največ 6 obrokov ali pa si izposodita (če imata to možnost in potem počasi odplačujta). Zdaj pa stisnita kolikor se da. Vse se da in tudi vama bo uspelo! In boljše da se čimprej tega dolga rešita.

Mastercard pa tudi razrežita ali pa ga imej ti user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
9.12.2009 12:08:43   
3Sonček3
user posted image Ja sej ga teram da gre k usakmu k ga pokliče računalnik zrihtat pa za 20€ pa za 20 mi je čist useeno. Delat ne more dobesedno od jutra do večera, ga pa na firmi (sploh v tem času) zlo velik izkoristjo tut popoudne. Ampak njemu ni teško delat, tut zutrej mu ni teško ustat in it na šiht, tukej bi ga res pohvalla. Pa ne narobe razumet, on men ne dela skrbi, on sploh neve da to mene muči, kr mu nism še nč povedala, mogoče me bo pol zvečer dubu (kr dobr opazuje) do zdej ni meu možnosti (kr smo spali). Kredit pa sva nameravala že prej uzet, ampak mi nek oddaljen glas govori da mu šef glih zato noče še pol ispolnt kr je ta kredit nepotreben. Upam da mam prou. 

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
9.12.2009 12:14:24   
3Sonček3
Pa da ne boste mislne da je kak velik zapravljivc. V 5-ih letih odkar sva skupej je men kupu več stvari kot sebi. In mi je kr nerodno, kr si nikol nč ne kupi, rajši da zame. In zdej ko bo user posted image bo dau spet use za naju zanga pa nč user posted image . Sej je lepo in prou da je pozorn, ampak js bi rada da da tut kej zase. Prej k sm v šolo hodila pa delala še kej tko zravn sm tut js vse zanga porabla, kr ga mam tko rada, da bi se sebično počutla če pa njemu nebi nč namenla. Lani tak čas sm delala kot prfuknena, da sm mu za rojsni dan podarila štumfke pa v vsakem štumfku 50€. in mi ni žou za teh 100 € čeprou bi jih lahko kako boljše porabla, sm zanga mi ni teško dat dnarja kr vem da mu nikol nebom mogla vrnt to kar je on men dau.
Se opravičujem, ampak sm mogla to napisat.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
9.12.2009 12:26:00   
lucika
3SONČEK3, samo to še napišem pa neham o denarju razglabljat: jaz sem vama po eni strani prav fauš. mlada, v oblakih, vse se reši tako ali drugače...saj bo, boš vidla...
pol pa minejo leta, pa  si na glavo nakoplješ vsega boga, pa te skrbi to zavarovanje, pa ono popravilo, pa ta kredit, pa služba mora bit, pa nimaš več nobenega zaledja, ki bi ti omogočil, da si na toplem, pa da je kaj v hladilniku, pa...kje so oni časi, ko smo vse, kar smo dobili za sebe porabli. pa za dragega seveda, in obratno....

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
9.12.2009 12:39:36   
3vid
lunka1 full lep voziček.user posted image

3sonček3: ne se sekirat glede financ. Res je težko v teh časi, recesija. Pri nas moj mož dela 10 dni na mesec, ker imajo recesijo, malo dela. Poleti so bili cel mesec doma in zdaj spet.  user posted image user posted image Jutri zaključi z delom in začnejo v sredini januarju. Groza.user posted image user posted image
Še dobro da imam stvari od Vida da ne bova rabila tolik kupiti. A kaj ko bi rada imela kaj novega za user posted image .

Moram iti še 5 * v službo pol pa dopust.

Drugač pa samo spala bi , upam da bo vsaj ta otroček malo več spal kot pa Vid.

Katere otroške varuške ste si nabavile od aventa ali toma?
Kje ste kaj kupovale zimske bundice oz pajacke za user posted image ?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
9.12.2009 12:56:22   
3Sonček3
Ja vem da sva zdej v najlepših letih, pa še zavetje staršev mava, res nam je lepo, samo treba se bo osamosvojit slejkoprej, in to je priprava. Nebo se svet podru zarat te krize k jo mava zdej pač. Hvala vam še enkrat usm za lepe besedice, nobena ni nč slabga napisala.
otroška varuška je nebom imela! Se mi ne zdi smiselno jo kupovat, mislm celo da jo je mela moja mami pri tazadnjem user posted image in če jo ima še doma jo bom mogoče uzela od nje, sm mislm da je nebom rabla.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
9.12.2009 12:59:06   
lucika
jaz sem kupila rabljenega pajacka. takega bundastega. bog ve kdaj bomo rodile, jaz imam 8. rok, pa da se zavleče je lahko že konec marca. tiste ki imate pa konec marca lahko rodite aprila, in takrat zna bit tako toplo, da sploh ne boste rabile pajacev...
varuško imam od prvega, pa ne vem, če jo bom rabila. čez dan bomo itak vsi spodaj, ponoči pa vsi zgoraj. pri prvem smo bili še v bloku, pa sem slišala čez tistih nekaj metrov, tako da je sploh vklaplala nisem. aja, mam pa neko tako, ki kr šumi, pa mi je šla na živce.

(odgovor članu 3vid)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
9.12.2009 13:16:15   
vekybel
bundica meni tašča plete iz volne tako kot spalno vrečo, ki ga bom not dala pa še pokrila, tako da bundic ali pajacov ne bom kupovala zdej za to zimo ker bo kmalu spomlad.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
9.12.2009 13:17:11   
vekybel
varuška pa mi bo verjetno sestrična kupila tako da ne vem.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
9.12.2009 13:45:22   
3Sonček3
A je mogoče katera že obiskala trgovino bejbibum v Ljubljani-Bežigrad?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
9.12.2009 14:13:37   
Zvezdici

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

sonček šele zdaj vidim.. Kako lahko ti pred mano vstopiš v 3. trimesečje, če imaš 2 dni za mano rok?  Hmm.. mogoče sem se pa jaz zmotila.

Nevem js mam koledarček iz strani otrocarije.net in se po tistem ravnam.

Sem šla jaz gledat in sedaj vidim, da to mislijo ko si V 27 tednu. Tako, da ja.. potem se meni začne 16. decembra. Ti imaš, pa 18. Tako, da sedaj pa use štima. Oprosti, malo sem zamučkala user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
9.12.2009 14:16:20   
Zvezdici
Jaz tudi ne bom imela varuške. Je stanovanje majhno in ko bo zajokala se bo takoj slišalo user posted image .

Danes sem imela v laboratoriju test za glukozo. Joj! Sem mislila, da bom kar bruhala ko sem pila. Potem mi je bilo pa še celo uro takoo slabo, da sem komaj čakala, da grem user posted image . Jutri, pa upam, da izvem, da je vse ok.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
9.12.2009 14:29:31   
3Sonček3
zvezdici seveda bo use ok user posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
9.12.2009 14:31:37   
Zvezdici
sonček - jaz se tudi strinjam, hehe. user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
9.12.2009 15:09:07   
lenčy
živjouser posted image !

tudi jaz sem mela danes test za sladkorno pa lahko isto rečem kot ti zvezdici; tolk da nisem bruhala, ker je imelo vse skp okus po tisti leseni palčki, s katero sem mešalauser posted image  nas je blo pa par nosečk ivse smo ble v vijočnih majicah, za slikatuser posted image  smo pa tudi srčka poslušaliuser posted image

glede pajackov sploh nisem razmišljala, ker mam itak konc marca rok, tko da ne vem kolk bi ga rabila...

jao te varuške...jaz bi mela eno navadno, moj pa hoče še kamerco zraven, si morte mislt...glih tko kot da bom šla v sosednjo vas brez njega. tko da prepričat ga ne morm, pa naj jo kupuser posted image

sonček ti pa kar mirno...sj medva sva tudi mlada, js trenutno nimam nobenega prihodka, sem pa še absolventka. moram rečt, da mamoj dobro plačo, tko da bova vse sfolgala (leasing za avto, zav. za avto, živ. zav., pa še par stvari za dojenčka). če ne bi veliko stvari dobila, pa če on nebi imel take plače, se verjetn sploh še ne bi odločila zauser posted image ... tudi pri vama se bo izšlo, mogoče ob pomoči staršev, pa nič hudega, sj tud oni kdaj rabimo kakšno pomoč od vaju...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
9.12.2009 15:11:14   
Čmrlika
Hojla! Lep pozdravček od mene in ena konkretna brca od mojga user posted image .

Vsakič ko malo preletim, se zadnje dni sploh ne znam vklopit...vas pa vsaj preberem...upam, da ste mi dobro mamice to be.user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
9.12.2009 15:25:35   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

dobro jutroooooooo

jaz sem danes že navsezgodaj super volje... včeraj zvečer sem dobila voziček, ga sestavila in zdaj ga obožujem... res je lep user posted image .

edino kar ni OK je, da sem si včeraj nategnila trebušno mišico na levi strani in me boli... nategnila sem si jo pa zato, ker poštar, ki mi je pripeljal vozek ni bil toliko uslužen, da bi vozek nosečnici nesel v drugo nadstropje in sem ga morala sama - no, mi je pomagala mami, ampak vseeno... sva ga nosili po delih, pa sem se očitno vseeno pretegnila user posted image ... drugače pa JA, vozek je superca (imam črnobelega impasta bolderja sd), najraje bi šla že kar na sprehod z njim hehe

ne vem, če veste, na programu reallity tv (če ga imate) so zjutraj oddaje o porodih, ful zanimivo. mislim, da je naslov "birth stories".. nisem pa zihr, če so vsak dan, danes sta bili dve...

lep dan

user posted image  za voziček...jaz sem čkala nove barve zdaj so ene tri in zdaj lubi pravi, da bova kr letošnjo barvo mela...tak da ga v teh dneh naročiva.
Tud jaz sem si prejšnji teden pod trebuhom nekaj pretegnila...sem padla v intersparu, na  ostankih solate po tleh, na koncu se še skregala, mela krće in celo kolobocio...user posted image user posted image no sem klicala G, sva par besed rekla, tako da pol nisem šla tja...je minilo.

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
9.12.2009 15:34:47   
Jessy
Pozdravljene!

Lunka, super voziček!!! Boš res uživala z njim!

Čmrlika, smola za padec! To si pa res ne bi smeli privoščiti v trgovini. Saj jih imajo polno zaposlenih, da počistijo sproti. A je zdaj vse vredu?

Mene pa zanima, katere dude in flaške boste kupile? Jaz sem v prvo imela vse od Aventa. Zdaj bom od Aventa imela le črpalko in flašo, da bom notri črpala, drugače pa se bom tokrat posužila Nukovih izdelkov. So me že takrat mikali, pa sem potem kar na Aventu ostala.

Pajacka jaz ne bom kupovala, saj ga bom podedovala od sestre, kot vse druge cunje, ki si jih izmenjujeva.user posted image   K sreči mi za cunje res ne bo treba prav dosti odšteti, le kakšno bolj fino cunjco, ko kam greš, bom nabavila, pa za iz porodnišnice bom tudi novo nabavila, ampak šele takrat, ko izvem za spol. Če pa ne bom izvedela za spol, bom pa kaj v zelenem kupila.

Varuško sem jaz imela prej od Chou chou, pa sem jo z veseljem podarili sodelavki, saj je kar nekaj škripalo, kar pa sodelavke ne moti. Tokrat jo bom kupila kar v Evrospinu, ker jo ima moja druga sodelavka in je zelo zadovoljna. Kamerc in podobnih stvari ne mislim imeti. Dovolj mi je, da slišim, če je buden. Smo pa tudi mi le v enem nadstropju doma, pa mi je vseeno za prav prišla, saj mi tako ni bilo treba stopati v sobo in kontrolirati, pa če sem kam morala it, sem samo sprejemnik nesla k tašči, pa je bilo. Ali pa poleti, ko smo sedeli v parku pred hišo, sem nesla sprejemnik s seboj. Pa ko smo šli v toplice v hiško, sem ga porabila, ker je bila sobica zgoraj, dnevna pa spodaj. Ma, meni je bil super, no. Si nisem mislila, da mi bo prišla toliko za prav. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
9.12.2009 16:42:17   
plamen
Hejla!

Pa smo imeli malo sončka, prav lepo.
Pajacek - jaz ga tudi ne bom imela, smo pa za darilo dobili en bolj topel, kosmaten kompletek pa bo to. Itak še dekica in v košari bo čisto skrit.

Varuško - verjetno bova kupila, ker sobica bo gor, dnevno imava pa dol, za zvečer bolj prav pride, čez dan bo z nama, da se navadi na "hrup" in da ne bo izoliranuser posted image . Nisva pa še nič gledala, upam da bo januarja več časa za to, da malo plane narediva kako in kaj. Kdaj bo pa user posted image poveduuser posted image .

Srečanje - a mamo jutr zmenk v Zvezdi? Kdaj?

Čmrlika - joj bogicauser posted image , sam da je vse OK. Sem se jaz tut mal pretegnila, sem en konček pobelila, pa sem se zgleda preveč raztegnila, ampak je že OK. Jaz tudi prebiram, vklopim pa se bolj neredko, tam kjer vidim plac, da padem notruser posted image .

Za glukozo imam naslednji teden, baje pa pri nas dajo cedevito notri in da se da popiti in preživeti. Bom poročala v ponedeljek!

lunka1 - lepi vozičekuser posted image

Mejte se punce in uživajte v brcikah!!!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?