Jessy
|
Pozdravljene! Lunka, super voziček!!! Boš res uživala z njim! Čmrlika, smola za padec! To si pa res ne bi smeli privoščiti v trgovini. Saj jih imajo polno zaposlenih, da počistijo sproti. A je zdaj vse vredu? Mene pa zanima, katere dude in flaške boste kupile? Jaz sem v prvo imela vse od Aventa. Zdaj bom od Aventa imela le črpalko in flašo, da bom notri črpala, drugače pa se bom tokrat posužila Nukovih izdelkov. So me že takrat mikali, pa sem potem kar na Aventu ostala. Pajacka jaz ne bom kupovala, saj ga bom podedovala od sestre, kot vse druge cunje, ki si jih izmenjujeva. K sreči mi za cunje res ne bo treba prav dosti odšteti, le kakšno bolj fino cunjco, ko kam greš, bom nabavila, pa za iz porodnišnice bom tudi novo nabavila, ampak šele takrat, ko izvem za spol. Če pa ne bom izvedela za spol, bom pa kaj v zelenem kupila. Varuško sem jaz imela prej od Chou chou, pa sem jo z veseljem podarili sodelavki, saj je kar nekaj škripalo, kar pa sodelavke ne moti. Tokrat jo bom kupila kar v Evrospinu, ker jo ima moja druga sodelavka in je zelo zadovoljna. Kamerc in podobnih stvari ne mislim imeti. Dovolj mi je, da slišim, če je buden. Smo pa tudi mi le v enem nadstropju doma, pa mi je vseeno za prav prišla, saj mi tako ni bilo treba stopati v sobo in kontrolirati, pa če sem kam morala it, sem samo sprejemnik nesla k tašči, pa je bilo. Ali pa poleti, ko smo sedeli v parku pred hišo, sem nesla sprejemnik s seboj. Pa ko smo šli v toplice v hiško, sem ga porabila, ker je bila sobica zgoraj, dnevna pa spodaj. Ma, meni je bil super, no. Si nisem mislila, da mi bo prišla toliko za prav.