sjmm
|
Helov! Sem vas na hitro prečekirala, ker imamo izredno stanje, mali skoz na meni visi,bošček, pa seveda kuhamo non stop čajčke, sam molim, da bo mene zaobšlo, ker drgač bo kriza Piškot...vse naj naj, predvsem pa zdravja Jure, maj, Miha in Špela vse naj naj za obmesečnico....veliko smeha in objemčkov!!! Čebel@..čestitke za izpit! katjuša ......super glede kg in svaka čast, da imaš voljo!!!!! Vam želim, da se vam glede hiške kar najbolje izteče!!!No, jz sem tud obsedena s preurejanjem in načrti....je mojmu včas kr slabo, a smo vseeno dobr izpeljal stanovanje, da je plac za 6 komadov....kuhna še v preurejanju, pol je pa kopalnica na vrsti...juhuhu Mihailo...evo moja izkušnja glede mleka se je ponovila pri vas....bravo, naj ga kar še pije in naj mu gre dolgo v slast kolumbo....si prov fajn s tastaro slikco tanči29....mi imamo tudi zelo radi kak sojin puding ali jogurt...malo poglej sej se tudi kak kao sirčkast namaz najde, če jih ima mala rada, mi občasno kar malo zamenjamo razne MU variante za kak sojin namaz, da se človk glih ne naveliča No, zdej pa upam, da bo mali se mal komiral, da vsaj kaj postorim, no, se morm pa pohvalit sem včeraj ene 6 strojev cunj zložila in zlikala, tko da za ene par dni pa bo.....bo treba še kosilo pripravt, še dobr, daimam juho od včeraj, pa bom še torteline skuhala, tiste špinača+skuta, pa mal omakce in pesa, pa bo...mamo sše neki palačink od včeraj, tko da upam,da bo tud od bubančkov kdo kaj jedel, sej Maj kr je, sam ta velka dva...obup...sem jima za večerjo mehko kuhan jajček skuhala, pa mal kruhka svežga...ma nista 2x piknila...sploh ne morm verjet k drgač jejo, da komi na mizo nosim No, fajn bodte, pa bacilov se izogibajte!!!!!!!!!!!