|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
9.12.2009 10:08:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Čebela - čestitke za izpit!!!!

Joj sem se šele zdaj spomnila, da sem po nezgodi z Vidom čisto pozabila na tvoje naloge... Oprosti, upam, da nisi zamerila.

zakaj bi ti zamerla?ni panike,splohuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
9.12.2009 10:09:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Punce pošljite mi slikice za klolaž na bpkatja2@gmail.com s  pripisom imena otročka in vašega nicka!!!!
do kdaj pa jih boš zbirala?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
9.12.2009 10:55:54   
tanci29
piškot-HAPPY BIRTHDAY, pa ani povej da jo bomo prišle pojest če bo na miziuser posted image

čebel@-čestitke za izpit

kolumbo-is back....sem prov vesela

onasiss-kaj boš zdej brez nohtov

baki-upam da gre mimo tebe tole odpuščanje

mihailo-fajn da spet pijete mleko

urša- ful dobro podstrešne sobice so mi ful ušeč

katjuša-superca za nakup...se mi zdi da tole ni bilo pri nas kupljenouser posted image ...hecam se

hana se igra s tovornjakom, sem se dones pregrešila in sem ji dala malo sirčka...k je tok žalostno gledala erika k je papcal.....zdej bovo pa šibale po sojine jogurte...lep pozdravček papa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
9.12.2009 11:55:13   
sjmm
Helov!

Sem vas na hitro prečekirala, ker imamo izredno stanje, mali skoz na meni visi,bošček, pa seveda kuhamo non stop čajčke, sam molim, da bo mene zaobšlo, ker drgač bo kriza

Piškot...vse naj naj, predvsem pa zdravja

Jure, maj, Miha in Špela vse naj naj za obmesečnico....veliko smeha in objemčkov!!!

Čebel@..čestitke za izpit!

katjuša ......super glede kg in svaka čast, da imaš voljo!!!!! Vam želim, da se vam glede hiške kar najbolje izteče!!!No, jz sem tud obsedena s preurejanjem in načrti....je mojmu včas kr slabo, a smo vseeno dobr izpeljal stanovanje, da je plac za 6 komadov....kuhna še v preurejanju, pol je pa kopalnica na vrsti...juhuhu

Mihailo...evo moja izkušnja glede mleka se je ponovila pri vas....bravo, naj ga kar še pije in naj mu gre dolgo v slast

kolumbo....si prov fajn s tastaro slikco

tanči29....mi imamo tudi zelo radi kak sojin puding ali jogurt...malo poglej sej se tudi kak kao sirčkast namaz najde, če jih ima mala rada, mi občasno kar malo zamenjamo razne MU variante za kak sojin namaz, da se človk glih ne naveliča

No, zdej pa upam, da bo mali se mal komiral, da vsaj kaj postorim, no, se morm pa pohvalit sem včeraj ene 6 strojev cunj zložila in zlikala, tko da za ene par dni pa bo.....bo treba še kosilo pripravt, še dobr, daimam juho od včeraj, pa bom še torteline skuhala, tiste špinača+skuta, pa mal omakce in pesa, pa bo...mamo sše neki palačink od včeraj, tko da upam,da bo tud od bubančkov kdo kaj jedel, sej Maj kr je, sam ta velka dva...obup...sem jima za večerjo mehko kuhan jajček skuhala, pa mal kruhka svežga...ma nista 2x piknila...sploh ne morm verjet k drgač jejo, da komi na mizo nosim

No, fajn bodte, pa bacilov se izogibajte!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
9.12.2009 11:56:45   
sjmm
ma spet ni hotl ituser posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!Pol pa kopiraš pa ni nobenih smejkotov....buuuuuuuu

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
9.12.2009 12:33:01   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Punce pošljite mi slikice za klolaž na bpkatja2@gmail.com s  pripisom imena otročka in vašega nicka!!!!
do kdaj pa jih boš zbirala?

rečmo do ponedeljka:)

sem bla zdle na džiru z benjaminom in mamico smo hodli debelo uro in pol....., voziček se super obnese smo šli mal čez gozd in mal po travniku..... če bi vedla bi vseeno raje nahrbtnik vzela tako morem pa zdej voziček pucatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak je blo super sem se zašvicala..... zdej pa je šel beni ajat jst grem pa naprej delatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kosilce pojest (boranja)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
9.12.2009 12:33:51   
Katjusa
aja moj je dobil mail od šefa, da bo novoletnica nakazana v decembru v znesku 520€ netouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
9.12.2009 12:48:46   
Onasiss

aja moj je dobil mail od šefa, da bo novoletnica nakazana v decembru v znesku 520€ netouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Jaz sem jo tudi dobila... no neko malenkost...user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
9.12.2009 12:50:35   
Onasiss
Naša ima neko novo foro..... ko je pokakana si začne slačit hlače....user posted image user posted image user posted image

Mi imamo sončka, pa vseeno ne greve ven, ker kašlja in smrkava je...pa še voziček se je odpelu nekam proti Celju...user posted image  

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
9.12.2009 13:15:40   
claud
Dan!

Mami na bolniski....user posted image user posted image user posted image

Boli me vse: glava, kosti, grlo.... upam da ne bo se vrocine in po moznosti kaksne gripeuser posted image

Ati sam se urco doma, pol sva pa same....ampak Larisse tud dvignit ne moramuser posted image .......upam da dan cimprej mine....

Nism vas nc brala za nazaj, ker se bom zaradi glavobola odklopla.

lep dan

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
9.12.2009 13:19:21   
Urša08
claud ojej taka sem bla jaz, sploh nisem bla sposobna vstat iz kavča pa otroke porihtat, je moj kombiniral s taščo da sta se menjala. Naj čim prej vse skup mine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
9.12.2009 13:21:26   
Urša08
pa seveda helov

Eto smo imeli obisk in je bilo super user posted image user posted image user posted image user posted image Sam Nejc je bil spet nemogoč, od piškotov sem mela celo dnevno pa kuhno, mojo kavo je polil , mah upam da mine tole.
Sem seveda posesala, pa kruhka dala pečt, zdej morm še kosilčka narest, popoldan pa šibamo na en obiskuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
9.12.2009 13:23:56   
Urša08
Onasiss , Evita je pametna punčka in jo drekec v plenički moti in želi da mami previje ritouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša super za božičnicouser posted image user posted image user posted image Pri mojem bo baje tud ena malenkostuser posted image

sjmm joj tvoji bubančki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj se hitro pozdravijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
9.12.2009 13:24:00   
Jutta
Clauduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate

Sjmm - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bubančke

Punce, danes sem kupila darilo za novorojenčka, ki ga je dobila prijateljica, pa ne vem kaj napisat v voščilnico. Imate kakšne fajn verze?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
9.12.2009 13:25:20   
Ajvy
Katjuša....sej vem da je butast vprašanje pa vseeno....slikice kolk starih zdej zbiramo??
Za seznam...10 m ...9200 g in 72 cm

BIla pridna....cepljenje in vzem krvi brez kakršnekoli solzice....ko smo se igrali s kockami ji je bilo tolk nerodno...da se je še P smejala.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
9.12.2009 13:25:37   
Jutta
Božičnice - user posted image user posted image user posted image user posted image super, bravo šefi!

Pri nama je pa tako - moj je letos baje ne dobi, jaz pa imam šefa, ki namesto, da bi talal božičnice, letos odpuščauser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
9.12.2009 13:26:42   
Urša08
Jutta tale verz je men zelo pri srcuuser posted image
Naj zdravo razvija se deklica mala, naj nikdar nihče je ne rani, užali, ljubezen med vami naj stke čvrste nitke , to naše so najbolj iskrene čestitke.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
9.12.2009 13:26:47   
Jutta
Ajvy - kakšno cepljenje? Že proti ošpicam? Pa bravo Tisauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
9.12.2009 13:28:24   
Urša08
Ajvy tud mene zanima kako cepljenje ste meli? Žiga pri 9 mesecih ni bil cepljen. Aha pa še od zadnjič čakam na odgovoruser posted image glede copatk - zajčkov - kakšni copatki so to in kje se jih kupi?

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
9.12.2009 13:29:53   
Urša08
Ajvy lepe mere ima Tisa user posted image Kdaj pa začneta z vrtcem?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
9.12.2009 13:31:21   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Katjuša....sej vem da je butast vprašanje pa vseeno....slikice kolk starih zdej zbiramo??
Za seznam...10 m ...9200 g in 72 cm

BIla pridna....cepljenje in vzem krvi brez kakršnekoli solzice....ko smo se igrali s kockami ji je bilo tolk nerodno...da se je še P smejala.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tiso!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
9.12.2009 13:37:06   
sjmm
urša in Jutta...hvala za pokice, ma smo jih trenutno kr potrebni, upam res, da se jz na nogah obdržim, moj ima tak delovni plan za ta mesec k sem mislila, da bo bol u izi, tko da bog ne daj da jz kej zbolimuser posted image user posted image user posted image

urša...glede Nejca...ma, vse take fore pridejo in minejo, jih pa nikol ne zmanjka, ha, ha...pol k so večji se pa komi do kuhne privlečejo, da bi goste pozdravl, pa en tak DAN v brado odmrmrajo pa se kr na mestu obrnejo in zginejo,da se kr kadi...seveda sledijo hude govorilne, a ni kej vsi smo bli mladostniki, a ne vsak s svojim forem, čeprav jz glede obnašanja nič ne prepuščam slučaju in ne glede na starost se morajo obnašati spoštljivo in vljudno, pa če jim je prov al ne...fore lahk pa s svojimi vrstniki pokajo

claud....naj spet zdravlje pride hitr k vam nazaj...evo sam zate......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa kup vitaminčkov!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
9.12.2009 13:37:11   
Urša08
Eto Nejc zopet štrajka s spanjem, on ne bi šel spat, on ni zaspan - no sej dejansko ni in sem obupalauser posted image ne da se mi kregat z njim pa izgubljat energijo za touser posted image A mislite da bi mogla vztrajat?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
9.12.2009 13:39:09   
sjmm
Evo še za vse ostale, da bo dan še lepši:

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
9.12.2009 13:41:56   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Eto Nejc zopet štrajka s spanjem, on ne bi šel spat, on ni zaspan - no sej dejansko ni in sem obupalauser posted image ne da se mi kregat z njim pa izgubljat energijo za touser posted image A mislite da bi mogla vztrajat?

če se ti zdi, da ni zaspan in bo lahko zdržal do večerne ure za spanje, ga jz nebi silila, tud moji so z leti sam parx na teden omagal tud čez dan ali pa če so bili bolni, drugače pa pol zvečer pol ure prej...pa se tud priležeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......