Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:26:19
|
|
|
|
Urša08
|
Čebel@ sej pri vama se skoz neki dogaja Pri nas bo pa naslednji projekt kar finančen zalogaj in sicer bova zrihtala dve sobici na podstrešju ampak to šele čez kakih 5 let
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:27:11
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej me pa koledarji čakajo.... grem delat dokler se beni ne zbudi..... vas vmes kej prečekiram to mi je tud funo delat doma v domačem stolčku.... uživam ker je izdelek veliko od mene odvisen in sem sama svoj šef...... kr škoda da ni več takih stvari, ki bi jih lahko takole počela pri vsem tem mi zaslužek sploh ni pomemben, četud včasih ni nič od zaslužka to delam z veseljem:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:27:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebel@ sej pri vama se skoz neki dogaja Pri nas bo pa naslednji projekt kar finančen zalogaj in sicer bova zrihtala dve sobici na podstrešju ampak to šele čez kakih 5 let se,ampak se bo čez zimo ustavilo ker je premraz in gremo šele spomladi naprej .....u pol se bo pa pri vas tudi rihtalo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:28:59
|
|
|
|
Čebel@
|
rebeka.......dobro jutro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:29:52
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebel@ sej pri vama se skoz neki dogaja Pri nas bo pa naslednji projekt kar finančen zalogaj in sicer bova zrihtala dve sobici na podstrešju ampak to šele čez kakih 5 let se,ampak se bo čez zimo ustavilo ker je premraz in gremo šele spomladi naprej .....u pol se bo pa pri vas tudi rihtalo Sedaj mata skupaj sobico in ko bosta v onovni šoli bo treba dat vsakega v svojo, vsaj tako željo imava. Je pa na podstrešju prostora za dve lepi sobici Kdaj pa vidva mislita da se bosta lahko preselila? Čez kako leto, dve?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:32:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebel@ sej pri vama se skoz neki dogaja Pri nas bo pa naslednji projekt kar finančen zalogaj in sicer bova zrihtala dve sobici na podstrešju ampak to šele čez kakih 5 let se,ampak se bo čez zimo ustavilo ker je premraz in gremo šele spomladi naprej .....u pol se bo pa pri vas tudi rihtalo Sedaj mata skupaj sobico in ko bosta v onovni šoli bo treba dat vsakega v svojo, vsaj tako željo imava. Je pa na podstrešju prostora za dve lepi sobici Kdaj pa vidva mislita da se bosta lahko preselila? Čez kako leto, dve? .....midva imava lahko 5 otok in vsak svojo sobo .......tlaki se morajo kar nekaj časa sušiti,tko da cca.2 leti(več ne)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:38:24
|
|
|
|
Onasiss
|
PISKOT.... VSE NAJ NAJ....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:38:54
|
|
|
|
Urša08
|
Punce sedaj pa morm it, grem mal pospravit potem pa dobimo obisk
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:39:49
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ hvala vam za pestke,ker sem izpit NAREDILA! bRAVOOOOOOOOOOO.... Sem tok stiskala, da sem si 2 nohta zlomila
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2009 8:41:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:41:22
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa da se še malo pohvalim, danes sem se tehtala, ker me je zanimalo kolk sem dejansko shujšala in mi kaže -8,3kg sem ful vesela, ker sem se res mičkano kršila pa vseeno shujšala , zdej imam še več zagona Katjuša pridna si da vztrajaš, čestitke Kar tako naprej pa boš prišla do željene teže Se podpišem.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:41:44
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kolumbo a si lohk daš tisto zastavo nazaj..... Slovenija od kod elpote tvoje evo me bek z zastavo Ampak se ti ne premika.....
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2009 8:42:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:43:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kolumbo a si lohk daš tisto zastavo nazaj..... Slovenija od kod elpote tvoje evo me bek z zastavo kolumbo is back
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:44:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ hvala vam za pestke,ker sem izpit NAREDILA! bRAVOOOOOOOOOOO.... Sem tok stiskala, da sem si 2 nohta zlomila imaš zdej uržah da greš po nove nohte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:46:28
|
|
|
|
Ajvy
|
Čebela...čestitke za izpit!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:47:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Čebela...čestitke za izpit!!!! hvala ajvy
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:48:05
|
|
|
|
Ajvy
|
PIŠKOt....VSE NAJBOLJŠE !!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:51:18
|
|
|
|
piskot
|
jutro. hvala za cestitke. ampak moram nehat tapkat ker je ana pravkar na kuhinjsko mizo zlezla.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 9:07:13
|
|
|
|
baki
|
punce..a ste videle kaj se dogaja na preventu.jst mislim da lahko počasi pričakujem pošto da se mi prekine delovno razmerje.to sploh ni več res kakšne incidente majo.se bojo ja pobili.hvala bogu da sem v porodniški ker bi bla drgač živčna razvalina.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 9:37:40
|
|
|
|
Katjusa
|
Punce pošljite mi slikice za klolaž na bpkatja2@gmail.com s pripisom imena otročka in vašega nicka!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 9:40:33
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Piskot vse najboljše ob rojstnem dnevu. Veliko zdravja, družinske sreče, razposajenih trenutkov s tvojima sončkoma ter kako prespano noč. Lepo praznujte Piškot tudi od mene
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 9:41:35
|
|
|
|
Jutta
|
Čebela - čestitke za izpit!!!! Joj sem se šele zdaj spomnila, da sem po nezgodi z Vidom čisto pozabila na tvoje naloge... Oprosti, upam, da nisi zamerila.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 9:43:17
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro...mene mihailo heca..najprej ni hotel mleko piti po flaski ,zadnje dni pa je zacel vstajat ob 5h in je jokal ,ker je bil lacen...zvecer je pa pojedel kasico okrog 19h ampak ob 20h ni hotel zaspati kot je prej lepo...tko da sem mu vceraj zvecer ponudila mleko in ga je popil in takoj brez joka zaspal...zjutraj se je zbudil ob 5h mu dam mleko in sva spala do 8h mu bom pa mleko dajala ,ce ga spet hoce...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 10:02:33
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki punce..a ste videle kaj se dogaja na preventu.jst mislim da lahko počasi pričakujem pošto da se mi prekine delovno razmerje.to sploh ni več res kakšne incidente majo.se bojo ja pobili.hvala bogu da sem v porodniški ker bi bla drgač živčna razvalina. Ja baki sem že večkrat pomislila nate, ko sem gledala te stvari po TV. Res svin rija. Upam, da se bo enkrat za spremembo rešilo tako, da bo za delavce dobro.
< Sporočilo je popravil Jutta -- 9.12.2009 10:05:53 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......