Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:54:33
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem pozabila povedat, da zna Žiga sam iz flaške pit, mu jo ni treba več držat moj tudi, če je žejen :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:56:21
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 urša... tristan zvečer spije , drugače pa ob iz milerja tega prvič vidim... prvega...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 21:57:12
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dobra hudoooooooooo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 22:00:17
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan! Sm uzela Nalgesin , bučo mi bo raznesl....sm šla u štacuno in sm na parkingu obrnila ker mi je šlo dobesedno na ..... Popldne gremo k mojim po Miklavževa darila, midva pa en krog po štacunah pa na govorilne ure - če bom sloh spregovorila, ker sm še vedno besna ko . Zdej grem spat za eno urco, razn če ne poženete hulikopterja kaj pa je blo, mi nekaj dni manjka meni tudi, razen če ne misli tizga kriminalista?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 22:01:25
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 so me klicali z lip bleda.... VRATA SO TU !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 22:11:53
|
|
|
|
boma2
|
čer-.------- Zanima me eno vprašanje, če lahko... In sicer moj sinček že stoji ob opori in na vsak način ga hočem naučiti, da bi se sam usedel, pa se noče.. Recimo, če ga dam sedi kot pribit.. Če pa se slučajno prekucne in leži se pa ne zna ine ne zna pobrati, tako, da se usede, vsakič pa ko mu hočem pokazati, pa se dvigne v zrak, da stoji. Nimam pojma, meni se zdi, da bi se zdaj pa že moral sam usest.. :(
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 22:14:36
|
|
|
|
boma2
|
komentar.. :) čebel@.. Upam, da ti je dobr šlo... :) Katujša.. Upam, da boste kupili hiško... :) kolumbo.. upam, da sta se s tvojim zmenila... :) tamika.... za kopalnico... :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 22:15:59
|
|
|
|
boma2
|
sjmm... :) hvala za odgovor... jaz grem zdaj spat, ker ste vse ušle.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 8.12.2009 22:41:09
|
|
|
|
sjmm
|
Večerni pozdrav! Pri nas se je končno malo umirilo, tole boleznsko stanje pa res prinese kaos No, jaz sem imela nekaj računov in ponudb za pošlihtat, pa mal proklik prečekirat, sej se mi glih ni dal, a je blo nujno, zdej je pa tud fajn k je zrihtan. Je blo treba račune izdat, da bo valuta še letos Vidim, da ste že bol v počivalnih vodah...sej je prov..naš mali ima toook zamašen nos...joj, upam, da bomo kej spal...sem mu ga ful ščistla, se je tko jokal bošček....se mi je prov smilil, pol je pa kr zaspal No, še mal tuš, pa tv prečekiram, moj se je spet na kuhno spravu...je zdej 1 teden bla v mirovanju, so bli tud lambarji barve po sred...tko, da upam, da bo do božiča kej bol!! Grem še vse termuske s čajem nafilat...pol pa 5 minut sam zame...mogoče!? Pa lahko noč vsem skupaj, naj bo kar se da mirna!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 7:06:52
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro.....urša sem te prehitela .nik se je dons zbudo ob 5.30 .zdej ga morem naročit k zdravniku kr morema na kontrolo po bolnici.v petek.dons mam pa za kosilo čufte v omaki.sem jih že včeraj naredla.bravo zame
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 7:13:30
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 čer-.------- Zanima me eno vprašanje, če lahko... In sicer moj sinček že stoji ob opori in na vsak način ga hočem naučiti, da bi se sam usedel, pa se noče.. Recimo, če ga dam sedi kot pribit.. Če pa se slučajno prekucne in leži se pa ne zna ine ne zna pobrati, tako, da se usede, vsakič pa ko mu hočem pokazati, pa se dvigne v zrak, da stoji. Nimam pojma, meni se zdi, da bi se zdaj pa že moral sam usest.. :( boma kr pusti ga sej bo sam.ko si bo gor pršu kok se more zasukat se bo pa sam vsedu.eni so pač malo bol pozni.saj bo.sicer pa ne vem do kdaj morejo naredit določene stvari.nik je uglavnem hiter.ne fali mu več veliko da bo shodil.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 7:14:50
|
|
|
|
baki
|
urša kje pa si dons????a ti mali pusti spat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 7:17:36
|
|
|
|
baki
|
nik je barvico dobu pa je fulll dobra da je zdej čist plav okrog ust.smo jo že vzeli stran.vidim da mam samogovore.bom še pol kaj napisala ko se zbudite
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 7:17:56
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Sem že vse spisala pa mi je Žiga ugasnil računalnik . Zvečer je spustil dozo mleka in je blo treba koj zjutraj flaško dat . Sedaj je želodček napolnjen, plenička zamenjana in je čist zadovoljen. Baki glede sedenja ti ne znam svetovat. Dej povprašaj v petek svojo p kaj misli, al je to čist ok al je treba kej ukrepat. Kosilo bo pa mjami, jaz mam tud rada čufte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 7:19:56
|
|
|
|
Urša08
|
baki tuki sem sam tale rr mi šteka Mi je pustil spat do 20 čez 6
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 7:20:45
|
|
|
|
Urša08
|
Boma in baki se opravičujem, sem mal zamešala imeni . Je še zgodi, pa še nisem kavice popila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 7:21:53
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ čakamo na poročilo in na kavico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 7:23:40
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm uf kar tri bolančke maš doma za vse tvoje bolnike da gredo bacilčki stran. Držte se
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 7:26:59
|
|
|
|
Urša08
|
Piskot vse najboljše ob rojstnem dnevu. Veliko zdravja, družinske sreče, razposajenih trenutkov s tvojima sončkoma ter kako prespano noč. Lepo praznujte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 7:28:35
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Sem že vse spisala pa mi je Žiga ugasnil računalnik . Zvečer je spustil dozo mleka in je blo treba koj zjutraj flaško dat . Sedaj je želodček napolnjen, plenička zamenjana in je čist zadovoljen. Baki glede sedenja ti ne znam svetovat. Dej povprašaj v petek svojo p kaj misli, al je to čist ok al je treba kej ukrepat. Kosilo bo pa mjami, jaz mam tud rada čufte urša pa nimam jst problemov s sedenjem boma jih ima
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 7:28:47
|
|
|
|
Urša08
|
Juretu, Maju, Mihu ter Špeli vse naj naj za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 7:29:34
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Sem že vse spisala pa mi je Žiga ugasnil računalnik . Zvečer je spustil dozo mleka in je blo treba koj zjutraj flaško dat . Sedaj je želodček napolnjen, plenička zamenjana in je čist zadovoljen. Baki glede sedenja ti ne znam svetovat. Dej povprašaj v petek svojo p kaj misli, al je to čist ok al je treba kej ukrepat. Kosilo bo pa mjami, jaz mam tud rada čufte urša pa nimam jst problemov s sedenjem boma jih ima baki sej sem se koj opravičla sem zamešala , je tale jutranja ura še zgodnja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 7:29:50
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Piskot vse najboljše ob rojstnem dnevu. Veliko zdravja, družinske sreče, razposajenih trenutkov s tvojima sončkoma ter kako prespano noč. Lepo praznujte se podpišem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 7:31:40
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Sem že vse spisala pa mi je Žiga ugasnil računalnik . Zvečer je spustil dozo mleka in je blo treba koj zjutraj flaško dat . Sedaj je želodček napolnjen, plenička zamenjana in je čist zadovoljen. Baki glede sedenja ti ne znam svetovat. Dej povprašaj v petek svojo p kaj misli, al je to čist ok al je treba kej ukrepat. Kosilo bo pa mjami, jaz mam tud rada čufte urša pa nimam jst problemov s sedenjem boma jih ima baki sej sem se koj opravičla sem zamešala , je tale jutranja ura še zgodnja saj sem pol vidla ko sem že napisala.nam še možgančki ne delajo tk hiter
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 7:35:04
|
|
|
|
Urša08
|
Zdej morm pa Nejcu zajtrk narest, pa mal kuhno v red dat. Se še tipkamo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......