|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
8.12.2009 21:54:33   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sem pozabila povedat, da zna Žiga sam iz flaške pit, mu jo ni treba več držatuser posted image

moj tudi, če je žejen :)

boma2 :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
8.12.2009 21:56:21   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

urša... tristan zvečer spije user posted image , drugače pa
user posted image ob iz milerjauser posted image

tega prvič vidim...  prvega...

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
8.12.2009 21:57:12   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobrauser posted image user posted image user posted image

hudoooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
8.12.2009 22:00:17   
boma2

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan!

Sm uzela Nalgesin , bučo mi bo raznesl....sm šla u štacuno in sm na parkingu obrnila ker mi je šlo dobesedno nauser posted image .....
Popldne gremo k mojim po Miklavževa darila, midva pa en krog po štacunah pa na govorilne ureuser posted image - če bom sloh spregovorila, ker sm še vedno besna kouser posted image .

Zdej grem spat za eno urco, razn če ne poženete hulikopterjauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj pa je blo, mi nekaj dni manjka user posted image

meni tudi, razen če ne misli tizga kriminalista?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
8.12.2009 22:01:25   
boma2

so me klicali z lip bleda.... VRATA SO TU !!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
8.12.2009 22:11:53   
boma2
čer-.-------

Zanima me eno vprašanje, če lahko... In sicer moj sinček že stoji ob opori in na vsak način ga hočem naučiti, da bi se sam usedel, pa se noče.. Recimo, če ga dam sedi kot pribit.. Če pa se slučajno prekucne in leži se pa ne zna ine ne zna pobrati, tako, da se usede, vsakič pa ko mu hočem pokazati, pa se dvigne v zrak, da stoji. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nimam pojma, meni se zdi, da bi se zdaj pa že moral sam usest.. :(

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
8.12.2009 22:14:36   
boma2
komentar.. :)

čebel@.. Upam, da ti je dobr šlo... :)

Katujša.. Upam, da boste kupili hiško... :)

kolumbo.. upam, da sta se s tvojim zmenila... :)

tamika.... user posted image user posted image user posted image za kopalnico... :)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
8.12.2009 22:15:59   
boma2

sjmm... :) hvala za odgovor...

jaz grem zdaj spat, ker ste vse ušle.....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
8.12.2009 22:41:09   
sjmm
Večerni pozdrav!

Pri nas se je končno malo umirilo, tole boleznsko stanje pa res prinese kaosuser posted image user posted image

No, jaz sem imela nekaj računov in ponudb za pošlihtat, pa mal proklik prečekirat, sej se mi glih ni dal, a je blo nujno, zdej je pa tud fajn k je zrihtan. Je blo treba račune izdat, da bo valuta še letosuser posted image user posted image

Vidim, da ste že bol v počivalnih vodah...sej je prov..naš mali ima toook zamašen nos...joj, upam, da bomo kej spal...sem mu ga ful ščistla, se je tko jokal bošček....se mi je prov smilil, pol je pa kr zaspaluser posted image user posted image

No, še mal tuš, pa tv prečekiram, moj se je spet na kuhno spravu...je zdej 1 teden bla v mirovanju, so bli tud lambarji barve po sred...tko, da upam, da bo do božiča kej bol!!

Grem še vse termuske s čajem nafilat...pol pa 5 minut sam zame...mogoče!?

Pa lahko noč vsem skupaj, naj bo kar se da mirna!!!!!!!!!!!!!user posted image

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
9.12.2009 7:06:52   
baki
dobro jutro.....urša sem te prehitelauser posted image user posted image user posted image user posted image .nik se je dons zbudo ob 5.30user posted image user posted image user posted image user posted image .zdej ga morem naročit k zdravniku kr morema na kontrolo po bolnici.v petek.dons mam pa za kosilo čufte v omaki.sem jih že včeraj naredla.bravo zameuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
9.12.2009 7:13:30   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

čer-.-------

Zanima me eno vprašanje, če lahko... In sicer moj sinček že stoji ob opori in na vsak način ga hočem naučiti, da bi se sam usedel, pa se noče.. Recimo, če ga dam sedi kot pribit.. Če pa se slučajno prekucne in leži se pa ne zna ine ne zna pobrati, tako, da se usede, vsakič pa ko mu hočem pokazati, pa se dvigne v zrak, da stoji. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nimam pojma, meni se zdi, da bi se zdaj pa že moral sam usest.. :(

boma kr pusti ga sej bo sam.ko si bo gor pršu kok se more zasukat se bo pa sam vsedu.eni so pač malo bol pozni.saj bo.sicer pa ne vem do kdaj morejo naredit določene stvari.nik je uglavnem hiter.ne fali mu več veliko da bo shodil.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
9.12.2009 7:14:50   
baki
urša kje pa si dons????a ti mali pusti spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
9.12.2009 7:17:36   
baki
nik je barvico dobu pa je fulll dobra da je zdej čist plav okrog ust.smo jo že vzeli stran.vidim da mam samogovore.bom še pol kaj napisala ko se zbudite

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
9.12.2009 7:17:56   
Urša08
jutrouser posted image

Sem že vse spisala pa mi je Žiga ugasnil računalnikuser posted image . Zvečer je spustil dozo mleka in je blo treba koj zjutraj flaško datuser posted image . Sedaj je želodček napolnjen, plenička zamenjana in je čist zadovoljen.

Baki glede sedenja ti ne znam svetovat. Dej povprašaj v petek svojo p kaj misli, al je to čist ok al je treba kej ukrepat. Kosilo bo pa mjami, jaz mam tud rada čufteuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
9.12.2009 7:19:56   
Urša08
baki tuki sem sam tale rr mi šteka user posted image user posted image user posted image user posted image Mi je pustil spat do 20 čez 6user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
9.12.2009 7:20:45   
Urša08
Boma in baki se opravičujem, sem mal zamešala imeniuser posted image . Je še zgodi, pa še nisem kavice popilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
9.12.2009 7:21:53   
Urša08
čebel@ čakamo na poročilo in na kavicouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
9.12.2009 7:23:40   
Urša08
sjmm uf kar tri bolančke maš doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse tvoje bolnike da gredo bacilčki stran. Držte se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
9.12.2009 7:26:59   
Urša08
user posted image user posted image user posted image Piskot vse najboljše ob rojstnem dnevu. Veliko zdravja, družinske sreče, razposajenih trenutkov s tvojima sončkoma ter kako prespano noč. Lepo praznujteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
9.12.2009 7:28:35   
baki

jutrouser posted image

Sem že vse spisala pa mi je Žiga ugasnil računalnikuser posted image . Zvečer je spustil dozo mleka in je blo treba koj zjutraj flaško datuser posted image . Sedaj je želodček napolnjen, plenička zamenjana in je čist zadovoljen.

Baki glede sedenja ti ne znam svetovat. Dej povprašaj v petek svojo p kaj misli, al je to čist ok al je treba kej ukrepat. Kosilo bo pa mjami, jaz mam tud rada čufteuser posted image

urša pa nimam jst problemov s sedenjem boma jih ima

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
9.12.2009 7:28:47   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Juretu, Maju, Mihu ter Špeli vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
9.12.2009 7:29:34   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

jutrouser posted image

baki sej sem se koj opravičlauser posted image user posted image user posted image sem zamešala , je tale jutranja ura še zgodnja

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
9.12.2009 7:29:50   
baki

user posted image user posted image user posted image Piskot vse najboljše ob rojstnem dnevu. Veliko zdravja, družinske sreče, razposajenih trenutkov s tvojima sončkoma ter kako prespano noč. Lepo praznujteuser posted image user posted image user posted image
se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
9.12.2009 7:31:40   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: baki

jutrouser posted image

baki sej sem se koj opravičlauser posted image user posted image user posted image sem zamešala , je tale jutranja ura še zgodnja

saj sem pol vidla ko sem že napisala.nam še možgančki ne delajo tk hiteruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
9.12.2009 7:35:04   
Urša08
Zdej morm pa Nejcu zajtrk narest, pa mal kuhno v red dat. Se še tipkamo.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......