Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 7:55:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Piskot vse najboljše ob rojstnem dnevu. Veliko zdravja, družinske sreče, razposajenih trenutkov s tvojima sončkoma ter kako prespano noč. Lepo praznujte tle ni kej več dodat razn podpis..... lepo praznuj in imejte se radi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 7:55:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Juretu, Maju, Mihu ter Špeli vse naj naj za obmesečnico tudi od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 7:57:27
|
|
|
|
Katjusa
|
Dobro jutro..... evo mi smo pozajtrkovali. Florjan v vrtcu, Beni še spi, Možek v službi jst pa že perem stroj perila:) včaraj mi je moj pomagu kuhinjo v red spravit, sma kupla novo mizo in smo dal stekleno ven, zdaj smo kupli ful manjšo in za benija nov stol ker mi je iz prejšnega ven uhajal, ker ni bilo pasov......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:01:32
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:04:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ čakamo na poročilo in na kavico hvala vam za pestke,ker sem izpit NAREDILA!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:05:07
|
|
|
|
Katjusa
|
evo sem šla poslikat:) stol je ful fajn nastavljiv po višini in naslon gre naprej nazaj..... luštn in najbolj pomembno ima pasove:))) in še miza dosti manjša od prejšne:) tko da bomo mal lažje hodl okoli nje:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:06:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Piskot vse najboljše ob rojstnem dnevu. Veliko zdravja, družinske sreče, razposajenih trenutkov s tvojima sončkoma ter kako prespano noč. Lepo praznujte se podpišem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:06:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Juretu, Maju, Mihu ter Špeli vse naj naj za obmesečnico tudi od nas in od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:07:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ čakamo na poročilo in na kavico hvala vam za pestke,ker sem izpit NAREDILA! piflarka čestitke, tebi gre pa res kot po maslu tole ..... ful si pridna, vem kako je z malim otročkom in učenjem, sem dala tud to skos:) tak, da vse čestitke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:08:07
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo sem šla poslikat:) stol je ful fajn nastavljiv po višini in naslon gre naprej nazaj..... luštn in najbolj pomembno ima pasove:))) in še miza dosti manjša od prejšne:) tko da bomo mal lažje hodl okoli nje:) super stolčej in miza miza je čist dost velka za jest
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:08:12
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša........ za uspešen nakup
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:09:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ čakamo na poročilo in na kavico hvala vam za pestke,ker sem izpit NAREDILA! piflarka čestitke, tebi gre pa res kot po maslu tole ..... ful si pridna, vem kako je z malim otročkom in učenjem, sem dala tud to skos:) tak, da vse čestitke hvala hvala......se nisem skoraj nič učila ker je Hana imela vročino in je bila sitka tudi čez dan,tko da sem res full vesela da je za mano.......čakajo me še 3je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:12:52
|
|
|
|
Katjusa
|
sej miza se še raztegne na vsako stran za 20 cm za nas 4 je pa dost:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:15:14
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ čestitke so pestke pomagale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:16:42
|
|
|
|
Katjusa
|
da se še malo pohvalim, danes sem se tehtala, ker me je zanimalo kolk sem dejansko shujšala in mi kaže -8,3kg sem ful vesela, ker sem se res mičkano kršila pa vseeno shujšala , zdej imam še več zagona
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:16:55
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša super za nov stolček in mizo Punce ful mi je lepo brat kako pedenčkate stanovanje mi smo trenutno v fazi ko se nč ne dogaja.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:17:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ čestitke so pestke pomagale ja pestke ja, sej je rekla, da se ni imela časa učit. torej smo me zaslužne za tale izpit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:17:44
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa da se še malo pohvalim, danes sem se tehtala, ker me je zanimalo kolk sem dejansko shujšala in mi kaže -8,3kg sem ful vesela, ker sem se res mičkano kršila pa vseeno shujšala , zdej imam še več zagona Katjuša pridna si da vztrajaš, čestitke Kar tako naprej pa boš prišla do željene teže
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:18:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ čestitke so pestke pomagale so so....hvala hvala......vas bom v petek spet fehtala za pestke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:19:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa da se še malo pohvalim, danes sem se tehtala, ker me je zanimalo kolk sem dejansko shujšala in mi kaže -8,3kg sem ful vesela, ker sem se res mičkano kršila pa vseeno shujšala , zdej imam še več zagona Katjuša pridna si da vztrajaš, čestitke Kar tako naprej pa boš prišla do željene teže
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:19:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša super za nov stolček in mizo Punce ful mi je lepo brat kako pedenčkate stanovanje mi smo trenutno v fazi ko se nč ne dogaja. pri nas se skos kej dogaja ker jst sem obsedena s pohištvom in preurejanjem..... nonstop obračam karkoli se da..... in ful rada hodim po trgovinah s pohištvom..... če bi kdaj imela svojo hiško bo to luksuz.... cela bajta mi bo na razpolago za preurejanje in menjavanje sob pomoje bo vsaka 2-3 mesece spalnica v drugi sobi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:20:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ čestitke so pestke pomagale ja pestke ja, sej je rekla, da se ni imela časa učit. torej smo me zaslužne za tale izpit ......sem napisala da se SKORAJ nič nisem učila-sem si 1x prebrala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:21:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša super za nov stolček in mizo Punce ful mi je lepo brat kako pedenčkate stanovanje mi smo trenutno v fazi ko se nč ne dogaja. pri nas se skos kej dogaja ker jst sem obsedena s pohištvom in preurejanjem..... nonstop obračam karkoli se da..... in ful rada hodim po trgovinah s pohištvom..... če bi kdaj imela svojo hiško bo to luksuz.... cela bajta mi bo na razpolago za preurejanje in menjavanje sob pomoje bo vsaka 2-3 mesece spalnica v drugi sobi joj kje je pri nas še pohištvo? .......zdele sva aročila radiatorje in banjo,nasledna faza so tlaki in stopice(lesene)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:23:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša super za nov stolček in mizo Punce ful mi je lepo brat kako pedenčkate stanovanje mi smo trenutno v fazi ko se nč ne dogaja. pri nas se skos kej dogaja ker jst sem obsedena s pohištvom in preurejanjem..... nonstop obračam karkoli se da..... in ful rada hodim po trgovinah s pohištvom..... če bi kdaj imela svojo hiško bo to luksuz.... cela bajta mi bo na razpolago za preurejanje in menjavanje sob pomoje bo vsaka 2-3 mesece spalnica v drugi sobi joj kje je pri nas še pohištvo? .......zdele sva aročila radiatorje in banjo,nasledna faza so tlaki in stopice(lesene) sej to je tud luštno..... jst bi tud podne kr naprej menjavala..... mah jst sme čist zgrešila poklic... bo mogla bit kaka stilistka stanovanj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 9.12.2009 8:25:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša super za nov stolček in mizo Punce ful mi je lepo brat kako pedenčkate stanovanje mi smo trenutno v fazi ko se nč ne dogaja. pri nas se skos kej dogaja ker jst sem obsedena s pohištvom in preurejanjem..... nonstop obračam karkoli se da..... in ful rada hodim po trgovinah s pohištvom..... če bi kdaj imela svojo hiško bo to luksuz.... cela bajta mi bo na razpolago za preurejanje in menjavanje sob pomoje bo vsaka 2-3 mesece spalnica v drugi sobi joj kje je pri nas še pohištvo? .......zdele sva aročila radiatorje in banjo,nasledna faza so tlaki in stopice(lesene) sej to je tud luštno..... jst bi tud podne kr naprej menjavala..... mah jst sme čist zgrešila poklic... bo mogla bit kaka stilistka stanovanj je luštno,ker delaš zase in komej čakam da se preselimo tja .....sej si še lahko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......