|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
8.12.2009 21:07:40   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

joj user posted image jest sem bila pa ze tako vesela, da sem mogoce pogruntala foro... no ja... upanje ostaja user posted image

oprosti nisem ti htela pokvarit veseljauser posted image . Ti se le veseli. Nekaj sem zakvačkala.user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
8.12.2009 21:08:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

aglaia - midva bova še malo počakala.user posted image  More bit otrok tok velik, da bo rožce metal user posted image
Drugače je pa ta hoja v hrib taka - to je tekoča preproga za tek, kjer si naštimaš naklon. In potem si jaz naštimam ene 12% klanec in hodim hitro hojo. Se kar fajn zmatraš.
Hvala za bušija user posted image - sem imela pa tudi jaz mišelinko prej. Če drugje ne, je bilo na bušiju zmeraj nekaj oblogice. To je za varnost pred utopitvijo user posted image .  
Aja, glede vozička, ja bova vzela Jane, samo po novem letu. Pa še malo čakam, da izvem, kaj ima dete med nogamiuser posted image

Joj punce, meni nekaj sploh ne gre v glavo. Lansko leto sem bila razrednik eni kar problematični punci, ki letos ponavlja letnik. Včeraj pa mi je povedala, da je noseča. Me je skor kap zadela. In potem cele dneve študiram o tem. Se je pa odločila, da otroka obdrži.
No, pa nisem edina nosečka na šoli user posted image

O mali/mala bo rozice metal. No, potem morata pa se hitro enega narediti, da bo se prstane nosil. To je ful lustno. No, nama so vsi rozice metali. Imam pa jaz mlajsi sestrici, ki sta stari 2,5 in 7 let pa nista hoteli biti ne flower girl ne ring barrier (oh, ne vem kako se rece, tisti, ki nosi prstane, ceprav bi to naj bil mali fantek). Sta rekli, da bosta imeli potem ful dela na poroki, onidve pa v soboto ne moreta delati, ce hoceta ponoci plesati. Whatever user posted image

Glede te tvoje nosece ucenke pa ... jaz ne vem no, meni se itak zdi, da je spet ful moderno, da so mlade (mlajse) mamice. Dobro, pri nas je Nincy sorazmerno mlada, ampak tudi ostale se mi ne zdijo toliko stare. Sva ze midve med starejsimi user posted image
Te punce, ki pa so problematicne pa tako ves, da nimajo urejenih razmer, da ne vejo kaj je varna spolnost in da nosecnost ni nekaj presenetljivega. To pa, da otroka obrdzi pa je bolj ali manj iz egoisticnih razlogov, ce mene vprasas in smilijo se mi take punce. Ok, ce se bo zaradi tega spravila k sebi ampak bojim se, da gremo tudi pri nas po poti Velike Britanije, kjer imajo otroci otroke, ker dobijo dovolj veliko dodatkov in pomoci. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4477
8.12.2009 21:08:31   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: memole

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

memole mene sigurno ne prekašaš v kguser posted image

cojka lepo da ste me pogrešale saj jaz vas tudi. Kaj si se odločila za tisti voziček kaj sve zadnjič gledali ali si že kaj novega našla??

No koliko kg imaš ne vem!
Jaz sem drugače mislila na pridobljene v nosečnosti!user posted image user posted image

+8kguser posted image .
zdaj pa kepica joka od veseljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi bebika brca pa dvignem majčko, pa vidim kak mi trebušček skačeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
8.12.2009 21:09:54   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

joj user posted image jest sem bila pa ze tako vesela, da sem mogoce pogruntala foro... no ja... upanje ostaja user posted image

Bolje, da vedno preden klikneš Potrdi, pritisneš Ctrl + A in nato Ctrl + C in če ti potem noče poslat, odpreš nov odgovor in samo prilepiš prej napisano. No, lahko je govorit, jaz točno vem to pa ga vseno zbiksam in kar pritisnem Potrdi in mi je danes spet vse zginilo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne bom nic drugega rekla, kot samo sedi 5 ....hahahaha user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4479
8.12.2009 21:10:58   
neka_noč
Aglaia mali ni še zdrav, je pa na dobri poti. Je ravno tako živ kot če mu ne bi bilo nič, a ga ne smem še dati v vrtec, ker lahko ponovno kaj stakne... user posted image  
Sem bila v Atlantisu, ja. Končno. Mi je uspelo zadnji trenutek in sem prišla z zamudo.
S Katarino (vaditeljico) se navadno dobiš pol ure prej, da ti določene zadeve razloži, ter, da izpolniš vprašalnik. Samo to. Nič posebnega.
Bom pa vesela tvoje prisotnosti. Lahko bi se kaj prej dobili in plavali, se masirali na "mehurčkih" user posted image user posted image user posted image . Sporoči, če prideš in kdaj. Sama bom najverjetneje hodila ob sredah.

Marjanaj kje pa si bila? Spredaj ali zadaj (zraven mene) ko smo vadili? Katera si? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4480
8.12.2009 21:11:59   
memole
Aglaia ja se še spomnim kako je bilo!
Vsa napeta da ne bo šlo kej narobe da bo vse tako kot sem si zamislila!
Pol še vreme ga je fajn sralo na trenutke!
Na koncu se je pa vse ok izteklo no razen farja ki je mal zabluzu pa še na dan poroke ko smo prišli je sedel v gostilni!user posted image user posted image user posted image
To je edina stvar ki bi jo pri moji poroki spremenila!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
8.12.2009 21:14:27   
neka_noč
Sva ze midve med starejsimi user posted image

Se ne strinjam. Mislim, da vaju prekašam... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 21:16:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4483
8.12.2009 21:17:00   
marjanaj
neka_noc te naslednjic pocukam... user posted image ker sem bila zadnjic kar nekam odsotna, se s prijateljico nisva nic klepetale... to je pa tako, ce je glava polna user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
8.12.2009 21:17:19   
Anonimen
Ja itak neka noc!! Ful dobro, bova prej (ali pa potem) se malo trackale v bazenu. To bo ful plavanja ... user posted image

A ti bos samo ob sredah hodila? Saj se bomo se prej kaj vidle, oziroma ti bom pisala, preden bom prisla na vadbo, ok? Marjanaj, kako pa ti hodis? 2x na teden?

Bogi tvoj mali neka noc. To je shit, ko imas vec otrok in potem hitro kaj prinesejo domov pa med sabo potalajo. No, saj bo potem zdrav do aprila, da bos sla v miru v porodnisnico. Od kolega zena je ze cez rok in je tako zbolela, da se boji iti rodit, ker misli, da ne bo mogla pritiskati, ker jo vse boli. Reva boga.

Ej, kepica to ti prav vidis kako se ti premika? Meni pa to ni neka najboljsa stvar na svetu ko brca. Bom verjetno jokala od bolecine, ne od silne prevzetosti. Jaz sem si tudi predstavljala, da je to kot dar iz nebes ko se otrok premakne. Mislim ja, saj je ok, vse lepo in prav in custveno in to, ampak pase pa ne. No, al sem pa spet jaz cudna. Nic novega user posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 4485
8.12.2009 21:18:54   
Marjana Simonič
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Ko sem še zjutraj tako pametovala o priimku - zdaj bo imel/a 100% atijevega, saj se ženivauser posted image Danes me je zaprosil,

Lepo boditeuser posted image

Čeeeeeeeeestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaam !!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
8.12.2009 21:20:53   
Kepica83
cojka probaj user posted image

a se je kateri že pokazala linea negra?

Neposredna povezava do sporočila: 4487
8.12.2009 21:25:06   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Ej, kepica to ti prav vidis kako se ti premika? Meni pa to ni neka najboljsa stvar na svetu ko brca. Bom verjetno jokala od bolecine, ne od silne prevzetosti. Jaz sem si tudi predstavljala, da je to kot dar iz nebes ko se otrok premakne. Mislim ja, saj je ok, vse lepo in prav in custveno in to, ampak pase pa ne. No, al sem pa spet jaz cudna. Nic novega user posted image

Ja prav trebušček ven skoči ko brcne. To sem zdaj prvič vidla. Meni je full lepo. Pa tudi brcike so mi nekaj najlepšega. Kaj tako lepega še nisem doživela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
8.12.2009 21:27:01   
Anonimen
Cojka, saj to sem mislila, da je Nincy posebne vrste punca in ni pomembno da je se tako mlada. Pri kaksnih pa prav vidis, da so se cisti otroci in imajo potem svoje otroke in to je ena cista zalost. Stresirana in nedorasla mama in nesrecen otrok in potem vidis sceno v trgovini pa "vzgojne" klofute itd. Ampak glavno, da so one srecke nosecke user posted image

Zdaj pa pojdi delat, da bos res tega strokovca naredila. Ne bos se pripravljala z malim piskotkom v narocju. Aja, ne vem ce sem ti povedala. Zgleda, da se bova v Tacen selila. V tiste novogradnje. Sicer bova bankrotirala, ampak ok. Bo pa lepo. Pa najino. user posted image

Potem se bom pa samo po Nemski do slascicarne pripeljala. Pa bomo setkale. Ti. neka noc in jaz. In mali zemljani v iber kul vozickih user posted image

Neka noc, ne seri. Ti bi le rada bla stara, a ne? Saj smo te vidle, nimas se kaj za pritozevati user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4489
8.12.2009 21:29:57   
Di_Di
Ejla čaw punce.. vvsake tolko pošlikim gor in preberem kej, za piasanje sem pa mal lena te dni.

Čeprav sem se trudla in pazla da ne zbolim, sem od sinoči cela smrkav no ja bolje to kot da se mi vse zadržuje not in mi glava poka po šivih. Kljub prehladu in slabemu vremenu sem prav happy kot prvo moj danes veselo brca ( v preteklih dneh ni bil tko aktiven kot danes, zgleda da se je že nalezu lenoritisa po mami  ) pa še 21. teden smo dopolnili no in ratal mi je narest izpit iz informatike, sem že skor mislila da ga bom padla oz komaj, komaj nardila.. pa sem sama sebe presenetla in 8 dobila jaz.

Kar se tiče kil sem šla jaz sam za 2kg gor  (za 1x) tolko kolikor sem izgubila v teh 21ih tednih.
Sem pa danes klicala za materinsko šolo... prvo sredo v februarju bova šla nič prej

izgubljena ovčka eheh si me pošteno nasmejala sploh z unim delom o pelenicah ma si faca.
katy čestiteke za in pa dobro opravljen pregled Sem vesela tudi, da se ti je postlca dvignila! ZA jutri pa držim pesti
taly tebi pa iskrene čestitke za
marjana sam da ste se pozdravili
aprilčica čestitke za zaroko super, super
oooo kepica.. lepo da si se oglasla in čestitke za pregled

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
8.12.2009 21:30:18   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Ja prav trebušček ven skoči ko brcne. To sem zdaj prvič vidla. Meni je full lepo. Pa tudi brcike so mi nekaj najlepšega. Kaj tako lepega še nisem doživela.

Ooo, kako lepo to predstavis. Bravo za tvoje dete nogometasko! user posted image
A pa te nic ne boli? Al pa ti je takoj lulat? user posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4491
8.12.2009 21:32:03   
Di_Di
no po treh poskusih mi je le ratalo odposlat sporočilo... žal smeškotov spet ni upoštevalo user posted image

kaj je narobe s to RR da tolko šteka??? verjetno preveč tipkamo user posted image

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
8.12.2009 21:32:09   
Kepica83
nič ne boli. Boli edino ko me brca v mehur ali pa včasih direkt skače po mehurju. Ja takrat morem takoj lulat.. če je seveda mogoče. Pol pa par kapljic priteče pa konec.user posted image user posted image  no in to vajo ponovimo kakih 3-4x za poredoma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
8.12.2009 21:43:00   
Anonimen
Aaa, vidim, da je treba takoj odgovarjat, drugace cist zadaj ostanem user posted image

Kepica, potem pa to ful dobro nacila na mehur. In kaj je potem po 3x ali pa 4x? Gre malo spat, ker je utrujen/a? user posted image

Ne vem no, meni to ne pase glih najbolj. Mogoce mi pa se bo. Bom sporocila user posted image

Ves kaj sem prebrala, ko si glih sprasevala? Da je linea negra bolj pogosta pri tistih, ki imajo temnejso polt. Pri svetlejsih se ne vidi tako in se rece linea alba. In da pri nekaterih to nikoli ne gre stran in da se piri nekaterih niti ne pojavi. In da pojavnost oziroma ne pojavnost povezujejo z kolicino inzulina v telesu oziroma z nejemanjem folne kisline.

Ampak tiste, ki jo imate. Se ena o spolu:

Linea negra has a myth associated with it as well. It is an oldwives’ tale that if the linea negra stops at the belly button, the woman is having a girl, and if it goes all the way to the bottom of the rib cage then the woman is having a boy.

No, kaj pravite? Meni so te napovedi o spolu ful smesne user posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4494
8.12.2009 21:44:41   
Kepica83
Aglaia daj prevedi mi to angleškouser posted image

pol ko grem 3-4x se ponavadi že brce preusmerijo drugam. npr. v rebrauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
8.12.2009 21:45:01   
ela24
Ojla!
Marjanaj brez skrbi glede parkiranjauser posted image Ko sm ga jaz prvič peljala, se mi je tudi zdel gromozanski. 2,3x pol pa se že navadiš. Prej sm mela karavana, tako da mi je zdaj še lažje ker je višji in je boljša vidljivost. Jaz sm se sicer odločala bolj med višjimi modeli (qushqai, ford kuga), ampak glede na velikost imajo ful male prtljažnike, tako da jaz sm že naprej razmišljala o tem, da bo treba placa ko bouser posted image  in se pol odločila po funkcionalnosti in malo manj po  všečnostiuser posted image
Mi smo pa danes končno pričeli z urejanjem novega stanovanja. Oz. so začeliuser posted image  Saj je že čas glede na to koliko bo dela. Kljub temu, da je novo so mi bile neke razporeditve tako butaste, da smo danes polovico sten ven vrgli. Sm šla malo pogledat, pa so se norca delali fantje, da glede na moje želje še čudno da je kaj not ostalo. Saj sm res malo čudna. Zdaj imava 50m2, pa greva na 110m2, pa se mi zdi vse premalouser posted image  Saj če ne bi blo treba delovne sobe, bi mi šlo čisto super skozi, ne vem kam jo naj stiščim.. Glede na to,  da pa imava oba tako delo, da so skozi neki papirji doma, pa ne vem kako bi to bilo v dnevni..?
Kako ve to prakticirate? Imate poseben prostor?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
8.12.2009 21:46:25   
neka_noč

nič ne boli. Boli edino ko me brca v mehur ali pa včasih direkt skače po mehurju. Ja takrat morem takoj lulat.. če je seveda mogoče. Pol pa par kapljic priteče pa konec.user posted image user posted image  no in to vajo ponovimo kakih 3-4x za poredoma.

Se podpišem... user posted image user posted image user posted image   Ali pa teče čisto počasi, lulat pa tako tišči, kot da bo mehur eksplodiral! user posted image

Neka noc, ne seri. Ti bi le rada bla stara, a ne? Saj smo te vidle, nimas se kaj za pritozevati

Saj se nočem, a me je včeraj "stisnilo" v Atlantisu, ko me je vprašala za starost ... čez en mesec jih dopolnim 36! Hallo?!
Sem pa izvedela, da je noseča ena poznana, za katero smo vsi mislili, da je stara krepko čez 40 , izvedla sem, da jih ima 39, je planirala user posted image   in me je skoraj kap. Pa ne zaradi let ali karkoli drugega, temveč ravno izgleda.
Ne, saj se ne pritožujem. Imam se za nič prestaro. Sem ravno prav stara, le včasih kdo malo čudno pogleda - mislim, da ne izgledam 36 ampak manj. (Še vedno gojim otroka v sebi. user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
8.12.2009 21:50:56   
Anonimen
A se hecas al ti res prevedem? Pravijo, da ce gre ta crta samo do popka potem je puncka, ce gre pa po celem trebuhu do reber, bo pa fantek. Na kratko. Kaj mislis? Narediva malo raziskavo? user posted image

O madonis, ta tvoj naseljenec je pa divji! Koliko pa imas ti placa, da se tako sprehaja po tvojih notranjih organih? Haha, jaz si to res malo tko predstavljam, da malo hodi okoli po notranjosti pa si ogleduje. Kot mi, ko gremo kam kot turisti user posted image

Ok, pretiravam. Ful je kul to, da ga tko cutis in da ga lahko pobozas. Jaz bi se mogla po celem trebuhu bozati (pa se malo po hrbtu pa po joskah), da bi jo za ziher pobozala, ker res ne vem kje se potika trenutno user posted image

Eh, grem jest. Ne pa da tu bedarije pisem user posted image Potem se bom pa cudila od kje kilogrami ...

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4498
8.12.2009 21:51:29   
neka_noč
Kako ve to prakticirate? Imate poseben prostor?

Ja, utility. Zaenkrat. Bomo pa gradili (nad delavnico) pisarne in bo potem tam "papirnata vojna".
Kljub vsemu, pa se še vedno papirji "nabirajo" v kuhinji na mizi (imamo veliko mizo in je to potuha), ter tudi na okenski polici (da moti in potem uredim user posted image ) . Mislim, da se papirjem nikoli ne ogneš v celi meri. Pisarna gor, pisarna dol - kot tudi poseben prostor. Utility ali pa kaj drugega. Žal. Tako je pri nas. Pa imam rada red....  Ni pomoči... Žal.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
8.12.2009 21:54:26   
neka_noč
Grem v horizontalo... Moram jutri prej vstati.  Upam, da ne natipkate preveč . user posted image Uživajte v klepetu!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Plenice
ammam

Uporabljate pralne plenice ali za enkratno rabo?

pralne plenice (17%)

za enkratno rabo (83%)

Število vseh glasov: 173

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!