|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
8.12.2009 19:10:37   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Čestitke za preglede, morfologije in user posted image ali user posted image user posted image user posted image

Ko sem še zjutraj tako pametovala o priimku - zdaj bo imel/a 100% atijevega, saj se ženivauser posted image Danes me je zaprosil, za drugo pa še ne veva, čakava, da bo nori december mimo, potem pa upam, da bom na rit stlačila vsaj kako normalno oblekouser posted image

Lepo boditeuser posted image

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!user posted image user posted image

ČESTITKEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
8.12.2009 19:17:45   
Anonimen
Danes me je zaprosil.

user posted image user posted image ČESTITAM! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4452
8.12.2009 19:19:23   
Anonimen
glede primka smo se mi že tudi odločili,prva hči ima atijovega ,tudi druga bo imela...saj se imama namen drugo leto poleti poročiti...nekaj me še zanima ...na seznamu za dojenčka za iz bolnice,piše da se rabijo tri tetra planice .to so navadne in ena povijalna,poleg pamperske....a je treba poviti tudi z navadnimi prosim za nasvet..če ima katera bolj sveže novice...lp....

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4453
8.12.2009 19:21:46   
Anonimen
Aprilčica 10 čestitke   ......veliko sreče....lp...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4454
8.12.2009 20:10:09   
memole

Čestitke za preglede, morfologije in user posted image ali user posted image user posted image user posted image

Ko sem še zjutraj tako pametovala o priimku - zdaj bo imel/a 100% atijevega, saj se ženivauser posted image Danes me je zaprosil, za drugo pa še ne veva, čakava, da bo nori december mimo, potem pa upam, da bom na rit stlačila vsaj kako normalno oblekouser posted image

Čestitke!
Pa lepe priprave na poroko ti želim ko boš začela!user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 20:11:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4456
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 20:13:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4457
8.12.2009 20:14:04   
nejanejc
hejla!

Cestitke za zaroko aprilčica!

Pa cestitke za preglede in puncke in fantke...

Jst morem probat hlace, ki sem jih dobila od sodelavke, pa pol grem v nakup kaksnih novih... Sej velik ne rabim, ko nisem v kaki taki sluzbi, da morem bit zlo urejena :)

Me pa daje zadnji teden nek cuden prehlad, skoz na lekadolih zjutraj, pol ko popustijo se pa slabo pocutim, mal mam glavo tezko, pa po grlu praska...

O plenicah pa se nimam pojma, baje da se dobre dobijo v mullerju mi pravi sodelavka :)

O, se ena lepa novica, sodelavc je dobil danes sina Gala  :) Jupiiiiiiiiiiiiiii

Lep vecer

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
8.12.2009 20:14:16   
Wannabemommy

To jaaaaaaaaaaaaaaaa, čestitkeuser posted image user posted image user posted image , pa da bodo priprave na poroko čim bolj gladko stekle.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
8.12.2009 20:15:27   
memole
Čer!

Jaz sem doma!
Večerjo sem tudi že pojedla!

Pa ve kako ste?

Čestitke za preglede in spole!user posted image user posted image

Jaz komaj čakam petek ker imam pregled!
Eh kilogrami jaz vas kar prekašam s tem!
Jem ne ful ker pojem samo zajtrk in večerjo kadar delam popoldan ko sem zjutraj pa zajtrk,kosilo in večerjo!
Eh bo že bomo pa potem hujšali!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
8.12.2009 20:20:15   
Kepica83
memole mene sigurno ne prekašaš v kguser posted image

cojka lepo da ste me pogrešale saj jaz vas tudi. Kaj si se odločila za tisti voziček kaj sve zadnjič gledali ali si že kaj novega našla??

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
8.12.2009 20:21:24   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

glede primka smo se mi že tudi odločili,prva hči ima atijovega ,tudi druga bo imela...saj se imama namen drugo leto poleti poročiti...nekaj me še zanima ...na seznamu za dojenčka za iz bolnice,piše da se rabijo tri tetra planice .to so navadne in ena povijalna,poleg pamperske....a je treba poviti tudi z navadnimi prosim za nasvet..če ima katera bolj sveže novice...lp....

Mislim da te nisem glih razumela, ampak..... Prvo pride pampers ( če si se odločla za te) , pol pa maš navadne plenice in povijalno na vrh za povijanje na široko, zaradi kolkov, vsaj zdi se mi da je tako,.....user posted image  Sem se v šoli to učila , ma se mi zdi da je tak. Mamice z izkušnjami popravite meuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
8.12.2009 20:22:39   
nejanejc
ja o hrani in gibanju....

jst premal delam na gibanju, upam, da se bom pozdravla in mela potem vec energije pa spet kaj v tej smeri nardila....

nazadnej sva hodila malo v Avstraliji, oziroma Tasmaniji, sam dalec od vsega kar smo prej poceli...

ampak bomo spet prsli na svoj racun upam, letos smucanje odpade, bo treba kaj drugega naumit :)

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 20:25:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4464
8.12.2009 20:31:08   
Anonimen
Jaz sem prav zastopila ,sam ta seznam je bolj čuden...ko smo ga dobile hvala...

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4465
8.12.2009 20:37:37   
Anonimen
Hej punce.

Spet smo tam ... cveke user posted image

Aprilcica, cestitam za zaroko in poroko!! Ful dobro. Ce rabis kaksen nasvet samo vprasaj. Jaz (in memole pa verjetno se kaksna) sva se cist svezi v tem. Joj, memole, se spomnis kako si se pocutila letos, ko si planirala poroko? Ooo, jaz kar malo pogresam.
Pa ce rabis kaksen nasvet glede samega obreda pa zurke in podobnega kar reci. Midva sva imela wedding plannerja pa tudi sama se poslovno ukvarjam z organizacijo dogodkov, kongresov, sejmov itd. tako da poznam kar nekaj gostiln in cvetlicarn in tega. Saj ne vem iz kje si. Ce si iz Ljubljane, se toliko boljse. No, pa ce mislita sploh imeti zurko ali bosta bolj kot kepica, ki, ce se ne motim, je rekla, da se gresta samo ozenit in mir. Aprilcica, na mojem fb si lahko pogledas tudi par profesionalnih slik in dva videa od najine poroke. Madonis, zdaj sem pa ze cist nostalgicna user posted image

Cojka, zdaj si pa ti na vrsti. Vila Bled je ful lepa za porocit ... user posted image
Ej, kako zgleda ta hoja v hrib na traku? Mah, ti si cist prevec sportna. Pa ful imas lusten trebuscek. Koncno je malo zrastel. Ah, to ste ve, ki nimate nic podlage spodaj user posted image

Neka noc, je mali zdrav? Kako je blo na plavanju? Kaj pa se je treba s to vaditeljico Katarino zmeniti? No, jaz bom naslednji petek ginekologa vprasala kaj misli o plavanju pa se vam bom tudi verjetno pridruzila. Saj se ravno 20 obiskov imam, potem pa bo pocasi treba iti rodit user posted image

Cojka, a bosta narocila Jane na o-baby al ga bosta kupila? A je kera gledala Implast? Ful so poceni pa kar se barv in vzorcev tice so najlepsi med vsemi. Ampak so iz Poljske ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4466
8.12.2009 20:44:51   
Kepica83
cojka hja verjetno bova res tega kupila. Meni je svetoven celoten komplet.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 20:47:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4468
8.12.2009 20:48:56   
marjanaj
ela24 user posted image he he he si se potem ze navadila parkiranja? Hmmm.... vaja dela mojstra, a ne? user posted image

imena... jaz si skoraj ne upam premisljevat o imenih. Kaj pa ce najdem kaksnega, ki mi bo zelo vsec, potem se ga bom pa do aprila ze navelicala user posted image kaj pa potem user posted image

za plenice se pa strinjam, da so iz Mullerja najboljse. Vsekakor njihova lastna znamka, ki je res odlicna, user posted image cenovno primerna in jaz jih ze vsa leta kupujem in nosim sestri in svakinji. Ce pa ima katera namen kupovati Pampers, je pa res, da jih Muller uvaza iz Nemcije in Avstrije, med tem ko Mercator, Spar in podobne trgovine uvazajo vse iz vzhodne evrope (Poljska, Madzarska) in se zelo pozna na kvaliteti...

dacy user posted image jaz sem rekla skoraj isto: prvo je bila spanska gripa, potem pticja, zdaj prasicja, naslednja bo verjetno pasja (sem jaz rekla user posted image )... in za vsako je je cela norisnica... koliko pa ljudje umirajo zaradi navadne gripe pa nihce ne pove, ker je to nekaj cisto obicajnega... Torej cepljenje -> jaz nikoli! user posted image

katy83 cestitam za user posted image user posted image Timotej je najbolj lusno ime... jaz sem imela nekaj izpeljank tega imena, ampak mojemu ni tako vsec to ime user posted image in se morava za novega zmeniti...

Aglaja za kartico pa samo reci, ni problema...

aprilčica10 user posted image user posted image user posted image joj kolk lepo.... ves kako je prijetno ko planiras... joj jaz bi sla se enkrat cez vse to nacrtovanje poroke...user posted image

neka_noc ja sem bila, se mi je zdelo da si ti, nisem pa bila prepricana, ker so bile do sedaj druge punce in v ponedeljek nisem v bistvu nobene poznala... pa se cisto sem bila zmedena in moj me je nekaj razjezil in sem bila bolj odsotna user posted image prevec stvari se po glavi mota user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
8.12.2009 20:52:06   
marjanaj
sem ugotovila mogoce kaj je fora, da zgine vse kar napisete... user posted image ce v istem okencu pritisnes Potrdi, potem napise "we are sorry...." bla bla bla... ce pa najprej pritisnes Predogled in nato iz tistega okencka Pošlji sporocilo, pa je ok user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
8.12.2009 20:56:01   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

sem ugotovila mogoce kaj je fora, da zgine vse kar napisete... user posted image ce v istem okencu pritisnes Potrdi, potem napise "we are sorry...." bla bla bla... ce pa najprej pritisnes Predogled in nato iz tistega okencka Pošlji sporocilo, pa je ok user posted image

Žal ne vednouser posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
8.12.2009 21:00:01   
marjanaj
joj user posted image jest sem bila pa ze tako vesela, da sem mogoce pogruntala foro... no ja... upanje ostaja user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
8.12.2009 21:03:26   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

memole mene sigurno ne prekašaš v kguser posted image

cojka lepo da ste me pogrešale saj jaz vas tudi. Kaj si se odločila za tisti voziček kaj sve zadnjič gledali ali si že kaj novega našla??

No koliko kg imaš ne vem!
Jaz sem drugače mislila na pridobljene v nosečnosti!user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 21:04:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4474
8.12.2009 21:05:13   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

Mislim da te nisem glih razumela, ampak..... Prvo pride pampers ( če si se odločla za te) , pol pa maš navadne plenice in povijalno na vrh za povijanje na široko, zaradi kolkov, vsaj zdi se mi da je tako,.....user posted image  Sem se v šoli to učila , ma se mi zdi da je tak. Mamice z izkušnjami popravite meuser posted image

Ja najprej daš al pampers al kero drugo potem pa na vrh še une za široko povijanje torej tetra plenice!user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

koliko otrok?
klavdijakauran

Koliko otrok si želite??

1 (7%)

2 (35%)

3 (45%)

4 (7%)

5 (3%)

ali več kot 5 (4%)

Število vseh glasov: 1322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!