Anonimen
|
Hej punce. Spet smo tam ... cveke Aprilcica, cestitam za zaroko in poroko!! Ful dobro. Ce rabis kaksen nasvet samo vprasaj. Jaz (in memole pa verjetno se kaksna) sva se cist svezi v tem. Joj, memole, se spomnis kako si se pocutila letos, ko si planirala poroko? Ooo, jaz kar malo pogresam. Pa ce rabis kaksen nasvet glede samega obreda pa zurke in podobnega kar reci. Midva sva imela wedding plannerja pa tudi sama se poslovno ukvarjam z organizacijo dogodkov, kongresov, sejmov itd. tako da poznam kar nekaj gostiln in cvetlicarn in tega. Saj ne vem iz kje si. Ce si iz Ljubljane, se toliko boljse. No, pa ce mislita sploh imeti zurko ali bosta bolj kot kepica, ki, ce se ne motim, je rekla, da se gresta samo ozenit in mir. Aprilcica, na mojem fb si lahko pogledas tudi par profesionalnih slik in dva videa od najine poroke. Madonis, zdaj sem pa ze cist nostalgicna Cojka, zdaj si pa ti na vrsti. Vila Bled je ful lepa za porocit ... Ej, kako zgleda ta hoja v hrib na traku? Mah, ti si cist prevec sportna. Pa ful imas lusten trebuscek. Koncno je malo zrastel. Ah, to ste ve, ki nimate nic podlage spodaj Neka noc, je mali zdrav? Kako je blo na plavanju? Kaj pa se je treba s to vaditeljico Katarino zmeniti? No, jaz bom naslednji petek ginekologa vprasala kaj misli o plavanju pa se vam bom tudi verjetno pridruzila. Saj se ravno 20 obiskov imam, potem pa bo pocasi treba iti rodit Cojka, a bosta narocila Jane na o-baby al ga bosta kupila? A je kera gledala Implast? Ful so poceni pa kar se barv in vzorcev tice so najlepsi med vsemi. Ampak so iz Poljske ...
|