|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
8.12.2009 13:50:19   
dacy
heheheh ovcka prav fajn si me nasmejala s tvojimi kilogrami user posted image user posted image user posted image
... jaz sem na zadnjem pregledu imela samo +1,5 kg ,ampak to v bistvu zato ker se zdaj bruham...

Kar se plenic tice, pa sem ze od marsikoga slisala da so prijetno preseneceni nad hoferjevimi plenicami... baje sploh niso slabe ... kolegica naprimer tamali pampers sploh ni smela oblect, je tamala takoj imela vneto kozo, so ji pa zato od hoferja plenicke ful odgovarjale in so baje cist dobre user posted image ... jazza zdaj se ne razmisljam o plenicah user posted image , se je predalec do njihove uporabe user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
8.12.2009 13:58:23   
katy83
pozdravljene punce.

evo mene z morfologije. Z dragim sva v takih rožicah, kot takrat, ko sva test naredila, pa je pozitivno pokazalo. user posted image

Skratka, z user posted image  je vse ok (glavica, mehur, želodec, hrbtenica, pač to kaj gledajo), veliki smo okoli 26cm, težki pa 450g. user posted image   No, potem pa naju je vprašala, če želima za spol vedet. Ja, valda, če sma tak radovedna, da joj. In nama teta ginekologinja pove, da bo user posted image . Najprej sem bila kar malo v šoku, ker sem pupiko pričakovala, potem pa kot strela z jasnega full v smeh in fuuuuuuuul vesela. user posted image   Ja, slikali smo pištolco, tako da imamo dokaz. user posted image  
Sem pa bila na pregledu šokirana, ko sem na tehtnico stopila. pa ne zaradi tega, ker bi se kao preveč zredila, ampak zato, ker je zadjo šlo v 10 dneh za 1,5kg gor. se vidi, da sem doma.   Aja, pa posteljica se je že malo dvignila. user posted image

Punce jutri imam še EEG v bolnici, da vidijo kakšno je stanje z mojo epilepsijo. Tako, da če bo katera mislila na mene, mi držite pesti. user posted image

da še na hitro kaj pokomentiram:

imena, priimki: Torej, naš user posted image  bo Timotej, pisal se pa bo po atiju. Itak se tudi mi2 misliva poročit v bližnji prihodnosti ( čez kakih 5 let user posted image  )

plenice, slingi in ostalo: nisem se še spuščala v to, ok za plenice vem, da pralne ne bodo, pa da bodo verjetno iz Muellerja, ker so mi tak kolegice svetovale.

Gripa: sem danes ginekologinjo vprašala za ceplejenje, pa je politično odgovorila, da ga svetujejo, ampak, da je to naša odločitev. user posted image   Se pa je mama pogovarjala včeraj z eno zdravnico iz Italije, pa je rekla, da niti pod razno se naj ne dam cepit. user posted image

Babyloverka: zanimivo ime mi je predvsem zato, ker ga še nisem slišala.

Hvala vsem, ki ste z odgovori pomagali Eli glede oblačilc, saj ste tako pomagale tudi meni. user posted image user posted image  Meni še to tudi ni vse jasno.

Nič, se še pišemo kaj

Tropical (za seznam) : kg +3,5, NP 07.01.2010, user posted image

lp, Katy

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
8.12.2009 14:05:17   
dacy
katy83 cestitam za dobro opravljen pregled in za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
8.12.2009 14:29:34   
mamika25
aaaaaaaaaa! ful sem napisala pa me je vn vrglo user posted image user posted image user posted image !!! bom pa pol še enkrat. user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
8.12.2009 14:33:06   
nizy
maahhh mene je tut zj vrglo venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
8.12.2009 14:35:29   
nizy
katy83- čestitke za dobro opravljeno Mfuser posted image user posted image user posted image user posted image

babyloverka- kje si dobila idejo za ta ime user posted image

kilogramčki
jaz sem na +1.5kg , do konca bom ziher prigurala na +15kguser posted image

na hitro napisala , da me spet ne vrže ven user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
8.12.2009 14:50:50   
tatly
ojla drage moje
vceraj smo bli na pregledu,vse je okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image baje bomo dobil se enouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mozno da res moj bratec med angelcki uresnicuje moje skrite zeljeuser posted image
lepo se imejte sem glih sred kuhanja

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 14:54:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4433
8.12.2009 14:59:06   
nizy
cojka- jaz sem tudi na koncu aprila  in  sem vesela , da je do zdaj samo +1.5kguser posted image   na  začetni podlagi 90.5kguser posted image , drugače pa jem glihtko vse , je pa prebava HB boljša kot pred user posted image in verjetno se to tudi pozna user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
8.12.2009 15:05:15   
NATAŠA35
madonca mene je tud ven vrglo user posted image user posted image user posted image user posted image

tatly user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za pregled in user posted image

katy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke tudi tebi za pregled in user posted image

zdaj pa šibam domov, zato ne bt preveč pridne s pisanje, čeprav boste še več pisale, ker boste kratko in jedrnato pisale user posted image user posted image , pa bo tako več postov...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
8.12.2009 15:27:43   
Anonimen
Punce, kolikokrat vas morem se ucit, da si copy - pasteajte dolge poste? No, jaz samo kopiram preden stisnem potrdi, pa potem samo se enkrat prilepim. Cojka, a je tko biti uciteljica? Drugim pametujes ... user posted image user posted image
Ooo, ti pa tvoj fitnes. Pa se reci, da si sla pred sluzbo, da se bom cist za drek pocutila user posted image

Ah, kaksno vreme je danes. Za zile rezat. Cestitke vsem za puncke in fantke. user posted image
Mi bomo pac pocakali se en teden. Tako, da ta teden tudi na plavanje se ne bom prisla. Ko pa bom pa bom rekla za kartico marjani ali pa neka noc, ok?

Katy, ena moja kolegica ima rok 20.3. pa bo tudi Timotej. Lustno ime, meni je vsec.

Glede kil pa se sploh ne bom udelezevala teh pogovorov. Jaz mislim, da imam nekje +7 ali +8 kil. Prevec skratka. Cakam, da mi se v noge pa v rit pa v obraz butne. Potem pa nikamor vec ne grem, torej ce se mislimo dobiti, se moramo kmalu user posted image

Glede oblekic, midva nimava nic drugega od tistega kar nasa mami kupuje. Bomo potem februarja spet imele to debato, koliko rabim tega pa koliko tistega?

Plenice bi tudi jaz rada imela pralne, predvsem zaradi odpadkov in ker sem zadnjic pri eni kolegici gledala Pampers z Aloe vero. Pa kaj se hecas? To je cista plastika in kemija. Prav zelene so!! Ni cudno, da imajo otroci cist vnete ritke. Ena pa uporablja pralne in ima mali super kozo. Je pa res, da je vec dela in ni tako komot kot pamperske, ki jo samo v kos vrzes. So pa kar drage te pralne. Ta moja kolegica je dala okrog 400 eur. Ampak je to to in nic vec. Je vecji enkratni strosek se mi zdi.

Glede priimka, hvala vam punce za vasa mnenja. Saj se mi je zdelo, da bo melo dete samo en priimek, ceprav mi je malo hudo, da nas priimek en gre naprej (sem ze povedala, da smo 4 sestrice, a ne?) in tudi jaz si ne predstavljam, da bi dala svojega s poroko cist stran. Se mi zdi, da bi potem postala ena druga oseba.

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 4436
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 15:35:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4437
8.12.2009 15:36:41   
Izabela_07
Evo še mene iz pregleda - vse ok, kaj pa bomo dobili bo ostalo presenečenje do aprila user posted image .

Midva nisva poročena, pa ima mali tudi samo 'možev' priimek.

Imen še nimamo niti za punčko, ampak se bova lažje uskladila kot če bo fantek - pri fantku sva že  v prvo izčrpala vse možnosti in še v porodnišnici nisva točne vedela kaj bo. Tako d ami je fajn ko napišete kako boste ve dale ime, mogoče pa dobim kako idejo.

Teža je +4,1kg vse skupaj, naslednji pregled pa 4.1.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
8.12.2009 15:37:13   
pupa*81
hej pupe!

danses je pa ta RR po vremenu ane user posted image

čestitke za preglede pa user posted image in user posted image !

oblekic midva še čist nč ne kupujeva, verjetno bom večino dobila od drugje, pol bomo pa že dokupovali user posted image

jst sm tudi nekako fan pralnih plenic, sam k jih enkrat nabaviš jih ''moreš'' pol uporabljat... si ne boš po 1 mesecu premislu, k si že tolk dnarja dal za njih. tako da bomo verjetno štartali z instant plenicami, pol bomo pa vidli kaj bo ritka rekla user posted image

glede priimka mam iste občutke k algaia, čeprav vem da ime ne spremeni osebnosti user posted image sam filing ni taprav... tako da sm jst možev priimek sam zadej dodala... k bi reku, sm nardila 'upgrade' user posted image , otroci pa se bodo pa pisali sam po očku... no vsaj do njihove poroke user posted image

no dajmo, jutri bo že sonček! lepo se mejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
8.12.2009 15:49:16   
Anonimen
Čestitke za preglede in user posted image in user posted image !

Hvala za info glede cotik in pleničk. Bomo mogl še mal zapravljat.

cojka
a tko si ti lepo zapravljala. Kok si dala za kavbojke? Ker jaz sem jih hotla kupit v Mothercare pa so 75 eur kar mi je pa velik. Aja pa ful maš luškan bušiuser posted image

Jaz sem se pa danes naročila na 3d/4d k dr. Strah (je moj vztrajal, da k njej) in imam 4.1. Komaj čakam.

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4440
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 16:04:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4441
8.12.2009 16:17:00   
Anonimen
zdravo nosečnice,kako ste kaj v tem deževnem vremenu...jaz sem malo za računalniku,z hči se malo učima....sem zasledila .da st začele temo z planicami...jaz bom imela pampers zaenkrt...drugače je pa res ,da nekateri otroci ne prenesejo teh planic...rdeče ritke.itd...a materinsko šolo ste že hodile...pa na telovadbi ste ži bile..kaj vse delate pri telovadbi....lp...božite svoje okrogle bušije...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4442
8.12.2009 16:41:08   
ela24
Glede pleničk. Mislim, da bom jaz tudi kar z kakimi pamperskami štartala. Pol bomo pa videli. Za probo si lahko pralne sposodim od svakinje. Čeprav se mi zdi, da pralne hitro ratajo take grde, spraneuser posted image  No, ona jih ni mogla kaj dosti uporabljat, ker je imel mali ful vnetja ritke. In mu ravno to ni odgovarjalo, da je bil očitno kdaj pa kdaj malo moker. Kar je po moje logično, saj vedno ne ugotoviš v isti minuti.. Tako, da bomo videli. Glede na to, da že zdaj non stop perem, ne vem če bom glih pralne mela. Še na žalost nisem tako eko ozaveščenauser posted image  Mogoče pa..
Se mi pa zdijo idelalne za takrat ko je že malo večji, da čuti kdaj je moker in je zaradi tega po moje malo lažje oz. hitrejše odvajanje.
Ma ko gledam nečake se kar zgrozim, da so pri treh letih še v plenicah.. Me je kar malo groza, da bom nadaljnih toliko let v drekecuuser posted image  Ma upam, da bo naš bolj hiter kar se tega tiče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
8.12.2009 16:57:31   
neka_noč
Živjo!

Včeraj nisem mogla nič napisati gor - ne vem kaj je bilo s stranjo, a ni šlo, tako, da Marjanaj sem ti želela sporočiti, da pridem v Atlantis, pa žal ni šlo.. user posted image   Sem pa bila tam. Si ti bila? Če si, jaz sem bila tista, ki je zamudila... user posted image Bilo nas je itak samo pet in sem malo gledala katera bi lahko bila - glede na to, da si enkrat omenila, da hodiš s prijateljico... Skratka, sem Katarini sporočila, da pridem, z zamudo, ker smo bili v Lesnina Brdo kjer smo risali otroško sobico in nisem vedela ,da je že toliko ura. Bila je že 18.15 ko smo šele odhajali iz trgovine.... Ko je bilo konec, pa sva s Katarino morali še vprašalnik izpolnit, pa še debata ki sva jo imeli, tako da... Sigurno bi vas vse "napadla" (vprašala) katera je s foruma. user posted image
Meni je bilo všeč, sicer na začetku precej "penzionistično", a mi je odtehtalo plavanje s tistimi ročnimi "plavutkami", "črvom" in predvsem vaje za hrbet. Po tem sem se počutila krasno. Nobenega zategovanja v vratu, bila sem razbremenjena v križu, počutila sem se bolj fit. Bom hodila in sicer najverjetneje ob sredah. Verjetno bom prišla nekoliko prej, da bom tudi pred telovadbo plavala. Bom videla kako mi bo časovno zneslo. Zdaj imam malega še vedno doma - do 16.12. , a bom vseeno poskusila priti. 
Upam, da se nam Živa pridružiš.

Sicer pa ste ponovno tako veliko napisale, da nisem (še) vsega prebrala ... in se opravičujem, ker ne vem v čem teče debata. Tudi težje vas bom dohajala, ker dokler je sin doma, imam bolj malo časa za pred računalnik.... Se pa kaj oglasim...

Lepo vas vse pozdravljam!

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
8.12.2009 17:19:48   
neka_noč
Za seznam : +2kg. 

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
8.12.2009 18:03:43   
Marjana Simonič
Pozdravljene souser posted image !

Naš otrok se je toliko pozdravil , da je lahko šel danes v šolo user posted image . Domov pa je prinesel kar nekaj naloge  , tega kar ni napravil zaradi izostanka user posted image , pa sva sedaj morala nadoknadit user posted image .
Glede priimka pa bo tudi ta user posted image imel enako kot prva dva po atiju . Itak se drugo leto poročiva in si bom sama , končno , po dolgih letih ,  prislužla njegovega - tako moj user posted image pravi user posted image
Ime pa bo user posted image imel eno in tudi priimek samo en.
Glede pleničk pa bomo imeli  te za enkratno uporabo .
Glede teh kengorujčkov in tega,  pa sama ne mislim uporabljet nič druga kot voziček , ker se user posted image še prehitro navadijo na pokončni položaj in nošenje in miganje ob mamici in pol ga/jo lahko imaš kar nonstop na sebi user posted image , potem pa res nemoraš delat nič druga - pa brez zamere - takšno je pač moje mnenje.
Čestitam vsem za uspešne morfologije user posted image .

Z željo , da se na daleeeeeeč izognemo tej gripi vas lepo pozdravljam . Papa

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
8.12.2009 18:35:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marjana Simonič

Z željo , da se na daleeeeeeč izognemo tej gripi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marjana Simonič)
  Neposredna povezava do sporočila: 4447
8.12.2009 19:04:56   
Anonimen
Čestitke za preglede, morfologije in user posted image ali user posted image user posted image user posted image

Ko sem še zjutraj tako pametovala o priimku - zdaj bo imel/a 100% atijevega, saj se ženivauser posted image Danes me je zaprosil, za drugo pa še ne veva, čakava, da bo nori december mimo, potem pa upam, da bom na rit stlačila vsaj kako normalno oblekouser posted image

Lepo boditeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4448
8.12.2009 19:07:38   
Kepica83
joj joj joj. Čveke čvekaste!!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma sploh vas ne dohajam.Evo moj pregled včeraj in prejšnji četrtek je bil super. Bejbi lepo raste. Velik je točno za svoje tedne oz. še malo večji. Aja za seznam.

+8kg. NASLEDNJI PREGLED: 22.12.

Katy83 iskrene čestitke za fantkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In seveda čestitke vsem ostalim za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
8.12.2009 19:10:11   
pupa*81
aprilčicaaaa10, čestitaaaaaam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

ime za julijske otročke
katrinka

izberite katero vam je najbolj všeč

cesarčki in cesarične (16%)

bibike (11%)

sončki (37%)

julijančki in julije (18%)

žogobrčki in žogobrčice (6%)

zakladi (12%)

Število vseh glasov: 278

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!