katy83
|
pozdravljene punce. evo mene z morfologije. Z dragim sva v takih rožicah, kot takrat, ko sva test naredila, pa je pozitivno pokazalo. Skratka, z je vse ok (glavica, mehur, želodec, hrbtenica, pač to kaj gledajo), veliki smo okoli 26cm, težki pa 450g. No, potem pa naju je vprašala, če želima za spol vedet. Ja, valda, če sma tak radovedna, da joj. In nama teta ginekologinja pove, da bo . Najprej sem bila kar malo v šoku, ker sem pupiko pričakovala, potem pa kot strela z jasnega full v smeh in fuuuuuuuul vesela. Ja, slikali smo pištolco, tako da imamo dokaz. Sem pa bila na pregledu šokirana, ko sem na tehtnico stopila. pa ne zaradi tega, ker bi se kao preveč zredila, ampak zato, ker je zadjo šlo v 10 dneh za 1,5kg gor. se vidi, da sem doma. Aja, pa posteljica se je že malo dvignila. Punce jutri imam še EEG v bolnici, da vidijo kakšno je stanje z mojo epilepsijo. Tako, da če bo katera mislila na mene, mi držite pesti. da še na hitro kaj pokomentiram: imena, priimki: Torej, naš bo Timotej, pisal se pa bo po atiju. Itak se tudi mi2 misliva poročit v bližnji prihodnosti ( čez kakih 5 let ) plenice, slingi in ostalo: nisem se še spuščala v to, ok za plenice vem, da pralne ne bodo, pa da bodo verjetno iz Muellerja, ker so mi tak kolegice svetovale. Gripa: sem danes ginekologinjo vprašala za ceplejenje, pa je politično odgovorila, da ga svetujejo, ampak, da je to naša odločitev. Se pa je mama pogovarjala včeraj z eno zdravnico iz Italije, pa je rekla, da niti pod razno se naj ne dam cepit. Babyloverka: zanimivo ime mi je predvsem zato, ker ga še nisem slišala. Hvala vsem, ki ste z odgovori pomagali Eli glede oblačilc, saj ste tako pomagale tudi meni. Meni še to tudi ni vse jasno. Nič, se še pišemo kaj Tropical (za seznam) : kg +3,5, NP 07.01.2010, lp, Katy
|