Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 16:23:54
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Rina22 je boljši, da se prijaviš tam kjer živite oz. tam kjer je v bližini vrtec. Ja, saj če ne bo šlo drugače, se bomo tu prijavili za stalno. Samo kot pravim, to potegne malo morje vsega za sabo. Samo se pa raje prijavim tu, kot pa da ne dobimo vrtca. Mah, ko je pa tolko vsega za urejat, ko maš otroka še kot študent..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 16:24:21
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Danes pa je prišel Hippov paket od tiste nagradne igre, ne? Sem se tak veselila, da bom dobila nalepko otrok v avtu Zdaj mi pa spet ne pride v poštev Se nalepi na notranji strani stekla kaj se pol ne vidi od zunaj? Neeeee, ker mamo temne šipe.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 17:25:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca nimate dež tu pada kot noro imamo dežek tudi mi,ja... ...ampak smo šle vseeno,ker je namreč doma neznosno..saj pravim,če tega ne doživiš,ne veš
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 18:02:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pri nas pa norišnica...z otroki...tak sem že izmučena,da se mi rola..... Tak da grem sedaj frklje zrihtat in gremo na sprehod malo po mestu Vas kasneje preberem za nazaj in pokomentiram kaj dost itak neboš imela za pokomentirat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 18:02:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Vem, da otroka vpišeš in pol oni odločajo. Zanima me, kdo odloča? Občina ali vrtec? Veš zakaj me zanima? Če ima Timeja več možnosti, da dobi vrtec, če v MB prijavimo stalen naslov ali dobimo kaj točk, ker sva oba še študenta.. Saj se v bistvu ni težko prijavit za stalno, ampak to potegne malo morje vsega za sabo Super, da bo mela Lija že poznane tam Mene je pa ravno tega strah, da Timeja tak ali tak ne bo nikogar poznala Eh, glede tega vrtca sem že skoraj diplomirala, ko sva tuhtala, kaj bi blo bolje Sem pa res vesela za vas Ja, midve sva se prijavile tukaj. Ker mi je bil hudič, ko sem za vse mogla urejat hodit v Lenart. Nebi vedela kdo odloča. AMpak če se ne motim da občina, da je nam ko smo klicali, je rekla da še občina ni nič rekla. TAk da...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 18:02:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Danes pa je prišel Hippov paket od tiste nagradne igre, ne? Sem se tak veselila, da bom dobila nalepko otrok v avtu Zdaj mi pa spet ne pride v poštev Se nalepi na notranji strani stekla jaz ga nisem dobila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 19:02:22
|
|
|
|
marta82
|
Midva sva tudi morala malo ven na dež, vsaj do trgovine. Ves dan je kar težko notri zdržat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 19:50:34
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nebi vedela kdo odloča. AMpak če se ne motim da občina, da je nam ko smo klicali, je rekla da še občina ni nič rekla. TAk da... Hvala za informacijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 19:51:25
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Danes pa je prišel Hippov paket od tiste nagradne igre, ne? Sem se tak veselila, da bom dobila nalepko otrok v avtu Zdaj mi pa spet ne pride v poštev Se nalepi na notranji strani stekla jaz ga nisem dobila Boš ga potem sigurnon ju3 Jaz sem se ga tak razveselila predvsem zaradi nalepke, potem pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 19:52:05
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Midva sva tudi morala malo ven na dež, vsaj do trgovine. Ves dan je kar težko notri zdržat. Ja, res je težko.... Mi2 bova ju3 šle vun magari 2X.. Danes nisva šli in je to res prava katatrofa..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 20:04:05
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 20:05:51
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! čer kak si, ly?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 20:06:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Midva sva tudi morala malo ven na dež, vsaj do trgovine. Ves dan je kar težko notri zdržat. Ja, res je težko.... Mi2 bova ju3 šle vun magari 2X.. Danes nisva šli in je to res prava katatrofa.. To je še več kot katastrofa. Je Luka bil danes prava tečka, pa zdaj tudi noče zaspat. Upam da bo jutri lepše vreme.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 20:06:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! čer kak si, ly? Ma, je že blo bolše. Me glava že celi dan boli. Bo že.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 20:07:41
|
|
|
|
ly117
|
Jan vse najbojše.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 20:11:42
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Midva sva tudi morala malo ven na dež, vsaj do trgovine. Ves dan je kar težko notri zdržat. Ja, res je težko.... Mi2 bova ju3 šle vun magari 2X.. Danes nisva šli in je to res prava katatrofa.. To je še več kot katastrofa. Je Luka bil danes prava tečka, pa zdaj tudi noče zaspat. Upam da bo jutri lepše vreme. Tudi jaz upam na lepše vreme.. Timeja je sicer zdaj zaspala, samo je pa bila cel dan tak boga..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 20:14:36
|
|
|
|
ly117
|
No pa mu je uspelo zaspat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 20:15:57
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No pa mu je uspelo zaspat. super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 20:16:21
|
|
|
|
rina22
|
timeja se je pa zbudla..šibam :) lepo in lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 20:17:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 timeja se je pa zbudla..šibam :) lepo in lahko noč Nočko rina.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 20:26:12
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 20:28:15
|
|
|
|
matcar
|
Rina,glede vrtca odlača občina v kateri si prijavljena,kar pomeni,da je najbolje,da se tukaj prijavita vsaj vi2 s Timejo.Ko oddaš vlogo,moraš itak napisat tvoje prihodke in status ki ga imaš,na podlagi tega pa potem odloči občina,v kateri rang prideš.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 20:28:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! kontra
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 20:43:39
|
|
|
|
ly117
|
Babike kam ste se poskrile? Ali vam nagaja rr tak kot meni ko me je spet 3x ven zmetal.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 20:47:32
|
|
|
|
matcar
|
Šteka do fula,ja.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.