|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
8.12.2009 9:37:29   
matcar
Tasa.user posted image user posted image user posted image za neprespano noč!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
8.12.2009 10:54:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Tasa.user posted image user posted image user posted image za neprespano noč!
matcar hvala.
Zdaj bi najraje spat šla, ko sem sama. Ampak čakam da se mi kruh speče, da se najem pa šibam pucat...mam generalko user posted image Glih ob kakih 4h bom konec ja..

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
8.12.2009 11:19:22   
marta82
Ah Tasa pa idi za eno uro spat pa boš pač ob 5-ih gotova z generalko. Saj vse počaka.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
8.12.2009 13:42:32   
arabela*
Danuser posted image

Za nami je spet neprespana noč...M ni nič kaj spala...je biksala skoraj do treh....pa še A je kasneje tak smrčala, da mi niti dupla vata v ušesih ni pomagala.Bogica je...bo morala it k zdravniku, ker se to ponavlja že lep časuser posted image

Drugače pa.....smo doma,tud moj je doma,ne dela trenutno..tak da hvalabogu....ker imam tolk dela,pa še za šolo,da mi dan mine s svetlobno hitrostjo...prehitrouser posted image

Zdaj pa grem naredit testenine.....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
8.12.2009 13:59:46   
tasa_m
Moram kričat! MI SMO DOBILI VRTEEEEEECCCCCCCCC!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Z 1.02. 2010 se začmeva uvajat!!!
Jeeeeeiiii, kak sem vesela! Mi je kr dan polepšala da nimam več skrbi z tem!!

Tak, pucam že skoraj 3 ure in imam čisto kopalnico, prah pobrisan po celem stanovanju, pod posesan (razen tepihov) zdaj pa grem še gor umit in sem konec!! user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
8.12.2009 14:44:41   
botrca
Dan user posted image .

Hvala za čestitke:tasa_m, matcar, marta82 v Janovem imenu user posted image user posted image .

Tudi rina22 in tasa_m za pesti za izpituser posted image . Je bilo težko ampak sem naredila. V četrtek bomo dobili rezultate.

Zdaj pa grem jest pa malo počivat k Janu.

< Sporočilo je popravil botrca -- 8.12.2009 14:45:09 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
8.12.2009 14:45:39   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Moram kričat! MI SMO DOBILI VRTEEEEEECCCCCCCCC!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
8.12.2009 14:46:17   
botrca
Za vse ki niste spale (še zameuser posted imageuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
8.12.2009 14:47:15   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Ah Tasa pa idi za eno uro spat pa boš pač ob 5-ih gotova z generalko. Saj vse počaka.user posted image

točno tako user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
8.12.2009 14:51:05   
rina22
Tudi z moje strani za vse, ki ste bile danes neprespane user posted image user posted image user posted image

Pa še tako grdo vreme jeuser posted image Upam, da bo jutri kaj bolje, ker se mi že meša. Je Timeja taka tečka, ko ne moreme vunuser posted image

botrca, še tu: Vse najboljše, Januser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tasa_m
, ti si pa danes tak pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SUPER za vrtec!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da ga bomo tudi mi dobli.... Kaj mogoče katera ve,kje bi lahko vprašala glede teh točk? Na občini ali v vrtcu? Kdo sploh to dodeljuje?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
8.12.2009 14:51:53   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Tudi rina22 in tasa_m za pesti za izpituser posted image . Je bilo težko ampak sem naredila. V četrtek bomo dobili rezultate.

Sem prepričana, da bodo rezultati superuser posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
8.12.2009 15:08:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Upam, da ga bomo tudi mi dobli.... Kaj mogoče katera ve,kje bi lahko vprašala glede teh točk? Na občini ali v vrtcu? Kdo sploh to dodeljuje?
rina meseca aprila vpišeš tamalo v vrtec. In pol dalje oni odločajo kako in kaj glede vpisa v vrtec.
Jaz imam 2 vrtca pred nosem, ampak se nobeno mesto ni sprostilo, tako da smo na koncu čist v drugem vrtcu pristali.
Mi pa je všeč, ker so kar 3 Lijini prijatelji tudi sprejeti in bodo skupaj user posted image

Moram pa it pol v knjižnico po vlogo za znižanje vrtca, mi je rekla da naj čimprej prinesem user posted image

Nič, grem dokončat pa sem konec user posted image Sem zdaj intenzivno čistla od 11.15 user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
8.12.2009 15:13:10   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

rina meseca aprila vpišeš tamalo v vrtec. In pol dalje oni odločajo kako in kaj glede vpisa v vrtec.
Jaz imam 2 vrtca pred nosem, ampak se nobeno mesto ni sprostilo, tako da smo na koncu čist v drugem vrtcu pristali.

Vem, da otroka vpišeš in pol oni odločajo. Zanima me, kdo odloča? Občina ali vrtec? Veš zakaj me zanima? Če ima Timeja več možnosti, da dobi vrtec, če v MB prijavimo stalen naslov ali dobimo kaj točk, ker sva oba še študenta.. Saj se v bistvu ni težko prijavit za stalno, ampak to potegne malo morje vsega za sabouser posted image

Super, da bo mela Lija že poznane tamuser posted image user posted image

Mene je pa ravno tega strah, da Timeja tak ali tak ne bo nikogar poznalauser posted image Eh, glede tega vrtca sem že skoraj diplomirala, ko sva tuhtala, kaj bi blo boljeuser posted image

Sem pa res vesela za vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
8.12.2009 15:14:11   
arabela*
Pri nas pa norišnica...z otroki...tak sem že izmučena,da se mi rola.....user posted image

Tak da grem sedaj frklje zrihtat in gremo na sprehod malo po mestuuser posted image

Vas kasneje preberem za nazaj in pokomentiramuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
8.12.2009 15:14:52   
rina22
Danes pa je prišel Hippov paket od tiste nagradne igre, ne? Sem se tak veselila, da bom dobila nalepko otrok v avtuuser posted image user posted image Zdaj mi pa spet ne pride v poštevuser posted image Se nalepi na notranji strani steklauser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
8.12.2009 15:15:00   
arabela*
Rina22..o plačilu odloča samo občina,nihče druguser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
8.12.2009 15:16:10   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Pri nas pa norišnica...z otroki...tak sem že izmučena,da se mi rola.....user posted image

Tak da grem sedaj frklje zrihtat in gremo na sprehod malo po mestuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je tudi danes Timeja tečkauser posted image Samo je zdaj HB malo zaspalauser posted image

Saraya, upam, da ju svež zrak malo umiriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
8.12.2009 15:16:24   
arabela*
Botrca čestitke Janu....pa čestitke za opravljen izpit.......boš videla,da bojo rezultati superuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
8.12.2009 15:18:00   
rina22

Rina22..o plačilu odloča samo občina,nihče druguser posted image

O plačilu vem, zanima me o teh točkah, na katero mesto (čakalno) te dajo. Saj sploh ne vem, kak se naj izrazimuser posted image

Zanima me samo to, če se moramo, da bo dobla vrtec (da bo bolj ziher, oz. da bo mela več možnosti, da dobi mesto) prijaviti stalno v MBuser posted image

Kompliciram...user posted image Ker res ne vem, kaj storit

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
8.12.2009 15:22:47   
arabela*

Zanima me samo to, če se moramo, da bo dobla vrtec (da bo bolj ziher, oz. da bo mela več možnosti, da dobi mesto) prijaviti stalno v MBuser posted image

nič ne kompliciraš,niti malo.....user posted image

Mislim pa,da je boljše,če se vsaj ti prijaviš v MB in otroka.....nisem čist ziher..predvidevamuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
8.12.2009 15:56:01   
rina22

nič ne kompliciraš,niti malo.....user posted image

Mislim pa,da je boljše,če se vsaj ti prijaviš v MB in otroka.....nisem čist ziher..predvidevamuser posted image

Hvala za mnenje user posted image user posted image Saj če se bomo prijavili tu, se bomo tak vsi. Zanimalo me je samo, kaj je bolje.. Pa ne vem, kam se obrnit za informacije

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
8.12.2009 16:16:46   
botrca
Rina22 je boljši, da se prijaviš tam kjer živite oz. tam kjer je v bližini vrtec. 

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
8.12.2009 16:17:19   
botrca

Botrca čestitke Janu....pa čestitke za opravljen izpit.......boš videla,da bojo rezultati superuser posted image

hvala user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
8.12.2009 16:17:55   
botrca

Danes pa je prišel Hippov paket od tiste nagradne igre, ne? Sem se tak veselila, da bom dobila nalepko otrok v avtuuser posted image user posted image Zdaj mi pa spet ne pride v poštevuser posted image Se nalepi na notranji strani steklauser posted image

kaj se pol ne vidi od zunaj?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
8.12.2009 16:18:33   
botrca

nimate dežuser posted image tu pada kot norouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.