Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 9:37:29
|
|
|
|
matcar
|
Tasa. za neprespano noč!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 10:54:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa. za neprespano noč! matcar hvala. Zdaj bi najraje spat šla, ko sem sama. Ampak čakam da se mi kruh speče, da se najem pa šibam pucat...mam generalko Glih ob kakih 4h bom konec ja..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 11:19:22
|
|
|
|
marta82
|
Ah Tasa pa idi za eno uro spat pa boš pač ob 5-ih gotova z generalko. Saj vse počaka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 13:42:32
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Za nami je spet neprespana noč...M ni nič kaj spala...je biksala skoraj do treh....pa še A je kasneje tak smrčala, da mi niti dupla vata v ušesih ni pomagala.Bogica je...bo morala it k zdravniku, ker se to ponavlja že lep čas Drugače pa.....smo doma,tud moj je doma,ne dela trenutno..tak da hvalabogu....ker imam tolk dela,pa še za šolo,da mi dan mine s svetlobno hitrostjo...prehitro Zdaj pa grem naredit testenine.....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 13:59:46
|
|
|
|
tasa_m
|
Moram kričat! MI SMO DOBILI VRTEEEEEECCCCCCCCC!!!!!! Z 1.02. 2010 se začmeva uvajat!!! Jeeeeeiiii, kak sem vesela! Mi je kr dan polepšala da nimam več skrbi z tem!! Tak, pucam že skoraj 3 ure in imam čisto kopalnico, prah pobrisan po celem stanovanju, pod posesan (razen tepihov) zdaj pa grem še gor umit in sem konec!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 14:44:41
|
|
|
|
botrca
|
Dan . Hvala za čestitke:tasa_m, matcar, marta82 v Janovem imenu . Tudi rina22 in tasa_m za pesti za izpit . Je bilo težko ampak sem naredila. V četrtek bomo dobili rezultate. Zdaj pa grem jest pa malo počivat k Janu.
< Sporočilo je popravil botrca -- 8.12.2009 14:45:09 >
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 14:45:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Moram kričat! MI SMO DOBILI VRTEEEEEECCCCCCCCC!!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 14:46:17
|
|
|
|
botrca
|
Za vse ki niste spale (še zame ) .
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 14:47:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ah Tasa pa idi za eno uro spat pa boš pač ob 5-ih gotova z generalko. Saj vse počaka. točno tako
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 14:51:05
|
|
|
|
rina22
|
Tudi z moje strani za vse, ki ste bile danes neprespane Pa še tako grdo vreme je Upam, da bo jutri kaj bolje, ker se mi že meša. Je Timeja taka tečka, ko ne moreme vun botrca, še tu: Vse najboljše, Jan tasa_m, ti si pa danes tak pridna SUPER za vrtec!!!!!!! Upam, da ga bomo tudi mi dobli.... Kaj mogoče katera ve,kje bi lahko vprašala glede teh točk? Na občini ali v vrtcu? Kdo sploh to dodeljuje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 14:51:53
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tudi rina22 in tasa_m za pesti za izpit . Je bilo težko ampak sem naredila. V četrtek bomo dobili rezultate. Sem prepričana, da bodo rezultati super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 15:08:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Upam, da ga bomo tudi mi dobli.... Kaj mogoče katera ve,kje bi lahko vprašala glede teh točk? Na občini ali v vrtcu? Kdo sploh to dodeljuje? rina meseca aprila vpišeš tamalo v vrtec. In pol dalje oni odločajo kako in kaj glede vpisa v vrtec. Jaz imam 2 vrtca pred nosem, ampak se nobeno mesto ni sprostilo, tako da smo na koncu čist v drugem vrtcu pristali. Mi pa je všeč, ker so kar 3 Lijini prijatelji tudi sprejeti in bodo skupaj Moram pa it pol v knjižnico po vlogo za znižanje vrtca, mi je rekla da naj čimprej prinesem Nič, grem dokončat pa sem konec Sem zdaj intenzivno čistla od 11.15
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 15:13:10
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Upam, da ga bomo tudi mi dobli.... Kaj mogoče katera ve,kje bi lahko vprašala glede teh točk? Na občini ali v vrtcu? Kdo sploh to dodeljuje? rina meseca aprila vpišeš tamalo v vrtec. In pol dalje oni odločajo kako in kaj glede vpisa v vrtec. Jaz imam 2 vrtca pred nosem, ampak se nobeno mesto ni sprostilo, tako da smo na koncu čist v drugem vrtcu pristali. Vem, da otroka vpišeš in pol oni odločajo. Zanima me, kdo odloča? Občina ali vrtec? Veš zakaj me zanima? Če ima Timeja več možnosti, da dobi vrtec, če v MB prijavimo stalen naslov ali dobimo kaj točk, ker sva oba še študenta.. Saj se v bistvu ni težko prijavit za stalno, ampak to potegne malo morje vsega za sabo Super, da bo mela Lija že poznane tam Mene je pa ravno tega strah, da Timeja tak ali tak ne bo nikogar poznala Eh, glede tega vrtca sem že skoraj diplomirala, ko sva tuhtala, kaj bi blo bolje Sem pa res vesela za vas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 15:14:11
|
|
|
|
arabela*
|
Pri nas pa norišnica...z otroki...tak sem že izmučena,da se mi rola..... Tak da grem sedaj frklje zrihtat in gremo na sprehod malo po mestu Vas kasneje preberem za nazaj in pokomentiram
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 15:14:52
|
|
|
|
rina22
|
Danes pa je prišel Hippov paket od tiste nagradne igre, ne? Sem se tak veselila, da bom dobila nalepko otrok v avtu Zdaj mi pa spet ne pride v poštev Se nalepi na notranji strani stekla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 15:15:00
|
|
|
|
arabela*
|
Rina22..o plačilu odloča samo občina,nihče drug
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 15:16:10
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pri nas pa norišnica...z otroki...tak sem že izmučena,da se mi rola..... Tak da grem sedaj frklje zrihtat in gremo na sprehod malo po mestu Meni je tudi danes Timeja tečka Samo je zdaj HB malo zaspala Saraya, upam, da ju svež zrak malo umiri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 15:16:24
|
|
|
|
arabela*
|
Botrca čestitke Janu....pa čestitke za opravljen izpit.......boš videla,da bojo rezultati super
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 15:18:00
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Rina22..o plačilu odloča samo občina,nihče drug O plačilu vem, zanima me o teh točkah, na katero mesto (čakalno) te dajo. Saj sploh ne vem, kak se naj izrazim Zanima me samo to, če se moramo, da bo dobla vrtec (da bo bolj ziher, oz. da bo mela več možnosti, da dobi mesto) prijaviti stalno v MB Kompliciram... Ker res ne vem, kaj storit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 15:22:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Zanima me samo to, če se moramo, da bo dobla vrtec (da bo bolj ziher, oz. da bo mela več možnosti, da dobi mesto) prijaviti stalno v MB Kompliciram... Ker res ne vem, kaj storit nič ne kompliciraš,niti malo..... Mislim pa,da je boljše,če se vsaj ti prijaviš v MB in otroka.....nisem čist ziher..predvidevam
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 15:56:01
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Zanima me samo to, če se moramo, da bo dobla vrtec (da bo bolj ziher, oz. da bo mela več možnosti, da dobi mesto) prijaviti stalno v MB Kompliciram... Ker res ne vem, kaj storit nič ne kompliciraš,niti malo..... Mislim pa,da je boljše,če se vsaj ti prijaviš v MB in otroka.....nisem čist ziher..predvidevam Hvala za mnenje Saj če se bomo prijavili tu, se bomo tak vsi. Zanimalo me je samo, kaj je bolje.. Pa ne vem, kam se obrnit za informacije
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 16:16:46
|
|
|
|
botrca
|
Rina22 je boljši, da se prijaviš tam kjer živite oz. tam kjer je v bližini vrtec.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 16:17:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Botrca čestitke Janu....pa čestitke za opravljen izpit.......boš videla,da bojo rezultati super hvala
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 16:17:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Danes pa je prišel Hippov paket od tiste nagradne igre, ne? Sem se tak veselila, da bom dobila nalepko otrok v avtu Zdaj mi pa spet ne pride v poštev Se nalepi na notranji strani stekla kaj se pol ne vidi od zunaj?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 8.12.2009 16:18:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak da grem sedaj frklje zrihtat in gremo na sprehod malo po mestu nimate dež tu pada kot noro
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.