|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
9.12.2009 8:32:57   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Znorela bom. Hočem nekaj napisat pa me 3x ven zmeče.

user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kaj vas vse tale RR heca?user posted image user posted image user posted image user posted image

Do zdaj nisem imela težav. Zadnji teden dni pa je groza,

ojoj.... sem vidla, da vam dostim nagajauser posted image meni je včeraj tudi parkrat zbrisalo, kar sem napisala, samo ven me pa ni metalo ... še.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
9.12.2009 8:34:39   
botrca
Dobro jutrouser posted image

kako paše ko se vsaj malo bolj naspiš user posted image . Upam, da danes ne bo dež vsaj dop. da bova lahko šla na sprehod z Janom.
Zdaj pa pijem eno velikooooo šalico kave, Jana sem že nahranila, ati ga zdaj previja in preoblači.
Pol mu greva dat darilo, da vidiva kakšna bo reakcija. Pa posnet moram in poslikat.

Kaj kuhate danes? Jaz imam polnjene paprike in pire.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
9.12.2009 8:34:59   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

No, punce, da še vas vprašam. Timeja veselo je mlečno kašico, zdaj me pa zanima, kak je s tem, ko ji bom začela npr. dajat kako zelenjavno ali pa sadno... Kak ste ve to delale? Na dan ste dale svojim otročkom samo npr. zelenjavno kašico in mleko ali ste jim dale zelenjavno in mlečno in seveda mleko????

od začetka najprej sadno kašico-jaz sem začela z banano. Pol pa ali sadno ali zelenjavno pa mleko ostali obroki...vse uvajaš postopoma, da se tudi različnih okusov počasi navadi. In da vidiš ali je na kaj alergična. Pa spet mlečna kašica...pa mleko ostali obroki...pol pa sadna pa ostali obroki...ko to daš recimo v 14 dneh skozi pa začneš nov krog sadje, naslednji obrok mlečni pa mleko...pol zelenjava, mlečni...

Ja, vem, da postopoma in da se navaja okusom. Zanimalo me je, če lahko dam k sadni ali zelenjavni kašici še mlečno?? Veš, da ma na dan 2 obroka kašic (sadne ali zelenjavne in mlečne)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
9.12.2009 8:36:32   
rina22
botrca, kaj sta mu pa kupla?
Super, da si se tudi ti naspalauser posted image user posted image

Jaz danes ne kuham nič, ker nam je pečeno meso ostalo še od včeraj. Bom nardila samo juho in prilogo ter solatouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
9.12.2009 8:36:36   
ly117

Rina mislim da ji lahko daš oboje. Ker mlečna kašica je itak obrok zase. 

Ja, ne? Tak da lahko? Saj sem študirala, da je itak mlečna kašica bazirana na mleku, samo vseeno me je zanimalo, če mogoče to ni preveč GH..

Itak začneš počasi in ji daš najprej žličko ali dve. pa pol vidiš če je alergična. Pol pa 3 do 4. Čeprav jaz nisem šla tak počasi. Ko sem vidla da ni alergičen sem mu dala kolko je hoto pojest.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
9.12.2009 8:38:01   
botrca

sesalec...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
9.12.2009 8:38:33   
ly117
Rina kdaj ji pa aš mlečno kašico?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
9.12.2009 8:38:58   
botrca

Ja, ne? Tak da lahko? Saj sem študirala, da je itak mlečna kašica bazirana na mleku, samo vseeno me je zanimalo, če mogoče to ni preveč GH..

Itak začneš počasi in ji daš najprej žličko ali dve. pa pol vidiš če je alergična. Pol pa 3 do 4. Čeprav jaz nisem šla tak počasi. Ko sem vidla da ni alergičen sem mu dala kolko je hoto pojest.

jaz tudi nisem dajala počasi ampak kot normalen obrok.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
9.12.2009 8:41:00   
ly117

Zdaj bo pa moral reveš že namesto tebe sesat. Lenuhinja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
9.12.2009 8:41:04   
rina22
no, zdaj me pa je vun vrglouser posted image user posted image user posted image user posted image

ly, mlečno kašico ji dam popoldan (odvisno kdaj je - ob 14h ali 15h)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
9.12.2009 8:41:33   
rina22

Ooooo, boste meli vse spucanouser posted image Mami sploh zraven ne bo prišlauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
9.12.2009 8:42:23   
ly117

Če pa mu  je bilo dobro, pa mu nisem hotla delat samo lušt. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
9.12.2009 8:42:51   
rina22

Joj, tole bo pa težko pri njej, ker če ji bo všeč in ji bom po 2h žličkah vzela, bo popenilauser posted image

Hvala vam za vsa mnenjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Torej splošno mnenje - mlečna kašica da ali ne ob zelenjavni ali sadni?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
9.12.2009 8:45:02   
rina22

Saj tak je pravuser posted image Itak vsaka mamica ve, kak je njen user posted image Eni majo raje nove okuse, drugi pač ne. In če bo Timeji všeč, ji bom dala kolko bo hotla. Ker že vem, če ji bom vzela, se bo tak drla, da grozauser posted image Sem ji mlečno tudi hotla dat samo kako žličko, pa sem ji pol dala mleko, pa se je tak drla, da sem še ji dala malo mlečne kašiceuser posted image Sicer prvič ni kaj dosti pojedla, ampak je kar veliko - proti mojim pričakovanjemuser posted image Pa še hitro je ugotovila sistem žliceuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
9.12.2009 8:45:47   
ly117

no, zdaj me pa je vun vrglouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je že tudi vmes ven zmetalo.

Pa probaj ji  mlečno kašico prestavit na poznejšo uro. Pa naj ima pred sadno ali zelenjavno mleko in po njem tudi, naslednji obrok pa naj bo mlečna.
Upam da si razumela sem malo zakonplicirala.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
9.12.2009 8:47:41   
rina22

Mene je že tudi vmes ven zmetalo.

Pa probaj ji  mlečno kašico prestavit na poznejšo uro. Pa naj ima pred sadno ali zelenjavno mleko in po njem tudi, naslednji obrok pa naj bo mlečna.
Upam da si razumela sem malo zakonplicirala.

Nisi zakomliciralauser posted image Sem razumela, hvalauser posted image Jaz sem tudi razmišljala o takem načinuuser posted image Me je zanimalo, če mam prav, pa vidim, da nisem tak noro študirala oz. da sem bila na dobri potiuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
9.12.2009 8:48:55   
ly117

Saj tak je pravuser posted image Itak vsaka mamica ve, kak je njen user posted image Eni majo raje nove okuse, drugi pač ne. In če bo Timeji všeč, ji bom dala kolko bo hotla. Ker že vem, če ji bom vzela, se bo tak drla, da grozauser posted image Sem ji mlečno tudi hotla dat samo kako žličko, pa sem ji pol dala mleko, pa se je tak drla, da sem še ji dala malo mlečne kašiceuser posted image Sicer prvič ni kaj dosti pojedla, ampak je kar veliko - proti mojim pričakovanjemuser posted image Pa še hitro je ugotovila sistem žliceuser posted image

Samo pri sadji in zelenjavi pa bodi veeno malo bolj previdna. HB Luka do zdaj ni imel probleme oz. ni imel nobene alergije. čeprav sem jaz tudi reskirala, pri sadju. Zelenjava pa mu ni šla najbolj. Tak da mogoče začni pri zelenjavi, to pa itak P priporočajo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
9.12.2009 8:50:14   
botrca
Nič grem nekaj delat, se tipkamo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
9.12.2009 8:50:47   
botrca

jaz tudi ne user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
9.12.2009 8:51:48   
botrca

DA user posted image !

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
9.12.2009 8:51:59   
rina22
Meni je priporočila P najprej jabolko, samo sem vseeno razmišljala, če bi začela npr. s korenčkom. Sem brala ja, da naj bi otroci začeli z zelenjavo, ker sadje raje jejo in je velika verjetnost,če mu daš najprej sadnje, da ne bo hoto zelenjave. No, tak sem prebrala...

Ja, itak da bom bolj pozorna.. zaradi alergij.. Ne bi rada, da bi blo kaj narobe..

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
9.12.2009 8:52:11   
ly117
Nisi zakomliciralauser posted image Sem razumela, hvalauser posted image Jaz sem tudi razmišljala o takem načinuuser posted image Me je zanimalo, če mam prav, pa vidim, da nisem tak noro študirala oz. da sem bila na dobri potiuser posted image

Jaz sem sicer začela z sadnimi kašicami in sem mu začela mlečne dajat ko se mi je začel že ob 11-ih zvečer zbujat in je bil lačen. Pol pa sem mu začela mlečne dajat za večerjo pa ga zdaj drži do nekje pol2. Včasih se zbudi prej včasih pa pozneje.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
9.12.2009 8:52:24   
rina22

DA user posted image !

HVALAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
9.12.2009 8:54:02   
rina22

Jaz sem sicer začela z sadnimi kašicami in sem mu začela mlečne dajat ko se mi je začel že ob 11-ih zvečer zbujat in je bil lačen. Pol pa sem mu začela mlečne dajat za večerjo pa ga zdaj drži do nekje pol2. Včasih se zbudi prej včasih pa pozneje.

Kolko pa poje mlečne in kolko je je pojedel na začetku? Pa si mu že od začetka dala mlečno na žličko? Ker ene vem,da dajo mlečno na flaško, da user posted image več poje. Jaz sem ji taoj dala na žličko.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
9.12.2009 9:08:56   
ly117

Kolko pa poje mlečne in kolko je je pojedel na začetku? Pa si mu že od začetka dala mlečno na žličko? Ker ene vem,da dajo mlečno na flaško, da user posted image več poje. Jaz sem ji taoj dala na žličko.

Dala sem mu po navodilih 130ml. Pa na žlico. Pojedo jo je kolko je bil lačen. Še zdaj mi nena vedno vse poje. Ker čez dan mi tudi spije na flaš 130ml. Ni nevem kaki jedec.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.