mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek nasljednja faza...FASADA..grrr kok denarja spet... A imata že izbrane barve. Midva se pogovarjava že o barvah za fasado, pa je komaj cegel na strehi - je pa res, da je fino vedeti vnaprej, tako da izbereš ustrezne barve strešnike, okna in vrata. Nicolina, upam, da ste si privoščili Kranjsko goro - zdravi seveda. Kanarka, ful me stiska zate - tale vrtec je ful krut. Se še spomnim septembra - pri tem, da sem 3 dni bila zraven - kako mi je bilo grozno pri srcu, ko sem pomislila, koliko ur je pikica tam sama brez družine, pa kako ne vem, kaj počne, kako ji je . Ninočka, jaz v bistvu nisem mislila takšnih kompromisov pri hiši, da nečesa še ne narediš, bolj to, da nekaj narediš, v cenejši izvedbi, pa se ti pozneje zameri. Najboljša kolegica je pred leti renovirala stanovanje. Je bilo res potrebno konkretne obnove po 30 letih, pa seveda financ ni bilo čisto dovolj, zato je izbrala ene poceni ploščice za v kopalnico, ker je toliko več vrgla v kuhinjo. In mi je vedno potožila, da ji gre kopalnica na k****, ker ni takšna, kot bi si jo želela. Manca, upam, da se ti kmalu umiri. Mi smo imeli med Tamaro in Julijo podobno tam nekje septembra - mislim, da je bila tudi Tamarina reakcija na vrtec. Pa se je umirilo po kakšnem mesecu. Sicer jo Tamara obožuje - pa lupčka, pa boža, pa crklja, pa prevaža po dnevni sobi na dekici, pa rada bi jo nosila, itn. Samo morava pa še vedno ful paziti, ker jo rada uporabi kot blazino - z glavo se uleže na Julijin trebušček - pa ful rada bi jo hranila - včeraj je skoraj fasala porcijo suhih marelic. Žirafa, bom držala pesti za jutrišnji pregled. Javi, kako bo šlo. Miklavž - doma je prinesel buhtlje in rozine, v vrtcu bonbone, mandarine in arašide. Tintin, čestitke za selitev na svoje . Ko boš imela čas, pa poslikaj Vasjevo sobico, da vidimo, kako si jo opremila. Pri nas je vse kul, samo tamali še kašljata, pa Juliji curlja iz noska. HB nobene vročine. Sem pa že ful sita tega kašlja. Ful grozno je slišati, pa traja že kakšna 2 meseca. Pri P pa samo pravijo, da če ni vročine, naj jima dajem sirup in delam inhalacije. Poleg tega ju zvečer namaževa z materino dušico, ful redno čistiva noske, ampak tole mi je pa že ful predolgo. Ima katera kakšen dober recept za znebiti se kašlja? Ful so lepe fotke od vseh rojstnih dnevov - sem hotela še jaz obesiti kakšno, pa mi shrani.si trenutno ne potegne. Pa naslednjič.
|