|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
14.12.2009 20:40:35   
GB
Dober vecer vsem skupaj.

No KONCNO mi je uspelo priti do racunalnika, da se vam malo javim.
No naj kar zacnem ....user posted image user posted image

Tasca, tast in pet-tedenski obisk user posted image : vceraj so se koncno odpravili domov in sedaj je v bajti blazeni mir. No ko so prisli je bilo na moje presenecenje prva dva tedna ok in niso me sploh toliko motili in sem mela cas se malo spociiti. Dosti mi je tasca pomagala okoli kuhanja in Tianne in ko sem prisla domov mi ni bilo treba toliko nardit . No po dveh tednih se je pa zacelo tezenje in pranje mozganov. Tasca se ni bila toliko zoprna bl je bilo kriza z tastom. Jest nisem hotela nikoli nic komentirati,ampak sem se samo nasmehnila in zmignila z rameni , ko pa je prisem moj domov je pa slisav hudica user posted image user posted image . Parkrat je prislo tudi do krega , ker moj ni pustil ,da bi komandirali in vsiljevali svoje ideje. Najbolj me je motilo to , da so od brata od mojega in njegove otroke kovali v nebesa mi smo pa itak niko i nista user posted image . No sej sem to ze navajeva iz Slovenije,ampak sedaj ko pa imamo Tianno me je pa zacelo motiti user posted image user posted image .
Ko smo praznovali roj.dan sem tudi povabila eno sodelavko in njenega moza in ona je Poljakinja on pa Bulgar in normalno smo se morali pogovarjati v anglescini in ona je tako faco nardila,da bi jo najraje nekam poslala user posted image user posted image .
No v glavnem nam ni bilo nic fletn no . Sedaj je pa moj reku,da jih nebo  vec vabu za tolk casa 2 tedna max.  user posted image  No samo da smo prezvel a ne ...

Tianna : tocno pri dveh letih je imela Tianna pregled glede razvoja in vse je naredila tako kot je treba in se eno nalogo je opravila, za katero je gospa mislila da je nebo user posted image user posted image . No problem pa imamo v tem ,da Tianna se zmeraj ne govori razlocno , kaj sele povezuje besede user posted image user posted image user posted image . Punce tako sem zalostna,da vam nemorem povedati. Iz dneva v dan se bolj in bolj zrem in bolj ko se okoli nje dajem manj je efekta. Razume me vse , ko ji nekaj ukazem to tudi naredi , vse okoli sebe pozna , oponasa vse zivali in vidim da me vse razume. Ko jo prosim naj ponovi kaksno besedo me samo gleda in smeje in noce ponoviti. Zmenili smo se ,da ce v roku 3.mesecev nebo napredka jo bomo peljali h logopedu ( speech therapist ) .
Nato smo meli 4.decembra pediatra in sem tudi njemu potozila glede govora in me je vprasal ce zelim peljati Tianno na pregled za sluh user posted image user posted image  in jest seveda takoj v jok ,da kaj on misli da ona ne slisi itd. No na koncu sem se strinjala da jo peljemo in sedaj cakamo datum .
Na cisto vse sem ze pomislila in res sem ze obupana glede vsega tega. Mah dosti jamranja

Kanarka : joj me je kar zmrazilo ,ko sem prebrala glede vrtca . Upam,da se cim prej Sara  navadi in zacne uzivati. Mi jo bomo tudi sedaj nekaj probali dati ,saj bo drugo leto morala v pre-school in me je cist groza.

Gripa : Tianna je bila cepljena proti navadni midva pa nic. Ta svinjska gripa me samo skrbi ,ce bi jo Tianna dobila za naju pa niti ne. V nasi firmi jo je ze dosti ljudi imel in so sedaj cist ok . Nevem no po mojem je samo mal prevec medijsko napihnjeno .

TIanna se je zacela tukaj slaciti jo moram it rihtati .

Se kasneje se kej oglasim in dam kaksno slikico gor

lep vecer vsem skupaj

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
14.12.2009 21:03:36   
GB
V album sem dala par slikic od Tianne ....

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
15.12.2009 0:04:18   
zirafa76
Pozdravček samo na hitro...

še v enem kosu, zaenkrat B.P. sem pa pripravla stvari, za vsak slučaj, če me kaj preseneti..če preživim do 35 tedna in naprej, bo prvič zame..heeuser posted image , ker prejšnjič sem rodila v 35t, seveda sproženo...no, upam, da tokrat vse do roka lepo in prav...

GB..predvsem zaradi tebe sem se sedajle tako pozno oglasila...ne vem kako pri vas, ampak Izabela ima podobne, no jaz temu ne rečem težave, ampak bolj zmedenost...Moja zdravnica, v tem ses trinjam z njo in tudi na netu sem dosti brala, da otroci, kjer v družini govorijo več jezikov ali živijo drugje, vse skupaj kasneje razvijejo, ker recimo pri nas jaz govorim z njo po slovensko, mož slovaško, živima na Slovaškem, torej bo njen osnovni jezik slovaščina, aktivno bo znala tudi slovensko, poleg tega se pa midva pogovarjava v angleščini, ravno s tega razloga, da jo bo osvojila...baje so otroci najbolj dovzetni v teh letih..AMPAK..posledično zaradi prevelike količine inf. razvijejo tekoči govor kasneje, celo pri treh letih..takrat pa baje začnejo že skoraj tekoče komunicirati v vseh jezikih, v katerih je rastel.Poleg tega sem razbrala, če sem pravilno, da ni v vrtcu..To ima velik vpliv, ker ko otroci vstopijo v vrtec, se jim odprejo še tisti zadržki, ki so jih imeli prej nehote...
Ne vem, kako je pri vas, ampak če se doma pogovarjate slovensko, ona pa je v angleško govorečm okolju, torej aceptira oboje, ji daj čas....

Jaz sploh ne delam panike glede tega, ker poznam otroke, ki so enako stari, pa še manj povejo kot Izabela, ki je tako kot tvoja....sicer ponavlja, če ji kaj rečem, ampak vidim napredek, počasi, ampak je..vidim pa to, da že zna preklopiti na slovenski oz.slovaški, če greva k tasči in tastu in ko sva same doma...

Preberi si članke na internetu, strokovne, ne išči takoj zdravstvenih težav in panike..če je situacja podobna kot pri nas, lahko brez skrbi še počakaš...Kot sem rekla, meni je zdravnica tudi enako povedala, logoped mi na kraj pameti ni prišel, ker otroci so različni, njihov razvoj je odvisen od mnogo faktorjev,še posebej, če so v situacijah kot je recimo naša, je enostavno preveč in potrebuje več časa..

Pogumno ter optimistično...user posted image user posted image , predvsem pa brez skrbi, ker če je vse kot praviš, pomeni, da razume, nima motenj ali podobno...je le zmedena od preveč info...

aja..moj nečak je bil enak primer, star bo tri leta aprila, pred kratkim je šele šel v vrtec. ni govoril veliko, vedno ko smo prišli na obisk je bil v kotu, ful samotar bi človek rekel, tudi mama je rekla, da ni nekega komuniciranja med njimi, jih je tudi že malo skrbelo, po mesecu in pol v vrtcu pa se mu je odprlo in sedaj je baje glavna čveka.....hehe

pa srečno....in predvsem ne misli na kaj slabega....user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
16.12.2009 16:59:17   
kanarka
GB: Za multilingualne otroke je to res normalno. Jaz jih poznam en kup, ko do 3-jega leta sploh niso spregovorili in so jih starši ravnotako vozili k logopedom ipd. Ampak, če boš bolj mirna, ti kar pojdi. Samo ne sekiraj se preveč.
Super, da si se znebila tasta in tašče.

Mi dobimo mojo mamo in teto in strica sem 29.12 za 14 dni in se jih prav veselim. Lušno je, če se obiska veseliš in ne obratno. Takrat bom malo izpregla kuho in pospravljanje. Sta obe zelo pridni in se prav dobro razumemo.

Jaz pa moram povedati, da je danes prvič šla v vrtec z nasmeškom. Nič več joka in nič več histerije. Tudi ven se prismeji. Sicer še vpraša zjturaj "a je vrtec zaprt danes"?, ampak se ne buni več. Torej smo iz ta hudega venuser posted image . Presrečna sem, da je šlo tako hitro. Zdaj se sicer dogaja, da mi pride domov in mi govori besede, ki jih sploh ne razumem. Seveda tudi sama ne ponavlja prav...ampak ko sem se pogovarjala z drugimi, bo potrebovala 3 mesece da začne govoriti tudi Špansko. So pa otroci tukaj res pravi poligloti. V povprečju obvladajo 3 do 4 jezike.

Naj še povem, da nam avta sploh niso ukradliuser posted image . Mi je prav nerodno. Kjer smo namreč parkirali je malo naprej identičen parking in mi smo ga enostavno iskali na napačnem. Pa ajde, ne bi nič rekla, če bi tam bili prvič, ampak tist predel dobro poznamo, samo nam na kraj pameti ni padlo, da je malo naprej še en parking. No, srečen konec. Prijatelju se je ta kraja zdela res čudna in je šel on še enkrat tja pogledati in ga našel (en dan za prijavo). Potem smo šli pač povešenih ušes do policije in naredili odjavo.

Pri nas je včeraj prvič letos (od prejšnje zime) deževalo. Danes pa že na polno zopet sije sonce. Pri vas pa prve snežinke...kako jih pogrešam. Uživajte še zame. Novoletna jelka v poletju mi res ni neka fora.

Pozdravček vsem skupaj.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
16.12.2009 23:28:32   
barika
bom samo tole komentirala, ker mam drelo na rokahuser posted image

GB, ne sekiraj se, Martin tudi noče nič kej povedat, sliši, razume vse, oponaša živali pa vse, ampak besede so mu pa španska vas...
evo se spet dere...čau                    

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
17.12.2009 11:17:55   
manca
Gb, jaz se na tvojem mestu nebi sekirala. Tudi pri nas Maja razume vse, sliši, vendar pa še vedno po svoje čeblja.

Ravnokar sva z Julijo prišle iz prvega pregleda pri pediatruuser posted image . Sedaj ima 5210 g, velika je pa 57,5 cm - odpustna teža iz P je bila 3400g, ob rojstvu pa je bila velika 51 cm.

Smo pa vsi malo prehlajeniuser posted image pa upam, da ne bo kaj hujšega.Zaenkrat nam noski nagajajo, vročine pa nočemo.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
17.12.2009 11:18:51   
mama11
Barika, kako je kaj, ste pri vas že zdravi?

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
naceloma je ful ubogljivuser posted image

Tamara pa vedno manj, ravno danes zjutraj me je prav razjezila, ker je bilo vse ne - od umivanja zobkov, do oblačenja jopice, itd. Zato smo začeli prakticirati kot - ko ne uboga, gre za 2 min v kot (smo malo kopirali od malih vragcev). Bo enostavno morala postati bolj ubogljiva, sicer bomo doživljali živčne zlome, ko bom šla nazaj v službo in zjutraj ne bo časa za hece.

Tintin, je morfologija že mimo? Vse OK? Glede cepljenja proti gripi pa - vsak mora presoditi zase, pri tem, da te že daje išias, pa da si noseča, je tvoja odločitev kar smotrna.

Kanarka - glede spola otroka je lahko 100 % samo amnioskopija ali pa ko pade ven user posted image . Ful mi je bilo grozno brati glede vrtca, me pa veseli, da imaš pri sebi razčiščeno, kako in kaj - edini način, da preneseš takšne preizkušnje. Joj, tole z zastrupitvijo in avtom je pa groza. To pa DEFINITIVNo nista bila tvoja dva dneva. Glede črne redkve - pa naj ti jo mami prinese zdoma. Saj je v bistvu korenina, ki drži ful dolgo, če jo imaš na hladnem in temnem. Glede tasta in tašče ne vem, kaj naj ti napišem. Je ena izmed bolj groznih novic, ki jih lahko dobiš...

Vse najboljše z malo zamude še Timonu user posted image

Žirafa, tole s kolegico je pa grozno. To se ponavadi zgodi, ko začne odpovedovati posteljica, kajne? Ampak saj so tudi pri nas proti koncu pregledi pogostejši - pri moji G sem bila do 34. tedna na 4 tedne, potem na 2. tedna, od 38. tedna tedensko, potem pa teden dni po roku v P, kjer si pa vsak drugi dan na pregledu do velikega dogodka.

Mishika, ful hvala za recept, sem si ga pribeležila - kako pogosto si mu pa dajala -samo pred spanjem ali večkrat na dan? Sicer - kot zakleto - sta dva dneva po mojem jamranju obe nehali kašljati kot bi odrezal - ampak naslednjič bo pa tole namesto trpotčevih in slezovih sirupov. Če se ti da, pa obesi še kakšno fotko na RR, da jo lahko vidimo ne-FB-jevke.

Tanayya - potem se pa zmenita z Roziko za kakšno kavo v Intersparu na Viču, pa priletim še jaz. Glede "biti samski" - boš našla, boš našla, res pa da ni lahko. Jaz se še spomnim, ko sem bila pred kakšnimi 10 leti dve leti samska. Prvo leto mi je bilo ful super, sem uživala kot hrček, da nisem odgovarjala nikomur za svoj čas, da se mi ni bilo treba nikomur prilagajati. Potem sem pa začela iskati in je - ob kar pogostih zmenkih - trajalo dobro leto, da sem našla tistega pravega. Ob tem, da imaš Taja, je to seveda težje, ker si omejena s časom. Ampak bo, dokler imaš pri sebi razčiščeno, kaj točno iščeš, boš to zagotovo prej ali slej tudi našla. Glede Kitty pa - prav super je, Tamara zdaj še bolj uživa, če jo imam v naročju, ko vas berem user posted image

Nicolina - ojoj, samo da je za vami. Tole z bolnico je tudi meni ostalo kot nekakšna mora v spominu, pa je tam spal user posted image , ne jaz.

Sonchek, kdaj so pa tebe sekirali glede teže - pri Neli ali tokrat?

GB - samo, da so tvoje muke mimo. To glede hvaljenja drugih otrok, mi je pa znano - ko še nisem imela otrok, mi je bilo kakršnokoli pretirano hvaljenje itak odveč, zdaj si pa mislim, da je tisti, ki to dela, ful nevzgojen. Pretirana hvala nekega otroka (ki ni prisoten) v prisotnosti staršev drugega otroka, je način kritiziranja le-tega otroka oz. ponavadi njegovih staršev.

Glede razločnosti govora mislim, da si se ful prehitro zasekirala. Naši pikci in pikice so stari šele 2 leti, napotnice k logopedu pa običajno pišejo šele pri treh letih, z izjemo jecljanja. Glede pediatra in pregleda za sluh pa tudi - pediater je najbrž hotel tebe pomiriti, ker je videl, da se sekiraš glede razločnosti govora, in ti je zato predlagal pregled sluha. Pregled sam po sebi ni slaba ideja, pa tudi nič bolečega ni, ni pa zato nobene potrebe, da se vnaprej sekiraš. Če bi Tianna imela resne težave s sluhom, bi ti to že zdavnaj opazila. Fotke so pa ful krasne, še posebej tiste v vilinski oblekici user posted image

Žirafa - da se ne boš vnaprej preveč pripravljala - to sem jaz delala pri Tamari, potem sem pa čakala 9 dni čez rok, pa še takrat so mi sprožili, ona bi najbrž še kakšen dan počakala.

Kanarka, ful lepo je brati, da se je Sara navadila vrtca user posted image . Pa na smeh mi je šlo ob branju razpleta z avtom user posted image . Pa ne iz zlobe, samo spomnila sem se, da sem jaz enkrat v večjem trgovskem kompleksu v Ženevi tako parkirala avto, da ga nikakor nisem našla - hotela sem že klicati policijo v prepričanju, da ga je kdo ukradel, potem sem pa le šla peš ven in nazaj noter točno tako, kot sem pripeljala z avtom... in ga seveda b.p. našla.

Kaj naj še povem - Julija je bila včeraj cepljena. Niti opazila ni nič. Velika je 68 cm, tehta 7.870 g, ima tako lepe modre učke, da je sestra poklicala še kolegico, da jih pride pogledat user posted image user posted image . Pridna je ful, ogromno prespi, tako da imam jaz za te praznike napečenih že 5 vrst piškotov in božični sadni kruh - še ingverjevi in cimetovi mi manjkajo, pa domači prijatelj, potem smo pa s peko zaključili. Aja, pa predvčerajšnim je dobila zgornjo desno enko, leva bo pa vsak čas prebila dlesen.

Tamara, hmm. Zgodba zase. Zelo odločna in trmasta, v bistvu ne gre več z ukazi, ampak ji moram razložiti, zakaj mora kaj storiti, potem pa običajno uboga. Kolikor mi požre časa in živcev, sem pa vseeno zadovoljna, da ni preveč vodljiva. Takšen otrok sem bila jaz, nikoli v nadlego, nikoli ornk nagajiva, pa sem se morala kot odrasel človek učiti, kako doseči to, česar si želiš, če si je to potrebno izboriti. Moram pa povedati eno štorijo iz vrtca - v skupini so 4 fantki in 10 punčk, seveda naša prijateljuje izključno s fantki - in to tistimi naspidiranimi kot je ona sama. V ponedeljek sem jo odpeljala v vrtec, ji dam poljubček, odprem vrata, da gre noter - in otroci so že za mizo jedli zajtrk (ponavadi jo pripeljem direktno na zajtrk, med 8-8:30, ker se zjutraj raje crkljamo doma glede na to, da sem na porodniški). Ko jo zagledata, od mize takoj vstaneta njena najljubša kompanjona, pritečeta do vrat, jo primeta vsak za eno roko in jo odpeljeta k mizi. Sem najprej mislila, da bom na tla padla od smeha... potem sem pa pomislila, da mi čez kakšnih 10-15 let niti malo več ne bo šlo na smeh.

OK, zdaj pa šibam naprej pospravljat, dokler pridno dete še spi.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
17.12.2009 12:05:08   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Mishika, ful hvala za recept, sem si ga pribeležila - kako pogosto si mu pa dajala -samo pred spanjem ali večkrat na dan?

mama11, jaz ponavadi dam zjutraj pred vrtcem, potem ko pride domov ter zvečer. Lahko daš pa tudi večkrat, sploh ni problema. Namesto medu daš lahko tudi javorjev sirup, agavin sirup,...  V usta ji dam pa kar s tisto kapalko, ki jo dobiš zraven antibiotika.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
17.12.2009 15:47:15   
barika
Mama, hvala za skrbuser posted image . Na koncu je bilo tako, da T in M sploh nista zbolela, jaz pa tudi ne (edino kašljam, tak dušečeuser posted image ), moj je pa 100%, da je bila gripa, ker sodelavec jo je imel (ista pisarna), drugam kot pa na šiht in domov, a tak ni hodil, aja, pa ati jo je imel, pa tudi mami in brat nista zbolela. Cepit se pa nihče pri nas ne misli.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
17.12.2009 16:50:28   
sonchek

Tamara pa vedno manj, ravno danes zjutraj me je prav razjezila, ker je bilo vse ne - od umivanja zobkov, do oblačenja jopice, itd. Zato smo začeli prakticirati kot - ko ne uboga, gre za 2 min v kot (smo malo kopirali od malih vragcev). Bo enostavno morala postati bolj ubogljiva, sicer bomo doživljali živčne zlome, ko bom šla nazaj v službo in zjutraj ne bo časa za hece.

hahaha..kako mi je to znano...
..ja tudi mi imamo tako kazen...user posted image user posted image user posted image

ma pri Neli imam nenehne težave z premajhno težo..pred mesecom dni je imela (k smo bili nazadnje pri p.) 10,5...in mi je ena druga p. ne naša grozila z gastro..pol sem se pa z našo p. pogovarjala in je rekla da to nima nobenega smisla..če kaka vsaj 1x /dan, pa če lula...pol tudi tm ne morejo narest čudežev....zdej je sicer začela malooooo več jest...ampak ene pol leta je pa skor od zraka živela...user posted image user posted image user posted image
..ne pri Tilnu pa ni problemov s težo user posted image user posted image user posted image ...naj le tako ostane..sicer pa itak sam je pa kaka, pa spi..hahahaa..se mu kr fajn pozna da je dobr jedec...user posted image

Hvaljenje otrok...eno so itak taki da so drugi vsi boljši in lepši in vse oh in sploh od tvojga...pa briga me..zame so moji otroci ZAKON..in to jim tudi pokažem...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
17.12.2009 16:53:47   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

.če kaka vsaj 1x /dan, pa če lula...pol tudi tm ne morejo narest čudežev....zdej je sicer začela malooooo več jest...ampak ene pol leta je pa skor od zraka živela...user posted image user posted image user posted image
..ne pri Tilnu pa ni problemov s težo user posted image user posted image user posted image ...naj le tako ostane..sicer pa itak sam je pa kaka, pa spi..hahahaa..se mu kr fajn pozna da je dobr jedec...user posted image

user posted image user posted image Martin je vsak drugi dan, če je user posted image , sem vprašala pediatrinjo in je rekla, da glede na težo in velikost, verjetno ne rabi, ker kuri stare zaloge, tak da ne se sekirat, ko bo lačna, bo jedla, isto moj, pa ko sem u bo dalo govorit, bo govoril (čeprav, ko ga naviješ, ga ne ustaviš, razumeš pa tudi neuser posted image )

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
17.12.2009 17:01:10   
sonchek
mi je ušlo, pa sem prehitro pritisnila enter..user posted image

..Kanarka..ja tole z avtom..hahahaaa..ta je pa dobra...user posted image
Sara user posted image user posted image user posted image ...itak da boš zmagala..so pa itak vsi začetki težki..nimaš kej...user posted image

Gb...Mislim da se res še nimaš kej sekirat..kokr so tudi že druge povedale..seveda če te pa skrbi se pa pojdita pokazat..drugače je pa naša tudi bol pozna s bededami ali pa sploh s kakšnimi stavki...ampak bo že..počasi..

zdej pa morm it..veliki škrat je prišel..hahahaa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
17.12.2009 18:03:31   
zirafa76
Pozdravček....user posted image

Kako vas je fajn brat.....user posted image user posted image ..zdaj imam malo več časa, moram pa povedati, da februarke pol toliko niso zanimive, kot ste- smo bile mi in smo še...user posted image ...

Sem se kar pomirila, ko vidim, da nimamo krizo s hrano samo pri nas....Izabela bi jedla samo sadje, ostalo pa ne..aja, pa šuni..- Šunko ima fulll radauser posted image ...Ampak ni straha, dobro da je mami noseča, da lahko pospravi vse porcije, kar ostaneuser posted image ....se počutim, kot smetišna kanta...user posted image ....

Hvaljenje...ah, jaz se samo nasmejim, ko slišim takšne in drugačne zgodbice po igriščih...eni že hodijo pri 6m, govorijo, itd...kr nekaj...heheuser posted image

Mama11...user posted image ...moj je ravno zadnjič izjavil, da že vidi, da si bo mogel nabavit puško, za odganjanje frajerjev.....user posted image ..Izabela je pa po mamici...itak se druži sam s fanti, ko je kje na igriščuuser posted image user posted image

Joj, kaj nas še čaka....user posted image

Moja kolegica je ostala v bolnici, jo spremljajo, bojda je user posted image nekaj pridobil,par sto gramov, posteljica dela kot mora, pretoki so vredu, tako da iščejo kaj bi bil vzrok, sicer so ji pa podaljšali nosečnost za tri tedneuser posted image ...tako da ima sedaj predviden porod januarja, ne pa drug teden, kot bi mogel bit...ampak je pozitivna, tudi tam so, tako da upamo na najboljše...user posted image

Jaz se še počutim vredu, pride pa moj brat drug teden in ostane tukaj dokler ne pride možuser posted image , še tri tedne...v bistvu je ful hitro minilo, tako da bomo zdržali še teh par tednov...sedaj so itak prazniki, pa bo vse skupaj še hitreje....user posted image
Izabela se dobro drži, je kar pridna, seveda imamo izpade, ampak jaz to rešim na eleganten način....zagrozim, da ji vržem žirafo v pralni stroj..user posted image ..ker to je svetinja in bog ne daj, da kje manjka...hehe..no, seveda včasih trda beseda pade, ampak res včasih....

Me pa zanima, koliko so kaj veliki vaši malčki in težki???? Ker Izabela mora nositi stvari za 3 letauser posted image , prav visoka je...se je v pol leta tako potegnila,....in ko gledam tole tabelo na RR, je v bistvu po njihove 8cm nad njeno predvideno velikostjo....ima pa 14kg...100 cm

Pa še nekaj....Koliko vaših že spi v pravih posteljah in kako ste uvajale, da niso pobegnili kar naprej ven?? Izabelo imam še vedno v postelji z ogrado, vendar lahko postopoma spreminjaš v pravo posteljo..sedaj smo odstranili par prečk, da sama sedaj leze not in ven, razmišljam pa o popolni odstranitvi rešetk ter namestitvi stranic, tako da je normalna postelja..ampak se bojim, da mi bo kar naprej uhajala ven, sedaj jo pač tam dam in ne more ven, pol pa zaspi...

Kanarka....user posted image user posted image user posted image ...jaz si vedno pogledam številko, kjer parkiram, ker sem pa tako pozabljiva spet v nosečnosti, da je kar hudo res.....user posted image ...

sem pa zadnjič pred avtom stala, pa ga nisem videla...pred nakupnim centrom..user posted image ..vsi so mi bili enaki....

aja..drugače pa imam verjetno spet CR, če ne bo kaj vmes prišlo..mislim, da moj g. noče tvegati, ker čutim tole brazgotino od prejšnjega CR že sedaj, sicer kot špikanje, če se kje user posted image na veliko obrača tam, tako da....dal mi je vedeti, da bi mogoče bila boljša rešitev..no, bomo videli, ko pregelda, kako kaj brazgotina, sicer pa itak ne morejo čisto ugotoviti, kako se obnaša....

NIč, grem večerjo delati, če bokaj jedla tale žirafa.....user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
17.12.2009 19:14:21   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

Me pa zanima, koliko so kaj veliki vaši malčki in težki???? Ker Izabela mora nositi stvari za 3 letauser posted image , prav visoka je...se je v pol leta tako potegnila,....in ko gledam tole tabelo na RR, je v bistvu po njihove 8cm nad njeno predvideno velikostjo....ima pa 14kg...100 cm

Pa še nekaj....Koliko vaših že spi v pravih posteljah in kako ste uvajale, da niso pobegnili kar naprej ven??

Martin je imel konec oktobra 15 kg in 92 cm, še vedno spi v svoji razjahani prenosni postli user posted image user posted image , v novo bo šel (če ne bo prej prerasteluser posted image ) nekje drugo leto, ko sledi prenova stanovanjauser posted image (idej je fuuul, dinarčkov pa neuser posted image )

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
17.12.2009 21:24:52   
sonchek

Pa še nekaj....Koliko vaših že spi v pravih posteljah in kako ste uvajale, da niso pobegnili kar naprej ven?? Izabelo imam še vedno v postelji z ogrado, vendar lahko postopoma spreminjaš v pravo posteljo..sedaj smo odstranili par prečk, da sama sedaj leze not in ven, razmišljam pa o popolni odstranitvi rešetk ter namestitvi stranic, tako da je normalna postelja..ampak se bojim, da mi bo kar naprej uhajala ven, sedaj jo pač tam dam in ne more ven, pol pa zaspi...

oooo je pa res velika tale vaša žirafica....user posted image user posted image user posted image
...naša je bl drobižek..hahaa..zdej ima nekje slabih 11 kg in nekje 86 cm...

Naša je v taveliki postelji že kr nekaj časa in nismo imeli nikoli dost problemov da bi uhajala...ker je bila tako ponosna ker ona spi že v veliki postelji..in od takrat niti pomislila ni da bi spala v kinderpetu...hahaaa...je pa res da včasih zjutraj pride k nama v spalnico...to je pa tudi vse...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
17.12.2009 22:14:03   
Mamathea
Lepo pozdravljenje

Po zelo, zelo dolgem času se spet malo oglašam, saj mi moja angelčka le redko dasta priložnost, da se vsedem za računalnik, ker se je treba skoz z njima ukvarjat, ko pa pride večer je pa mamica tako zmatrana, da sam še v posteljo padeuser posted image user posted image user posted image .
Vse najboljše vsem malčkom in mačicam, ki so slavili dve leti. Tudi mi smo to dali skozi in bilo je prav lepo. Sej slikce so itak na FB, bom pa še kakšno tukaj pripopala. Berem vas kdaj pa kdaj še, čeprav moram priznat, da še zdaleč nisem na tekočem z vsem, sem pa zasledila neke pogovore o kofetku na Viču pa hitro pristavljam skledico, da bi pa tukaj tudi jaz prišla. Mama 11 lepo prosim spomni me na to še na gsm, ko bo prišlo do dogovora saj bi srčno rada prišla, sam bom verjetn spet zamudila, ker RR ne spremljam redno. Hvala vnaprej.
Drugače pa smo ok, Tijan je vsak dan večji govornik, zdaj mu besede že kr gladko tečejo, sam povezovat jih pač še noče v stavke, ampak razumemo ga pa vse, skoraj vseuser posted image user posted image user posted image .
Leja je pravi cukrček, ampak postaja vedno bolj živahna in nič več ne pančka, je , pančka, je.....:))))) ampak je bolj pokonci. Posledično to pomeni manj prostega časa za mamico, ampak je pa vseeno luštno.
Pri nas Tijan spi v kinderpetu v spalnici z nama, Leja pa v svoji sobici v zibki še vedno in me prav skrbi, da se bo lepega dne zvrnila, ker je že prevelika za zibko, sej bi Tijana prestavili k njej v sobico v ta velko posteljo, sam problem je v tem, daq se on večrkrat na noč zbudi kot tmala, sej je kr naprej žejen in se zbudi ker sanja.... Leja pa ima mirnejše noči in zato bi zmešal še njo. Jaz sem se počasi preselila nazaj v spalnico, prej pa sem spala skupaj z Lejo. Tijana bomo najverjetneje prestavili v eliko posteljo, pa ograjico mu bomo dali zraven, Lejo pa v kinderpet in oba v isto sobo pa bo kar bo.user posted image user posted image user posted image .
Mere našega malčka so tudi bolj"boge" komaj 85 cm je velik in 12 kg težak, pač alergijo na KM in jajca. Eh pa sej bo, enkrat bo že zrasel, sicer pa tudi midva z možem nisva ravno velikana, no ja, ampak pri teži se pa zgleda ne ravna ravno po namauser posted image user posted image user posted image .
Zdaj pa je že alarm in ta velik se že dere pija, pija, kar pomeni, da bi pil zato se poslavljam.
Lepo bodite in fajn vas je brat.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
17.12.2009 22:20:52   
jooly
Ahoj čvekleuser posted image

Pridne ste, nimam kej rečt. Sploh tiste na porodniški lepo vzdržujete "naše" debate. Jaz sem sicer bolj mal zraven s pisanjem, ampak z branjem sem pa na tekočem.

Morm se pohvalit, da sva si z mojim user posted image  konec novembra po osmih (8!!) letih privoščila PRAVI dopust brez otrok, poležavanje, branje, lenarjenje... Me je peljal v Egipt in res sva uživala 100/h, plavala, šnorhlala, si grela kosti na sončku, skratka... ni za povedat. Otroci so teden preživeli ob "babi-dedi servisu" in imeli so se fenomenalno. Oba pridna, brez kakršnikoli težav, ubogljiva, nič pretirano naju nista pogrešala, tko da mi je bilo vse skupaj še tolk lažje, ker smo bili skoz na sms-ih in mailu. Res, priporočam!! user posted image

Prejšnji teden smo se šli še mal skupaj namakat v Čatežke, čez Božič pa jo mahnemo še v Portrož, če bo kaj več sončkauser posted image  Tale low energy brez sonca me ubija...

Spanje... Kim že od dopolnjenega enega leta spi v svoji - ta veliki - postelji, ker sem jo pač navadila, da sem se zvečer vedno z njo ulegla, pela pesmice, pripovedovala pravljice, vse dokler ni zaspala. No, zadnji teden smo res naredil VEEELIK napredek na tem, kajti že 4.dan zaspi sama. Sicer ji pustim luč v predsobi, odprta vrata, ropotam na ves glas in pojem, da sliši, da sem nekje v bližini, parkrat tudi pride ven z vsemogočimi razlogi (Tašu jupčka dat, kam je duda padja, mami pokit (pokrit), ...), ampak to so take pristne, otroško iskrene, hudomušno navihane ideje, da sem jim na skrivaj nasmejim user posted image

Tintin... sem vesela za novo gnezdece, če kdo, potem ti jaz iskreno privoščim, da je za tabo - namreč mi smo se selili vsaj 5xuser posted image  Verjamem, da uživate in da si boste poštimali tko, da vam bo kar se da prijetno.

Britanka... kr ne vem kaj nej sploh napišem okrog tašče, ampak res ti nisem fovš. Tole prenašat more bit hudoooo naporno. No, vsaka stvar je za kej dobra in sigurno je blo v petih tednih vsaj kšna dobra stvar v povezavi z njima?! user posted image  Že tko je večkrat skrajno težko uskladit tole medgeneracijsko razliko in interese, ampak lej, ne glede na vse, so "tvoja" kri in treba jih je sprejet take in drugačne.

mama11... Tamara že na slikcah izžareva tole njeno navihanost, tko da ti čist verjamem, da je pravi mali vražiček user posted image  

nicolina... upam da je Tin bolje in da ste zdaj rešeni teh tegob. Sicer pa sem v Egiptu srečala en par iz Semiča (sta še rez otrok) , ne vem sicer njunih imen, oba črnolasca, on je mislim da nek motokrosist al neki tazga user posted image  Te pa ona pozna - kot učiteljico user posted image  Pa saj Semič je tko majhen, da verjetno veš, o kom govorim.

Dajica... kako Kaja v vrtcu? Se je navadla?? Jaz se vse bolj nagibam k temu, da bi Kim tud naslednje leto še pustila v varstvu pri moji Andreji, ker sem reeeees zadovoljna. Jaz in pa predvsem tamala. Še vedno ji bo potem preostalo 2 leti klasičnega vrtca.

ninocka... tebi seveda vse čestitke (predvsem za pogumuser posted image ) za skok v zakonsko nadaljevanje vajinega druženja user posted image  Kar tako naprej, zdaj pa v lov za punčko user posted image  Si pa povsem upravičeno lahko čestitaš, da si ob treh piškotkih uspela še organizirat in speljat tak dogodek. Res, user posted image  

Mislim, da zdaj pa že lahko vsem "novemberčkom" čestitam za 2 leti, če se prov spomnim, je bil Timon ta zadnji?!

Pri nas se sicer že spopadamo s prvimi sestrsko-bratskimi spori, Kim je tko gajstna, da se mu ne pusti, kriči na njega, ga hoče komadirat, mu ukazuje, se krega...Stašu je pa zaenkrat vse skupi tko smešno, da je pol še bolj huda na njega. So pa seveda tud trenutki, ko sta najbolj zaljubljen par na svetu, tiščita glavi skupaj in kujeta skupne načrte za reformo. Ima pa Kim trenutno obdobje, ko je full občutljiva, če jo kdo gleda user posted image  Se peljeva z dvigalom v knjižnico, zraven še ena gospa, pa jo je očitno pogledala, Kim pa na ves glas in čist togotno: "Ne me gedat!!" user posted image   Jst kr sama vase lezem... Al pa prideva v trgovini na blagajno, valda prodajalka pozrav, Kim samo čaka, kdaj jo bo pogledala user posted image  In pol spet: "geda me, mami... ne me gedat" Prodajalka: "Zakaj te pa ne smem pogledat, pa tko lušno kapo maš..." Kim pa nazaj: "to (zato)". Spet prodajalka: "Ampak zakaj si pa ti tko huda?" Kim pa: "N vem..." user posted image

V glavnem, dolgčas nam res ni, kako le?

Vsem mojim soborkam želim lepo praznovanje v teh dneh, mir v hišah in radi se mejte.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
18.12.2009 8:07:57   
manca

Sem se kar pomirila, ko vidim, da nimamo krizo s hrano samo pri nas....Izabela bi jedla samo sadje, ostalo pa ne..aja, pa šuni..- Šunko ima fulll radauser posted image ...Ampak ni straha, dobro da je mami noseča, da lahko pospravi vse porcije, kar ostaneuser posted image ....se počutim, kot smetišna kanta...user posted image ....

Žirafa, ti Izabelo kar malo k nam na počitnice pošlji, da bo Maji dokazala, da je sadje odličnouser posted image . Ker Maja komaj kaj sadja poje.

Maja je pa težka 15 kg, velika pa cca. 90 cm.

Je pa že v taveliki postelji, samo odkar je šla septembra v vrtec obvezno pobegne ven, včasih tudi dvakrat, trikrat na noč. Ker iz tiste postelje z ogrado se je pa kar ven metala.
Z veseljem se pa proti jutru naseli v zakonsko posteljo ter se stiska k meni in spi.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
18.12.2009 10:12:37   
mama11
Hvala Manca, jaz ji bom dajala kar po žlički. Kaj pa za dojenčke - Julija bo vsak čas stara 7 mesecev, ali misliš, da je prekmalu?

Barika, saj ne vem, kaj naj si tudi sama mislim glede tele gripe. Pred 2 tednoma so vsi najedali, da bo največji izbruh med prazniki, pred nekaj dnevi pa so po TV govorili o tem, da število novih okužb že upada user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
ma pri Neli imam nenehne težave z premajhno težo..pred mesecom dni je imela (k smo bili nazadnje pri p.) 10,5...in mi je ena druga p. ne naša grozila z gastro..pol sem se pa z našo p. pogovarjala in je rekla da to nima nobenega smisla..če kaka vsaj 1x /dan, pa če lula...pol tudi tm ne morejo narest čudežev....zdej je sicer začela malooooo več jest...ampak ene pol leta je pa skor od zraka živela...user posted image user posted image user posted image

Aja, jaz sem te čisto narobe razumela - sem mislila, da si govorila o teži še nerojenega otroka, ko ti itak z UZ lahko merijo samo na cca. Neli pa je sicer drobna, ampak tako hudo, da bi jo poslala na tako obupno preiskavo kot je gastroskopija, pa meni prav gotovo ne bi padlo na pamet. Meni se je zdela prav živahna punčka, tako da se nič ne pusti sekirati... saj kaj bomo pa, ko bodo padle v puberteto in sploh ne bodo hotele jesti user posted image .

Žirafa, bom držala pesti za kolegico - če so ji narobe izračunali rok, potem pa najbrž ni hudega, če ima user posted image  2 kg, saj v zadnjem mesecu tako ali tako dobivajo samo še na teži in bolj malo na velikosti.

Glede velikosti in teže - Izabela je res kar velika - Tamara je v vrtcu med večjimi, pa je imela dober mesec nazaj 88 cm in 14 kg. Ravno prav ji je št. 92, pri francoskih oblačilih pa za 3, včasih celo za 4 leta.

Postelja - Tamara je pred kakšnimi 2-3 meseci dobila 140*70 (prej je imela 120/60, ki jo ima zdaj Julija) z rešetkami. V njej bo ostala vsaj še kakšno leto ali dve. V navajanju na navadno posteljo ne vidim nobene blazne pridobitve (glede na to, da ne pleza po gitrah), samo bojazni - tako zaradi tega, da jo v postelji zadržim, dokler ne zaspi, kot glede tega, da mi ponoči pade ven. Zjutraj jo najdeva ponavadi čisto drugje kot jo dava spat, zato je ne bi rada ponoči pobirala s tal.

Mamathea - če bo Tanayya kaj zorganizirala, ti seveda javim po SMSu user posted image

Jooly, kako te je fino spet brati. Ti kar zavidam tale Egipt. Če je kakšna stvar, ki jo od prej pogrešam, je čas za NAJU. Na smrt obožujeva najini punčki in se jima z veseljem razdajava, bi pa kakšen dan samo v dvoje bil tudi zelo zaželjen. Je pa res, da na to ne čakava 8, ampak šele 2 leti user posted image .

Včeraj smo šli družinsko (mi štirje pa tast in tašča ter moja teta in stric) ven jest, da malo proslavimo tole leto, ki je bilo za nas tako lepo - moje napredovanje, Julijino rojstvo, hiška pod streho, dejstvo, da kriza user posted image  ni prizadela (je s.p.). Smo šli kar v Supernovo, ker imajo zgoraj zdaj zastonj vožnje z vlakcem in en kup mizic z igračami, da se je Tamara na polno zabavala. Julija je malo hrčkala, malo je gledala risanke, tako da je bilo res zelo prijetno pozno popoldne v družbi ljudi, ki jih imam najrajši. Meni res veliko pomeni, da se družina dobro razume, zato mi je potem toliko bolj grozno brati o taščah/tastih-zmajih ipd.

Zdaj pa šibam zamesit testo za piškote. Lep dan vsem!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
18.12.2009 10:18:33   
manca

Hvala Manca, jaz ji bom dajala kar po žlički. Kaj pa za dojenčke - Julija bo vsak čas stara 7 mesecev, ali misliš, da je prekmalu?

Juliji bi lahko dala, vendar bi jaz na tvojem mestu dala kak drug nadomestek namesto medu...mogoče javorjev sirup

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
18.12.2009 17:00:02   
sonchek
Aja, jaz sem te čisto narobe razumela - sem mislila, da si govorila o teži še nerojenega otroka, ko ti itak z UZ lahko merijo samo na cca.

ne,ne..prov si me razumela..jaaaaaaaa za Tilna..ja groza..enkrat je bil full premejhn..drugič uredu, pa spet premajhen...no res se je mal lažji in manjši rodil..ampak vseen v   mejah normale...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
18.12.2009 17:16:07   
nicolina
Ojla čvekice,
vas je prav fajn brat, ko ste se mal spet razpisale....user posted image user posted image

Mi smo dobro, Tin je ok, tud kašlja več ne, tako da smo iz hudega ven... user posted image
Jaz imam danes novoletno zabavao in komaj čakam, da se mal sprostim...user posted image user posted image

GB, no pa si se rešla tašče in tasta...user posted image , jaz sem HB s svojo taščo super razumem, se ne vtika, vse najprej vpraša, veliko nam namredi, pridela n avrtu...vglavnem je super, tasta je pa že umrl.
Se pa ne sekiraj, Tiana bo že začela govorit user posted image

Kanarka, no sm da je s Saro boljše v vrtcu, sem se pa tud jaz nasmejala štoriji z avtom..user posted image user posted image

Žirafa, Tin tehta 14,5 kg in je velik 92 cm. Npr. od next.a ima oblačila 2-3 leta, od HM 92, sem mu pa zsdnjič v Zari kupla pulovrček za 4 leta.

Spanje, spi v svoji posteljici, s tem da smo rešetke dol dali in ima samo varovalno ograjico, večkrat proti jutru pride seveda k nama..user posted image . Za zaspat je pa ful priden, zaspi sam, s tem da na hodniku pustim luč in mao vrata odprta.

Jooly, lepo da si se javila, pa super za dopust...user posted image user posted image

Lepo se imejte, če sem kaj pozabila, drugič napišem, se grem rihtat... pa pa

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
18.12.2009 18:17:23   
GB
Dobr vecer !

Evo na brzino naj se vam malo javim. Hvala vsem za mnenja in tolazbo, res ste najboljse punce na RR  user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kanarka : to z avto je pa res smesno, si lahko mislim kako ste se pocutili ko ste sli na policijsko postajo user posted image user posted image .

Zirafa : moram ti povedati,da sem jest ze sprasevala glede tega,da Tianna odrasca v okolju kjer se govorijo razlicni jeziki in ali je to mogoce razlog,da se ne govori in so rekli da ne - da to nima vpliva na razvoj govora user posted image user posted image user posted image  tko da sem cist zmedena in res nevem vec kaj naj si mislim in kaj naj naredim. Definitivno jo bomo peljali na pregled sluha in logopedu , sej skoditi ne more. Bomo videli .

Sonchek : glede teze pa vem kako se pocutis,sej smo tudi mi imeli velike probleme z Tianno pred operacijo . Lahko ti samo recem,da ko sem poleti videla Neli je bila meni cist uredu in se mi ni zdela ful presuha. Verjetno je bol drobne sorte in verjetno nebo nikoli pretezka ampak "just right " .  Bos vidla ,da bo ok in kilce bojo ze prisle .

Jooly: ful lepo za pocitnice, tudi jest bi rada skocila nekam ,ampak bi kar Tianno sabo vzela . Lepo te je bilo brati in oglasi se kej bolj pogosto.

Spanje : Tianna spi v svoji posteljici katero spreminjas od dojencka pa do 6 leta starosti . Tiste resetke ima se vedno gor , ker se med spanjem zelo vrti in me je strah da bo dol padla ce odstranimo resetke. Razmisljala sem o tisti mrezi ko jo das na stran , ampak verjetno drugo leto .

Naj vas vprasam, kaj boste kupili svojim srckom za bozicka ??
Mi bomo Tianni kupili Thomasa vlakca in progo. user posted image   Razlog pa za to je ,da kadar koli gremo v Toys'r 'us-a imajo narejeno na sredini trgovine thomasa in vlakce in ona takoj tja leti in se zaigra tudi po pol ure. Prejsni vikend smo ji kupl enga Thomasa in cist kratko progo,da vidimo ce bo kej interesa in je bila tako navdusena so se ji kr ucke zasvetle ko je vidla. No potem je blo pa hitr veselja konc ko je vidla kako kratka proga je. Ji bomo sedaj kupl vornk progo in vlakce. Moram rect,da jo bolj zanimajo avtomobilcki in vlakci kot pa puncke in kuhinje itd. Bo pomojem bl tehnicni tip user posted image user posted image

No bo dost ....

lep pozdrav vsem skupaj

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
18.12.2009 20:26:03   
zirafa76
Pozdravček....

No, se še malo javim..mam čas..vse tiho...user posted image ..Izabela spi, jaz sama.....user posted image ..no, saj še malo...

GB..no, upam, da boste rešili tole..drugače pa glede na življenski prostor..samo sebe pogledaš, verjetno tudi tebi ni bilo lahko se prilagoditi na jezik, novo okolje, itd..kaj šele 2 letni otrok...boš videla, vse bo s časom....user posted image

Manca..user posted image user posted image ..a veš, da se je tudi meni zadnjič kar ven vrgla, ampak jo je zabolelo, ker je padla na tepih, pa tega ne poskuša več..še pol dneva je hodila okrog postelje in govorila, da je bil bum bum tam..pa au auuser posted image

se pa spomnim mojega brata, mama je imela njegovo posteljo zraven njihove in ko je ugotovil, da prileti na mehko, se je redno metal ven..to so bili skoki vredni Planice...user posted image

Darila...Izabeli res ne vem, kaj naj kupim, ker vsakih ko imam neko idejo, me nekdo prehiti..SEm bila prav jezna na tašo in tasta, ker sem jima zadnjič lepo rekla, da ji bom kupila vlak, tudi Izabela ima rada vlake zadnje časeuser posted image , no in kaj se zgodi??....Ko je imela god, te tukaj tudi praznujejo, sta ji kupila..vlak z železnicouser posted image ...
No, sedaj pa ima neke težnje in veselje do Lego koc, vsak dan sestavljama hiško za živali, tako da mogoče ji pa kupim Lego, s to farmo za sestavljati..Aupam, da ne bo kdo enako razmišljal..user posted image

Drugače pa imam najraje, da me vprašajo, ker včasih dobiva takšne bedarije, ki jih ne samo ne uporablja, ampak jih sploh ne mara in nekaj stvari je že romalo stran, še posebej kakšna poceni plastična zadeva z mnogimi deli, ki jih je pol že odpadlo....
Jaz sem full privrženec zdravih igrač, pliša,lesenih itd...in ko vidim kakšno tisto poceni, made in China, ko sploh ne vem kaj predstavlja...user posted image user posted image ..zato če me kdo vpraša, raje povem, kaj bi imela, kaj še nima oz.kaj bi ji bilo uporabno...kot knjige itd.....
Čeprav pa vedno pridejo še plišaste zverinice takšne in drugačne, ki jih nimam več kam datuser posted image user posted image , pol pa vedno upam, da jo ne bodo priložili....user posted image

Tašča...no, jaz jih lahko samo pohvalim, ker res skrbita oba za Izabelo, še posebej tast jo rad razvaja z igricami na računalniku....obstaja Lego stran, kjer so igre za otroke, kot je vlak itd..in cela nora, ko sliši tam krave mukat itd...user posted image ..Smo dogovorjeni, da 1X tedensko spi tam, da si malo odpočijem, vem pa, da bosta v veliko pomoč tudi kasneje po rojstvu...da ne govorim o vsej hrani, ki jo zmečeta vanjo, Izabela pa itak samo ham ham...user posted image ..Drugače pa se z eno besedo ne vmešavata v najin zakon ali gospodinjstvo, tako da....do sedaj vse kul....Je res fajn, da živita v bistvu malo stran, na drugi strani mesta, ampak dovolj blizu, da pride ali jaz grem tja in dovolj daleč, da imamo zasebnost...user posted image

Ampak najbolj srečna sta, ko smo vi tam za praznike, ker sta malo že obupala nad mojim možem, da bo imel ženo in otroke, ker je pač bil bolj svobodomiselne narave in popotnik...hehe..žurer,.....kaj še???....vsake toliko nekaj zvem...user posted image

Ohh..no, zdaj pa grem Housija gledat....pol pa CSI, pa še kak umor- H.Poirot..pa bo popoln večeruser posted image user posted image ...

imejte se...papauser posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
18.12.2009 21:55:53   
jooly
Morm vam prlimat en vic - men daleč najjači, kar sem jih letos dobila na mail user posted image

Tri sestre živijo skupaj v hiši: 91 letna Eva, 93 Ina in 95 letna Nana.
Nana se spravlja spat in se gre prej še skopat. Leze v kad, sredi koraka
zastane, premišljuje, potem pa pokliče: "Ina, Eva, a se katera spomni a sem
se šla kopat al sem že skopana?"

Ina zavpije nazaj: "Čakaj, pridem gor na pomoč!" Na sredi stopnic se
zamišljeno ustavi, se nekaj prestopa in končno pokliče: "Punce a sem šla
gor al dol?!"

Eva najmlajša se oglasi: "Ja to je pa že zlo hudo! Skleroza vaju daje 100
na uro. Upam, da bo mene obšla!" Trikrat potrka po leseni mizi in nadaljuje
"Takoj vama pridem pomagat, samo pogledat grem kdo trka!"

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?